×
سیاسی
شناسه خبر : 181804
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/04/25 ساعت 09:57
شایسته نیست به گذشته برگردیم/شهید رئیسی اسلامیت جمهوری اسلامی را معنا کرد

جمیله علم الهدی :

شایسته نیست به گذشته برگردیم/شهید رئیسی اسلامیت جمهوری اسلامی را معنا کرد

جمیله علم‌الهدی، همسر رئیس‌جمهوری فقید گفت: شهید رئیسی به برکت روضه امام حسین (ع) بهتر از خیلی‌های دیگر زندگی را معنا کرد و توانست ارزش‌ها و مسوولیت‌ها را معنا کند.

نورنیو-گروه سیاسی: جمیله علم الهدی با تاکید بر اینکه شهید رئیسی اسلامیت جمهوری اسلامی را معنا کرد، تصریح کرد: اگر این راه ادامه پیدا نکند، چه می‌شود؟ نکند افرادی که در مراکز قدرت قرار می‌گیرند به گذشته برگردند و حصارهای فرقه‌ای، قومی و تفرقه‌ای باعث ناامیدی و یأس مردم شود.
علم‌الهدی تاکید کرد: این تربیت شهادت طلبانه است که می‌تواند در مقابل استعمار و استمرار مقاومت کرده و گرنه دشمنان با فرهنگ مبتذل همه چیز را از بین می‌برند.
 جمیله علم‌الهدی، همسر رئیس‌جمهوری فقید در اجتماع عزاداران در حسینیه اعظم زنجان گفت: شهید رئیسی به برکت روضه امام حسین (ع) بهتر از خیلی‌های دیگر زندگی را معنا کرد و توانست ارزش‌ها و مسوولیت‌ها را معنا کند.
 جمیله علم‌الهدی با تاکید بر اینکه شهید رئیسی اسلامیت جمهوری اسلامی را معنا کرد، تصریح کرد: اگر این راه ادامه پیدا نکند، چه می‌شود؟ نکند افرادی که در مراکز قدرت قرار می‌گیرند به گذشته برگردند و حصارهای فرقه‌ای، قومی و تفرقه‌ای باعث ناامیدی و یأس مردم شود.
 وی با تاکید بر اینکه اگر کسانی که مشغول تقسیم قدرت هستند، به وحدت و اسلامیت جمهوری توجه نکرده که توسط شهید رئیسی معنا و عینی شد، مردم نگران می‌شوند، تصریح کرد: شایسته نیست از راهی که آمدیم به عقب برگردیم، این کشور در جهان موفق شده و عزتی به دست آورده و قدرتمند شده و لازم است از این دستاوردها صیانت شود. 
علم‌الهدی با بیان اینکه آنچه دین و معنویت و حقیقت‌گرایی را زنده نگه داشته همین روضه‌هاست، ادامه داد: توحید توسط امام حسین (ع) معنا شد و شهدای انقلاب اسلامی نیز پیروان امام حسین و حضرت ابوالفضل(ع) هستند و همانند آنان توحید را معنا کردند.
 همسر رئیس جمهوری فقید با بیان اینکه شهادت علاوه بر دانستن، ادراک کردن نیز هست و شهید نور حق تعالی را مشاهده می‌کند و دیگران را نیز به مشاهده دعوت می کند، افزود: امروز در شرایطی هستیم که درخواست و طلب برای شهادت به سنت و سیره جوانان در ایران تبدیل شده و این سنت به سایر کشورها هم صادر کرده است.
وی با اشاره به اینکه امروز عده‌ای به خاطر بی‌معنایی دچار بیزاری از دنیا شدند، عده‌ای هم عاشق دنیا هستند و برای ماندن در دنیا به هر کار سخیفی دست می‌زنند، ولی عده دیگر که گروه رستگاران هستند، دنیا را دوست دارند ولی دنیا را برای رسیدن به حق تعالی قربانی می‌کنند، تصریح کرد: اصحاب رسانه به کمک اصحاب مدرسه بیایند و به پدران و مادران کمک کنند تا فرزندان خودشان را شهادت طلب تربیت کنند.

 علم‌الهدی تاکید کرد: این تربیت شهادت طلبانه است که می‌تواند در مقابل استعمار و استمرار مقاومت کرده و گرنه دشمنان با فرهنگ مبتذل همه چیز را از بین می‌برند.
 
وی با یادآوری اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی بدون برخورداری از پیروان راستین که همانند یاران امام حسین (ع) توحید را معنی کردند، به پیروزی نمی‌رسید، افزود: صرفاً معنی کردن کافی نیست و باید درک صحیحی از آن داشت، از این رو شهدا جزو اقشاری هستند که به این درک از حقیقت رسیده و تلاش می‌کنند تا سایرین را نیز به دیدن واقعیت‌ها و نور حق تعالی دعوت کنند.
 
