×
بین الملل
شناسه خبر : 181316
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/04/20 ساعت 18:08
نصرالله: حمله به لبنان را تحمل نخواهیم کرد/تشکر از پزشکیان

نصرالله: حمله به لبنان را تحمل نخواهیم کرد/تشکر از پزشکیان

دبیرکل حزب‌الله لبنان با بیان اینکه شهدای طوفان الاقصی از بارزترین و عالی‌ترین مصادیق شهادت در راه خدا هستند زیرا در نبرد حقیقت آشکار می‌جنگند که در آن جای هیچ شک و یا شبه‌ای وجود ندارد، گفت: توقف تنش در جبهه شمال با توقف حملات به غزه مرتبط است.

نورنیوز-گروه بین الملل: دبیرکل حزب‌الله لبنان خطاب به کشورهای غربی گفت هرگونه توقف درگیری در جبهه شمال فلسطین اشغالی، با توقف تجاوزات نظامی در غزه مرتبط است.

«سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان عصر چهارشنبه و در مراسم بزرگداشت فرمانده شهید محمد نعمه ناصر معروف به «ابونعمه» در مجتمع امام مجتبی(ع) در ضاحیه جنوبی بیروت سخنرانی کرد.

سید حسن نصرالله در ابتدای سخنرانی خود به خانواده‌های شهدایی که طی هفته‌های گذشته به درجه رفیع شهادت رسیده‌اند، تبریک و تسلیت گفت و تصریح کرد: شهدای طوفان الاقصی از بارزترین و عالی‌ترین مصادیق شهادت در راه خدا هستند زیرا در نبرد حقیقت آشکار می‌جنگند که در آن جای هیچ شک و یا شبه‌ای وجود ندارد. شهدای ما همگی شهیدان راه خدا و شهدای سرافراز و عزت و شرف هستند.

دبیرکل حزب‌الله در ادامه به ویژگی‌های شخصیتی شهید حاج ابونعمه، فرمانده برجسته مقاومت لبنان که هفته گذشته در حملات ارتش رژیم اشغالگر به جنوب لبنان به شهادت رسید، اشاره کرد و گفت: شهید ابونعمه در عنفوان جوانی راه مقاومت را انتخاب کرد. ابونعمه یک مجاهد، اسیر، رزمنده و فرمانده بود که ۲ بار مجروح و در نهایت عاقبت بخیر شد.

سید حسن نصرالله همچنین گفت: شهید ابونعمه در زمانی که داعش بسیاری از سرزمین‌های عراق را تحت کنترل خود درآورد، برای جنگ با داعش در سوریه حاضر شد، شهید سلیمانی نزد ما آمد و خواستار عزیمت فرماندهانی برای رهبری عملیات علیه داعش در عراق شد و شهید ابو نعمه نیز در میان آن‌ها بود.

با ورود به نبرد طوفان الاقصی، اهدافمان را محقق کردیم

وی با بیان اینکه توقف جنگ در غزه تنها راه توقف جنگ در جبهه شمالی است، خاطرنشان کرد: فشار مستمر از محور لبنان به این دلیل است که دشمن بفهمد آتش‌بس در غزه مرتبط با توقف نبرد در شمال فلسطین است و هدف ما خسته کردن دشمن و سلب فرصت حل و فصل نبرد در غزه از اوست. 

سید حسن نصرالله با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی تلفات خود را در محور شمالی مخفی می‌کند، افزود: با ورود به نبرد طوفان الاقصی، اهدافمان را محقق کردیم و دشمن به تحقق این اهداف اذعان کرد. ما توانستیم بخش بزرگی از توانایی‌ها و نیروهای دشمن را به خود مشغول کنیم و آن‌ها را از پیروزی در جنگ غزه باز داریم. 

دبیرکل حزب‌الله خطاب به کشورهای غربی گفت: کسانی که از بیرون و داخل تحولات فلسطین اشغالی را دنبال می‌کنند، به خوبی می‌دانند که توقف جنگ در غزه تنها راه توقف جنگ در شمال است. 

وی گفت: دشمن حتی از فکر ورود حزب‌الله به الجلیل به وحشت افتاده و همین مسئله باعث شد ارتش رژیم صهیونیستی نیروهای خود را افزایش دهند که البته این مساله باعث فرسودگی توان آن‌ها شده است.

حمله به لبنان را تحمل نخواهیم کرد

سید حسن نصرالله با اشاره به تهدیدات رژیم صهیونیستی درباره جنگ علیه لبنان گفت: اگر این رژیم بخواهد به لبنان حمله کند، ما تحمل نخواهیم کرد و از مردم، حیثیت و سرزمین خود دفاع خواهیم کرد. راه این نبرد راه پیروزی است.

دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: تمام آنچه در غزه جریان دارد، دلیلی بر شکست رژیم اسرائیل است و این شکست، جنگ و تجاوز آن را تاکنون به شکست کشانده است

وی تصریح کرد: جنبش حماس از طرف خود و تمام محور مقاومت مذاکره می‌کند؛ آنچه حماس بپذیرد همه ما می‌پذیریم؛ این نبرد، نبرد آن‌هاست.

سید حسن نصرالله گفت: ما خواستار هماهنگی جنبش حماس با ما درباره مذاکرات نشده‌ایم، ما تمام تصمیمات حماس را تأیید کرده و تا آخر با آن همراه هستیم.

دبیرکل حزب‌الله اضافه کرد: ما در برابر نسل جدیدی از سران جنایتکار اسرائیلی قرار داریم که آماده هستند در راه ماندن خود در قدرت همه چیز را فدا کنند. 

وی تصریح کرد: عملیات‌های ما دشمن را در جبهه شمال مشغول کرده و عملاً هزار نظامی اسرائیلی مجبور به ماندن در آنجا شده‌اند. دشمن اسرائیلی پس از ۱۰ ماه جنگ جز شکست دستاوردی نداشته است.

سید حسن نصرالله گفت نتانیاهو نمی‌داند چه می‌گوید و اصرار او بر حمله زمینی به رفح اقرار به شکست و عدم تحقق پیروزی در این جنگ است.

نتانیاهو اسرائیل را به سمت ویرانی پیش می‌برد

دبیرکل حزب الله لبنان بیان کرد دشمن صهیونیست چند تیپ از نیروهای خود را با پشتیبانی جنگنده‌هایش وارد رفح کرد و گفت جنگ در رفح را سه الی چهار هفته به پایان می‌رساند اما شکست خورد.

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: هر روز از طریق فایل‌های ویدیویی مقاومت، شاهد انهدام و آتش گرفتن تانک‌های اسرائیلی در نوار غزه هستیم. تانک‌های اسرائیلی در رفح نتوانست در یک منطقه کوچک پیشروی کند آن وقت جنوب لبنان را به حمله تهدید می‌کنید!
 
دبیرکل حزب‌الله خطاب به وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: هر کسی که ما را به حمله به جنوب لیتانی تهدید می‌کند، به رفح با مساحت باریک آن نگاه کند، جایی که او نتوانست به پیروزی برسد. وقتی تانک‌های شما به مرزهای ما برسند، می‌دانید چه چیزی در انتظار آن‌هاست.

سید حسن نصرالله گفت: مقاومت از جنگ نمی ترسد. پاسخ ما به ترورها در عمق ۳۰ کیلومتری فلسطین اشغالی رخ داد و اهداف حساسی را هدف قرار دادیم، در حالی که واکنش‌ دشمن محدود بود.

او بار دیگر تأکید کرد در صورت توقف جنگ علیه غزه مقاومت لبنان هم حملات به شمال فلسطین اشغالی را متوقف خواهد کرد.

نصرالله گفت اگر نتانیاهو بر ادامه جنگ اصرار داشته باشد، اسرائیل را به سمت ویرانی پیش خواهد برد.

سید مقاومت گفت: دشمن در ابتدا صحبت از دور نگه داشتن حزب الله در فاصله سه کیلومتری از مرزهای شمالی خود کرد که ما یک موشک «کورنت» با برد هشت کیلومتر رونمایی کردیم، بعد دشمن شروع به عقب راندن ما از هشت کیلومتری مرز کرد که ما موشک «الماس» را با برد ۱۰ کیلومتر رونمایی کردیم.  بنابراین دشمن تصمیم گرفت ما را از فاصله ۱۰ کیلومتر مرز دور کند.

از پزشکیان به خاطر پیام حمایت از مقاومت تشکر می‌کنم

وی در ادامه بار دیگر برگزاری انتخابات موفق ریاست جمهوری ایران را تبریک گفت و افزود: بار دیگر از «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور منتخب ایران به خاطر پیامش و مواضع سیاسی‌اش که بر استحکام پایه‌های ایران در حمایت از مقاومت صحه گذاشت، تقدیر و تشکر می‌کنم.

سید حسن نصرالله در پایان گفت: به همه کسانی که در منطقه دلخوش کرده و در انتظار بودند، پیام رئیس‌جمهور منتخب ایران واضح و قطعی بود و اینکه جمهوری اسلامی ایران بر اساس فکر و عقیده و دین و اصول خود، یاری ملت‌های مظلوم و ستمدیده و جبهه مقاومت را در دستور کار قرار دارد. این پیام تاکید داشت ایران پشتوانه جبهه مقاومت است و این مسیر تا پیروزی ادامه خواهد یافت.

