×
ورزشی
شناسه خبر : 181735
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/04/24 ساعت 14:09
یورو 2024 ؛  اسپانیا - انگلیس ساعت 23

یورو 2024 ؛ اسپانیا - انگلیس ساعت 23

دیدار نهایی یورو 2024،میان اسپانیا و انگلیس امشب از ساعت 22:30 آغاز می شود. این بازی در ورزشگاه المپیک برلین برگزار خواهد شد.

نورنیوز-گروه ورزشی: فینال هفدهمین دوره جام ملت‌های اروپا، میدان نبرد دو تیمی خواهد بود که یکی به دنبال ثبت رکورد در فتح این رقابت‌ها است و دیگری در رؤیای ثبت اولین قهرمانی.
پرونده رقابت‌های یورو ۲۰۲۴ امشب (یکشنبه) با نبرد تیم‌های ملی اسپانیا و انگلیس در ورزشگاه المپیک برلین (از ساعت ۲۲:۳۰) بسته و سرنوشت تورنمنت یک ماهه‌ای که آلمانی‌ها میزبانش بودند، مشخص می‌شود.

در یک سوی میدان اسپانیایی است که شاید قبل از شروع جام جزو دو سه مدعی اصلی قهرمانی نبود، اما به محض ورودش و نتایجی که در مرحله گروهی گرفت، نگاه همه را نسبت به این تیم عوض کرد. با سه پیروزی متوالی در گروه مرگ برابر کرواسی، ایتالیا و آلبانی، مردان لوئیس دلافوئنته قاطعانه‌ترین صعود را به مرحله حذفی داشتند، اما درخشش آن‌ها به این جا محدود نشد.

صدرنشینی در گروه B به ضرر اسپانیا تمام شد؛ چرا که لاروخا را در نیمه‌ای از نمودار مرحله حذفی قرار داد که بزرگانی مانند آلمان، فرانسه و پرتغال در آن قرار گرفتند، اما این موضوع هم مانع پیشروی ماتادور‌ها نشد و آن‌ها پس از غلبه بر گرجستان، آلمان و فرانسه را هم از پیش رو برداشتند و به همین دلیل آن‌ها اکنون به عنوان بخت اصلی قهرمانی شناخته می‌شوند. نتایج بازی‌های‌شان برابر این رقبا بزرگ، اما تنها دلیل شایسته‌تر به نظر رسیدن اسپانیایی‌ها برای فتح جام نبوده، چرا که سبک زیبای بازی آن‌ها هواداران بی‌طرف را هم به طرفدار ماتادور‌ها تبدیل کرده است.

اسپانیا در صورتی که به روند برد‌های خود در یورو ۲۰۲۴ که همگی در جریان وقت‌های عادی یا اضافه بازی رقم خورده، ادامه دهد، برای چهارمین بار فاتح جام ملت‌های اروپا خواهد شد و از این حیث رکورد جدیدی را برای قهرمانی در مهمترین تورنمنت فوتبالی قاره سبز ثبت می‌کند. سه قهرمانی قبلی اسپانیایی‌ها در سال‌های ۱۹۶۴، ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ رقم خورد و این تیم سال گذشته دیگر تورنمنت ملی تحت نظارت یوفا، یعنی لیگ ملت‌ها را هم با غلبه بر کرواسی در فینال فتح کرد.

در سمت مقابل، اما انگلیسی قرار دارد که با وجود شروع نه چندان دلچسبش در یورو، رفته رفته نظر منتقدانش را عوض کرد. شاگردان گرت ساوت‌گیت که سه سال پیش فینال خانگی یورو ۲۰۲۰ را به ایتالیا باختند، امسال سراپا انگیزه‌اند که به حسرت طولانی مدت خود برای فتح جام ملت‌های اروپا پایان دهند.

آن‌ها پس از صعود از گروه C به عنوان صدرنشین بالاتر از دانمارک، اسلوونی و صربستان، در مرحله یک هشتم نهایی اسلواکی را در دیداری که به وقت‌های اضافه کشیده شد، از پیش رو برداشتند. مأموریت بعدی آن‌ها حذف سوئیس بود که در ضربات پنالتی انجام دادند و پس از آن از سخت‌ترین آزمون‌شان که تقابل با هلند بود هم با زدن کامبکی که در دقیقه ۹۰ کامل شد، سربلند بیرون آمدند. به این ترتیب سه‌شیر که همچنان تنها قهرمانی‌اش در رویداد‌های مهم ملی، فتح جام جهانی ۱۹۶۶ است، فرصتی دیگر برای محقق کردن شعار معروف «جام به خانه برمی‌گردد» به دست آورد.

این بیست‌و‌هشتمین تقابل رسمی تیم‌های ملی اسپانیا و انگلیس در طول تاریخ است. اگرچه این بار شانس اسپانیا - حداقل روی کاغذ - برای کسب پیروزی بیشتر به نظر می‌رسد، اما در ۲۷ رویارویی رسمی قبلی دو تیم، این انگلیسی‌ها بوده‌اند که آمار بهتری را به ثبت رسانده‌اند چرا که سهم‌شان از این مصاف‌ها ۱۴ پیروزی بوده است. در طرف دیگر اسپانیایی‌ها ۱۰ بار پیروز شده‌اند و سه مصاف آن‌ها هم با تساوی همراه بوده است. این اولین تقابل رسمی اسپانیا و انگلیس از ۶ سال قبل است. آخرین رویارویی آن‌ها در ماه اکتبر سال ۲۰۱۸ در لیگ ملت‌های اروپا بود که با برتری ۳ بر ۲ انگلیس در دیداری که میزبان بود، به پایان رسید.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده سابق مجلس
X
آگهی تبلیغاتی