علم‌الهدی در ادامه با یادآوری اینکه یکی از ویژگی‌های بارز شهید رئیسی، درک صحیح از زندگی به برکت روضه امام حسین (ع) بود، خاطرنشان کرد: معنای واقعی زندگی به معنای ارزش‌ها و مسوولیت‌ها در دولت سیزدهم تبدیل شد، لذا این راه باید تداوم داشته باشد و نباید به گذشته بازگردیم و با عملکردمان باعث رنجش و ناامیدی مردم شویم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز سه شنبه 3 شهریور + لینک
قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز سه شنبه 3 شهریور + جدول
قطعی برق گیلان امروز سه شنبه 3 شهریور اعلام شد + لینک
ساعت قطعی برق کرمانشاه امروز سه شنبه 3 شهریور اعلام شد + جدول خاموشی
قطعی برق تهران امروز سه شنبه 3 شهریور + لینک
رژیم بدون شکر لزوما سالم‌تر نیست
افزایش 10 برابری ابتلا به دیابت نوع 2 در کودکان آمریکایی
هدف قرارگرفتن یک نفتکش در تنگۀ هرمز
قرصی که رنگ پوست افراد مبتلا به پیسی را برمی‌گرداند
آیا داروهای تزریقی کاهش وزن برای تمام افراد مناسب است؟
چرا رفتارهای کودکان فرزندخوانده‌ متفاوت است؟
دولت هنوز درباره بنزین و سهمیه‌بندی آن تصمیمی نگرفته است
با بدرقه وزیر کشور فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند
هزینه سنگین جنگ ایران برای آمریکا؛ پنتاگون رقم 80 تا 100 میلیارد دلار را برآورد کرد
تصمیم جدید ترامپ تروریست؛ خروج هیئت تحریر الشام از فهرست سازمان‌های تروریستی
طرح تحریمی جدید ترامپ؛ تکرار فشار حداکثری با هیاهوی تبلیغاتی
نتایج 6 دیدار هفته سوم لیگ برتر فوتبال
ایران و روسیه همکاری‌های علمی و فناوری را گسترش می‌دهند
جزییات پرداخت وام 75 میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری اعلام شد
عمان ترانزیت برخی کالاها به مقصد اسرائیل را متوقف کرده است
قطعی برق تهران فردا سه شنبه 3 شهریور + لینک
اظهارات جنجالی جی‌دی ونس: کانادا یک ایالت است
واکنش وزیر اقتصاد ایران به اسکات بسنت: منتظر پاسخ ما باشید
پزشکیان: تکیه آمریکا بر زورگویی و قلدری، تنها فرایندهای اجرایی را پیچیده می‌کند
تعرفه‌های ترامپ علیه چین دوباره افزایش می‌یابد
عراق و روسیه بر تقویت همکاری‌های امنیتی و نظامی تأکید کردند
وزیر دادگستری: تراکم قوانین متعارض باعث صدور آرای متفاوت می‌شود
در آستانه هفته وحدت؛ ادارات کردستان فردا 2 ساعت زودتر تعطیل می‌شوند
فرانسه و عربستان خواستار بازگشت کشتیرانی در تنگه هرمز به وضعیت عادی شدند
زاخارووا: رژیم زلنسکی در حمله به روسیه کودکان را هدف قرار می‌دهد
ساعت قطعی برق کرمانشاه فردا سه شنبه 3 شهریور اعلام شد + جدول خاموشی
مجلس ادعای ترامپ درباره قالیباف را تکذیب کرد
نورنما | فرار زن 92 ساله از آسایشگاه سالمندان
کاظمی: همه چیز برای آغاز سال تحصیلی آرام و حضوری آماده است
تراکتور 1 پرسپولیس 0؛ رستگاری تبریزی‌ها در دقیقه 90
بازگشایی تنگه هرمز حتی با دریافت عوارض توسط ایران کم‌خطرترین گزینه است
رضایی به عاصم منیر: به آمریکا بی‌اعتمادیم و باید رفتارش را تغییر دهد
قالیباف: کسی گُنده‌لافی‌های آمریکایی‌ها را باور نمی‌کند
آمریکا60 نهاد، شخص و کشتی مرتبط با ایران را تحریم کرد
گزارش تصویری | دیدار عاصم منیر با رئیس جمهور و رئیس مجلس
مخبر: در صورت تداوم محاسبات غلط دشمن، پاسخ ما قاطع‌تر از قبل خواهد بود
مرزداران سیستان و بلوچستان محموله سلاح قاچاق را کشف کردند
یکهزار و سیصدوبیست کارخانه کشور در جنگ آسیب دیدند
اروپا برای جشن استقلال آمد یا تمدید جنگ اوکراین
پوتین بر گسترش روابط روسیه و هند تأکید کرد
دبیرکل سازمان ملل: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز تقریبا متوقف شده است
قالیباف به عاصم منیر: آمریکا با بدعهدی مانع ثبات منطقه شد
سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران یعنی ضربات به منافع آمریکا
رایزنی اردوغان و داسیلوا درباره توسعه روابط ترکیه و برزیل
پیشنهاد شهرداری تهران برای شناورسازی ساعات اداری در مهر 1405