×
سیاسی
شناسه خبر : 180401
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/04/13 ساعت 13:30
جلیلی: همه مردم باید پای کار باشند و در سرنوشت کشورشان سهیم باشند

جلیلی: همه مردم باید پای کار باشند و در سرنوشت کشورشان سهیم باشند

سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ورزشگاه امام خمینی (ره) با مردم کرمانشاه دیدار کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سعید جلیلی، نامزد چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، امروز (چهارشنبه) پس از دیدار با اهالی روستای ده پهن به ورزشگاه امام خمینی کرمانشاه رفت و در جمع حامیان کرمانشاهی خود گفت: خدا را سپاس می‌گویم که امروز این توفیق را پیدا کردیم که در جمع مردم استان قهرمان‌پرور کرمانشاه حضور پیدا کنم. اینجا سینه ستبر ایران است و امروز ما در جمع شما نشسته‌ایم. امروز ما در آستانه یک تصمیم و انتخاب بزرگ هستیم. آن انتخاب چیست؟ آن انتخاب این است که استان‌های عزیز ما به ویژه کرمانشاه همه فرصت‌هایی که دارد قرار است چه مسیری طی کند؟

وی افزود: ما فراموش نمی‌کنیم همین منطقه متأسفانه رتبه اول بیکاری را داشت و اینکه شما این همه فرصت و ظرفیت داشته باشید اما جوان ما بیکار باشد. استانی که به پهلوانی و جوانمردی مشهور است. این همان رفتاری بوده که متأسفانه در همین دهه گذشته ۲۲ درصد بیکاری داشته است. همان نگاه آمده که می‌گوید برنامه‌ای نداریم.

این نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری توضیح داد: شهید رئیس وقتی انتخاب شد، حرکت را شروع کرد و مردم خوشحال شدند. در همان سال‌ها به استان کرمانشاه آمدم. آن چیزی که می‌دیدیم دریایی از ظرفیت بود که همه قابلیت‌های اقتصادی و ترانزیتی دارد. این استان قرن‌ها میزبان زائران بوده است. پس چنین استانی با چنین سرمایه‌هایی چرا دربرگیرنده این مشکلات است.

وی افزود: ما فرصت جوان و نوجوان و مرد و زن کرمانشاهی را داریم که می‌تواند به بهترین شکل از پس مشکلات بربیاید. این استان نشان داده که در همه دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس حماسه آفرید. مردم ما عظمت این استان را فراموش نمی‌کنند. این استان ۱۰ هزار شهید تقدیم انقلاب کرد. اما آیا این جوان شما در کرمانشاه آیا نمی‌تواند در عرصه اقتصادی و عرصه‌های گوناگون حماسه ایجاد کند؟

جلیلی افزود: ما نباید به حداقل‌ها اکتفا کنیم. اگر صحبت از جمهوری اسلامی می‌کنم، پس همه مردم باید پای کار باشند و بتوانند در سرنوشت و پیشرفت کشورشان سهم داشته باشند. کشور ما در شرایطی است که یک جهان فرصت دارد. پس ثمره این جهان فرصت باید یک کرمانشاه جهش باشد و این را می‌توان انجام داد. وقتی هر فرد شما همانند جبهه، نسبت خود را با این جریان تعریف کنند، قطعاً آن موفقیت بزرگ شکل می‌گیرد. آن گاه دشمنان شما نمی‌توانند یک نگاه چپ با شما کنند. آیا همه مردم ما نمی‌توانند این نقش را ایفا کنند؟ این‌ها همه می‌توانند به شرطی که نگاه ما نگاه به آینده است و نگویی اگر فلان توافق نشود نمی‌توان کاری کرد.

جلیلی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: هزاران میلیارد تومان در این سال‌ها تسهیلات داده شاه اما درصد زیادی از مردم ما هنوز نتوانسته‌اند تسهیلات بگیرند. پس مردم ما باید بتوانند از این تسهیلات در جمهوری اسلامی استفاده کنند. مردم ما نشان داده‌اند که همیشه پای کار هستند اما انتظار دارند بعد از انتخابات هم به فکر آنها بود. هر روستا باید به یک سلول جهش کشور تبدیل شود. ما ۴۰ هزار روستا داریم پس اگر از جهش حرف می زنیم، پس می‌توانیم کارهای زیادی برای پیشرفت کشور انجام دهیم.

این نامزد شرکت کننده در انتخابات ریاست جمهوری در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: ما با قدرت با همه فسادها مبارزه می‌کنیم. ما امروز دو انتخاب داریم. کشور در آن هشت سال افت داشت. پس باید سعی کنیم که برای پیشرفت، هر آن‌چه در توان داشته باشیم انجام دهیم. هر جوان کرمانشاهی می‌تواند یک صادر کننده موفق باشد.

اگر بخواهیم از یک جهان فرصت به یک ایران جهش برسیم، پس باید به حداقل‌ها اکتفا نکنیم و به امید خدا با انتخاب شما ملت عزیز، برای پیشرفت انقلاب اسلامی کار کنیم. این اقتدار باید ادامه پیدا کند. قدرتی که به واسطه امام راحل، رهنمودهای رهبری و خون شهدا است. باید به قله برسیم و آن روز دیر نیست و همان طور که نشان دادیم باید کاری کنیم که جوان ایرانی در همه بخش‌ها به عالی‌ترین رتبه‌های جهانی برسد.

