×
اجتماعی
شناسه خبر : 181302
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/04/20 ساعت 17:12
زائران سفر به اربعین بخوانند/ بلیت هواپیما نباید تغییر کند

زائران سفر به اربعین بخوانند/ بلیت هواپیما نباید تغییر کند

رئیس ستاد مرکزی اربعین تأکید کرد زائران اربعین ثبت‌نام را به تأخیر نیندازند. بنابه‌درخواست زائران 3 نوع بیمه در 3 سطح پیش‌بینی‌شده است که هرکس منطبق با خواست خود، نوع بیمه را انتخاب کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس ستاد مرکزی اربعین تأکید کرد: قیمت بلیط هواپیما را سازمان هواپیمایی باید اعلام کند و نباید تغییری در قیمت ایام اربعین ایجاد شود.
 سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور صبح امروز در نشست خبری پس از جلسه ستاد مرکزی اربعین در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوعات مطرح شده در این جلسه گفت: دولت سیزدهم مصمم است که اربعین امسال، دستخوش تغییرات دولت نشود و زائران ما بتوانند مثل سال گذشته از شرایط خوبی برای این سفر نورانی بهره‌مند شوند؛ به همین دلیل تا آخرین لحظه مسائل اربعین را دنبال می‌کنیم تا این شرایط به نحو احسن فراهم شود.
رئیس ستاد مرکزی اربعین اضافه کرد: ثبت‌نام در سامانه سماح، یک هفته زودتر آغاز کردیم و زائران استقبال خوبی از خود نشان دادند. تأکید ما این است که ثبت‌نام را به تأخیر نیندازند. بنابه‌درخواست زائران ۳ نوع بیمه در ۳ سطح پیش‌بینی‌شده است که هرکس منطبق با خواست خود، نوع بیمه را انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه برای عبور از مرز ۳ شرط داریم، افزود: اولین شرط، داشتن مدرک قانونی یعنی داشتن گذرنامه رسمی یا زیارتی که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد، است. شرط دوم، ثبت‌نام در سامانه سماح و سوم، بیمه‌شدن است. هرکدام از این‌ها نباشد، زائر امکان خروج را نخواهد داشت.

شرایط سفر اتباع خارجی از داخل خاک ایران
میراحمدی ادامه داد: اتباع پاکستانی برابر اعلام دولت عراق، حداکثر ۵۰ هزار نفر از سنین ۵۰ سال به بالا است. شرطی که ما برابر نظر پاکستان اعلام کردیم هم علاوه بر شرایطی که دولت عراق اعلام کرده این است که زائران پاکستانی باید با اتوبوس کشور خودش وارد ایران شده ‌و ازر مرزهای کشور ما وارد عراق شود.
رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به بیمه اتباع در ایام اربعین نیز اضافه کرد: اتباعی که در ایران زندگی می‌کنند باید مانند زائران ایرانی باید خودشان را بیمه کنند؛ اتباع غیرمقیم هم طبق ضوابط وزارت امور خارجه باید در کشور خودشان هم روادید را دریافت کنند و هم خودشان را بیمه کنند.
وی ادامه داد: تعهدات دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها در این جلسه مرور شد. این تعهدات دو هفته قبل به وزرا ابلاغ شد. گزارشی که امروز دریافت شد، تمام وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها در مسیر اجرای کامل تعهدات خود هستند. جا دارد در اینجا از همه وزرا، نهادها و دستگاه‌های قدردانی کنم چراکه به دلیل تغییر و تحولات دولت، متعهدانه‌تر برخورد کردند و گزارشی که امروز گرفتیم، بهتر از سال قبل اجرا می‌شود؛ این نشان‌دهنده آن چیزی است که مقام معظم رهبری از دولتمردان خواستند که تا لحظه آخر مثل روز اول به وظایف و تکالیف خود عمل کنند.

