×
بین الملل
شناسه خبر : 180466
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/04/13 ساعت 18:43
12 دیپلمات و نظامی امریکا خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم اسرائیل شدند

«نورنیوز» گزارش می‌دهد

12 دیپلمات و نظامی امریکا خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم اسرائیل شدند

دوازده مقام سابق دولت آمریکا که به دلیل سیاست‌های دولت جو بایدن در قبال غزه استعفا دادند، در بیانیه‌ای مشترک تأکید کردند: «اقدامات دولت آمریکا امنیت ملی را به خطر انداخته است.»

نورنیوز-گروه بین‌الملل؛ شماری از مقامات دولت جو بایدن اعتراف کردند کاخ سفید با ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی و اقدامات دیپلماتیک حمایتی، در کشتار غیرنظامیان و قحطی همدستی کرده است.

به گفته آنها «پوشش دیپلماتیک آمریکا و جریان مداوم تسلیحات به [رژیم] اسرائیل، همدستی غیرقابل‌انکار ما را در کشتار و گرسنگی اجباری جمعیت فلسطینی محاصرهشده در غزه تضمین کرده»  و «از نظر اخلاقی مذموم و ناقض آشکار قوانین بشردوستانه بین‌المللی و قوانین ایالات متحده است».

این بیانیه توسط چهار مقام سابق وزارت امور خارجه، پیمانکار یکی از آژانس‌های توسعه بین‌المللی ایالات متحده (USAID)، سه نفر از اعضای بلندپایه ارتش ایالات متحده و چهار کارمند سیاسی امضا شده است.

یکی از امضاکنندگان بیانیه «جاش پل» عضو وزارت خارجه آمریکاست که ۱۸ اکتبر (۲۶ مهر) در اعتراض به کمک‌های تسلیحاتی واشنگتن برای کشتار فلسطینیان از منصب خود کنار رفت. او به مدت ۱۱ سال در دفتر «امور سیاسی-نظامی» وزارت خارجه آمریکا فعالیت داشت که وظیفه اصلی آن، امور مربوط به ارسال تسلیحات به شرکا و متحدان آمریکاست.

«استیسی گیلبرت» که در دفتر جمعیت، پناهندگان و مهاجرت وزارت امور خارجه آمریکا خدمت می‌کرد و در اعتراض به نقش امریکا در جنگ غزه استعفا کرد، دیگر امضاکننده این بیانیه است.

«آنل شلین» از کارمندان روابط خارجی در دفتر دموکراسی، حقوق بشر و کار در وزارت خارجه آمریکا نیز فروردین ماه امسال از مسئولیت خود کناره‌گیری کرد؛ زیرا معتقد بود: « کشتار [رژیم]اسرائیل در غزه و جنایت‌ها در کرانه باختری  با حمایت دیپلماتیک و نظامی دولت آمریکا انجام می‌شود و ایالات متحده، آخرین اعتبار خود را به عنوان مدافع حقوق بشر، از زمان شروع جنگ غزه به طور کامل از دست داده است.

«هالا راریت» دیگر دیپلمات امریکایی که 5 اردیبهشت‌ماه در اعتراض به سیاست رسمی کاخ سفید درقبال کشتار مردم فلسطین در غزه استعفا داده بود نیز این بیانیه مشترک را امضا کرده است.

امضای «مریم حسنین» که به عنوان دستیار ویژه وزارت کشور ایالات متحده در زمینه منابع طبیعی و میراث فرهنگی کار می‌کرد، «الکساندر اسمیت» پیمانکار آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده، «لیلی گرینبرگ کول»، دستیار ویژه وزارت کشور امریکا و «طارق حبش»، آمریکایی فلسطینی‌تبار و دستیار ویژه دفتر برنامه‌ریزی وزارت آموزش و پرورش ایالات متحده که پیشتر از کابینه بایدن کناره‌گیری کرده‌اند، پای این بیانیه دیده می‌شود. بیانیه‌ای که تأکید می‌کند: «سیاست ناسازگار امریکا در قبال جنگ غزه، امنیت ملی ایالات متحده و جان اعضای نظامی و دیپلمات‌های امریکایی را به خطر می‌اندازد؛ همانطور که قبلاً با کشته‌شدن سه نظامی آمریکایی در اردن و تخلیه مراکز دیپلماتیک در خاورمیانه آشکار شده است».

آنها همچنین گفتند که «اعتبار ایالات متحده در زمانی که بیش از همیشه به آن نیاز دارد و در زمانی که جهان با دوره جدیدی از رقابت استراتژیک روبه‌روست، عمیقاً تضعیف شده است».

مقامات سابق آمریکا سیاست کنونی واشنگتن در قبال غزه را «شکست‌خورده» توصیف و عنوان کردند: «این سیاست اسرائیلی‌ها را امن‌تر نکرده است؛ در عین‌حال که برای مردم فلسطین ویرانگر بود».

