×
اجتماعی
شناسه خبر : 181071
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/04/19 ساعت 11:35
اطلاعیه مهم؛ معلمان فاقد رتبه‌بندی بخوانند

اطلاعیه مهم؛ معلمان فاقد رتبه‌بندی بخوانند

وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: مشمولانی که حداقل یک سال از تأیید نهایی مرحله اول رسیدگی به پرونده آنان گذشته و کارنامه رتبه بندی آنان دارای وضعیت "عدم احراز رتبه است، مشمول ارزیابی مجدد مطابق ماده 5 آئین نامه هستند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: مشمولانی که حداقل یک سال از تأیید نهایی مرحله اول رسیدگی به پرونده آنان گذشته و کارنامه رتبه بندی آنان دارای وضعیت "عدم احراز رتبه است، مشمول ارزیابی مجدد مطابق ماده ۵ آئین نامه هستند.

پیرو بخشنامه شماره ۱۷/۷۱۰ مورخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ در اجرای ماده ۵ آئین نامه اجرایی رتبه بندی معلمان (موضوع ارزیابی مجدد مشمولانی که پس از ارزیابی نخست در وضعیت عدم احراز رتبه (فاقد رتبه) قرارگرفته‌اند) و با لحاظ کردن شرایط زیر در فرآیند بارگذاری مستندات و ارزیابی مجدد جهت تعیین رتبه استحقاقی قرار می‌گیرند.

۱. مطابق مقررات مدت زمان ارزیابی مجدد مشمولان ماده فوق یک سال پس از تأیید نهایی مرحله اول پرونده آنان در هیأت ممیزه می‌باشد.

۲. تمامی مشمولانی که از تاریخ اول خرداد ۱۴۰۳ به بعد حداقل یک‌سال از تأیید نهایی مرحله اول رسیدگی به پرونده آنان گذشته و کارنامه رتبه بندی آنان دارای وضعیت: "عدم احراز رتبه / فاقد رتبه" است، مشمول ارزیابی مجدد مطابق ماده ۵ آئین نامه می‌باشند.

۳. مالک عمل، رتبه مندرج در کارنامه رتبه بندی افراد در صفحه شخصی آنان در سامانه my.medu.irمی‌باشد، لذا در صورتی که فرآیند رسیدگی به پرونده افراد به اتمام رسیده و مورد تأیید نهایی هیأت ممیزه قرار گرفته است ( مطابق بند ۱) مشمول ارزیابی مجدد می‌شوند .

۴. مشمولان ماده مذکور صرفاً افرادی می‌باشند که در وضعیت شاغل باشند .

۵. جهت بارگذاری مدارک و مستندات؛ تاریخ صدور و یا اجرای فعالیت می‌بایست منتهی به تاریخ پایان مهلت یک‌ساله باشد و تاریخ‌های پس از آن مورد پذیرش نمی‌باشد. (به عنوان مثال فردی که در مورخ یکم تیر ماه ۱۴۰۳ مهلت یک ساله تکمیل شده است مدارک تا قبل از این تاریخ معتبر می‌باشد)

۶. زمان شروع بارگذاری مدارک از تاریخ ورود به سامانه به مدت یک ماه می‌باشد. مدت زمان پیش بینی شده قابل تمدید نمی‌باشد.

۷. راهنمای بارگذاری مدارک قابل پذیرش و امتیازات مربوط به هر مدرک در سامانه درج شده است .با عنایت به اینکه پس از مدت زمان ذکر شده امکان بارگذاری مجدد هیچ مدرکی وجود ندارد توصیه می‌شود افراد ضمن مطالعه دقیق راهنمای مورد نظر، شخصاً نسبت به بارگذاری مدارک اقدام نمایند.

۸. افرادی که قبل از یکم خرداد ۱۴۰۳ مهلت یک ساله آنها به پایان رسیده بود و مشمول ارزیابی مجدد شده‌اند با توجه به نزدیک شدن به پایان مهلت یک ماه می‌بایست حداکثر تا تاریخ ۲۰ تیر ماه ۱۴۰۳ نسبت به تکمیل و بارگذاری مدارک اقدام نمایند در غیر این صورت مطابق مقررات مهلت یک ماه آنان به پایان خواهد رسید.

