×
سیاسی
شناسه خبر : 181390
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/04/21 ساعت 12:36
پزشکیان: مطمئن باشید زدوبند نخواهم کرد+فیلم

پزشکیان: مطمئن باشید زدوبند نخواهم کرد+فیلم

رئیس جمهور منتخب گفت: پست، مقام و جایگاه برای من هیچ امتیازی ندارد و به آنچه که به آن معتقدم، همچنان اعتقاد دارم. اما بار سنگینی که شما و مردم کشورمان بر شانه‌های ما گذاشته‌اید، به شدت سنگینی می‌کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان امروز پنجشنبه (۲۱ تیرماه) در جمع اعضای ستاد انتخاباتی استان تهران که در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار داشت: اگر شما اعضای ستاد، مردم، نخبگان، تولیدکنندگان، کارشناسان، صنعت گران، مذهبیان، عشایر، کشاورزان و سایر اقشار مردم نباشند، به تنهایی و بدون حمایت مردم، نمی‌توان امور کشور را انجام داد.

او با بیان اینکه صادقانه با همه مردم بر آنچه که پیمان بسته است، خواهم ماند، یادآور شد: زندگی امام حسین (ع) و سایر ائمه سرشار از حریت، آزادگی، درس و تجربه است و من زندگی خود را با زندگی آنها تطبیق داده و به این راهی که انتخاب کرده ام، افتخار می کنم.

زد و بندی انجام نخواهم داد

رئیس جمهور منتخب با طرح این سوال که حرف می‌زنیم ولی پای حرف خود نمی‌ایستیم، تاکید کرد: برخی از برادرها گمان می‌کنند که ما خود را گم کردیم و یا قرار است زد و بندی انجام دهیم. اما مطمئن باشید که زد و بندی انجام نخواهیم داد.

پزشکیان ادامه داد: شما اعضای ستاد، بازوان و صدای ما محسوب می‌شوید و امید است تاجرنیا در این تشکیل حاضر شوند تا به راحتی بتوان این صدا را رساند. 

قرار نیست بخورم، ببرم و بدزدم

او با بیان اینکه در هر موقعیتی که بوده صادقانه با مردم صحبت کرده ام، یادآور شد: این موقعیت‌ها و جایگاه‌ها ما را تغییر نخواهد داد. اگر قرار بود بخورم، ببرم و بدزدم، تاکنون باید این کار را انجام می‌دادم اما قرار نیست در این سن برای خودم و اطرافیانم کاری انجام دهم و کاری هم نخواهم کرد.

رئیس جمهور منتخب مردم از اعضای ستاد خود خواست انسجام و وحدت خود را حفظ کنند و افزود: با این شبکه به یکدیگر وصل شوید و صدای من باشید و من صدای شما خواهم بود. باید ایران بر اساس حق، عدالت، آزادگی و مردانگی درست شود.

پزشکیان با قدردانی از همه مردم این کشور که پای صندوق‌های رای آمدند، تصریح کرد: ایران برای همه ایرانیان است و همه باید تلاش کنیم ایران بر اساس حق، عدالت، آزادگی و مردانگی درست شود. حق هر فردی، حق هر قومی و حق هر کسی که در این جامعه ناحق شود، باید ما مقابل آن ایستاده و از این ناحقی جلوگیری کنیم و اجازه ندهیم حق فردی از بین برود.

او ادامه داد: این رویه را امام حسین (ع) و حضرت علی (ع) به ما یاد دادند و به ما آموختند.

پزشکیان یادآور شد: اگر دیدید که این نشست کمی با تاخیر انجام شد به این دلیل است که دیدارهای متعددی بود و امکان دیدار همه شما در این مدت فراهم نشد. چرا که فرصت کمی وجود دارد. در حالی که خدمتگزار همه شما و خاک پای همه ایرانیان هستم و به این شکل نیست که وعده دهم و به پستی برسم و بعد فرار کنم.

راه انسان‌های آزاده و عدالت خواه را ادامه خواهم داد

او با بیان اینکه با کمک هم، باورها و اعتقادهای خود را با قدرت در جامعه پیگیری خواهیم کرد، افزود: ما از نسلی نیستیم که تصور کنید دروغ می گویم. بلکه ما راه امام حسین(ع) و راه حضرت علی(ع) و راه انسان‌های آزاده و عدالت خواه را ادامه خواهیم داد.

