×
اجتماعی
شناسه خبر : 180884
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/04/17 ساعت 13:33
اینترنت در نوبت دوم کنکور قطع نمی‌شود/ دستگاه‌های سیگنال‌یاب فعال می‌شوند

سرپرست سازمان ملی سنجش خبر داد؛

اینترنت در نوبت دوم کنکور قطع نمی‌شود/ دستگاه‌های سیگنال‌یاب فعال می‌شوند

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور گفت: با توجه به نسل سوم دستگاه های سیگنال یاب، نیازی به قطع اینترنت در زمان برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری نیست

نورنیوز-گروه اجتماعی: عبدالرسول پورعباس امروز در نشست خبری  افزود:‌ دستگاههای آشکارساز در اختیار حوزه های آزمون قرار گرفته و به محض اینکه سیگنالی دیده شود اقدامات لازم صورت می گیرد، همچنین نمایندگان دستگاه قضایی در تمام استانها حضور دارند و پلیس فتا نیز همزمان فعالیت خواهد داشت تا هر گونه اقدامی در مسیر ایجاد شائبه و تخلف در کنکور کشف شود.

به گفته او در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در اردیبهشت ماه ۳۵ نفر با تجهیزات تقلب دستگیر شدند که نسبت به گذشته کاهش چشمگیری داشت و  این میزان نسبت به گذشته که حدود هزار نفر بودند بسیار کاهش یافته است.

سرپرست سازمان ملی سنجش اضافه کرد: تجربه اردیبهشت ماه نشان داد که هجمه ای که شبکه های مدعی تقلب درباره اغوای داوطلبان و خانواده های آنان انجام می دادند شکست خورده است. ۳۵ نفر را در نوبت اول کنکور دستگیر کردیم که با خودشان تجهیزات همراه داشتند. پلیس فتا شبکه های مدعی تقلب را شب قبل از آزمون دستگیر کرده بود و به خانواده ها توصیه می کنیم که اسیر دام این شبکه ها نشوند. این افراد دام پهن می کنند و پس از دریافت مدارک از داوطلبان اخاذی می کنند.

پورعباس گفت: این دوره از آزمون سراسری بدون احتساب دوران کرونا، برای اولین بار در تاریخ سازمان سنجش به تعویق افتاد. دلیل آن هم به شهادت رسیدن رییس جمهور کشورمان بود و با توجه به اینکه طبق قانون باید طی ۵۰ روز رییس جمهور انتخاب می شد که این کار با تلاش وزارت کشور در مدت ۴۸ روز انجام شد.

سرپرست سازمان ملی سنجش گفت: جمعیت نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ نسبت به نوبت اول که در اردیبهشت ماه برگزار شد کمتر است و دلیل آن نیز عدم برگزاری آزمون پذیرش دانشجو معلم برای دانشگاه فرهنگیان است. در مجموع ۹۸۴ هزار و ۲۱۴ نفر در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ شرکت می کنند.

او افزود: اواخر مردادماه نمرات خام نوبت دوم داده می شود و در اوایل شهریورماه انتخاب رشته صورت می گیرد. دلیل این تعویق هم تعویق فرآیند برگزاری کنکور به مدت دو هفته است.

این مقام مسئول با اشاره به توزیع کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ از روز شنبه ۱۶ تیرماه یادآور شد: تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار نفر کارت خود را دریافت کرده اند.

پورعباس اظهار داشت: با توجه به کاهش جمعیت نوبت دوم نسبت به نوبت اول کنکور ۱۴۰۳، آزمون در یک هزار و ۷۴۷ حوزه فرعی در ۴۰۸ شهرستان برگزار می شود.

او درباره آمار شرکت کنندگان و ترکیب جنسیتی داوطلبان در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ گفت: در گروه ریاضی بیش از ۱۲۵ هزار نفر داوطلب داریم که از این تعداد ۳۵ درصد زنان و ۶۵ درصد مردان، در گروه علوم تجربی ۴۷۱ هزار نفر شرکت کرده اند که از این تعداد ۳۳ درصد مردان و ۶۷ درصد زنان که تعداد مردان ۳ درصد بیشتر شده است. در گروه علوم انسانی ۲۷۰ هزار داوطلب دار  ۶۶ درصد زنان و ۳۴ درصد مردان هستند. در گروه هنر و زبان نیز بیش از ۷۰ درصد داوطلبان را زنان تشکیل می دهد.

سرپرست سازمان ملی سنجش یادآور شد: آمار ۶۳ درصدی زنان در کنکور نشان می دهد که در جمهوری اسلامی ایران مسیر تحصیل بیشتر برای زنان فراهم است. ۳۷ درصد داوطلبان را مردان تشکیل می دهند که نسبت به سال گذشته تغییر خاصی نداشته است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
X
آگهی تبلیغاتی