×
بین الملل
شناسه خبر : 180734
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/16 ساعت 11:42
تبریک سران کشورها به مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب مردم+ بروزرسانی

تبریک سران کشورها به مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب مردم+ بروزرسانی

سران، روسای جمهور، مقامات و مسئولان کشورها در پیامی پیروزی مسعود پزشکیان در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران را تبریک گفتند.

نورنیوز-گروه سیاسی:سران، روسای جمهور، مقامات و مسئولان کشورها در پیامی پیروزی مسعود پزشکیان در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران را تبریک گفتند.

پیام تبریک حاکم امارات به پزشکیان

حاکم+امارات
محمد بن زاید  حاکم امارات  با تبریک به دکتر مسعود پزشکیان در انتخاب وی به عنوان رئیس جمهور ایران گفت: من برای او در نقش خود آرزوی موفقیت می کنم و مشتاق همکاری برای تقویت بیشتر روابط بین امارات و ایران برای نفع دو ملت هستم.

 

امامعلی رحمان از پزشکیان برای سفر به تاجیکستان دعوت کرد

امامعلی+رحمان+رئیس+جمهوری+تاجیکستان
امامعلی رحمان رئیس جمهوری تاجیکستان ضمن آرزوی موفقیت برای مسعود پزشکیان رئیس جمهوری منتخب ایران از وی برای سفر به کشورش دعوت به عمل آورد.

رئیس جمهور تاجیکستان امروز (شنبه) پس از اینکه سیاستمدار اصلاح طلب با ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار رای پیروز انتخابات ایران شد، اعلام کرد که پیروزی در انتخابات باور مردم ایران در اصلاحات آینده با رئیس جمهوری جدید را نشان می‌دهد.

امامعلی رحمان همچنین ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای پزشکیان در کارش، اضافه کرد که طرف تاجیکی به طور کامل متعهد به تقویت بیشتر روابط دو جانبه است.

پادشاه عمان به پزشکیان تبریک گفت

پادشاه+عمان
هیثم بن طارق آل سعید، پادشاه عمان؛ انتخاب مسعود پزشکیان به عنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.

 

پیام تبریک امیر قطر به مسعود پزشکیان

تمیم+بن+حمد+آل+ثانی
شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر با صدور پیامی پیروزی مسعود پزشکیان در چهاردهمین دور انتخابات ریاست جمهوری ایران را به وی تبریک و تهنیت گفت.

 

تبریک رئیس‌جمهور چین به پزشکیان

رئیس+جمهور+چین
شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین در پیامی انتخاب مسعود پزشکیان به عنوان نهمین رئیس جمهور ایران را تبریک گفت.

 

تبریک سران عربستان سعودی به پزشکیان و ابراز تمایل برای توسعه روابط

بن+سلمان+و+پدرش
پادشاه و ولی‌عهد عربستان سعودی امروز(شنبه) در پیام‌های جداگانه پیروزی «مسعود پزشکیان» در انتخابات ریاست جمهوری ایران را به وی تبریک گفتند.

در پیام «سلمان بن عبدالعزیز آل سعود» پادشاه عربستان به مسعود پزشکیان آمده است: به مناسبت پیروزی جنابعالی در انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران، صمیمانه تبریک و آرزوی موفقیت برای شما داریم.

طبق گزارش خبرگزاری «واس»، پادشاه عربستان تاکید کرد: ما مشتاق ادامه توسعه روابط میان ۲ کشور و ملت برادرمان و ادامه هماهنگی‌ها و مشورت‌ها به منظور ارتقای امنیت و صلح منطقه‌ای و بین المللی هستیم.

او افزود: برای جنابعالی آرزوی سلامتی و شادکامی و برای ملت برادر جمهوری اسلامی ایران پیشرفت و بهروزی روز افزون داریم.

«محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان نیز در پیامی خطاب به پزشکیان نوشت: بدینوسیله به مناسبت پیروزی جنابعالی در انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران صمیمانه تبریک و آرزوی توفیق و موفقیت و پیشرفت و ترقی بیشتر برای کشور و ملت برادر را به جنابعالی اعلام می‌دارم.

او گفت: ما بر تمایل خود به توسعه و تعمیق روابط میان ۲ کشور تاکید می‌کنیم.

مسعود پزشکیان با کسب اکثریت آرا در دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز و به عنوان رئیس جمهور منتخب، برگزیده شد.

 

رئیس‌جمهور عراق به پزشکیان تبریک گفت

«عبداللطیف+جمال+رشید»
«عبداللطیف جمال رشید» رئیس‌جمهور عراق طی پیامی موفقیت برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری را به ایران و انتخاب مسعود پزشکیان به عنوان رئیس‌جمهور جدید را به وی تبریک گفت و ضمن ارزوی موفقیت در منصب جدید، از تمایل کشورش برای تقویت روابط دو جانبه با ایران در راستای منافع دو کشور و دو ملت همسایه خبر داد.

