×
بین الملل
شناسه خبر : 181697
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/04/24 ساعت 10:04
ترور نافرجام ترامپ؛ شوک به انتخابات امریکا

گزارش «نورنیوز» از ترور دونالد ترامپ

ترور نافرجام ترامپ؛ شوک به انتخابات امریکا

شب گذشته و در جریان کمپین انتخاباتی کاندیدای جمهوری خواهان در ایالت پنسیلوانیای آمریکا، دونالد ترامپ مورد سوء قصد قرار گرفت اما جان سالم به در برد.

نورنیوز-گروه بین الملل: بر اساس گزارش‌ها و تصاویر ویدئویی منتشر شده دونالد ترامپ در حین سخنرانی بعد از صدای تیر اندازی ناگهان دست بر گوش خود نهاده و بلافاصله صدای تیراندازی قوی تری در فضا پخش شد. در جریان این تیراندازی دونالد ترامپ دچاری جراحت سطحی از ناحیه گوش خود شد و دو نفر هم کشته شدند.
در این رابطه شبکه خبری سی ان ان گزارش داد که صدای شلیک‌های قوی قبل از نقش بر زمین شدن ترامپ شنیده شده است. سی ان ان همچنین گزارش داد که پلیس محلی در نیویورک گشتی‌های خود را در اطراف برج ترامپ و مناطق دیگر در سطح شهر افزایش داده است.

ترامپ

یکی از رسانه های آمریکا عکسی منتشر کرده که نشان می دهد گلوله دوم از بغل گلوی ترامپ عبود کرده است. در جریان این تیراندازی دونالد ترامپ آسیب جدی ندید ولی بر اساس تصاویر صورت وی پر از خون شده بود. ترامپ بعد از این ترور نافرجام از صحنه خارج شد.
  در ابتدا سی ان ان ضارب ترامپ را مارک ویولت ذکر کرد که در همان کمپین بر روی یک پشت بام کشته شد. این شخص از اعضای سازمان چپ افراطی «آنتیفا» بود است همچنین ظاهرا وی پیش از اقدام به تیراندازی در صفحه یوتیوب خود با انتشار ویدئویی گفته بود: عدالت در راه است.

تائید هویت ضارب اصلی

اما اف‌بی‌آی مظنون به تیراندازی در کارزار انتخاباتی ترامپ را جوانی ۲۰ ساله ساکن پنسیلوانیا به عنوان ، «توماس متیو کروکس» ذکر کرد. او ۲۰ سال سن داشته و در تیراندازی نیروهای امنیتی کشته شده است.

ویدئویی از او در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که می‌گوید: «از جمهوری‌خواهان و ترامپ متنفرم». با این حال، روزنامه واشنگتن‌پست نوشت فرد ضارب به حزب‌جمهوری‌خواه مرتبط بوده است.


ترامپ
 

 



در واکنش به این حمله پسر دونالد ترامپ نیز در شبکه اجتماعی ایکس این حادثه را «تروریستی» توصیف کرد. همچنین جو بایدن، جورج بوش، باراک اوباما و کاملا هریس در پیام های جداگانه ای نسبت به این سوء قصد واکنش نشان دادند.



پیام ترامپ؛ تسلیم نمی‌شوم!
دونالد ترامپ پس از مجروح شدن ایمیلی کوتاه با امضا و تصویر خود برای حامیان ارسال کرد. ترمپ در این ایمیل نوشت: «این پیامی از سوی دونالد ترامپ است؛ من هیچوقت تسلیم نمی‌شوم!»

دونالد ترامپ جمهوریخواه و رئیس جمهور سابق آمریکا ، رقیب جو بایدن رئیس جمهور فعلی است که بر اساس پیش بینی ها از جو بایدن پیشی گرفت است.
در همین حال برخی از کاربران شبکه های اجتماعی این سوء قصد را طراحی شد توسط تیم ترامپ و برای جذب آرای بیشتر عنوان می کنند.

