×
بین الملل
شناسه خبر : 181697
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/04/24 ساعت 10:04
ترور نافرجام ترامپ؛ شوک به انتخابات امریکا

گزارش «نورنیوز» از ترور دونالد ترامپ

ترور نافرجام ترامپ؛ شوک به انتخابات امریکا

شب گذشته و در جریان کمپین انتخاباتی کاندیدای جمهوری خواهان در ایالت پنسیلوانیای آمریکا، دونالد ترامپ مورد سوء قصد قرار گرفت اما جان سالم به در برد.

نورنیوز-گروه بین الملل: بر اساس گزارش‌ها و تصاویر ویدئویی منتشر شده دونالد ترامپ در حین سخنرانی بعد از صدای تیر اندازی ناگهان دست بر گوش خود نهاده و بلافاصله صدای تیراندازی قوی تری در فضا پخش شد. در جریان این تیراندازی دونالد ترامپ دچاری جراحت سطحی از ناحیه گوش خود شد و دو نفر هم کشته شدند.
در این رابطه شبکه خبری سی ان ان گزارش داد که صدای شلیک‌های قوی قبل از نقش بر زمین شدن ترامپ شنیده شده است. سی ان ان همچنین گزارش داد که پلیس محلی در نیویورک گشتی‌های خود را در اطراف برج ترامپ و مناطق دیگر در سطح شهر افزایش داده است.

ترامپ

یکی از رسانه های آمریکا عکسی منتشر کرده که نشان می دهد گلوله دوم از بغل گلوی ترامپ عبود کرده است. در جریان این تیراندازی دونالد ترامپ آسیب جدی ندید ولی بر اساس تصاویر صورت وی پر از خون شده بود. ترامپ بعد از این ترور نافرجام از صحنه خارج شد.
  در ابتدا سی ان ان ضارب ترامپ را مارک ویولت ذکر کرد که در همان کمپین بر روی یک پشت بام کشته شد. این شخص از اعضای سازمان چپ افراطی «آنتیفا» بود است همچنین ظاهرا وی پیش از اقدام به تیراندازی در صفحه یوتیوب خود با انتشار ویدئویی گفته بود: عدالت در راه است.

تائید هویت ضارب اصلی

اما اف‌بی‌آی مظنون به تیراندازی در کارزار انتخاباتی ترامپ را جوانی ۲۰ ساله ساکن پنسیلوانیا به عنوان ، «توماس متیو کروکس» ذکر کرد. او ۲۰ سال سن داشته و در تیراندازی نیروهای امنیتی کشته شده است.

ویدئویی از او در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که می‌گوید: «از جمهوری‌خواهان و ترامپ متنفرم». با این حال، روزنامه واشنگتن‌پست نوشت فرد ضارب به حزب‌جمهوری‌خواه مرتبط بوده است.


ترامپ
 

 



در واکنش به این حمله پسر دونالد ترامپ نیز در شبکه اجتماعی ایکس این حادثه را «تروریستی» توصیف کرد. همچنین جو بایدن، جورج بوش، باراک اوباما و کاملا هریس در پیام های جداگانه ای نسبت به این سوء قصد واکنش نشان دادند.



پیام ترامپ؛ تسلیم نمی‌شوم!
دونالد ترامپ پس از مجروح شدن ایمیلی کوتاه با امضا و تصویر خود برای حامیان ارسال کرد. ترمپ در این ایمیل نوشت: «این پیامی از سوی دونالد ترامپ است؛ من هیچوقت تسلیم نمی‌شوم!»

دونالد ترامپ جمهوریخواه و رئیس جمهور سابق آمریکا ، رقیب جو بایدن رئیس جمهور فعلی است که بر اساس پیش بینی ها از جو بایدن پیشی گرفت است.
در همین حال برخی از کاربران شبکه های اجتماعی این سوء قصد را طراحی شد توسط تیم ترامپ و برای جذب آرای بیشتر عنوان می کنند.

نخستین بیانیه ترامپ پس از سوءقصد
دونالد ترامپ بعد از این سوء قصد در بیانه ای اعلام کرد: هدف گلوله‌ای قرار گرفتم که بخش بالایی گوش چپ من را سوراخ کرده است. می‌دانم که چیزی به سرعت مانند صدای ویز از سمت گوش شنیدم، تیراندازی اتفاق افتاد و گلوله درست از پوست من رد شد. وی اعلام کرده که از ناحیه بخش بالایی گوش چپ خود دچار جراحت شده است.

ترامپ

دونالد ترامپ گفت: می‌خواهم از سرویس مخفی ایالات متحده و تمامی مجریان قانون بابت واکنش سریع‌شان به این تیراندازی که در باتلر، نسیلوانیا اتفاق افتاد قدردانی کنم. از همه مهمتر می‌خواهم مراتب تسلیت خود را به خانواده فردی که در این تجمع کشته شد و فرد دیگری که به شدت زخمی شد ابراز کنم.
وی در ادامه گفت: از همه مهمتر واقعاً وقوع چنین اتفاقی در کشور ما غیر قابل توجیه است. تا اکنون چیزی درباره تیرانداز که کشته شد نمی‌دانم.

آنتیفا چیست و چرا به ترامپ حمله کرد؟

آنتیفا (مخفف آنتی‌فاشیسم) نام یک جنبش سیاسی چپ‌گرا با عقاید ضدفاشیستی و ضدنژادپرستی در آمریکاست که از شبکه ضدفاشیست مبارز در دهه ۱۹۳۰ آلمان الهام گرفته است.

