×
سیاسی
شناسه خبر : 181300
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/04/20 ساعت 17:06

«نورنیوز» بررسی می‌کند

فرانسه در یورو2024 فرو ریخت؛ اسپانیا اوج گرفت

دیدار دو تیم فوتبال اسپانیا و فرانسه در مرحله نیمه‌نهایی یورو 2024 محل تقابل دو غول بزرگ فوتبال اروپا و جهان بود. تیم‌هایی که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند و پا به این مسابقه گذاشته بودند تا با راهیابی به فینال، شانس خود را برای بالابردن جام افزایش دهند.

نورنیوز ـ گروه ورزشی: بازی دیشب به نفع خروس‌ها آغاز شد و این تیم روی سانتر کیلیان امباپه و ضربه سر رندال کولو موآنی در دقیقه 12 به گل رسید، ولی این پایان کار نبود و لامین یامال در دقیقه 21 با شوتی مهارنشدنی بازی را به تساوی کشاند.

دنی اولمو هم در دقیقه 25 با شوتی که داخل محوطه جریمه زد و درون دروازه رفت، موفق شد گل دوم لاروخا را به ثمر برساند تا اسپانیای جوان با این کامبک جالب توجه به فینال رقابت‌های یورو ۲۰۲۴ برسد.

شاگردان لوئیس دلا فوئنته در حالی در آستانه کسب جام قرار دارند که بدون هیچ فشار و استرس خاصی یورو را آغاز کردند. حتی در برخی از پوسترهای مسابقات هم اثری از آنان دیده نمی‌شد؛ چراکه برای انتخاب مدعیان اصلی این بازی‌ها، تیم‌های آلمان، بلژیک، فرانسه، هلند، پرتغال، انگلیس، ایتالیا و کرواسی انتخاب شده بودند ولی اسپانیا با عملکرد بی‌نقص در دور گروهی همه را مجبور کرد که نام این تیم را هم کنار مدعیان بنویسند؛ اسپانیا با سه برد در سه بازی دور گروهی، با خط حمله‌ای ترسناک که کرواسی را سه بر صفر و ایتالیا و آلبانی را یک بر صفر شکست داد و بدون حتی یک گل خورده راهی مرحله بعد شد.

در اولین مرحله حذفی نوبت به گرجستان رسید که در مقابل ماتادورها با نتیجه پر گل چهار بر یک سلاخی شود و در مرحله یک‌چهارم هم آلمانِ میزبان بود که با نتیجه دو بر یک به اسپانیا باخت و دست‌های خود را بالا برد و همین نتیجه را برابر فرانسه به دست آورد و حالا در فینال، در انتظار برنده دیدار هلند و انگلیس است.

اما در مقابل فرانسه از ابتدای جام یورو 2024، کارش را با اما و اگر آغاز کرده بود. خروس‌ها تا پیش از رسیدن به مرحله نیمه‌نهایی توانسته بودند برنام‍ه‌شان را بیشتر از هر زمان با بردهای اقتصادی و تساوی پیش ببرند؛ برد یک بر صفر برابر اتریش، تساوی بدون گل مقابل هلند و تساوی یک بر یک با لهستان.

شاگردان دیدیه دشان در مرحله یک‌هشتم نهایی هم برابر بلژیک به برتری یک بر صفر رسیدند و در یک‌‍چهارم نهایی هم پس از تساوی بدون گل با پرتغال، در ضربات پنالتی 5-3 این تیم را از پیش رو برداشتند تا اینکه برابر اسپانیا به دیوار سفت برخوردند.

جالب اینکه فرانسوی‌ها در جریان بازی حتی یک گل هم نزده بودند؛ چراکه دو گل به خودی که اتریشی‌ها و بلژیکی‌ها زدند و یک پنالتی که توسط امباپه گل شد، آنها را به این مرحله رساند. اسپانیایی‌ها تنها یک گل دریافت کرده بودند که توسط روبرت لواندوفسکی از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید، اما توانستند به این مرحله برسند تا برابر اسپانیا قرار بگیرند ولی تا دقیقه ۲۵ دو بار دروازه‌شان باز شد.

به این ترتیب بنایی که دشان ساخته و توانسته بود قهرمانی در جام جهانی ۲۰۱۸ و نایب قهرمانی جام‌جهانی ۲۰۲۲ را با آن به دست بیارود، در یورو فرو ریخت تا فرانسوی‌ها از این پس به فکر ساخت تیمی جدید بیفتند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
پیکر استاد احمد پژمان به زادگاهش در لارستان باز می‌گردد
رویکرد فرهنگی دولت و موضوع برگزاری کنسرت خیابانی
تل‌آویو همچنان در انزوای هوایی؛ ادامه تعلیق پروازها از سوی ایتالیا
بلاگر هتاک به اقوام بازداشت شد
وزیر خارجه آلمان: انفجار خطوط لوله گاز نورد استریم تروریستی است
رشد 37 درصدی بهای جهانی طلا در کمتر از یک سال
ترامپ در حال بررسی گزینه‌های نظامی علیه ونزوئلا است
X
آگهی تبلیغاتی