۹. مسئولیت اطلاع رسانی به موقع، دقیق و جامع به مشمولان برعهده مدیران کل استان‌ها می‌باشد، لذا انتظار می‌رود تدابیر و راهکارهای مناسب جهت آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به همه مشمولان در سطح استان، مناطق و مدارس اتخاذ گردد.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
جلسه دادگاه نتانیاهو دوباره به دلایل «امنیتی» لغو شد
700 میلیارد تومان تسهیلات از اعتبار مصوب به خانوارهای آسیب‌دیده پرداخت شد
فرمانده نیروی قدس: ابتکار جوانان لبنانی رژیم اسرائیل را درمانده کرده است
پکن به واشنگتن: تحریم‌های یکجانبه علیه شرکت‌های چینی متوقف شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405/ صعود پلکانی دلار در بازار آزاد
افزایش قیمت سوخت در اروپا پس از بحران اخیر
دبیرکل حزب‌الله: دشمن به بن‌بست رسیده و مقاومت شکست‌ناپذیر است
تشدید بحران معیشتی در آمریکا؛ افزایش بی‌سابقه قطع برق و گاز خانوارها
آغاز مستندسازی حملات اسرائیل و آمریکا در تهران
حذف تیم ملی والیبال ساحلی الف ایران از بازی‌های آسیایی
افزایش 56 درصدی ورودی سدها در سال آبی جاری
معمای «دلار ارزان» با اسکناس؛ اختلاف عجیب نرخ‌ها در بازار
پیام تبریک رئیس‌جمهور ایران به مناسبت سالروز آزادی آفریقای جنوبی
نور نما | زن؛ شکوهِ جاودانِ ایستادگی
«سنجاقک» فاتح جشنواره فیلم پکن شد
عضو کمیسیون انرژی: چرخه نفت ایران تهدیدپذیر نیست
شارژ «کارت امید مادر» برای متولدین فروردین تا 15 اردیبهشت
هشدار رهبر کاتولیک‌ها درباره پیامدهای جنگ
سناریوهای جدید کالابرگ در کمیسیون‌های دولت بررسی می‌شود
پرداخت 65 درصد بدهی‌های دارویی
پارگی رباط صلیبی ستاره هلندی و خداحافظی با جام جهانی
نوراینفو| 7 مسکن طبیعی برای کاهش درد عضله
پهپادهای حزب‌الله کابوس تازه ارتش صهیونیست
وزیر دفاع روسیه: حرکت به سمت «صفر هسته‌ای» در شرایط فعلی بعید است
5 زخمی در تیراندازی مرگبار دانشگاه ایندیانا
انتقاد صریح کارلسون از سیاست‌های ترامپ درباره جنگ ایران
ناوگان جهانی «صمود» برای شکستن محاصره غزه حرکت کرد
پایان زودهنگام ام‌باپه در لالیگا
نوراینفو | 6 کار اشتباه بلافاصله بعد از خوردن غذا
سناتور روس: تجربه ونزوئلا، محاسبات آمریکا درباره ایران را گمراه کرد
افشاگری جدید درباره ضعف امنیتی در ضیافت کاخ سفید
رشد بودجه شیر مدارس در سال 1405 به بیش از 10 همت رسید
شاخص کیفیت هوای پایتخت امروز روی عدد 68؛ وضعیت «قابل‌قبول»
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405+ جدول
آغاز برداشت گندم در 6 استان؛ پیش‌بینی تولید 13.5 میلیون تن
قیمت تیرآهن 7 اردیبهشت 1405 اعلام شد + جدول
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 / حبس طلا در بن‌بست مذاکرات
چرایی ورود خطرناک لندن به بازی امنیتی جدید؟
تأخیر کوتاه در پاسخ هوش مصنوعی، آن را باهوش‌تر جلوه می‌دهد
ترکیب استرس و الکل، آسیبی ماندگار برای مغز
هشدار هواشناسی: دریا در سواحل هرمزگان مواج می‌شود
نماینده پارلمان لبنان: اعلام آتش‌بس به‌تنهایی کافی نیست
دانشمندان پشم را به ماده‌ای نو برای ترمیم استخوان تبدیل کردند
وزیر راه: ایمنی، شرط بنیادین پایداری نظام حمل‌ونقل است
دوفوریتی | موج بیکاری های ناشی از جنگ را چگونه مهار کنیم؟
جنگ 60 روزه و ماهیت نبرد راهبردها
روانشناسی سیاسی نتانیاهو
چرا استرس و بحران ذائقه غذایی را تغییر می‌دهند؟
سریال سو قصد های ناکام
دستور اژه‌ای برای بررسی واگذاری «خط‌های سفید» و اینترنت پرو