ویژگی بارز اعضا و گروه‌های وابسته به این جنبش،  اقدام عملی علیه افرادی است که آنها را به عنوان فاشیست،  نژادپرست،  راستِ تندرو یا سرمایه‌دار می‌شناسند.

در واقع، تمرکز آنتیفا به طور کلی بر مبارزه با راست‌گرایی افراطی و خودبرترپنداری نژاد سفید به شکل کاملا مستقیم و خشن است.

جنبش آنتیفای آمریکا از دهه ۱۹۸۰ میلادی با فعالیت گروهی به نام «اقدام علیه نژادپرستی» آغاز شد و طی سه دهه، فعالیت آن کم کم رو به خاموشی رفت، اما با آغاز ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۶، فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

هرچند تعداد اعضای آنتیفا مشخص نیست، اما گفته می‌شود شمار اعضای این جنبش پس از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا به خاطر ادبیات نژادپرستانه ترامپ افزایش یافته است.

ترامپ
 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وزارت خارجه: آمریکا با نقض مکرر آتش‌بس اراده‌ای برای کاهش تنش ندارد
تاثیر جنگ خاورمیانه بر بازار سهام اروپا و قیمت نفت برنت
هوای مشهد فردا چند درجه می‌شود؟
تقدیر وزیر کشور از حمایت‌های پکن؛ تأکید دو کشور بر اتحاد راهبردی در برابر تجاوزات آمریکا
کاخ ریاست‌جمهوری اسلوونی به رنگ پرچم فلسطین درآمد
مخالفت اکثریت آمریکایی‌ها با جشن پرهزینه تولد ترامپ در کاخ سفید
از توکیو تا مادرید، جهان یک‌صدا علیه نتانیاهو
رشد 176 درصدی واردات کالاهای اساسی در بندر انزلی
انتصاب یک مدیر تحول‌گرا برای کانون تربیت معلم کشور
بیانیه وزارت خارجه کویت در مورد حمله به پایگاه آمریکایی علی السالم
انسداد شبانه تونل نیایش و پل صدر
قیمت‌گذاری بحث‌برانگیز فیلم‌-کنسرت «بازی تاج و تخت»
واکنش حزب‌الله به جنایت رژیم صهیونیستی در لبنان
بحران جدید در استقلال؛ جنپو قراردادش را فسخ کرد
جاده چالوس از امروز یک‌طرفه شد؛ جزئیات محدودیت تردد
جزئیات توسعه نیروگاهی ایران در دوران جنگ و امروز
افتتاحیه جام جهانی زیر سایه اعتراضات خیابانی و تهدید به خشونت
درخواست ویژه عراق از فیفا؛ پیراهن مشکی برای شب عاشورا در جام جهانی
واکنش وزارت خارجه به اظهارات رئیس‌جمهور لبنان
کاظمی: امتحانات پایه‌های 11 و 12 نهایی و حضوری است
پایان فعالیت سارقان قلابی در جهانشهر کرج
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 16 خرداد 1405 +جدول
اجرای پروژه ملی انرژی خورشیدی در واحدهای صنفی تهران
کنایه دنیرو به ترامپ در افتتاحیه جشنواره ترایبکا
سفر وزیر کشور پاکستان به تهران با پیام ویژه برای رهبر ایران
نخست وزیر لبنان: مشکلات جنوب، دغدغه تمام کشور است
وقوع چند انفجار در بحرین
میان سند و سایه؛ پرونده‌ای که دوباره زنده شد
مرگ 3 نفر در تصادف شاخ‌به‌شاخ دو پراید
گزارش فائو: ثبات نسبی اما بالا در قیمت جهانی مواد غذایی
احتمال رعد و برق و گرد و خاک در نیمه شمالی تهران
جلسه ویژه مجلس با وزیر نفت درباره ناترازی انرژی
بورس در اولین روز هفته صعودی ماند
انتقاد شدید معاون وزیر خارجه از گزارش جدید آژانس و تحرکات شورای حکام
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(147) «خرم آباد»
ماجرای بازداشت مهاجم تیم عراق در ورود به آمریکا چه بود؟
نورنما | کوچه دو طبقه در کاشان
چگونه پهپادهای ارزان ایران معادلات نبرد را تغییر دادند؟
احداث مسیر جایگزین پل B1 در البرز آغاز شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 16 خرداد 1405
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 16 خرداد 1405 + جدول قیمت ها
اعتراف وزیر انرژی آمریکا: کاهش قیمت بنزین بدون توافق با ایران ممکن نیست
مقام عراقی: بغداد از پرداخت عوارض تنگه هرمز مستثنی است
موفقیت تاریخی ناسا : جت X-59 دیوار صوتی را شکست
«تهران کنارت» پرمخاطب‌ترین فیلم هفته با 87 هزار مخاطب
تاوان حمایت از تل‌آویو؛ برلین از قطار قدرت جا ماند
بازگشت پرویز ثابتی به سینما؛ فیلم جدید درباره ساواک کلید خورد
چرا پنتاگون ارسال موشک‌های تاماهاک به آلمان را لغو کرد؟
افت شدید محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا در نظرسنجی‌ها
افزایش 21 درصدی کرایه اتوبوس و ناوگان مسافری از امروز