×
بین الملل
شناسه خبر : 181712
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/04/24 ساعت 12:05

جنگ غزه فرسایشی‌ شد /نظامیان توان جنگیدن ندارند

یک شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی با اشار به فرسایشی شدن جنگ غزه نوشت: این جنگ در حالی ادامه دارد که نظامیان اسرائیلی دیگر توان جنگیدن ندارند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  یک رسانه صهیونیستی با اشاره به فرسایشی‌شدن جنگ علیه نوار غزه اعلام کرد: ارتش اسرائیل نیروی کافی در اختیار ندارد و دیگر نمی‌تواند جنگ را ادامه‌ دهد.

شبکه تلویزیونی «کان» رژیم صهیونیستی در گزارشی از خستگی نظامیان صهیونیست از تداوم جنگ علیه غزه خبر داد و نوشت که این جنگ در حالی ادامه دارد که نظامیان اسرائیلی دیگر توان جنگیدن ندارند.

این رسانه صهیونیستی به نقل از نظامیان رژیم اسرائیل، از تلاش ارتش این رژیم برای جذب نیرو در شبکه های اجتماعی، از جمله فیس‌بوک خبر داد و افزود: در چنین وضعیتی، ارتش آمادگی جنگیدن در جبهه لبنان را ندارد.

شبکه کان تلویزیون رژیم صهیونیستی، وضعیت روانی نظامیان صهیونیست را بسیار بد ارزیابی و اعلام کرد: ارتش دچار کمبود نیروست و با این وضعیت نمی تواند به جنگ ادامه دهد.

به گزارش ایرنا، رسانه های رژیم صهیونیستی پیشتر نیز به بحران کاهش نیروهای نظامی در ارتش این رژیم همزمان با تداوم جنگ در نوار غزه اذعان کردند.

کابینه رژیم صهیونیستی قرار بود هفته گذشته تمدید خدمت در ارتش این رژیم را به مدت سه سال مورد بررسی قرار دهد و این تصمیم به علت نیاز مبرم به نیرو بود، آنگونه که رسانه صهیونیستی «کان» اعلام کرد.

این رسانه صهیونیست اعلام کرده بود که کابینه رژیم اسرائیل پیشنهاد مراکز امنیتی و نظامی درباره تمدید خدمت نظامیان ذخیره و خدمت اجباری در ارتش به مدت سه سال را به بحث می‌گذارد و وزیران در این باره اظهارنظر خواهند کرد. همچنین تغییرات دیگری در قانون مربوط به نیروهای ذخیره که از سوی «یوآف گالانت» وزیر جنگ مطرح شده نیز مورد بحث واقع خواهد شد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ۲۱ ماه ژوئن ( اول تیر) از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم خواست که موعد جلسه فوری برای بررسی امکان تمدید خدمت وظیفه اجباری را به مدت سه سال مشخص کند.

این در حالی است که در شرایطی که کابینه، قانونی را برای معافیت «حریدی ها» (ارتدوکس های دینی) از انجام خدمت نظامی وضع می کند، وزیران دیگر با این تمدید مخالف هستند.

رسانه های رژیم صهیونیستی پیش از این فاش کرده بودند که فقط سه درصد از شهرک نشینان از ابتدای جنگ در یگان ذخیره خدمت کرده‌اند. رسانه های این رژیم به کاهش این روند اشاره کردند.

ارتش رژیم صهیونیستی به بهانه امنیت اطلاعات از بیان جزئیات میزان ثبت نام در نیروهای ذخیره خودداری می ورزد، اما در عین حال به خستگی و فرسودگی نظامیان این رژیم اذعان کرده است.

چهار ماه قبل ارتش اشغالگر به نظامیانی که باید از خدمت اجباری مرخص می شدند، اعلام کرد که باید چهار دیگر در خدمت نظام بمانند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز پیشتر گزارش داد که ارتش برای جلوگیری از خروج نیروهای خود ناتوان است و این موضوع، وضعیت نیروی انسانی آن را وخیم تر کرده است.

براساس این گزارش، در سال جاری میلادی، ۹۰۰ نظامی با درجه های سروان و سرگرد درخواست خروج از ارتش را کرده اند، در حالی که این عدد در سال های گذشته، ۱۰۰ تا ۱۲۰ نفر بوده است.

این شبکه صهیونیستی، افزایش شدید درخواست ها برای کناره گیری از خدمت نظامی را نه تنها بحران ارتش، بلکه بحران رژیم اسرائیل نامید و اعلام کرد که این موضوع، نگران کننده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زمان پخش فصل دوم سریال «وحشی» اعلام شد
دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تقاطع نماد، راهبرد و روانشناسی
نبیه بری: اوضاع داخلی لبنان تحت کنترل است
ضرورت توجه بیشتر به ریشه‌ ناامنی‌های اخیر سیستان‌وبلوچستان
رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا آغاز شد؛ کره شمالی هشدار داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(71) «بروجن»
آیا توبه تتلو پذیرفته می‌شود؟
اقتصاد اسرائیل زیر ضرب جنگ 12 روزه
زلنسکی در واشنگتن؛ دیدارهای حساس یا چانه‌زنی‌های مبهم
دلایل و زمینه‌‌های مشروعیت سلاح حزب‌الله
سپهر حیدری کشور را ترک کرد
وزیر نیرو: با کاهش دما؛ پیک مصرف را پشت سر گذاشتیم
هشدار مراقبتی به مردم؛ افزایش شدید شاخص پرتو فرابنفش در دو روز آینده
زلنسکی وارد واشنگتن شد/ترامپ: روز بزرگی در کاخ سفید است
مشاهده خرس سیاه آسیایی در منطقه‌ای از بشاگرد هرمزگان+فیلم
خراسان رضوی شنبه تعطیل شد
افشاگری100 اقتصاددان برجسته بین المللی؛آمارهای آمریکا قابل اعتماد نیستند!
روایت همسر دانشمند هسته‌ای از جاسوسی منافقین که منجر به عملیات ترور می‌شود! +فیلم
قتل هولناک در ملارد؛ اعتراف قاتل به شلیک مرگبار
فوتبال ایران منتظر رونمایی از استراتژی هاشمیان در پرسپولیس+ برنامه سایر بازی های امروز
چرا زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد؟
بقایی: احتمالاً دور بعدی گفت‌وگو با آژانس در روزهای آینده انجام می‌شود
دیدار تراکتور - استقلال حساس ترین نبرد هفته نخست لیگ برتر
سرناسازگاری اسرائیل با میانجی‌گران
انتشار نماهنگ «نگارگر روضه‌ رضوان» همراه سخنان رهبر معظم انقلاب + فیلم
تیم تپانچه ایران روی سکوی سوم آسیا ایستاد
نماینده ارامنه جنوب کشور هشدار داد؛ قفقاز گلوگاه حیاتی ماست
پوستر باشگاه پرسپولیس به بهانه دیدار امشب با شمس آذر منتشر شد
واژگونی قایق در نیجریه؛ 40 نفر مفقود شدند
پزشکیان: راهی پیدا کنیم تا بی‌عدالتی از بین برود + فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 27 مرداد + پخش زنده
نشست العلمین؛ طرح تازه رژیم اسرائیل برای تبادل اسرا و خلع سلاح حماس
امنیت غذایی در خطر؛ مطالبه صریح از وزارت جهاد کشاورزی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
X
آگهی تبلیغاتی