×
سیاسی
شناسه خبر : 180810
تاریخ انتشار :

در نخستین دیدار مردمی پس از انتخابات؛

پزشکیان: وعده دروغ ندادم/ رهبر معظم انقلاب عرصه را برای رقابت و نقش‌آفرینی گشود + فیلم

رئیس جمهور منتخب با تاکید بر اینکه در این انتخابات وعده دروغ ندادم، گفت: قدردان مقام معظم رهبری هستم که عرصه را برای رقابت، سلامت و نقش‌آفرینی بیشتر گشودند.

نورنیوز-گروه سیاسی: «مسعود پزشکیان» عصر شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳ در جمع مردم و اعضای ستادهای انتخاباتی خود در حرم مطهر امام خمینی(ره) افزود: من به دستور خداوند متعهدم و تعهد می دهم همچنان گوش شنوایی برای شما و درد های شما باشم.

وی با بیان اینکه کار دولت منتخب در این شرایط خطیر دشوار است، تصریح کرد: در پی آن هستم که با تفاهم و همکاری با مجلس تنش را دور کنم.

رئیس جمهوری منتخب افزود: چون ماه محرم نزدیک است، فلسفه عاشورا را به شما خواهم گفت. یکی از علل اصلی عاشورا این بود که یک عده وعده کردند که امام حسین (ع) بیاید اما به وعده خود عمل نکردند.

پزشکیان تاکید کرد: به امام حسین(ع) گفتند بیا، اما او را تنها گذاشتند و ایشان ماند و ۷۲ تن. این باعث خلق عاشورا شد و ۱۴۰۰ سال است که این خون همچنان جریان دارد.  

پزشکیان ادامه داد: بنده از همه شما با تمام وجود تشکر می کنم؛ لطف کردید حضور پیدا کردید و شور و شوق آفریدید و ما را هم شرمنده خودتان کردید؛ من شرمنده شما هستم.

رئیس جمهوری منتخب تصریح کرد:‌ من در این انتخابات وعده دروغ ندادم؛ من حرفی نزدم که فردا نتوانم به آن عمل کنم و بعد مشخص شود که دروغ بوده است

پزشکیان افزود: سالهاست که می آییم و پشت تریبون می ایستیم و وعده می دهیم و بعد هم به وعده هایمان عمل نمی کنیم؛ این بزرگترین اشکالی است که ما مسئولان داشته ایم

رئیس جمهوری منتخب گفت:‌ در این روندی که پیش آمد و انتخابات به طور آرامی برگزار شد و آراء به درستی قرائت شد، اول باید از مقام معظم رهبری تشکر کنیم که اگر ایشان نبود، تصور نمی کنیم از این صندوق ها اسم من در می آمد و این هدایتی بود که رهبری داشتند.

 پزشکیان تصریح کرد: من اینجا در مرقد امام(ره) با امام شهیدان پیمان می بندم که راه امام(ره) و راه شهیدان را ادامه دهم.  ما خاک پای همه مردم ایران هستیم.  ما آمده ایم تا خدمتگزار همه شما مردم ایران باشیم.

رئیس جمهوری منتخب ادامه داد: من رأی شما را طوقی سنگین بر گردن خود می دانم و تعهد می دهم که همچنان گوش شنوایی برای سخنان شما و صدای بی صدایان و طردشدگان باشم.

پزشکیان گفت:‌ به فرموده امام علی(ع)، از گفتن سخن حق یا مشورت دادن عادلانه خودداری نکنید زیرا من خود را بالاتر از اینکه خطا کنم نمی دانم.

وی افزود: کار دولت منتخب در این شرایط خطیر دشوار است مگر اینکه لطف خداوند و محبت شما چاره ساز شود.

رئیس جمهوری منتخب گفت: من زین پس دنبال پیشبرد گفت وگو، همگرایی، وفاق ملی در حکومت برای بازگشت به مردم و اهتمام به مسائل جامعه در همه عرصه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و احتماعی خواهم بود.  سخن امام (ره) را راه عمل خود می کنم که فرمود: ما همه با هم باشیم، ممکلکت از خودتان است پس چرا یکی به این طرف می کشد یکی به آن طرف؟  

پزشکیان افزود: در پی آن هستم تا با همکاری با همه ارکان حاکمیت مجلس و قوه قضائیه واگرایی را از سیاست و حکمرانی دور کنم.  