تبریک شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان به پزشکیان

تبریک+شهباز+شریف+به+پزشکیان
 

شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، ریاست‌جمهوری «مسعود پزشکیان را تبریک گفت.

در تبریک شهباز شریف آمده است: صمیمانه‌ترین تبریکات به برادرم دکتر مسعود پزشکیان برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ایران. مشتاقانه منتظر همکاری نزدیک با رئیس‌جمهور منتخب دکتر پزشکیان برای تقویت بیشتر روابط دوجانبه پاکستان و ایران و ارتقای صلح و ثبات منطقه هستم. پاکستان و ایران به عنوان کشورهای همسایه از روابط نزدیک و تاریخی برخوردارند. ما باید از طریق همکاری‌های متقابل سودمند آینده‌ای روشن را برای دو ملت خود تضمین کنیم.

تبریک پوتین به پزشکیان

پوتین

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه انتخاب مسعود پزشکیان به عنوان نهمین رئیس‌جمهور ایران را تبریک گفت.

کاخ کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه انتخاب مسعود پزشکیان را به عنوان رئیس جمهور ایران تبریک گفت.

پوتین ابراز امیدواری کرد که  همکاری‌ها با ایران در همه زمینه‌ها، ازجمله «به نفع بهبود امنیت منطقه» افزایش یابد.

مسعود پزشکیان در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران که روز جمعه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳ با حضور گسترده مردم برگزار شد با کسب اکثریت آرا به پیروزی دست یافت و نهمین رئیس‌جمهور ایران شد.

سید عمار حکیم: امیدواریم راه شهید رئیسی ادامه پیدا کند

عمار+حکیم

سید عمار حکیم در پیامی ضمن تبریک اعتماد مردم ایران به دکتر مسعود پزشکیان، ابراز امیدواری کرد که راه شهید رئیسی با این انتخاب استمرار داشته باشد.

سید عمار حکیم رئیس جریان حکمت عراق ضمن تبریک به دکتر مسعود پزشکیان برای انتخاب به عنوان رئیس جمهور جدید، تجربه دموکراتیک جدید مبنی بر انتخابات ریاست جمهوری ایران را به رهبری و ملت و دولت ایران تبریک گفت.

او در پیام خود که در صفحه خود در ایکس منتشر کرد، آورده است: به آقای مسعود پزشکیان به علت دستیابی به اعتماد مردم کشورش تبریک می‌گوئیم و امیدواریم که ایشان مسیر شهید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور فقید ایران را دنبال کند و دوره سیاسی جدیدی را برای حل و فصل پرونده‌های موجود در منطقه و جهان رقم بزند.

 

بشار اسد به پزشکیان تبریک گفت

بشار+اسد
 

رئیس جمهور سوریه در پیامی پیروزی مسعود پزشکیان در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران را تبریک گفت.

در پیام «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه خطاب به مسعود پزشکیان آمده است: من اعتماد ملت عزیز ایران را به شما و موفقیت در روند برگزاری انتخابات را به رهبری و ملت جمهوری اسلامی ایران تبریک می‌گویم و برای شما آرزوی موفقیت در هر کاری که امنیت و ثبات ایران را حفظ می کند، دارم.

طبق گزارش خبرگزاری سانا، بشار اسد افزود: ایران همواره یکی از مهم ترین کشورهایی است که ما مشتاق اوج روابط با آن هستیم؛ چراکه این روابط بر پایه ریشه‌هایی است که در طول چندین دهه احترام، تفاهم  و اصول مشترک ایجاد شده است.

او ادامه داد: ما با شما برای تقویت روابط راهبردی سوریه و ایران و گشودن افق‌های نویدبخش جدید برای همکاری های دوجانبه تلاش خواهیم کرد و مقاومت همچنان رویکرد مشترکی خواهد بود که برای حفظ غرور و افتخارمان دنبال می‌کنیم.

علی‌اف با تبریک به پزشکیان او را به آذربایجان دعوت کرد

الهام+علی+اف

رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان با ارسال پیامی به مسعود پزشکیان پیروزی او را در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران تبریک گفت.

«الهام علی‌اف»، رئیس‌جمهور آذربایجان در پیام خود آورده است: جناب آقای پزشکیان، انتخاب جنابعالی را به‌عنوان رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران صمیمانه تبریک می‌گویم.

