×
سیاسی
شناسه خبر : 180810
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/16 ساعت 19:19
پزشکیان: وعده دروغ ندادم/ رهبر معظم انقلاب عرصه را برای رقابت و نقش‌آفرینی گشود + فیلم

در نخستین دیدار مردمی پس از انتخابات؛

پزشکیان: وعده دروغ ندادم/ رهبر معظم انقلاب عرصه را برای رقابت و نقش‌آفرینی گشود + فیلم

رئیس جمهور منتخب با تاکید بر اینکه در این انتخابات وعده دروغ ندادم، گفت: قدردان مقام معظم رهبری هستم که عرصه را برای رقابت، سلامت و نقش‌آفرینی بیشتر گشودند.

نورنیوز-گروه سیاسی: «مسعود پزشکیان» عصر شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳ در جمع مردم و اعضای ستادهای انتخاباتی خود در حرم مطهر امام خمینی(ره) افزود: من به دستور خداوند متعهدم و تعهد می دهم همچنان گوش شنوایی برای شما و درد های شما باشم.

وی با بیان اینکه کار دولت منتخب در این شرایط خطیر دشوار است، تصریح کرد: در پی آن هستم که با تفاهم و همکاری با مجلس تنش را دور کنم.

رئیس جمهوری منتخب افزود: چون ماه محرم نزدیک است، فلسفه عاشورا را به شما خواهم گفت. یکی از علل اصلی عاشورا این بود که یک عده وعده کردند که امام حسین (ع) بیاید اما به وعده خود عمل نکردند.

پزشکیان تاکید کرد: به امام حسین(ع) گفتند بیا، اما او را تنها گذاشتند و ایشان ماند و ۷۲ تن. این باعث خلق عاشورا شد و ۱۴۰۰ سال است که این خون همچنان جریان دارد.  

پزشکیان ادامه داد: بنده از همه شما با تمام وجود تشکر می کنم؛ لطف کردید حضور پیدا کردید و شور و شوق آفریدید و ما را هم شرمنده خودتان کردید؛ من شرمنده شما هستم.

رئیس جمهوری منتخب تصریح کرد:‌ من در این انتخابات وعده دروغ ندادم؛ من حرفی نزدم که فردا نتوانم به آن عمل کنم و بعد مشخص شود که دروغ بوده است

پزشکیان افزود: سالهاست که می آییم و پشت تریبون می ایستیم و وعده می دهیم و بعد هم به وعده هایمان عمل نمی کنیم؛ این بزرگترین اشکالی است که ما مسئولان داشته ایم

رئیس جمهوری منتخب گفت:‌ در این روندی که پیش آمد و انتخابات به طور آرامی برگزار شد و آراء به درستی قرائت شد، اول باید از مقام معظم رهبری تشکر کنیم که اگر ایشان نبود، تصور نمی کنیم از این صندوق ها اسم من در می آمد و این هدایتی بود که رهبری داشتند.

 پزشکیان تصریح کرد: من اینجا در مرقد امام(ره) با امام شهیدان پیمان می بندم که راه امام(ره) و راه شهیدان را ادامه دهم.  ما خاک پای همه مردم ایران هستیم.  ما آمده ایم تا خدمتگزار همه شما مردم ایران باشیم.

رئیس جمهوری منتخب ادامه داد: من رأی شما را طوقی سنگین بر گردن خود می دانم و تعهد می دهم که همچنان گوش شنوایی برای سخنان شما و صدای بی صدایان و طردشدگان باشم.

پزشکیان گفت:‌ به فرموده امام علی(ع)، از گفتن سخن حق یا مشورت دادن عادلانه خودداری نکنید زیرا من خود را بالاتر از اینکه خطا کنم نمی دانم.

وی افزود: کار دولت منتخب در این شرایط خطیر دشوار است مگر اینکه لطف خداوند و محبت شما چاره ساز شود.

رئیس جمهوری منتخب گفت: من زین پس دنبال پیشبرد گفت وگو، همگرایی، وفاق ملی در حکومت برای بازگشت به مردم و اهتمام به مسائل جامعه در همه عرصه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و احتماعی خواهم بود.  سخن امام (ره) را راه عمل خود می کنم که فرمود: ما همه با هم باشیم، ممکلکت از خودتان است پس چرا یکی به این طرف می کشد یکی به آن طرف؟  

پزشکیان افزود: در پی آن هستم تا با همکاری با همه ارکان حاکمیت مجلس و قوه قضائیه واگرایی را از سیاست و حکمرانی دور کنم.  

وی گفت:‌ ملت آگاه و عزیز ایران، پیروزی‌تان مبارک باد. کار را تمام کردید و گامی بلند و گامی بلند در مرحله دوم انتخابات برداشتید.  فرصتی برای ایران آفریدید و امید و نشاط را به فضای نارضایتی و آزردگی و دلمردگی جامعه بازگرداندید. از همه شما سپاسگزارم.  در خلق این امید و تحول و اصلاح، شما که به رویکرد و راه من و یا نامزد رقیب رای دادید، یا در این انتخابات نیامدید، برای من برابرید.

پزشکیان افزود:‌ آزمون بزرگ، عبور ایران از تنگناها و چالش‌ها و بحران‌ها پیش روی ما است.

