×
سیاسی
شناسه خبر : 181574
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/23 ساعت 11:32

خطر پهپادهای ایرانی برای اسرائیل

کارشناس و خبرنگار امور امنیتی پایگاه «تایمز اسرائیل» درباره خطر پهپادهای ایرانی نوشت: این مشکلی است که اسرائیل انتظار آن را نداشت و هم اکنون نیز راه حلی برای آن ندارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک رسانه رژیم صهیونیستی، پیشرفت و توسعه صنایع پهپادی جمهوری اسلامی ایران را کابوسی لاعلاج برای این رژیم دانست و افزود: ایران در مسیر تبدیل شدن به کشوری پیشرو در تولید سلاح در جهان حرکت می کند.

کارشناس و خبرنگار امور امنیتی پایگاه «تایمز اسرائیل» در مطلبی نوشت: یکی از بزرگترین ناکامی های سیستم های اطلاعاتی و امنیتی اسرائیل، ناتوانی آن در مقابله با پیشرفت و توسعه صنعت هواپیماهای بدون سرنشین ایرانی است.

«آریه اگوزی» افزود: درحالی که بیشترین توجه ها به برنامه هسته ای ایران معطوف بود، این کشور یک صنعت بزرگ و گسترده از پهپادها را بنیان گذاشت و انواع مختلف این پرنده ها را تولید کرد.

وی اضافه کرد: این مشکل اکنون بسیار بزرگتر از آن است که به نظر می رسد، این پهپادها علیه اسرائیل استفاده می شود، در حالی که سامانه های پدافندی اسرائیل در مقابله با آن ها ناتوان است.

اگوزی تصریح کرد: این پهپادها که حزب الله لبنان نیز انواع مختلف آن را در اختیار دارد، سطح راداری کمی دارند، در ارتفاع پست پرواز می کنند و با استفاده از ناهمواری های جغرافیایی در منطقه، خود را به اهداف می رسانند و کشته و زخمی برجای می گذارند.

وی درباره خطر پهپادهای ایرانی نوشت: این مشکلی است که اسرائیل انتظار آن را نداشت و هم اکنون نیز راه حلی برای آن ندارد.

این کارشناس نظامی به استفاده ایران از پهپادها در عملیات «وعده صادق» و در واکنش به حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی در پایتخت سوریه اشاره و اضافه کرد: این عملیات از مسافت دور انجام شد و با اینکه اسرائیل فرصت کافی برای مقابله با پهپادها را داشت، اما آمریکا و دیگر کشورها به کمک تل آویو آمدند، اسرائیل به تنهایی قادر به مقابله با این حمله نبود.

پایگاه «تایمز اسرائیل» در گزارشی دیگر نوشت: ایران این پهپادها را به کشورهای خاورمیانه و خارج از آن و به هم پیمانان خود در «محور مقاومت» ارسال می کند و آن ها این پهپادها را علیه اسرائیل بکار می گیرند.

این پایگاه به نقل از منابع امنیتی مدعی شد: ایران فروش پهپادهای خود را در سال های گذشته با سرعت بیشتر به مناطق مختلف جهان افزایش داده است.

پایگاه «تایمز اسرائیل» نوشت: درآمده ایران از فروش پهپادها روشن است و پیش بینی می شود که ایران به زودی از پهپادهای تهاجمی جدیدی رونمایی کند.

«راز تسیمت» پژوهشگر مرکز پژوهش های امنیت اسرائیل نیز گفت: روسیه جنگنده های سوخو ۳۵ را در اختیار ایران می گذارد و یا تجهیزات مورد نیاز ایران در صنایع نظامی را تامین می کند.

«تایمز اسرائیل» در پایان این گزارش افزود: ایران از طریق فروش پهپاد، روابط سیاسی خود را نیز با کشورهای مشتری پهپادها گسترش می دهد.