پزشکیان از همه اعضای ستاد و سایر مردم خواست در راهی که دارد به وی کمک کنند و خاطرنشان کرد: در این راه امید است به نحوی اقدام کنیم که اجازه ندهیم در جای جای این کشور ظلمی و ستمی انجام شود و حق و ناحقی صورت بگیرد و مظلومی باشد و ما صدای او را نشنویم. بلکه باید صدای او را بشنویم و حق او را پیگیری کنیم.

 


 


 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پاسخ ایران به تجاوز آمریکا؛ پایگاه‌های واشنگتن در 4 کشور منطقه زیر آتش
ادعای وزیر جنگ آمریکا درباره کنترل ایران بر تنگه هرمز
آژانس بین‌المللی انرژی: جهان باید نگران امنیت انرژی باشد
«سرهی کورتسکی» نخست‌وزیر جدید اوکراین شد
مقام یمنی: اگر محاصره اقتصادی رفع نشود، با اقدام نظامی با آن مقابله خواهیم کرد
سنتکام مدعی تغییر مسیر سه کشتی در راه ایران شد
ادعای ترامپ: ما در ایران به دستاوردهای بزرگی رسیده ایم!
ایروانی: حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران مصداق جنایات جنگی است
ادعای مقام آمریکایی درباره هدف از حملات به پل‌ها در ایران
یک جنگنده F-35 در آسمان امارات اعلام وضعیت اضطراری کرد
ورزش؛راهکار مؤثر برای حفظ سلامت مفاصل در سالمندی
هشدار قانونگذار آمریکایی درباره تبعات ماجراجویی دولت ترامپ علیه ایران
دختر جودوکار ایران تاریخ ساز شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد بیشکک شد
کویت از رهگیری پهپادها در حریم هوایی خود خبر داد
گزارش واشنگتن‌پست درباره بن‌بست ترامپ برای بازگشایی تنگه هرمز
واکنش والیبالیست‌ها به پیروزی مقابل آلمان
هشدار روسیه درباره همکاری نظامی کره جنوبی با ناتو
یمن: بمباران فرودگاه صنعا 9 دقیقه قبل از فرود هواپیمای ایرانی بود
افزایش دوباره قیمت بنزین درآمریکا
پشت پرده نقش کوشنر و ویتکاف در مذاکرات با ایران
سردار شکارچی: آمریکا و دولت جعلی صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند
عمان پس از تنش‌های ایران و آمریکا به‌دنبال تقویت همکاری با چین
ادعای ترامپ درباره آزادی زندانی آمریکایی در ایران تکذیب شد
پشت پرده تاکتیک خلاقانه ایران در نبرد با دشمن؛ ضربه به معماری تهاجم
روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی
قطر ادعای مشارکت در حمله به ایران را رد کرد
امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است
کاخ سفید مدعی ادامه مذاکرات ایران و آمریکا شد
رئیس اسبق سیا: تولید پهپاد آمریکا کمتر از یک‌دهم اوکراین است
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس
کاخ سفید: ترامپ در مراسم فیفا و فینال جام جهانی حضور می‌یابد
فرانسه و آلمان همکاری هسته‌ای و دفاعی را گسترش می‌دهند
دود سیاه در بهبهان ناشی از آتش‌زدن ضایعات بود
چرا وزارت نیرو جدول خاموشی‌ها را منتشر نمی‌کند؟
جنجال امنیتی ابزار برنامه‌نویسی ایلان ماسک!
هشدار مخبر درباره حمله به ایران
رکورد تازه یوز آسیایی در میاندشت خراسان شمالی
حزب‌الله ادعای حضور در سوریه را رد کرد
پیروزی نفس‌گیر والیبال ایران مقابل آلمان
باقری‌کنی: استقلال ایران باید در برابر زیاده‌خواهی‌ها صیانت شود
اعتراف معاون ترامپ به ارتباط اپستین با نهادهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل
محدودیت شبانه تردد شناورها در آب‌های بحرین
حاجی میرزایی: دولت از تمام توان برای حمایت از نیروهای مسلح استفاده می‌کند
آیت‌الله جوادی آملی: وظیفه همگان، حفظ وحدت، حمایت از رهبری و صیانت از نظام اسلامی است
سیستان‌وبلوچستان؛ غول خرمای ایران با چشم‌انداز صادرات جهانی
چین به آمریکا درباره گزینه نظامی علیه کوبا هشدار داد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ و یک
توضیحات وزیر علوم درباره تغییرات تاریخ کنکور
نیروگاه تبریز هفته آینده به مدار بازمی‌گردد