×
اجتماعی
شناسه خبر : 180884
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/04/17 ساعت 13:33
اینترنت در نوبت دوم کنکور قطع نمی‌شود/ دستگاه‌های سیگنال‌یاب فعال می‌شوند

سرپرست سازمان ملی سنجش خبر داد؛

اینترنت در نوبت دوم کنکور قطع نمی‌شود/ دستگاه‌های سیگنال‌یاب فعال می‌شوند

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور گفت: با توجه به نسل سوم دستگاه های سیگنال یاب، نیازی به قطع اینترنت در زمان برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری نیست

نورنیوز-گروه اجتماعی: عبدالرسول پورعباس امروز در نشست خبری  افزود:‌ دستگاههای آشکارساز در اختیار حوزه های آزمون قرار گرفته و به محض اینکه سیگنالی دیده شود اقدامات لازم صورت می گیرد، همچنین نمایندگان دستگاه قضایی در تمام استانها حضور دارند و پلیس فتا نیز همزمان فعالیت خواهد داشت تا هر گونه اقدامی در مسیر ایجاد شائبه و تخلف در کنکور کشف شود.

به گفته او در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در اردیبهشت ماه ۳۵ نفر با تجهیزات تقلب دستگیر شدند که نسبت به گذشته کاهش چشمگیری داشت و  این میزان نسبت به گذشته که حدود هزار نفر بودند بسیار کاهش یافته است.

سرپرست سازمان ملی سنجش اضافه کرد: تجربه اردیبهشت ماه نشان داد که هجمه ای که شبکه های مدعی تقلب درباره اغوای داوطلبان و خانواده های آنان انجام می دادند شکست خورده است. ۳۵ نفر را در نوبت اول کنکور دستگیر کردیم که با خودشان تجهیزات همراه داشتند. پلیس فتا شبکه های مدعی تقلب را شب قبل از آزمون دستگیر کرده بود و به خانواده ها توصیه می کنیم که اسیر دام این شبکه ها نشوند. این افراد دام پهن می کنند و پس از دریافت مدارک از داوطلبان اخاذی می کنند.

پورعباس گفت: این دوره از آزمون سراسری بدون احتساب دوران کرونا، برای اولین بار در تاریخ سازمان سنجش به تعویق افتاد. دلیل آن هم به شهادت رسیدن رییس جمهور کشورمان بود و با توجه به اینکه طبق قانون باید طی ۵۰ روز رییس جمهور انتخاب می شد که این کار با تلاش وزارت کشور در مدت ۴۸ روز انجام شد.

سرپرست سازمان ملی سنجش گفت: جمعیت نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ نسبت به نوبت اول که در اردیبهشت ماه برگزار شد کمتر است و دلیل آن نیز عدم برگزاری آزمون پذیرش دانشجو معلم برای دانشگاه فرهنگیان است. در مجموع ۹۸۴ هزار و ۲۱۴ نفر در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ شرکت می کنند.

او افزود: اواخر مردادماه نمرات خام نوبت دوم داده می شود و در اوایل شهریورماه انتخاب رشته صورت می گیرد. دلیل این تعویق هم تعویق فرآیند برگزاری کنکور به مدت دو هفته است.

این مقام مسئول با اشاره به توزیع کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ از روز شنبه ۱۶ تیرماه یادآور شد: تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار نفر کارت خود را دریافت کرده اند.

پورعباس اظهار داشت: با توجه به کاهش جمعیت نوبت دوم نسبت به نوبت اول کنکور ۱۴۰۳، آزمون در یک هزار و ۷۴۷ حوزه فرعی در ۴۰۸ شهرستان برگزار می شود.

او درباره آمار شرکت کنندگان و ترکیب جنسیتی داوطلبان در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ گفت: در گروه ریاضی بیش از ۱۲۵ هزار نفر داوطلب داریم که از این تعداد ۳۵ درصد زنان و ۶۵ درصد مردان، در گروه علوم تجربی ۴۷۱ هزار نفر شرکت کرده اند که از این تعداد ۳۳ درصد مردان و ۶۷ درصد زنان که تعداد مردان ۳ درصد بیشتر شده است. در گروه علوم انسانی ۲۷۰ هزار داوطلب دار  ۶۶ درصد زنان و ۳۴ درصد مردان هستند. در گروه هنر و زبان نیز بیش از ۷۰ درصد داوطلبان را زنان تشکیل می دهد.