وزیر کشور به خوزستان، ایلام و کرمانشاه سفر می‌کند
معاون وزیر کشور گفت: هفته آینده یکبار دیگر جلسه ستاد مرکزی اربعین با ریاست آقای مخبر برگزار خواهد شد تا مطمئن شود مسائل مربوط به زائران امام حسین به نحو شایسته انجام می‌شود. فردا نیز وزیر کشور به همراه همتای عراقی سفر دو روزه‌ای را به استان خوزستان، اسلام و کرمانشاه خواهد داشت. آخرین وضعیت دو طرف بررسی و نواقص برطرف خواهد شد و هماهنگی‌ها صورت خواهد گرفت.
میراحمدی خاطرنشان کرد: دولت عراق هم در سال گذشته ‌هم در سال جاری همه همت خود را صرف کردند تا دو ملت و دولت بتوانند شرایط خوبی را برای این حماسه عظیم حسینی (ع) رقم بزنند. شرایط امروز منطقه نیازمند برگزاری چنین تجمعات و حماسه‌های عظیمی است که یکی از موارد دارای اهمیت، توجه دادن جهان اسلام به مسئله فلسطین است که در این راهپیمایی عظیم به نحو شایسته‌ای رقم خواهد خورد.

پیش‌بینی ۲۰۵ میلیون بطری آب و بیش از ۱ میلیون قالب یخ در طول مسیر پیاده‌روی اربعین
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با بیان اینکه گرمای هوا باتوجه‌به اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود هوا از سال گذشته گرم‌تر باشد، تأکید کرد: مدیریت آن در دستور کار جدی قرار دارد. ساخت بیش از ۱۴۵ هزار مترمکعب سایه‌بان، مه‌پاش ها و شرایط نیازمندی‌هایی که تحمل گرما را تسهیل می‌کند پیش‌بینی شده است. بیش از ۲۰۵ میلیون بطری آب و بیش از ۱ میلیون قالب یخ و ده‌ها کارخانه تولید یخ نیز پیش‌بینی شده است.
وی با تأکید براینکه به دلیل مشکلات حمل‌ونقل عمومی که وجود دارد، زائران سفر خود را با وسایل شخصی خودشان انجام دهند، یادآور شد: هرگونه خدمات‌دهی به زائران مانند ارز زیارتی، خدمات بیمه، و تهیه بلیط هواپیما، قطار و اتوبوس و سایر خدمات، مشروط به انجام ثبت‌نام در سامانه سماح است.