امضاکنندگان این بیانیه ابتدا تاکید کردند «به‌عنوان گروهی از آمریکایی‌های فداکار در خدمت کشورمان، اصرار داریم که راه دیگری وجود دارد» و در ادامه گام‌هایی برای اطمینان از عدم تکرار شکست سیاست‌های فاجعه‌بار امریکا برشمردند؛ از جمله این گام‌ها، اجرای قوانین «لیهی» ایالات متحده که ارائه کمک نظامی به نیروهای خارجی درگیر در نقض حقوق بشر را ممنوع می‌کند. اگر این تحریم‌ها وضع شوند، رژیم اسرائیل اجازه دریافت کمک‌های آموزشی و تجهیزات آمریکایی را نخواهند داشت.

امضاکنندگان بیانیه همچنین از دولت آمریکا خواستند که از گسترش کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه و بازسازی این سرزمین و همچنین حمایت از خودمختاری برای مردم فلسطین اطمینان حاصل کند.

آنها در پایان این بیانیه همکاران سابق خود را به اعتراض فراخوانده و تأکید کردند: «ما از شما می خواهیم که شریک جرم نباشید».


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تردد زائران از مرز مهران به اوج رسید
اعطای مجوز تولید موشک‌های پاتریوت به اوکراین در هاله ابهام
تلویزیون امروز چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟ معرفی کامل فیلم‌های جمعه
انفجار در اقلیم کردستان عراق؛ بمباران مقر گروه‌های تجزیه‌طلب
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
هجوم هزاران مهاجر از مرز مراکش؛ اسپانیا وضعیت اضطراری اعلام کرد
شورای صلح: حماس با خلع سلاح موافقت کرد
حمله دموکرات‌ها به هگست؛ترامپ آماده جنگ با ایران نبود
اسرائیل به دنبال تشدید اختلافات داخلی لبنان
آخرین آمار از تلفات آمریکا در جنگ با ایران منتشر شد
تشییع باشکوه شهدای حشدالشعبی؛ پیام نجف به منطقه چه بود؟
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ عملیات اسرائیل با 700 تن مواد منفجره
هشدار عراقچی نسبت به عملیات های پرچم دروغین اسرائیل در منطقه
ترامپ: هیأت صلح غزه به توافقی تاریخی دست یافت
انفجار مهیب در باب‌المندب
خدمات درمانی ارتش تا پایان بازگشت زائران در مرزها ادامه دارد
قالیباف: آمریکایی‌ها تاوان خواهند داد
اوضاع بنزین در روسیه وخیم شد
عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد
ناسزاگویی ترامپ به مشاورانش در پی ناامیدی از جنگ علیه ایران
سنای آمریکا به طرح توقف جنگ علیه ایران رأی منفی داد
وزیر خزانه داری مامور شد؛ فراهم کردن مقدمات سفر شی جین‌پینگ به آمریکا
سیل شدید در گلستان موجب خسارت به کشاورزی و راه آهن شد
روایت سرلشکر عبداللهی از پایان دوران بزن و دررو در منطقه
قتل هولناک زن جوان در مشهد؛ قاتل پس از آتش زدن جسد به پلیس مراجعه کرد
بقائی: حمله به قشم تداعی‌کننده اقدامات داعش است
خلاصه و نتیجه بازی پرسپولیس و آلانیا
آیا واشنگتن در تله راهبردی ایران گرفتار شده است؟
دادستانی تهران علیه حامیان محکومان شبه کودتای دی ماه 1404 اعلام جرم کرد
آیا تهران از بحران آب عبور کرده است؟
تنش روسیه و اوکراین در دریای خزر؟ واکنش مسکو به حمله پهپادی
رصد کامل پایانه‌های مسافربری اربعین؛ برخورد با گران‌فروشی بلیت در مرزها
آمریکا یک فرد و 5 شرکت مرتبط با ماهان ایر را تحریم کرد
عذرخواهی وزیر خارجه اوکراین از ایران؛ روایت یک منبع آگاه در تهران
عمار حکیم: عراق پل ارتباطی میان کشورهاست نه میدان تسویه‌حساب‌ها
نتانیاهو در فاکس‌نیوز شهردار نیویورک را هدف حمله لفظی قرار داد
چرخش دوباره استقلال به سمت بصره
آژانس بین‌المللی انرژی: فروش خودروهای برقی در جهان 35 درصد رشد داشته است
کودک‌آزاری در خاش؛ ورود فوری پلیس، دادستانی و بهزیستی به پرونده
یوفا، فیفا را تحریم کرد
دور جدید جنگ تجاری آمریکا و چین؛ واشنگتن تعرفه‌های جدید وضع کرد
درگذشت فرهنگ شکوهی؛ پاسدار زبان و میراث شفاهی سمنان
همدستی هند با اسرائیل در کودک کشی
مسکن از دسترس مردم خارج شد؛ جهش تا 8 برابری قیمت در مناطق تهران+جدول قیمت ها
قیمت طلا آب شده امروز پنجشنبه 8 مرداد کاهشی شد؟
تاکید سردار رضایی بر امنیت پایدار مرزهای شلمچه و چذابه
کولیوند: 8500 نیروی هلال احمر و 200 آمبولانس در عراق به زائران خدمت می‌کنند
بقائی: آمریکا و رژیم صهیونیستی مقصران اصلی نابودی حقوق بین الملل در جهان
مدودف: پایان درگیری در اوکراین با پیروزی روسیه رقم خواهد خورد
درآمد گمرکی سیستان و بلوچستان با توسعه کولبری افزایش می‌یابد