در ادامه این پیام آمده است: ما اهمیت زیادی برای روابط جمهوری آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران که بر پایه‌های محکمی مانند ریشه‌های مشترک مذهبی و فرهنگی، دوستی و برادری بنا شده است، قائل هستیم. ما خرسندیم که همکاری ۲ جانبه سودمند ما در دهه‌های گذشته به‌طور پویا در تمامی زمینه‌ها، به‌ویژه در زمینه‌های اقتصادی، حمل و نقل، انرژی و بشردوستانه توسعه یافته، به سطح فعلی ارتقا یافته و محتوای جدیدی به دست آورده است.

علی‌اف افزود: امروز توافقات حاصل شده در جهت توسعه آتی روابط جمهوری آذربایجان و ایران بر اساس احترام متقابل و حسن همجواری، پروژه‌های مشترک در حال اجرا در خدمت رفاه کشورهای ما، توسعه پایدار و امنیت منطقه در کل است. من اطمینان دارم که با تلاش مشترک به تقویت بیشتر روابط دوستانه سنتی آذربایجان و ایران در جهت منافع ملت ها و کشورهای خود و گسترش همکاری های متقابل سودمند دست خواهیم یافت.

او همچنین از رئیس جمهور منتخب ایران دعوت کرد تا برای تبادل نظر در مورد چشم‌انداز توسعه همکاری‌های دوجانبه به جمهوری آذربایجان سفر کند.

رئیس‌جمهور آذربایجان در پایان خاطر نشان کرد: اینجانب بهترین آرزوهای خود را خدمت جنابعالی اعلام می‌کنم و آرزوی موفقیت در فعالیت‌های مسئولانه آینده‌ را در راه سعادت ملت دوست و برادر ایران دارم.

تبریک ونزوئلا به ملت ایران

تبریک+ونزوئلا

ایوان گیل، وزیر امورخارجه ونزوئلا در بیانیه‌ای که در حساب کاربری رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرده است، برگزاری چهاردهمین انتخابات ریاست جمهعوری ایران را تبریک گفت.

در این بیانیه آمده است: جمهوری بولیواری ونزوئلا به ملت جمهوری اسلامی ایران به خاطر تعهدی که به دموکراسی کشورشان با حضور در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری که پنجم ژوئیه ۲۰۲۴ برگزار شد و به جناب مسعود پزشکیان که به پیروزی دست یافت، به عنوان رئیس‌جمهور جدید تبریک عرض می‌نماید.

وزیر امورخارجه ونزوئلا همچنین در این بیانیه افزود: ونزوئلا معتقد است که تصمیم اتخاذ شده توسط ملت ایران به شکوفایی هر چه بیشتر این کشور و تثبیت آن به عنوان یک قدرت نوظهور جهان جدید چند قطبی، به دلیل نقش برجسته‌ای که در تحکیم  صلح و توسعه جهانی ایفا می‌کند، منجر خواهد شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: جناب آقای مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب و ملت برادر و انقلابی ایران از حمایت کامل نیکولاس مادورو موروس، رئیس‌جمهور ونزوئلا و انقلاب بولیواری در جهت تعمیق روابط برادرانه بین ۲ ملت و اتحاد راهبردی جامع برای همکاری سودمند مشترک و همچنین در تلاش برای تثبیت جهان چند قطبی؛ لازم و ضروری برای ادامه شکست دادن اقدامات هژمونیک که چندجانبه گرایی و صلح را تهدید می‌کنند، برخوردار است.

مسعود پزشکیان در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران که روز جمعه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳ با حضور گسترده مردم برگزار شد با کسب اکثریت آرا به پیروزی دست یافت و نهمین رئیس‌جمهور ایران شد.

رئیس مجلس پاکستان به منتخب ملت ایران تبریک گفت

سردار+ایاز+صادق
رئیس مجلس ملی پاکستان در پیامی با تبریک پیروزی «مسعود پزشکیان» در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران گفت: انتخاب پزشکیان مظهر اعتماد قوی ملت ایران به وی است.

سردار ایاز صادق صبح امروز با صدور بیانیه‌ای پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری ایران را تبریک گفت و برای وی آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

او اظهار داشت که آقای پزشکیان یک شخصیت هوشمند، توانمند و سیاستمدار مردم دوست است که انتخاب وی بیانگر اعتماد قوی ملت ایران است.

رئیس مجلس ملی پاکستان با تاکید بر اهمیت روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران گفت: اطمینان داریم روابط دو کشور در دوره جدید بیش از پیش تقویت خواهد شد.

گفتنی است مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم روز ۱۵ تیر ۱۴۰۳ برگزار شد. بر اساس اعلام ستاد انتخابات، مجموع آرای داخل و خارج ایران ۳۰ میلیون و ۵۳۰ هزار و ۱۵۷ رأی بود که مسعود پزشکیان حائز ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۰۳ رای و سعید جلیلی حائز ۱۳ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۱۷۹ رای شدند. تعداد آرای باطله نیز ۶۰۷۵۷۵ رای بود.

