×
ورزشی
شناسه خبر : 181314
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/04/20 ساعت 17:55
انگلیس – هلند یک تقابل غیرمنتظره در یورو2024

«نورنیوز» بررسی می‌کند؛

انگلیس – هلند یک تقابل غیرمنتظره در یورو2024

وقتی یورو 2024 آغاز شد، کمتر کسی پیش‌بینی می‌کرد که دو تیم فوتبال هلند و انگلیس به نیمه‌نهایی این رقابت‌ها راه پیدا کنند. تیم‌هایی که اگر چه بزرگ و پرطرفدار هستند و در فوتبال جهان جزو تیم‌های مدعی به شمار می‌روند، ولی حسرت همیشه در اردوی این دو تیم موج می‌زند.

نورنیوز-گروه ورزش؛ انگلیس و هلند شاید حسرت‌زده‌های بزرگ آوردگاه‌های جهانی فوتبال نام بگیرند که حالا با این درد مشترک و دغدغه مشابه روبه‌روی هم قرار می گیرند. حسرت نسل‌های درخشان و بزرگی که کمترین حقشان کسب یک قهرمانی جام جهانی یا جام ملت‌ها بوده اما دست خالی میدان را ترک کردند و بازی را به نسل‌های بعدی سپردند.

سه شیرها در طول سال‌های طولانی بازیکنانی مثل پل گاسکوئین، گری لینکر، آلن شیرر، استیون جرارد، فرانک لمپارد، مایکل اوون، وین رونی، دیوید بکام، جان تری، ریو فردیناند و اشلی کول را در ترکیب داشتند و امیدوار بودند با آنها یک یا چند قهرمانی به دست آورد، ولی همه آنها دست خالی تیم ملی را ترک کردند و از میدان بیرون رفتند.

لاله‌های نارنجی هم ستارگانی مانند ادوین ون درسار، کلارنس سیدورف، یاپ استام، رابین فن پرسی، رود فان نیستلروی، دنیس برگ کمپ، وسلی اسنایدر، مارک اورمارس، آرین روبن، روی ماکای، ادگار داویدز و ... را داشت که می توانست با آنها به موفقیت های زیادی برسد، اما برای هلندی‌ها با این ستاره‌ها تنها حسرت باقی ماند.

حتی روی نیمکت تیم‌های ملی انگلیس و هلند هم سرمربیان دو تیم روی لبه تیغ راه می روند. گرت ساوت‌گیت به شدت مورد انتقاد است و حتی خودش هم اعتراف کرده اگر این بار تیمش را به قهرمانی نرساند، کارش تمام خواهد شد. اوضاع رونالد کومان هم از حیث تراکم منتقدان بهتر نیست. از هلند تا اسپانیا و بارسلون، گروه‌های زیادی به شیوه کار سرمربی هلند اعتماد ندارند و او را شایسته نشستن روی نیمکت تیم ملی کشورش نمی‌دانند. بنابراین این بازی یک دوئل برای ساوت‌گیت و کومان خواهد بود. برنده به مبارزه نهایی می‌رسد و بازنده زیر آوار شکست، محکوم به وداع و فراموشی است.

این دو تیم سال‌هاست یکدیگر را در چارچوب رقابت‌هایی مثل جام جهانی و جام ملت‌های اروپا از نزدیک ندیده‌اند.   آخرین تقابل دو تیم در یک آوردگاه بزرگ به جام ملت‌های اروپا 1996 می‌رسد. وقتی انگلیس آماده، هلند را با نتیجه پر گل چهار بر یک در هم کوبید. هلند شاید با انگیزه انتقام از آن مسابقه به میدان بیاید و انگلیس هم با اعتماد به نفس برخاسته از آن پیروزی بزرگ در زمین حاضر می‌شود.

