×
بین الملل
شناسه خبر : 181531
تاریخ انتشار : جمعه 1403/04/22 ساعت 18:43
جنگ نظرسنجی‌ها برای انصراف جو بایدن از انتخابات امریکا

«نیویورک تایمز» خبر داد

جنگ نظرسنجی‌ها برای انصراف جو بایدن از انتخابات امریکا

کمپین تبلیغاتی جو بایدن، رئیس‌جمهور امریکا ارزیابی قدرت «کامالا هریس»، معاون رئیس‌جمهور را برای جانشینی بایدن و رقابت با دونالد ترامپ آغاز کرده است؛ آیا دموکرات‌ها از بایدن عبور خواهند کرد؟

نورنیوز- رسانه‌های خارجی؛ کمپین تبلیغاتی جو بایدن در یک نظرسنجی رودررو از رای‌دهندگان سوالاتی می‌پرسد تا قدرت کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور را در برابر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق، بررسی کند.
این نظرسنجی که این هفته و به سفارش تیم تحلیلی کمپین بایدن انجام می‌شود، اولین ارزیابی دستیاران انتخاباتی رئیس جمهور از توان کامالا هریس است.  
آنها مشخص نکردند که چرا این نظرسنجی انجام شده است یا کمپین قصد دارد با نتایج آن چه کند. شاید این تیم ماموریت دارد اطلاعات را جمع‌آوری کرده و به بایدن ارائه دهد تا رئیس‌جمهور بداند آیا او هنوز قوی‌ترین پرچمدار حزبش است؟
این نظرسنجی در حالی صورت می‌گیرد که برخی از دستیاران و مشاوران قدیمی بایدن به طور فزاینده‌ای متقاعد شده‌اند که او باید از رقابت‌ها کناره‌گیری کند. شمار فزاینده‌ای از قانونگذاران برجسته خواستار کناره‌گیری جو بایدن شده‌اند یا پیشنهاد کرده‌اند که در برنامه‌های خود برای نامزدی تجدیدنظر کند.
برخی از دستیاران ارشد بایدن معتقدند هریس نمی‌تواند در انتخابات پیروز شود، اما حامیان معاون رئیس جمهور بر این باورند که او ممکن است با رای‌دهندگان بهتر ارتباط بگیرد.
«جنیفر اومالی دیلون»، رئیس ستاد انتخاباتی بایدن و «جولی چاوز رودریگز»، مدیر ستاد انتخاباتی او، در یادداشتی خطاب به کارمندان کمپین انتخاباتی رئیس‌جمهور امریکا درباره «مسیر پیش‌رو» نوشتند: « مسیر روشنی پیش روی ماست. هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که نشان دهد شخص دیگری در برابر ترامپ بهتر از رئیس‌جمهور عمل خواهد کرد. نظرسنجی فرضی از نامزدهای جایگزین همیشه غیرقابل اعتماد است. تنها کاندیدای دموکرات که از قبل برای رقابت‌ها آماده شده، رئیس‌جمهور بایدن است.»
با این حال به نظر می‌رسد آینده سیاسی بایدن تا حدی با عملکرد او در کنفرانس خبری روز پنجشنبه در نشست سران ناتو در واشنگتن تعیین خواهد شد؛ کنفرانسی که قانونگذاران حزب، مقامات و حامیان گفته‌اند که از نزدیک بر آن نظارت خواهند کرد. این کنفرانس طولانی‌ترین حضور بایدن بعد از زمان اجرای مناظره متزلزل دو هفته پیش خواهد بود.
قبل از کنفرانس خبری، بایدن برخی از دستیاران ارشد خود را برای حل‌و‌فصل مشکل سناتورهای دموکرات و پریشان به کاپیتال هیل می‌فرستد.  
تیم رئیس‌جمهور اوایل هفته پس از ساکت‌کردن منتقدان دموکرات خود که شامل ارسال نامه سرگشاده به کنگره، یک تماس خبری کابلی و تماس رئیس‌جمهور با یکی از حامیانش بود، ابراز خوش‌بینی کرده‌اند.
«نانسی پلوسی» رئیس پیشین مجلس نمایندگان امریکا، «چاک شومر» و نماینده «حکیم جفریس» رهبر دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان، سه نفر از تاثیرگذارترین چهره‌ها بر سر کناره‌گیری بایدن هستند.
این سوال که اگر بایدن رقابتها را ترک کند، چه اتفاقی می‌افتد؟ حزب دموکرات را متشنج کرده است. بسیاری از اعضای حزب در توانایی کامالا هریس برای متحدکردن یک ائتلاف گسترده برای شکست ترامپ در ماه نوامبر تردید دارند.
از زمان مناظره، حلقه اطراف بایدن به خانواده و گروه بسیار کوچکی از نزدیک‌ترین دستیارانش محدود شده است و عملاً رئیس‌جمهور را درون پیله قرار داده و مشخص نیست که رئیس‌جمهور تا چه اندازه از افت جایگاهش در میان دموکرات‌ها مطلع شده است.