وی گفت:‌ ملت آگاه و عزیز ایران، پیروزی‌تان مبارک باد. کار را تمام کردید و گامی بلند و گامی بلند در مرحله دوم انتخابات برداشتید.  فرصتی برای ایران آفریدید و امید و نشاط را به فضای نارضایتی و آزردگی و دلمردگی جامعه بازگرداندید. از همه شما سپاسگزارم.  در خلق این امید و تحول و اصلاح، شما که به رویکرد و راه من و یا نامزد رقیب رای دادید، یا در این انتخابات نیامدید، برای من برابرید.

پزشکیان افزود:‌ آزمون بزرگ، عبور ایران از تنگناها و چالش‌ها و بحران‌ها پیش روی ما است.

وی ادامه داد: قدردان وسعت نظر و گره‌گشای مقام معظم رهبری هستم که در این انتخابات عرصه را برای مشارکت و رقابت و سلامت و نقش‌آفرینی بیشتر گشودند.

پزشکیان تصریح کرد: در این عرصه مراجع و عالمان دین، اندیشمندان و دانشمندان، استادان، دانشجویان و فرهنگیان، اصحاب فرهنگ و هنر و اندیشه، پزشکان، زنان، روستاییان و کارگران و خانواده معظم شهدا، اصناف و بازاریان و کارآفرینان و ... بودند که همه جا را میدان گفت‌ وگو برای ایران کردند.  حاصل تلاش‌ها رسیدن به فصلی نو برای خدمت به ایران شد.

وی افزود: امروز سرآغاز فصل نو است، فصل ماندن مردم در صحنه و التزام به بازگشت به مطالبات و فصل عمل کردن من به تعهدها.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تهیه‌کننده «دیالوگ» با قید وثیقه آزاد شد
نخستین دیدار مقامات ناسا و نیروی فضایی روسیه پس از 7 سال
سیاست‌نامه | رمزگشایی از بیانیه 191 کنشگر درباره ایران پساجنگ
عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود
هشدار اقتصاددانان؛ حذف صفرها بدون ثبات، تورم را تکرار می‌کند
سایپا تا 15 شهریور باید خودروهای ناقص کامل کرده و تحویل دهد
آغاز توزیع «دیبا کارت اعتباری» ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران
ناتوانی غرب در عدم اجرای قوانین بین‌المللی در قبال رژیم صهیونیستی
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
وزیر جهاد کشاورزی: تخصیص ارز ترجیحی 28500 تومانی به کالاهای اساسی ادامه دارد
مسدود شدن تونل توحید تهران از ساعت 24 امشب + مسیرهای جایگزین
رئیس‌جمهور به وزارت بهداشت و معاونت علمی رفت
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
استقلال با آدان گلر اسپانایی به توافق رسید
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
بازگشت مسعود ریگی به فجر سپاسی با قراردادی یک‌ساله
نمایش ارسال کمک ها به غزه با فشارهای مقاومت اشغالگران
رئیس مجلس در نشست ژنو: جنایات رژیم صهیونیستی کابوسی وحشتناک و تهدیدی جهانی است
وزیر امور خارجه: برنامه مذاکره ای هنوز تعیین نشده است
آنتن‌دهی ضعیف در جاده‌ها و روستاها، محور اصلی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات
کدام استان‌ها فردا چهارشنبه تعطیل شدند؟
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
بارگذاری فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان کشوری
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
پشت پرده خاموشی هم زمان تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو»
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
پایتخت چین در تسخیر سیل +فیلم
بورس در بحران؛ درمان مقطعی یا اصلاح بنیادین؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
رمز گشایی از جنایت هولناک در بولوار فرهنگ مشهد
مجوز واردات سگ و گربه صادر شد؛ کالاهای اساسی زندگی انسان‌ها همچنان در صف!
چرایی تأخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان!
وقتی تلویزیون دیگر منبع خبر نیست!؛ گزارش یک افول بی سابقه
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
ترامپ در حضور نخست‌وزیر انگلیس: شهردار لندن انسان ناخوشایندی است! +فیلم
جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد+ فیلم کامل
پرتاب یک بمب دست‌ساز به داخل کابین یک خودروی نظامی اسرائیلی+ ویدیو
«رفع محاصره غزه»؛ شرط جدید مجلس برای مذاکره با غرب
سرگردانی بازنشستگان نیروهای مسلح برای دریافت کارت حساب پشتیبان
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
وزن سنگین سیاست
نوراینفو | نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه
ابعاد طرح کریدور داوود
تغییر نام 9 معبر به نام شهدای اقتدار
زلزله مدیریتی در استقلال؛ یک عضو دیگر از هیئت مدیره رفتنی شد
نقد درون‌ گفتمانی در حکمرانی
X
آگهی تبلیغاتی