در ترکیب هلند، ناتان آکه را قرار دارد که در لیگ برتر انگلیس از منچسترسیتی حراست می‌کند و در کنارش ویرجیل فن‌دایک را با همین ماموریت در لیورپول مشاهده می‌کنیم. کودی خاکپو، گلزن قرمزهای آنفیلد، امید اول هلندی‌ها برای باز کردن دروازه حریف به شمار می‌رود و انگلیس هم فیل فودن از سیتی را در ترکیبش در خط حمله می‌بیند. در مجموع 9 بازیکن مهم 2 تیم، ستاره‌های لیورپول و سیتی هستند و حتی تقابل کایل واکر و فن‌دایک از جنس همین رویارویی است. بازی احتمالا از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود و سرعت قابل قبولی دارد چون پای یک رقابت لیگ برتری در بالاترین سطح ممکن در میان است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ایران «پایداری» را به یک دستاورد سیاسی و معنوی تبدیل کرده است
شوک نامتقارن جنگ علیه ایران به اقتصاد جهانی
قدردانی الیاس حضرتی از عملکرد رسانه‌ها در شرایط جنگی
انتقاد رئیس‌جمهور کره جنوبی از عواقب جنگ؛ خواب از چشمانم ربوده شده
تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی توسط کنست
مقاومت آماده مقابله و دفع تهدیدات است
قلعه‌نویی: نتیجه در بازی دوستانه برای ما ملاک نیست.
روایت گاردین از بمباران مدرسه‌ میناب: «هیچ چیز باقی نمانده»
در ایام جنگ چند نفر ازدواج کردند؟
پاسخ ایران از نظر شدت و گستره، آمریکا را به‌چالش کشید
متلاشی شدن راهبرد آمریکا در مقابله با تاکتیک‌های ایران
مرتس: امیدواریم که راه‌هایی برای پایان فوری جنگ پیدا کنیم
تحقیقات گسترده درباره جنایات آمریکا و اسرائیل انجام شود
حمله پهپادی به مقر پیشین سازمان ملل در سلیمانیه عراق
رهبران اروپایی خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان شدند
یونیفل از کشته شدن 2 نظامی‌اش در لبنان خبر داد
انهدام 3 دستگاه تانک مرکاوا توسط حزب‌الله
درخواست مقاومت عراق برای اخراج فوری اشغالگران آمریکا
انتخابات شوراها در شرایط جنگی چگونه انجام خواهد شد؟
مخالفت اکثریت یهودیان آمریکا با جنگ علیه ایران
دیدار اولیانوف با گروسی درباره وضعیت خلیج فارس
اعتبار تعمیرات جزئی اماکن بخش خصوصی آسیب‌دیده از جنگ تامین شد
سی شب ایستادگی؛ خیابان‌ها همچنان در اختیار مردم
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله تهران، شیراز، بوشهر، اهواز، تبریز و کرج
واکنش عارف به تهدید اعزام سرباز به خارک
شکار سومین پهپاد در آسمان استان البرز
نورویدئو | بادهای هرمز، قطار تسلیحات را منحرف کرد
دیگر برای چه کار‌هایی باید اجازه بگیریم؟ برای دستشویی رفتن!
هذیان‌گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
تصادف زنجیره‌ای 30 خودرو در آزادراه قزوین-زنجان
گلوگاه پتروشیمی عربستان در تیررس پاسخ ایران
تصویب طرح اعمال عوارض برای تنگه هرمز
سپاه: پهپاد MQ9 دیگری منهدم شد
یک رسانه عبری: جهش قابل توجه درآمدهای ایران از قِبَل جنگ
کیانوش عیاری: یکی از غم انگیزترین اتفاق‌ها برای من تجزیه ایران است
پهپادهای کم‌هزینه ایرانی چالش جدی برای سیستم دفاعی آمریکا
دنیامالی : جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کنید
سپاه: رادار هشدار هوایی ارتش آمریکا منهدم شد
تاکسی‌‍‌رانان بخوانند؛ نحوه پرداخت خسارت به تاکسی‌های آسیب دیده در جنگ
تاکنون چند واحد غیر نظامی در جنگ آسیب دیدند؟
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
قدردانی معاون وزارت ارشاد از رسانه‌ها و چند توصیه
کاهش شدید ترافیک کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز
اعلام محتمل‌ترین گزینه‌ میزبانی متمرکز لیگ برتر فوتبال
وقتی میز مذاکره روی مین چیده می‌شود
خط لوله‌ای که تنگه هرمز را دور می‌زد، آتش گرفت
کشتی کانتینری با پرچم انگلیس هدف 2 پرتابه قرار گرفت
مأموریت سخت نظامیان اسرائیل در لبنان
کشف منابع جدید گازی در عسلویه
پیام دریادار ایرانی درپی شهادت سردار تنگسیری