سرپرست سازمان ملی سنجش یادآور شد: آمار ۶۳ درصدی زنان در کنکور نشان می دهد که در جمهوری اسلامی ایران مسیر تحصیل بیشتر برای زنان فراهم است. ۳۷ درصد داوطلبان را مردان تشکیل می دهند که نسبت به سال گذشته تغییر خاصی نداشته است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شوک نظرسنجی امرسون به عملکر ترامپ
نورنما | انفجار عجیب
کرملین: پوتین دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نکرده است
افزایش بودجه مرمت و زیرساخت‌های میراث فرهنگی به 4 همت
تکذیب خبر جمع آوری کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها
هشدار زرد آلودگی هوا در تهران/ دما ثابت می‌ماند
طوفان در تنریف اسپانیا 3 کشته و 15 زخمی بر جای گذاشت
واکنش سازمان برنامه به سفر برزیل معاون رئیس‎‌جمهور
شمار شهدای غزه به 69 هزار و 176 نفر رسید
کدام بازیکن باارزشترین فوتبالیست جوان جهان است؟
لغو 1100 پرواز فقط در یک روز در آمریکا
بازداشت عضو شورای شهر دورود
القسام جسد افسر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد
قوه قضاییه: اظهارات رسایی صحت ندارد
نخست وزیر مجارستان: پیروزی اوکراین فقط با «معجزه» ممکن است
تاکید وزیران خارجه مصر و قطر بر تثبیت آتش‌بس در غزه
پزشکیان: دستگاه‌های دولتی از ناقضان اصول قانون اساسی هستند
غیرحضوری شدن فعالیت ببیشتر مدارس خوزستان تا پایان آبان + جزییات
صرفه‌جویی در شمال تهران؛ 67 روز بیشتر آب برای پایتخت
جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران
مالک رستوران اسپانیایی، مشتریان صهیونیست خود را خارج کرد + فیلم
ترامپ: دموکرات‌ها «مثل سگ» پا پس کشیدند
پایان فرار برادران قاتل؛ اعتراف به قتل سه مرد در زاهدان
اعلام آمادگی لاوروف برای دیدار با وزیر خارجه آمریکا
جزئیات پرونده قتل مبینا زارع در غرب تهران ؛ قاتل از کشور گریخت
دستگیری عوامل کشتار غیرمجاز الاغ
رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
رئیس‌جمهور سه‌شنبه به مجلس می‌رود
زلزله‌ای حدود 7 ریشتری شمال شرق ژاپن را لرزاند
عارف: تأمین مسکن، اولویت اصلی دولت است
مهریه بدون سقف و بدون زندان
پرونده ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 با 171 هزار داوطلب بسته شد
اژه‌ای: از متهمان امنیتی جنگ 12 روزه نیز می‌توان گذشت
موفقیت برندهای ایرانی در بازار چین
قیمت دلار و سایرارزها امروز یکشنبه 18 آبان 1404
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 18 آبان 1404 + جدول
پاسخ رسمی مرغداران به شایعه مصرف مواد مخدر در مرغ‌ها
از غزه تا قاب سینما؛ آغاز شمارش معکوس نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت
آلمانی‌ها در مخالفت با صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی خود را زنجیر کردند
گذشت از قصاص یک ساعت قبل از اجرای حکم
اعتراض تند شورایی‌ها به غیبت زاکانی در صحن شورا
توانمندی موشکی کشور چند سال جلو افتاده است
اختلال اینترنت ایران مربوط به سرویس کلادفلر است
انتقاد فرانسه از استقرار نیروهای آمریکایی در کارائیب
سقوط عجیب بورس تهران با خروج نقدینگی
نتانیاهو به زوال عقل پیشرفته مبتلا است
نقشه تازه قدرت در نظم نوین معدنی
حمل بار غیرایمن و جابه‌جایی مسافر با خودرو شخصی ممنوع شد
پرداخت بیعانه نقطه آغاز اغلب کلاهبرداری‌های اینترنتی است
پایان رسمی صدرنشینی ایران در رنکینگ جهانی والیبال نشسته
X
آگهی تبلیغاتی