در این میان کامالا هریس مراقب بوده که وفاداری کامل خود را به بایدن نشان دهد؛ با این حال حامیان کاندیداتوری او به این ایده دامن زده‌اند که او جانشین بایدن در رقابت‌ها شود و برخی تا آنجا پیش رفته‌اند که برای کامالا هریس معاون نیز پیشنهاد کرده‌اند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قطعی برق کرمانشاه فردا سه شنبه 13 مرداد 1405+ جدول
اقتصاد به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات کنگره تبدیل شد
رایزنی‌های فشرده عراق با ایران برای عبور نفتکش‌های بغداد
برنامه‌های مقابله‌ای وزارت اقتصاد در قبال برنامه دشمنان
خواسته «فون در لاین»؛ «اقدام یکپارچه» برای تامین امنیت مرزهای اروپا
نجات معجزه‌آسای کودک عراقی با اقدام تیم هلال احمر ایران
تالاب جهانی میانکاله همچنان در آتش می‌سوزد
تعلیق ارسال سامانه‌های دفاعی پاتریوت به اوکراین
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا سه شنبه 13 مرداد
رایزنی اردوغان و بن سلمان درباره اوضاع منطقه
حزب الله عراق: متعهد به سلاح مقاومت هستیم
استفاده اتحادیه اروپا از اوکراین به‌عنوان «گوشت دم توپ» علیه روسیه
آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در تهران همزمان با اربعین حسینی
تکذیب نشست قریب‌الوقوع اسلام آباد
حریق گسترده جنگل‌های آن‌سوی ارس؛ استقرار نیروهای ایرانی برای جلوگیری از سرایت آتش
چرا گذشت زمان به نفع ایران است؟
شوک بزرگ در بازار نقل‌وانتقالات‌ استقلال
پیام اربعینی رئیس‌جمهور عراق
معاریو: ایران ضرب‌آهنگ جنگ را مدیریت می‌کند
تغییرات اقلیمی به نیروگاه‌های هسته‌ای رسید؛ توقف فعالیت راکتور مجارستان
سالگرد حمله داعش به سنجار؛ نسل کشی ایزدی ها توسط داعش
بازنگری نرخ کرایه سرویس مدارس تهران
گفته‌ها و ناگفته‌های پیام پزشکیان درباره تفاهم اسلام‌آباد
افتخار تاریخی هاکی ایران؛ مدال برنز گردن‌آویز دانش‌آموز اصفهانی
آخرین رایزنی ترکیه و کویت درباره امنیت منطقه
واکنش اتحادیه عرب به حملات وحشیانه رژیم صهیونی
دعوت از عراقچی برای حضور در پاکستان در اولین فرصت ممکن
آمادگی سپاه برای برخورد با هرگونه خطای محاسباتی دشمنان
فرستادگان شورای صلح از نتانیاهو خواستند جنگ غزه را متوقف کند
تمدید قرارداد تاریخی پوچتینو با تیم ملی فوتبال آمریکا
حمایت دولت از اقتصاد اربعین؛ تأکید بر توسعه مرزهای ایلام
هاآرتص: ترامپ از جنگ تمام‌عیار با ایران هراس دارد
نورنما | اربعین یعنی تمام جاده ها به یک نام ختم می شوند؛ حسین(ع)
قدردانی رئیس دفتر سیاسی حماس از مواضع ایران در قبال فلسطین
وزیر نیرو: رفع ناترازی برق بدون همراهی مردم ممکن نیست
بحران گاز اروپا وارد مرحله جدید شد؛ نقش تنگه هرمز در تشدید کمبود انرژی
آمریکا در پی کاهش وابستگی به چین برای تولید سلاح
جزئیات نتایج دکتری بدون آزمون دانشگاه تهران و شرایط ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان
نگرانی‌ها از ورود مجدد قاتلان خونسرد آمریکایی
آخرین اخبار تنگه هرمز؛ تکذیب مذاکرات با آمریکا و تایید رایزنی با عمان
آلبالو هم تنظیم بازاری شد!
نقشه راه تجارت 10 میلیارد دلاری ایران و پاکستان
سقوط محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح
استقبال جوانان از خدمت داوطلبانه نظامی در بلژیک
درگذشت یک هنرمند پیشکسوت دیگر
اذعان الجزیره به کنترل کامل تنگه هرمز از سوی ایران
20 ستاره فوتبال ایران که هنوز تیم ندارند؛ بمب‌های نقل‌وانتقالات در انتظار
نورویدئو | قمار بزرگ ؛ چرا ترامپ ماشه را نکشید ؟
آخرین وضعیت جاده‌های شمال+محدودیت‌های ترافیکی
رونمایی شبکه شاد از سامانه «خادم» برای خدمت‌رسانی دانش‌آموزان در اربعین