بیمه‌شدن برای حضور در مراسم اربعین الزامی است
میراحمدی در پاسخ به سوألی درباره نرخ بلیط هواپیما و اتوبوس خاطرنشان کرد: قیمت بلیط هواپیما را سازمان هواپیمایی باید اعلام کند و نباید تغییری در قیمت ایام اربعین ایجاد شود. اما درمورد سفر با اتوبوس که یک سر حالی است، هزینه بلیط تا ۲۵ صفر، دو برابر دریافت می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بیمه‌شدن برای حضور در مراسم اربعین الزامی است، گفت: هزینه بیمه نیز ۶۰ الی ۷۰ هزار تومانی است که قبلاً اعلام شده بود؛ البته خدمات ۷۵ درصد بیشتر است.
رئیس ستاد مرکزی اربعین همچنین درباره امکان کاپوتاژ گفت: امسال نیز همانند سال قبل، امکان کاپوتاژ نه به خودروی شخصی و نه با اتوبوس از خاک ایران به داخل عراق وجود ندارد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پزشکیان: مقاومت مردم ایران در برابر حملات آمریکا و اسرائیل، دشمن را ناکام کرد
پیام یمن به عربستان؛ مسیر صلح کم‌هزینه‌تر از ادامه تجاوز است
پزشکیان و رئیس‌جمهوری هند دیدار کردند
ایران 2 - 1 استرالیا؛ نبرد حساس برای صعود فینال والیبال قهرمانی آسیا
اسماعیل بقایی: جنایت لامرد علیه کل ایران و انسانیت بود
کره شمالی موشک‌های بالستیک جدید شلیک کرد
روایت رسانه های غربی از ناکامی فشار اقتصادی آمریکا علیه ایران
نوراینفو | ایرانی‌ها چند ساعت در هفته کار می‌کنند؟رتبه ایران در جدول جهانی
پزشکیان: ایران به دنبال جنگ نیست؛ لغو تحریم‌ها و احترام به حقوق ایران را می‌خواهیم
نفت حاضر به عقب‌نشینی از 100 دلار نشد
فدراسیون فوتبال 2 هزار دلار جریمه شد
عفو عمومی‌ راهبردی ضروری برای ایران امروز
مشکل جدید استقلال برای سفر به عراق؛ فرودگاه بصره پروازهای ایران را لغو کرد
جدول قطعی برق ایلام امروز شنبه 21 شهریور؛ زمان خاموشی‌ها اعلام شد
«7 اکتبر» در مرکز انتخابات «27 اکتبر»
احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان وجود دارد
تعویق مذاکرات لبنان و اسرائیل؛ دیدار سفیران دو طرف در واشنگتن
درس‌های یمن برای دانشگاه‌های نظامی جهان
برنامه قطعی برق قم امروز 21 شهریور اعلام شد + لینک مشاهده خاموشی
سیا 71 سند محرمانه درباره 11 سپتامبر را منتشر کرد
قیمت خودرو امروز شنبه 21 شهریور 1405+ جدول قیمتها
اعلام جدول خاموشی برق کرمانشاه؛ شنبه 21 شهریور کدام مناطق خاموش می‌شوند؟
مرز مهران همچنان فعال است
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
کافه فرهنگ | یک همنشینی فرهنگی در روز ملی سینما
سفر اضطراری فرمانده سنتکام به عربستان همزمان با پیشروی ارتش یمن
برنامه قطعی برق کهگیلویه بویراحمد امروز شنبه 21 شهریور 1405 + لینک جدول خاموشی
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ شاهین و اطلس چند قیمت خوردند؟
نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در راه است
دلار توافقی امروز 21 شهریور 1405 چقدر شد؟ + قیمت خرید و فروش
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست سالانه آژانس حاضر می‌شود
آخرین قیمت طلای جهانی امروز شنبه 21 شهریور 1405؛طلا زیر فشار تورم و نفت 108 دلاری
جزئیات جلسه‌ای که برای فروپاشی 72 ساعته ایران برنامه‌ریزی کرد
المیادین: مذاکره تا زمان پذیرش شروط ایران امکان‌پذیر نیست
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛حمله پهپادی به عربستان وشرط پزشکیان برای بازگشایی تنگه هرمز
واژگونی ماشین عروس در اتوبان آزادگان
بسکتبال ایران در ناگویا اولین برد خود را جشن گرفت
گفت‌وگوی وزرای خارجه عراق و عربستان درباره حمله به خط لوله نفت
3 استدلال حقوقی ایران برای محدودسازی همکاری با آژانس
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ زمان مسابقه والیبال ایران و استرالیا
بسته‌شدن موقت مرزهای شلمچه و چذابه توسط کشور عراق
ضربه سنگین به گروهک تروریستی در سراوان
اعلام شرط بازگشایی تنگه هرمز از سوی پزشکیان ؛ توافق جدید ایران و عمان
دیدار پزشکیان و نخست‌وزیر مالزی
رویترز: کرایه حمل ابرنفتکش‌ها به بالاترین سطح رسید
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ رعد و برق در شمال کشور + وضعیت استانها
انتخاب موثرترین درمان برای سرطان پستان با هوش مصنوعی
چرایی سوءاستفاده بیولوژیکی از هوش مصنوعی
چرا بایذ بوها را جدی بگیریم؟
سرنخ تازه‌ای از چگونگی انبساط جهان