نخستین بیانیه ترامپ پس از سوءقصد
دونالد ترامپ بعد از این سوء قصد در بیانه ای اعلام کرد: هدف گلوله‌ای قرار گرفتم که بخش بالایی گوش چپ من را سوراخ کرده است. می‌دانم که چیزی به سرعت مانند صدای ویز از سمت گوش شنیدم، تیراندازی اتفاق افتاد و گلوله درست از پوست من رد شد. وی اعلام کرده که از ناحیه بخش بالایی گوش چپ خود دچار جراحت شده است.

ترامپ

دونالد ترامپ گفت: می‌خواهم از سرویس مخفی ایالات متحده و تمامی مجریان قانون بابت واکنش سریع‌شان به این تیراندازی که در باتلر، نسیلوانیا اتفاق افتاد قدردانی کنم. از همه مهمتر می‌خواهم مراتب تسلیت خود را به خانواده فردی که در این تجمع کشته شد و فرد دیگری که به شدت زخمی شد ابراز کنم.
وی در ادامه گفت: از همه مهمتر واقعاً وقوع چنین اتفاقی در کشور ما غیر قابل توجیه است. تا اکنون چیزی درباره تیرانداز که کشته شد نمی‌دانم.

آنتیفا چیست و چرا به ترامپ حمله کرد؟

آنتیفا (مخفف آنتی‌فاشیسم) نام یک جنبش سیاسی چپ‌گرا با عقاید ضدفاشیستی و ضدنژادپرستی در آمریکاست که از شبکه ضدفاشیست مبارز در دهه ۱۹۳۰ آلمان الهام گرفته است.

ویژگی بارز اعضا و گروه‌های وابسته به این جنبش،  اقدام عملی علیه افرادی است که آنها را به عنوان فاشیست،  نژادپرست،  راستِ تندرو یا سرمایه‌دار می‌شناسند.

در واقع، تمرکز آنتیفا به طور کلی بر مبارزه با راست‌گرایی افراطی و خودبرترپنداری نژاد سفید به شکل کاملا مستقیم و خشن است.

جنبش آنتیفای آمریکا از دهه ۱۹۸۰ میلادی با فعالیت گروهی به نام «اقدام علیه نژادپرستی» آغاز شد و طی سه دهه، فعالیت آن کم کم رو به خاموشی رفت، اما با آغاز ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۶، فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

هرچند تعداد اعضای آنتیفا مشخص نیست، اما گفته می‌شود شمار اعضای این جنبش پس از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا به خاطر ادبیات نژادپرستانه ترامپ افزایش یافته است.

ترامپ
 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/سرنگونی پهپاد اسرائیل
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس
پیام دفتر آیت‌الله سیستانی در پی انتخاب آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای
مخبر: ملت ما به دشمن پاسخ سخت می‌دهد
سهیلی: ترامپ، درهای چاه فاضلاب ما به روی تو باز است نه چاه نفت!
ترامپ مسوولیت فاجعه مدرسه میناب را نپذیرفت!
شهادت جمعی از مدافعان امنیت در حملات تروریستی به ایست‌های بازرسی تهران
پیکر مطهر فرزند قهرمان خوزستان "دریاسالار شهید علی شمخانی" در اهواز تشییع می شود+ جزییات
رفع اختلال نسخه موبایلی بانک ملی/فردا در دسترس
ستون نویس هاآرتص: تضمینی نیست که ایران دست از جنگ بکشد
استاد دانشگاه انگلیس: آمریکا در جنگ با ایران به هیچ‌یک از اهدافش نرسید
گفت‌وگوی تلفنی نخست‌وزیر عراق با پزشکیان درخصوص تحولات منطقه
حمله پهپادی به بندر «صلاله» عمان
ایتالیا: وارد جنگ علیه ایران نخواهیم شد
ارسال کنندگان تصایر به رسانه‌های معاند در یزد دستگیر شدند
واکنش ایرج طهماسب به شهادت کودکان میناب
جنگ، بنزین را در 85 کشور گران کرد
وقوع انفجارهای متوالی در ابوظبی، بغداد، اربیل، کویت و عمان
تحولات منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان و پزشکیان
گفت‌وگوی وزرای خارجی هند و روسیه درخصوص ایران
اسرائیل دست به دامن ویدئوهای قدیمی شد