این پایگاه صهیونیستی به نقل از منابعی اعلام کرد که ایران در مسیری است که آن را به کشور پیشرو در تولید سلاح در جهان تبدیل می کند، بویژه اینکه کشورهای زیادی به دنبال خرید تولیدات ایرانی هستند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نشست دوحه؛ ضرورت اتحاد عملی در برابر تجاوزگری
تصادف کامیون مرگ در کارناتاکای هند
احتمال برگزاری جلسه‌ای جدید با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
بیانیه نیویورک مسیری غیرقابل بازگشت به سوی صلح در خاورمیانه
خیبر خرم آباد صدرنشین باقی ماند
FATF در آستانه تغییر؟ هشدار درباره مانع‌تراشی داخلی در پرونده ایران
رزمایش مشترک روسیه و بلاروس/واکنش لهستان به نقض حریم هوایی
پدری که قاتل چارلی کرک را لو داد از جایزه میلیونی صرف نظر کرد
رازهای قطعه هنرمندان در روز ملی سینما
خلیل الحیه زنده است؛ حماس شایعات را تکذیب کرد
«بی‌طرفی»؛ خط قرمز اخلاق در برابر نسل‌کشی فلسطین
تصمیم نهایی درباره NPT؛ کلید حل معما در دست حاکمیت است
جنایت تازه اسرائیل از نگاه حماس: قانون بین‌الملل زیر پا له شد
اسرائیل تهدید امنیتی اول منطقه است نه ایران
پزشکیان به اجلاس اضطراری سران کشورهای اسلامی می رود
سپاهان (1) - گل‌گهر (1) | بازی جنجالی با تهدید داوران + فیلم درگیری
امپراتوری خون و دلار؛ ثروت ثابتی چگونه ساخته شد؟
تعیین تکلیف 98 درصد واحدهای مسکونی آسیب‌دیده تهران در جنگ
عکس های منتخب حیات وحش هفته
64756 شهید در سکوت جهانی؛ غزه هنوز زیر آوار است
تغییر جنجالی در NBA در مورد شوت‌های راه دور ثانیه پایانی
یوزهای ایرانی زیر ذره‌بین دوربین‌های دید در شب!
استقلال (0)- استقلال خوزستان (1) | اخراج رامین رضاییان و 10 نفر شدن دو تیم
ناوگان شکست حصر غزه به تونس رسید
رأی‌گیری مجمع عمومی سازمان ملل برای برپایی کشور فلسطین
جوان 20 ساله قربانی دعوای خیابانی در رباط کریم شد
خوراکی‌های سالمی که مخفیانه چاقتان می‌کنند
هشدار گوترش درباره حمله رژیم صهیونیستی به دوحه
ترامپ: صبرم از دست پوتین لبریز شده!
یک‌ طرفه شدن مقطعی محور هراز در مسیر شمال به جنوب
سفر جنجالی وزیر خارجه آمریکا به تل‌آویو
هزینه ساخت مسکن به سقف رسید؛ هر متر 30 میلیون تومان!
سیل در اندونزی؛ 19 کشته و ده‌ها مفقود
تصمیم جنجالی هلند علیه رژیم صهیونیستی
تراکتور 4-1 آلومینیوم| هت‌تریک دروژدک و پیروزی پرگل تراکتور برابر آلومینیوم +خلاصه
آیا ترامپ سکته کرده است؟ نشانه‌ای جدید همه را شوکه کرد!
کرملین خبر از توقف مذاکرات روسیه و اوکراین داد
مرگ مرد 55 ساله در سقوط از ارتفاعات بند نادری
27 سال زندان برای رئیس‌جمهور سابق برزیل
رکود بی‌سابقه در بازار طلا؛ کاهش قیمت و تقاضا ادامه دارد
زمان قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتبال زیر 23 سال آسیا مشخص شد
بیانیه‌ پارلمان‌های عربی و آفریقا در محکومیت حملات رژیم صهیونیستی
نقره‌ تاریخی و دو برنز جودوکاران نوجوان ایران در آسیا
قاتل چارلی کرک در یوتا دستگیر شد+ جزئیات
رقیبان کشتی گیران آزادکار ایران مشخص شدند
ترافیک فوق سنگین در محور خروجی گیلان
پوستر فولاد منتشر شد
حکم اعدام قاتل الهه حسین‌نژاد نهایی شد+جزییات
مرگ2 دختر نوجوان براثر سقوط غلتک راهسازی
خزر خشمگین شد/ هشدار جدی به مردم؛ در دریای خزر شنا نکنید
X
آگهی تبلیغاتی