×
اجتماعی
شناسه خبر : 181583
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/23 ساعت 12:33
فراخوان برای مالکان خودروهای فرسوده + جزئیات سن فرسودگی هر خودرو

فراخوان برای مالکان خودروهای فرسوده + جزئیات سن فرسودگی هر خودرو

الکان خودروهای فرسوده می‌توانند از امروز (شنبه) در سامانه نوسازی ناوگان خودروهای فرسوده به نشانی nnhk.ir ثبت‌نام کنند تا در اولویت طرح‌های جایگزینی خودروسازان یا اعطای تسهیلات جایگزینی قرار بگیرند.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  رییس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل از آغاز فراخوان ثبت‌نام خودروهای فرسوده از امروز (شنبه، ۲۳ تیر ماه) خبر داد.

«مهران سالاریه» در این باره گفت: مالکان خودروهای فرسوده می‌توانند از امروز (شنبه) در سامانه نوسازی ناوگان خودروهای فرسوده به نشانی nnhk.ir ثبت‌نام کنند تا در اولویت طرح‌های جایگزینی خودروسازان یا اعطای تسهیلات جایگزینی قرار بگیرند.

وی افزود: مالکان خودروهای فرسوده سواری، سنگین و موتورسیکلت‌ها به‌جز خودروهای دولتی و تاکسی‌ها، پس از مراجعه به سایت ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل در بخش «فراخوان ثبت‌نام خودروهای فرسوده» و وارد کردن اطلاعات متقاضی و خودرو فرسوده خود از بخش «ثبت نیازمندی‌ها» نوع طرح خود اعم از نقدی، جایگزینی نقدی، تسهیلاتی یا لیزینگی را انتخاب کرده و پس از مشخص کردن زمان و بازه قیمتی وسیله نقلیه جایگزین خود، درخواست خود را ثبت نهایی کنند.

به گفته رییس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل، متقاضیان ثبت‌نام شده به مرور با توجه به طرح و شرایط انتخابی خودرو آنها اسقاط و در صورت درخواست با فراهم شدن تسهیلات لازم خودرو جایگزین دریافت خواهند کرد.

وی بیان‌داشت: بر اساس آیین‌نامه ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو، سن فرسودگی خودروهای شخصی بنزینی، گازسوز، دوگانه سوز و دیزلی ۲۰ سال، هیبریدی ۲۳ سال و برقی ۲۵ سال است. همچنین این سن برای خودروهای عمومی بنزینی، گازسوز، دوگانه‌سوز و دیزلی ۱۲ سال، هیبریدی ۱۵ سال و برقی ۲۰ سال است.

سالاریه ادامه‌داد: همچنین سن فرسودگی مینی‌بوس‌های دیزلی ۱۲ سال، پایه گازسوز ۱۵ سال و برقی ۲۰ سال، اتوبوس‌های برون‌شهری ۱۵ سال و اتوبوس‌های درون‌شهری دیزلی ۱۰ سال، پایه گازسوز ۱۲ سال و برقی ۲۰ سال تعیین شده است.

به گفته وی، سن فرسودگی انواع وانت ۱۵ سال، کامیون، کامیونت و کشنده ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بنزینی کاربراتوری ۶، بنزینی انژکتوری ۱۲ و برقی ۱۵ سال است.