به این ترتیب مسعود پزشکیان با کسب ۵۳.۷ درصد آرای شرکت کنندگان، رییس جمهور ایران شد. سعید جلیلی رقیب او ۴۴.۳ درصد آرا را به دست آورد و ۲ درصد آرا نیز باطله بود.

میزان مشارکت در دور دوم انتخابات نیز ۴۹.۶ درصد بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
واکنش اولیانوف به اظهارات قالیباف درباره ترتیبات امنیتی جدید خلیج فارس
بقائی: فعالیت مداخله‌جویانه دو دیپلمات‌ فرانسوی در ایران قابل پذیرش نیست
چین در حیاط خلوت آمریکا؛ این فقط یک رزمایش نیست
آخرین قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 6 هزار تومانی دلار و صعود یورو
جزئیات حمله آمریکا و اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای اصفهان ؛روایت اسلامی از اهداف حملات
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ سکه یک گرمی 21 میلیون تومان شد
گزارش الجزیره از عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری
تشکیل کارگروه بنزین در مجلس؛ طرح جدید برای جبران ناترازی بنزین چیست؟
قیمت سکه امامی امروز چند؟
نام میدان آزادی تغییر نمی‌کند؛ کاهش بدهی شهرداری به بانک‌ها تا 10 درصد
بازداشت 8 متهم در پرونده تخلفات مالی مدارس رباط کریم
2000 تن مرغ تاریخ‌گذشته در تهران؛ آیا این مرغ‌ها وارد بازار شدند؟
عبدالباری عطوان: ترامپ در محاصره اقتصادی ایران شکست می‌خورد
عاصم منیر در راه تهران؛ فرمانده ارتش پاکستان چه پیامی از آمریکا دارد؟
نوراینفو | همه آنچه مردان باید درباره ریزش مو بدانند
پایان مرگبار بازی والیبال در اصفهان؛ جوان 18 ساله کشته شد
سردار قاآنی: فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است
بررسی آخرین تحولات روابط تهران و تونس
دوئل جذاب یحیی گل‌محمدی و علیرضا منصوریان در لیگ عراق + نتیجه بازی
نورنما | خروپف بامزه یک مرغ مگس‌خوار
هشدار پلیس درباره تصادفات شهریور؛ 1600 نفر در یک ماه جان باختند
ایران روی صندلی؛ زنگ خطر زیر پوست شهر
سرلشکر عبداللهی: رشادت‌های کادردرمان در حافظه تاریخی ملت ایران جاودانه شده است
واریز حقوق بازنشستگان آغاز شد؛ این حروف امروز اول شهریور حقوق می‌گیرند
آغاز فروش خودروهای وارداتی از امروز/جزییات+ لینک و جدول
آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان؛ رکورد 10 ماهه صندوق‌های رمزارز شکست
تلفات بی‌سابقه گرمای تابستانی در اروپا
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
رشد 69 درصدی تسهیلات بانکی در 4 ماه نخست سال
مبلغ انتقال مهدی طارمی به الوصل مشخص شد
سید حسن خمینی: سیاستمدارانی که از خوف دشنام سخن نمی‌گویند خائن هستند
برنامه قطعی برق ایلام امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز یکشنبه 1 شهریور اعلام شد + جدول
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول
قیمت یورو امروز یکشنبه 1 شهریور چقدر شد؟
جدول قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور
ادعای افسر آمریکایی درخصوص توصیه هسته‌ای به ترامپ درباره ترکیه
قیمت طلا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت انواع ارز
پزشکیان: در جنگ تمام‌عیار اقتصادی و نظامی هستیم/ دنیا در برابر قدرت ایران حیرت کرد
کاهش متقاضیان کنکور در سال‌های اخیر؛ امسال تغییرمحسوسی در ظرفیت پذیرش نیست
واکنش غریب‌آبادی به درخواست از فرانسه و انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
مدار دیپلماسی | ایران وعراق از پیوند مردمی تا نظم جدید منطقه
ترکیب احتمالی استقلال برای دیدار با سپاهان؛ یک تغییر در ترکیب آبی‌ها
اقتصاد دفاع؛ از تاب‌آوری زنجیره تامین تا بهره‌وری قدرت
سهمیه کارت سوخت سیستان و بلوچستان تغییر کرد؛ جزئیات سهمیه 160 لیتری
ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق
آیا حمله اسرائیل به پایگاه سوریه برای تحریک ترکیه انجام شد؟
سیاه‌نمایی از ایران
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر؛ ساعت بازی استقلال و سپاهان + جدول لیگ