روز دوشنبه، رئیس‌جمهور منتخب ایران در پیامی به سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد که «حمایت از مقاومت، ریشه در سیاست‌های اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران، آرمان‌های امام راحل(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری داشته و با قدرت تداوم خواهد داشت».


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پیام تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه عمان
دعوت آیت الله آملی لاریجانی برای حضور حماسی در راهپیمایی روز قدس
ایروانی: ادعای کناره گیری ایران از مذاکرات هسته‌ای کاملاً نادرست است
سردار فدوی: در آستانه تحقق پیروزی بزرگ در ماه رمضان هستیم
اطلاعیه سنتکام درباره سقوط هواپیمای سوخت رسان در غرب عراق
هشدار بی سابقه ایران درباره هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی
موج43 عملیات وعده صادق4 با رمز یا شدید العقاب/با شلیک موشک‌های خرمشهر، قدر، عماد، خیبرشکن
واکنش تیم ملی فوتبال و قلعه‌نویی به تهدید ترامپ برای حذف ایران از جام جهانی
توافق سران پاکستان و عربستان بر همکاری نزدیک برای صلح منطقه‌ای
سناتور آمریکایی: روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود
از مذاکرات هسته‌ای تا قیمت نفت؛ پاسخ عراقچی به 2 ادعای مقام‌های آمریکایی
دبیرکل سازمان ملل: کاهش تنش و گفتگو تنها راه خروج از جنگ است
سردار موسوی: با هر غلط اضافه دشمن جبهه‌های دیگری گشوده خواهند شد
نیروهای مسلح عراق: اجازه نمی‌دهیم عراق به صحنه تسویه‌حساب‌ها تبدیل شود
سردار سپاه: ایران توانایی اداره یک جنگ طولانی‌مدت را دارد
بقائی: قطعنامه شورای امنیت، نشان‌دهنده زوال این شورا است
انصاری: ورزشکاران ایرانی عاشق کشورشان هستند
پزشکیان درگذشت معاون نخست وزیر عمان را تسلیت گفت
تجمعات ضدآمریکایی و اسرائیلی ایرانیان باز هم برگزار شد
دعوت سید حسن خمینی از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
دعوت سپاه از اقشار و آحاد مختلف مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
نقش امارات در حمله به تاسیسات نفتی عربستان
حمله موشکی حزب‌الله به محل تجمع نیروهای پیاده ارتش صهیونیستی
زاخارووا: آمریکا و اسرائیل به میز مذاکره بازگردند
نخستین پیام رهبر جدید انقلاب در صدر اخبار رسانه‌های آمریکایی
قرارگاه خاتم الانبیا: حمله به بنادر ایران واکنش ویران‌کننده‌ای به‌دنبال دارد
پیام خانواده سپهبد شهید سید عبدالرحیم موسوی به مناسبت انتخاب رهبر جدید
اعلام "هفته وحدت و انسجام ملی" از سوی معاون اول رئیس‌جمهور
تماس تلفنی نخست وزیر هند و پزشکیان
واکنش قالیباف به لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب
رهبر انصارالله یمن: اسرائیل درصدد نابودی مسجدالاقصی است
بازتاب گسترده اولین پیام مقام معظم رهبری در رسانه‌های مطرح جهان
شهرک‌ها و پایگاه‌های صهیونیستی زیر آتش حزب الله
لغو اعزام تیم ملی وزنه برداری به مسابقات قهرمانی آسیا
ژاپن: نیروی نظامی به تنگه هرمز اعزام نمی‌کنیم
آخرین اخبارازحملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/صدای انفجار در تهران،قم واهواز
سخنگوی کاخ سفید: هیچ تهدیدی از سوی ایران علیه سرزمین ما وجود ندارد
روز قدس فریاد حمایت از تمام مظلومان جهان است
پیام رئیس قوه قضاییه برای حضور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس
نورنما | روز جهانی قدس گرامی‌باد
خبر مهم برای تاکسی‌های آسیب دیده از جنگ
پیام تسلیت مدیرکل دفتر موسیقی برای درگذشت حمید هیراد
مومنی: یکی از رویکردهای دشمن بی‌ثباتی در داخل است
بهت نخست وزیر سابق اسرائیل از بازسازی حزب‌الله
بقایی: هیچ خصومتی با مردم و کشورهای منطقه نداریم
توقف تولید در چند کشور خاورمیانه توسط توتال
روایت رسانه‌های روس از پیام رهبر انقلاب
شهید شمخانی؛ مبارزی که همیشه در سنگر بود
سرلشکر عبدالهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد
ناو «جرالد فورد» دچار آتش‌سوزی شد