وی ادامه داد: قدردان وسعت نظر و گره‌گشای مقام معظم رهبری هستم که در این انتخابات عرصه را برای مشارکت و رقابت و سلامت و نقش‌آفرینی بیشتر گشودند.

پزشکیان تصریح کرد: در این عرصه مراجع و عالمان دین، اندیشمندان و دانشمندان، استادان، دانشجویان و فرهنگیان، اصحاب فرهنگ و هنر و اندیشه، پزشکان، زنان، روستاییان و کارگران و خانواده معظم شهدا، اصناف و بازاریان و کارآفرینان و ... بودند که همه جا را میدان گفت‌ وگو برای ایران کردند.  حاصل تلاش‌ها رسیدن به فصلی نو برای خدمت به ایران شد.

وی افزود: امروز سرآغاز فصل نو است، فصل ماندن مردم در صحنه و التزام به بازگشت به مطالبات و فصل عمل کردن من به تعهدها.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ایران قهرمان المپیاد بین‌المللی ریاضی چین 2026 شد
جوزف عون: مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت
تکذیب ادعای العربیه و فاکس‌نیوز درباره مذاکرات هفته آینده ایران و آمریکا
واکنش ترامپ به شایعات درباره برنامه ادعایی ترورش؛ «اسرائیل به هیچ نتیجه‌ای نرسید»
سرپرست وزارت دفاع: تشییع باشکوه رهبر شهید، توطئه دشمن را ناکام گذاشت
آتش‌سوزی گاراژ خودروهای اسقاطی در جاده خاوران مهار شد
تاکید سازمان ملل بر ادامه دیپلماسی درباره ایران
صندوق بین‌المللی پول: جنگ با ایران رشد اقتصاد جهان را کاهش داد
ارائه 167 هزار خدمت امدادی و درمانی در مراسم تشییع رهبر شهید
زاکانی: حضور میلیونی مردم در تشییع رهبر شهید معادلات جهانی را تغییر داد
نقض آتش‌بس در جنوب لبنان؛ حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به نبطیه
نخست‌وزیر کره شمالی به پکن سفر کرد
قطر بر حمایت از توافق جامع میان ایران و آمریکا تأکید کرد
ستایش مردم یمن از مشارکت میلیونی ملت ایران در تشییع رهبر شهید
ادعای ترامپ: آتش‌بس پایان یافته است!
تقدیر معاون وزیر راه از عملکرد حمل‌ونقل در مراسم تشییع رهبر شهید
نشست بی‌نتیجه شورای امنیت درباره ایران؛ مخالفت روسیه و چین و تاکید برپایان قطعنامه
منیر الحدادی چرا هنوز به استقلال بازنگشته است؟
مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب به مدت سه شب در سراسر کشور برگزار می‌شود
ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین - کرج - تهران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و هفتم
ثبت‌نام حج 1406 از یکشنبه آغاز می‌شود
استقلال اردوی تمرینی خود را آغاز کرد
هواشناسی بوشهر: دمای هوا تا مرز 50 درجه افزایش می‌یابد
وزیر فرهنگ: ‏پرچمدار استقلال ایران به یادمان باش
تنش دمایی در 9 استان با احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها
اطلاعیه دفتر رهبر شهید انقلاب در مورد نماز لیله الدفن ایشان
چین هشدار نارنجی طوفان «باوی» را تمدید کرد
هواشناسی تهران: وزش باد در پنج روز آینده ادامه دارد
قدردانی رئیس هلال احمر از حضور مردم در تشییع رهبر شهید انقلاب
فیلم اختصاصی از مزار مطهر رهبر شهید در رواق دارالذکر
وزیر خارجه ترکیه: دلیلی برای درگیری نظامی میان ما و اسرائیل وجود ندارد
نورنما | 37 سال رهبری، جهاد تا شهادت
رئیس الحشد الشعبی از برگزارکنندگان مراسم «قائد شهید امت» تقدیر کرد
تنش با ایران، قیمت بنزین آمریکا را صعودی کرد
نگرانی روزافزون نمایندگان جمهوری‌خواه از اقدامات ترامپ
گروسی: در حال نظارت بر وضعیت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در ایران هستیم
رشد 7درصدی بازار خودروهای برقی در اروپا
قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه 19 تیر 1405 + جدول
الجزیره: ایران توانست اعتبار نظامی آمریکا را زیر سؤال ببرد
قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه 19 تیر 1405 + جدول
توضیحات درباره جزئیات ترخیص خودروها در بندر چابهار
قیمت سکه وطلا امروز 19 تیرماه 1405
هشدار روسیه بر خطرات ناشی از درگیری نظامی ترامپ با ایران
آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان؛ صعود بین کوین
دلافوئنته در آستانه بازی با بلژیک: این سخت‌ترین آزمون ما در جام جهانی است
جزئیات درگیری مرگبار در بلوار سرافرازان مشهد
پشت درهای ناتو، چه معامله‌ای با آینده اروپا شد؟
چرخش دیپلماسی مصر؛ قاهره به دنبال بازتعریف روابط با کشورهای خلیج فارس و ایران
تحلیل بازار خودرو در ماه‌های پیش رو