رییس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل تصریح‌کرد: بر اساس همین آیین‌نامه، آن دسته از خودروهای فرسوده که در سامانه ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل ثبت‌نام کرده و برای اسقاط اعلام آمادگی کرده‌اند، حداکثر تا پنج سال و زمان ایجاد شرایط لازم و اعطای تسهیلات مزبور از طریق سامانه از محدودیت‌های مربوط به خودروهای فرسوده، موضوع ماده (۸) قانون هوای پاک مصوب ۱۳۹۶، مستثنی هستند. این دسته از خودروها به پلیس راهور معرفی می‌شوند تا از سال آینده توسط سامانه‌های پلیس جریمه و اعمال محدودیت تردد نشوند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مردم خواستار استعفای نخست وزیر اسپانیا شدند
وضعیت عرضه مرغ تا هفته دیگر متعادل می‌شود
دوقطبی‌سازی هرمز و هسته‌ای؛ طراحی جدید اتاق عملیات رسانه‌ای غرب
پس‌لرزه‌های اقتصادی جنگ ایران بازارهای آسیایی را لرزاند
منبع مطلع: خبر تعلیق غنی‌سازی ایران کاملاً کذب و ساختگی است
شهادت 5 پلیس و یک کودک در پی حمله رژیم صهیونیستی به غزه/ حماس: اسرائیل به دنبال آشوب است
شهادت محیط‌بان هدایت الله دیده‌بان تایید شد
امتحانات مدارس در کدام استان‌ها مجازی شد؟
انهدام 2 سکوی گنبد آهنین توسط حزب‌الله
تأکید عراقچی بر پیوند ناگسستنی تهران و بیروت در مذاکرات آتش‌بس
چگونه سابقه خود را به 30 روز کامل برسانیم؟ + آدرس سایت
از هوشمندسازی دولت تا تسهیلات 350 همتی ازدواج
فشار جریان‌های ملی لبنان بر دولت برای واکنش به تحریم‌های واشنگتن
دیپلماسی در سایه جنگ؛ تهران و واشنگتن در آستانه توافق یا رویارویی تازه؟
لفاظی روبیو علیه ایران در دهلی‌نو
ترامپ در معرض عقب‌نشینی تحقیرآمیز
پرویز قلیچ‌خانی درگذشت
نورنما | شهادت حضرت امام محمد باقر(ع) تسلیت باد
اعمال تحریم‌های جدید فرانسه علیه بن گویر
افزایش ساعت کاری میادین و بازارهای میوه و تره‌بار در تهران
دریادار سیاری: آماده خلق بیت‌المقدس‌های جدید هستیم
جنجال در لیگ یک؛ تیمی که نیامد و بازنده شد!
هشدار طوفان و گردوخاک در پایتخت
تمدید مهلت ثبت‌نام کنکور 1405 و آزمون پذیرش دانشجو معلم + لینک ثبت‌نام
جنگ علیه ایران، بازار مسکن آلمان را به زانو درآورد
رایزنی‌های فشرده در تهران؛ عاصم منیر با پزشکیان و قالیباف دیدار کرد
مدینه از زائران ایرانی خالی شد/ آغاز فصل جدید عملیات حج 1405
واکنش تند رسانه‌های بین‌المللی به تصویر خبرساز سفارت ایران از مغز ترامپ
ارتش: آماده مقابله قاطع و همه‌جانبه با هرگونه تعدی دشمنان هستیم
ثبت 419 مورد ابتلا به تب دنگی در کشور
تایید انتخاب فرمانده اولین پرواز سرنشین‌دار مریخ توسط اسپیس‌ایکس
طرح جدید برای یکپارچه‌سازی نظام تأمین اجتماعی کلید خورد
دانشگاه‌ها در مسیر بازگشت به آموزش حضوری
صدور کیفرخواست برای 9 متهم در پرونده امنیتی قزوین
همگرایی روسیه، چین و ایران در برابر فشارهای آمریکا
پیام ویژه رهبر انقلاب به مردم سیستان و بلوچستان
وزیر جهاد کشاورزی: دشمن در هدف‌گیری امنیت غذایی ایران ناکام ماند
عرضه گسترده مرغ منجمد برای تنظیم بازار آغاز شد
نخست‌وزیر پاکستان وارد هانگژو چین شد
تأمین کالاهای اساسی از مسیر کشورهای همسایه
جزئیات محدودیت ترافیکی در جاده چالوس از ساعت 16
53 سال حبس برای 2 زن متهم به همکاری با شبکه‌های معاند
قیمت لبنیات 20 درصد دیگر افزایش یافت
خرید سانتی متری مسکن در تهران کلید خورد
عبور 25 کشتی از تنگه هرمز با تأمین امنیت سپاه
پایگاه‌های میزبانِ دشمن، اهداف نظامی مشروع برای ایران هستند
وام ودیعه و خرید مسکن 1405 ابلاغ شد
آغاز نصب نیروگاه خورشیدی در 12 هزار مدرسه کشور
جزئیات آغاز اسکان دوباره دانشجویان در خوابگاه ها و امکان لغو حذف ترم
قیمت گوشت قرمز امروز 2 خرداد 1405 + جدول