×
اجتماعی
شناسه خبر : 181540
تاریخ انتشار : جمعه 1403/04/22 ساعت 21:11
ساعت کاری ادارات بوشهر و ایلام تا 11 تعیین شد

ساعت کاری ادارات بوشهر و ایلام تا 11 تعیین شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری بوشهرگفت: فردا شنبه 23 تیر ماه ساعت کاری ادارات این استان از ساعت 6:00 لغایت 11:00 تعیین شده است.همچنین فعالیت تمام ادارات و بانک‌های شهرستان‌های دهلران، مهران و بخش مورموری آبدانان در روز شنبه 23 تیرماه به صورت دورکاری و برای سایر شهرستان‌های استان با 2 ساعت تعجیل تا ساعت 11 خواهد بود.

 نورنیوز-گروه اقتصادی: معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری بوشهر گفت: برای سومین روز متوالی کاری فردا شنبه ۲۳ تیر ماه ساعت کاری ادارات این استان از ساعت ۶:۰۰ لغایت ۱۱:۰۰ تعیین شده است.

" اصغر جعفری " روز جمعه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد طی امروز و فردا دمای بیشینه هوا در برخی نقاط این استان، به آستانه ۵۰ درجه سانتیگراد خواهد رسید.

وی یادآور شد: برای مدیریت مصرف و پایداری برق، ساعت کار دستگاه‌های اجرایی در این استان کاهش یافته است.

جعفری ادامه داد: در راستای مصوبه کارگروه مدیریت تقاضا و مصرف آب و برق و بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی مبنی بر افزایش دمای هوا به‌منظور کاهش مصرف، حفظ و پایداری شبکه و خطوط انتقال برق و جلوگیری از قطعی برق و خاموشی در ساعت اوج مصرف و همچنین حفظ سلامتی کارکنان ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان کاهش یافت.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری بوشهر تصریح کرد: واحدهای عملیاتی دستگاه‌های خدمات‌رسان، بخش‌های اجرایی و خدمات شهرداری‌ها و واحدهای عملیاتی دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۱۲ قانون گمرکی مشمول این کاهش ساعات کاری نمی‌شوند.

جعفری ادامه داد: ساعت کار ابلاغی شامل واحدهای ستادی بانک‌های استان است و ساعت کاری شعب بانک‌ها توسط کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان تعیین می‌شود.

وی گفت: ضروری است مدیران ادارات استان بوشهر برای صرفه‌جویی حداکثری و رعایت دستورالعمل ابلاغی برای مدیریت بهینه برق نظارت لازم انجام دهند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری بوشهر بیان کرد: در پی کاهش ساعت کاری ادارات استان از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواسته شده که کارمندان ساعت کاری باقیمانده را به شکل دور کاری انجام دهند.

فعالیت ادارات استان ایلام در روز شنبه تا ساعت ۱۱ اعلام شد
همچنین مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری ایلام گفت: فعالیت تمام ادارات و بانک‌های شهرستان‌های دهلران، مهران و بخش مورموری آبدانان در روز شنبه ۲۳ تیرماه به صورت دورکاری و برای سایر شهرستان‌های استان با ۲ ساعت تعجیل تا ساعت ۱۱ خواهد بود.

 ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام عصر جمعه به منظور مدیریت مصرف انرژی و جلوگیری از قطع برق و آب در روزهای گرم پیش رو تشکیل جلسه داد.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در حاشیه این نشست، اظهار کرد: با توجه به پیش بینی‌های اداره کل هواشناسی مبنی بر افزایش دمای هوا و بروز گرمای شدید در روزهای آتی، جلسه فوق العاده مدیریت بحران با حضور همه دستگاه‌های اجرایی شامل آب و فاضلاب، توزیع برق، علوم پزشکی، اورژانس، منابع طبیعی، جمعیت هلال احمر، محیط زیست به منظور آمادگی کامل در روزهای گرم برگزار شد.

«مجید بگلریان» با بیان اینکه از آغاز موج گرما تاکنون جز در مواردی که حوادثی در شبکه رخ داد، شاهد پایداری برق استان هستیم، افزود: بر اساس شیوه نامه‌های ابلاغی، شرکت‌های توزیع برق موظف شد برای رفاه حال مردم با تقویت پست‌ها و شبکه‌های برق، از قطع برق با برنامه‌ریزی قبلی پیشگیری کند.

وی تامین آب مورد نیاز و جلوگیری از قطع آب را از دیگر مصوبه‌های مدیریت بحران استان عنوان کرد و افزود: در روزهایی که بروز دمای بیش از ۵۰ درجه از سوی اداره کل هواشناسی پیش بینی می‌شود، به منظور پایداری شبکه برق و رفاه حال شهروندان، با دستور استاندار، کاهش ساعت اداری یا تعطیلی ادارات اعلام خواهد شد.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری ایلام با بیان اینکه علوم پزشکی موظف به ارائه توصیه‌های بهداشتی متناسب با شرایط آب و هوایی شده است، گفت: اورژانس و هلال احمر نیز وظیفه دارند با راه اندازی پایگاه‌ در نقاط پرتردد شهر، خدمات رسانی کنند، همچنین بیمارستان‌ها و مراکز درمانی باید آمادگی لازم را برای مواجه با حوادث و خدمت رسانی به مردم را داشته باشند.