استانی که در جوار عراق است می‌توانند بهترین ظرفیت‌ها را داشته باشد. امیدوارم با پیشرفت و جهش نشان دهیم که ایران همواره برای پیشرفت قدم برداشته است. همان گونه که رزمندگان از انقلاب دفاع کردند، پس ما هم می‌توانیم و امیدواریم با حضور شما یک جهان فرصت و یک کرمانشاه جهش را فراهم کنیم


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
رشد فعالیت‌های تجاری در قشم؛ بندر کاوه 22 هزار تن کالا تخلیه کرد
هومن برق‌نورد و محمد بی‌ریا در جدیدترین اثر اطیابی
تراژدی ساحل توسکسرای رامسر؛ ضرورت بازنگری در مدیریت ایمنی سواحل
کهکشانی‌ها شکار بزرگ خود را معرفی کردند؛ دیومانده با قرارداد 7 ساله در رئال
عملیات یگان حفاظت منابع طبیعی علیه قاچاقچیان بلوط در کرمانشاه
ایران و چین به‌دنبال جهش همکاری‌های اقتصادی؛ از تجارت تا سرمایه‌گذاری مشترک
درگذشت یک پیشکسوت دیگر از سینما
کریدور قفقاز؛ اهرم ژئوپلیتیکی ضد ایران
توزیع 20 تن گاز مایع یارانه‌ای در مرز چذابه
جزئیات حملات موشکی یمن به مواضع نیروهای وابسته به عربستان
مخابره پیام وحدت و عدالت راهپیمایی اربعین 1405 به جهان
طرح جدید همدان برای افزایش درآمد روستاییان؛ از تولید تا بازار فروش آنلاین
هشدار پلیس فتا درباره شگردهای کلاهبرداران در حوزه گردشگری
رقم ناچیز فسخ قرارداد رضاییان با استقلال
جلوگیری از فاجعه در همدان؛ آتش‌نشانی مانع انفجار پست برق در آتش‌سوزی برج شد
حاجی‌بابایی: انسجام ملی و پیروی از رهبری، سد محکم ایران در برابر جنگ رسانه‌ای است
تکرار تجربه ناموفق ائتلاف از سوی عربستان
هشدار کارشناسان سازمان ملل؛ شکل‌گیری «غزه‌ خاموش» در کوبا
فرصت ویژه برای متخصصان IT؛ تمدید مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی مهارت
نورنما | تصاویری از مراسم تشییع مریم همتیان،بازیگر جوان سینما
حادثه هولناک در یاسوج؛ تریلی خودروهای پلیس و امداد را در هم کوبید
برج‌های بادی متحرک در ایتالیا؛ بازخوانی هوشمندانه هنر معماری بومی ایران
رکوردشکنی دوباره زهرا زارعی؛ شاهکار زنانه در مسابقات بین‌المللی بلاروس
ادامه روند رم یعنی تضییع حقوق ملی و خدشه به حاکمیت لبنان
تحقیق درباره جنایت جنگی
افزایش نگرانی‌های واشنگتن از زخم‌های نامرئی
نشست بحران پنتاگون درباره کمبود تسلیحات؛ دُم خروس بیرون زد!
چه کسانی از دریافت یارانه نقدی و کالابرگ محروم می‌شوند؟+ جزییات کامل
فدراسیون کشتی اسامی دعوت‌شدگان به اردوی تیم ملی فرنگی را اعلام کرد
روسیه: سکوت ژاپن درباره نقش آمریکا در بمباران هیروشیما ننگ‌آور است
مناقصه شورای صلح برای ساخت پایگاه در غزه!
تشدید جنگ انرژی؛ اوکراین پالایشگاه‌های نفت روسیه را هدف قرار داد
واکنش عالیشاه بعد از پیوستن به گل‌گهر
اظهارات تأمل‌برانگیز وزیر خارجه مصر
تشدید برخورد مسکو با نیروهای خارجی؛ محکومیت 36 مزدور جنگ اوکراین
رئیس‌جمهور: انقلاب مشروطه نماد آزادی‌خواهی و حاکمیت قانون در ایران است
موضع‌گیری جدید ترکیه علیه رژیم صهیونیستی
یوسف پزشکیان: اگر دولت شکست بخورد، ایران شکست می‌خورد
پلیس کره‌جنوبی به فدراسیون فوتبال یورش برد؛ تحقیق درباره انتصاب هونگ میونگ بو
عملیات گسترده یمن علیه مزدوران سعودی
اوکراین از ابتدای جنگ تاکنون چند میلیارد دلار کمک خارجی گرفته است؟
شرط جدید بازنشستگی اعلام شد/ چه کسانی باید بیشتر کار کنند؟
مرز مهران در صدر پایانه‌های پرتردد جهان قرار گرفت
اتحاد 8 کشور اسلامی در برابر رژیم صهیونیستی؛ فراخوان فوری به شورای امنیت
خاموش شدن قلم «محک»
قرار مرگ در پارک آبشار؛ پایان خونین زندگی تاجر تهرانی
کاهش چشمگیر سهم ایران از ماینینگ جهانی با اجرای طرح‌های نظارتی
نماینده روسیه: اوکراین با سلاح‌های ناتو عمق خاک روسیه را هدف می‌گیرد
انهدام یک تیم تروریستی در جنوب سیستان و بلوچستان با رصد اطلاعاتی
نوراینفو | چطور سلامت چشم‌هایمان را در محیط کار حفظ کنیم؟