×
اقتصادی
شناسه خبر : 181592
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/23 ساعت 13:17

سکه در کانال 40 میلیون تومان/ دلار 57 هزار تومان شد

امروز هر قطعه سکه تمام بهار آزادی 40 میلیون تومان فروش رفت و دلار هم با افت قیمت وارد کانال 57 هزار تومان شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: با کاهش هیجانات در بازار ارز و برقراری آرامش سیاسی در کشور قیمت ها در بازار طلا، سکه و ارز با کاهش محسوس همراه شده است؛ قیمت دلار به کانال ۵۷ هزار تومان بازگشته است؛ سکه نیز طی یک هفته ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کاهش قیمت تجربه کرده است.
 از هفته گذشته و بعد از پایان انتخابات ریاست جمهوری، با کاهش محسوس هیجانات در بازار ارز استارت کاهش قیمت دلار زده شد و همچنان ادامه دارد.

فعالان بازار ارز می گویند برقراری آرامش در شرایط سیاسی کشور مهمترین عامل کاهش قیمت ارز در روزهای اخیر و امروز بوده است. قیمت دلار قبل از انتخابات تا 62 هزار تومان هم بالا رفته بود ولی بعد از انتخابات و تخلیه هیجانات از بازار و با برقراری آرامش نسبی در فضای سیاسی کشور قیمت دلار با کاهش همراه شد و در معاملات صبح امروز به کانال 57 هزار تومان بازگشت.

بازار طلا در هفته جاری به دلیل بمناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان(ع) طبق سنوات گذشته در سراسر کشور تعطیل است و بازار ارز نیز تقریبا به حالت نیمه تعطیل در آمده است؛ بازاری‌ها می گویند قیمت طلا و ارز درهفته جاری به دلیل تعطیلی بازارها و عدم انجام معاملات سنگین، تغییر خاصی نخواهد داشت. البته فعالان بازار معتقدند برقراری آرامش سیاسی درکشور و البته منطقه می تواند در در روزهای آتی به کاهش بیشتر قیمت دلار کمک کند.

محمد کشتی آرای فعال بازار طلا و سکه ، کاهش قیمت ارز در هفته گذشته را مهمترین عامل کاهش قیمت ها در بازار طلا و سکه می داند و می گوید: بهبود شرایط سیاسی کشور و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ارزش ریال بالا رفته است.

او با تأکید براینکه با ورود به ماه محرم تقاضا در بازار به شدت کاهش یافته است، تصریح کرد: طی یک هفته گذشته، قیمت سکه 3 میلیون و 500 هزار تومان کاهش یافته است؛ حباب سکه نیز با کاهش یک میلیون و 200 هزار تومانی به محدوده 7 میلیون تومان رسیده است.

این فعال بازار طلا درباره وضعیت قیمت ها در روزهای آتی گفت: با توجه به تعطیلی یک هفته ای بازار طلا در سراسر کشور، در یک هفته آینده قیمت ها تغییر چندانی نخواهد داشت.

هم‌اکنون در بازار آزاد، قیمت طلای 18 عیار هر گرم 3 میلیون و 365 هزار تومان، قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح قدیم 36 میلیون و 900 هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید نیز 40 میلیون تومان است.

در بازار سبزه‌میدان، قیمت نیم‌سکه بهار آزادی 22 میلیون و 550 هزار تومان، ربع‌سکه بهار آزادی 14 میلیون و 550 هزار تومان و سکه یک‌گرمی 6 میلیون و 900 هزار تومان تعیین شده است و به فروش می‌رسد.

هر مثقال طلا در بازار داخلی، 14 میلیون و 580 هزار تومان ارزش‌گذاری شده است؛ ضمن اینکه قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی 2411 دلار است.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
900 نفر از زندان اوین بعد از حمله صهیونیست‌ها آزاد شدند
نبرد خاموش در دل کویر؛ محیط‌بانان و چالش‌های حفاظت از یوز ایرانی
ادامه بن‌بست در مذاکرات آتش‌بس؛ حماس نتانیاهو را مقصر می‌داند
افسر عراقی: هیچ نیروی آمریکایی از عین الاسد نرفته است
فیلم «آنتیک» آماده اکران پاییزی شد
45 میلیون دلار برای سفیدشویی نسل‌کشی
متروی تهران برای دانش‌آموزان و دانشجویان در هفته اول مهر رایگان شد
اختلال گسترده GPS در 123 هزار پرواز اروپایی مشکل ساز شد
وزرای صهیونیست به مکان سری زیرزمینی گریختند
تصادف مرگبار در بزرگراه شهید صیاد شیرازی
جایگاه‌های بنزین در حال تجهیز به طرح «کهاب»
آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد
سفارت روسیه در سوئد دوباره هدف حمله پهپادی قرار گرفت
برملائی مأموریت‌های پنهان لندن در آسمان غزه
دریادار سیاری: با این مردم مقابل هیچ دشمنی شکست نخواهیم خورد
قیمت دلار و ارز امروز شنبه 16 شهریور 1404
ایران و آینده موبایل در مسیر 5G
ادامه فاجعه انسانی در غزه/بمباران مدرسه «الفارابی» و شهادت دهها غیرنظامی
مجلس حق پخش مسابقات ورزشی را به باشگاه‌ها داد
این همه یارانه می دهید، باز هم قیمت گوشت همسطح بازارهای جهانی است
دفتر نخست‌وزیر اوکراین به آتش کشیده شد
ساعت کاری مراکز تعویض پلاک به روال قبل برگشت
چگونه نماز آیات بخوانیم؟
جزئیات محکومیت قطعی متهمان پرونده بزرگ اختلاس منابع طبیعی
امشب چشم از ماه برندارید؛ طولانی‌ترین خسوف قرن در راه است
نورنما | تعقیب و گریز پلیس آمریکا
پیام معاون ترامپ در شبکه‌های اجتماعی جنجالی شد
فردا پیش فروش سکه در مرکز مبادله برگزار می‌شود
ریاکاری به سبک ترامپ؛ صلح در شعار و جنگ در عمل
پلیس راهور اعلام کرد: تغییر قانون؛ کلید صدور گواهینامه بانوان
وقتی سینما صدای عدالت می‌شود
بیماران سرطانی حتماً باید واکسن آنفولانزا تزریق کنند
مشارکت اوکراین و دانمارک در تولید موشک و پهپاد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 16 شهریور
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 شهریور + جدول
تحولی شگفت انگیز در سرعت هوش مصنوعی با رایانه جدید نوری مایکروسافت
لبنان؛ همچنان در کانون طوفان
بار روغن زیتون، شیشه از آب درآمد
پیشنهاد تازه آمریکا به حماس برای توقف جنگ در غزه
حماس: آماده پذیرش آتش‌بس دائمی هستیم
اروپا به اوکراین دروغ می‌گوید، هیچ نیرویی برای نجات نمی‌آید
بررسی سه فوریتی طرح خروج از NPT در مجلس تکذیب شد
بازیکنان تیم ملی والیبال جوانان از سربازی معاف شدند
نخست‌وزیر ژاپن استعفا کرد
قیمت خودرو امروز یکشنبه 16 شهریورماه 1404 + جدول
ناوگان جهانی مقاومت
اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند
عراقچی: اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آمریکا محکوم است
خونریزی در سویداء سوریه ادامه دارد/شمار قربانیان به 2 هزار نفر رسید
فینال تاشکند ؛ آزمون بزرگ قلعه نویی
X
آگهی تبلیغاتی