بگلریان‌ تصریح کرد: همچنین مصوب شد با توجه به عدم تکافوی آب شرب برای شهروندان شهر ایلام، شهرداری با قید فوریت بایستی نسبت به جدا سازی آب شرب برای استفاده از فضای سبز شهر اقدام کرده و از طریق تانکر و آبرسانی سیار فضای سبز شهر را پوشش دهد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام بیان کرد: با توجه به گزارش هواشناسی و شدت گرما فعالیت تمام ادارات و بانک‌های شهرستانهای دهلران، مهران و بخش مورموری از توابع شهرستان آبدانان فردا شنبه ۲۳ تیرماه تعطیل و به صورت دورکاری خواهد بود و فعالیت ادارات سایر شهرستان‌های استان با ۲ ساعت تعجیل تا ساعت ۱۱ اعلام می‌شود.

وی به بیماران قلبی عروقی و افراد کهنسال که در معرض خطر هستند، توصیه کرد به منظور حفظ سلامت خود در روزهای گرم از تردد غیر ضروری خودداری کنند.

 پیش بینی‌های هواشناسی حاکی از ورود موج گرما به استان ایلام و نواحی غربی کشور طی روزهای آینده است.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مبلغ سود سهام عدالت اعلام شد
رتبه مودیان بدحساب کاهش می‌یابد
جهانگیر: با کسانی که امنیت روانی جامعه را برهم می‌زنند برخورد می‌شود
پایان ماجرای هشت ماه گروگان‌گیری
پیکرهای مطهر 44 شهید تازه تفحص شده به کشور منتقل می‌شوند
ایتالیا قهرمان والیبال مردان جهان شد
وزیر خارجه مصر در دیدار با گوترش: جنگ در غزه باید فورا پایان یابد
مکان بازی استقلال و چادرملو مشخص شد
سرقت از سالمندان در پوشش پرستار خانم
کرملین: پوتین برای دیدار با ترامپ در مسکو آماده است
لندن: به پیگیری مسیرهای دیپلماتیک با ایران ادامه می‌دهیم
واکنش تل‌آویو به بازگشت تحریم‌های ایران
هوای تهران از چهارشنبه خنک می شود
قتل عام خانواده عمو بر سر ارثیه
بهبود جایگاه ایران در تعاملات ریلی با کشورهای CIS
زلزله ترکیه را تکان داد
تیک آبی، رنگ سیاست گرفت
جزئیات طرح اصلاح‌شده آتش‌بس در غزه توسط کشورهای عربی
پاداش قهرمانان کشتی فردا پرداخت می‌شود
آغاز پیش‌فروش سکه در هفته آینده
واکنش کره جنوبی به بازگشت تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 6 مهر 1404
مقاومت بدون مرز؛ یک سال پس از شهادت سید حسن نصرالله
لیست رژیم صهیونیستی از 77 کشوری که سخنرانی نتانیاهو را ترحیم کردند
سهمیه حج عمرهٔ دانشجویی 2 برابر شد +زمان ثبت نام
مکانیسم ماشه جدی است، اما بخش خصوصی توان مقابله دارد
ایران آماده حمایت از لبنان و مقاومت آن در تمام سطوح است
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 6 مهر + جدول
موزه ملی فردا باز می‌شود
نوراینفو| هشت نکته مهم درباره هاری !
اقدام مشترک 34 کشور برای توقف نسل‌کشی در غزه
تکذیب ورود گوشت آلوده از مغولستان به ایران
امروز بهترین وضعیت بازار سهام پس از جنگ ثبت شد
تغییری در وضعیت ریاست دانشگاه آزاد اتفاق نیفتاده است
شرط معافیت مالیاتی در قرارداد‌های اجاره خانه اعلام شد
سوءاستفاده اروپا از یک قطعنامه تاریخ مصرف گذشته
اعلام نتایج پذیرش استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان
تیراندازی مرگبار در کارولینای شمالی؛ 3 کشته و 8 زخمی
اجرای اسنپ بک به معنای خاتمه توافقات ایران و آژانس است
تراکتور- الوحده | تراکتوری ها به دنبال نخستین پیروزی در لیگ نخبگان
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(89) « جزیره بوموسی»
رویکرد اصلی، واگذاری امور به بخش خصوصی و کاهش بروکراسی است
درخواست عمان از سازمان ملل برای تحریم‌ رژیم صهیونیستی
وام بانک گردشگری به چه کسانی تعلق می گیرد؟+جزییات وتلفن تماس
بازداشت 270 سارق و مالخر در عملیات ضربتی پلیس پایتخت
اصلاح مصوبه تشدید مجازات جاسوسی و همکاری کنندگان با دولت خارجی متخاصم
بخشی از یک پازل بزرگ!
قاتل زن و کودک 5 ساله خزر شهری قصاص شد
قالیباف: 3 کشور اروپایی واکنش ما را خواهند دید
سود سهام عدالت به چه کسانی واریز نمی شود؟
X
آگهی تبلیغاتی