×
سیاسی
شناسه خبر : 180401
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/04/13 ساعت 13:30

جلیلی: همه مردم باید پای کار باشند و در سرنوشت کشورشان سهیم باشند

سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ورزشگاه امام خمینی (ره) با مردم کرمانشاه دیدار کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سعید جلیلی، نامزد چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، امروز (چهارشنبه) پس از دیدار با اهالی روستای ده پهن به ورزشگاه امام خمینی کرمانشاه رفت و در جمع حامیان کرمانشاهی خود گفت: خدا را سپاس می‌گویم که امروز این توفیق را پیدا کردیم که در جمع مردم استان قهرمان‌پرور کرمانشاه حضور پیدا کنم. اینجا سینه ستبر ایران است و امروز ما در جمع شما نشسته‌ایم. امروز ما در آستانه یک تصمیم و انتخاب بزرگ هستیم. آن انتخاب چیست؟ آن انتخاب این است که استان‌های عزیز ما به ویژه کرمانشاه همه فرصت‌هایی که دارد قرار است چه مسیری طی کند؟

وی افزود: ما فراموش نمی‌کنیم همین منطقه متأسفانه رتبه اول بیکاری را داشت و اینکه شما این همه فرصت و ظرفیت داشته باشید اما جوان ما بیکار باشد. استانی که به پهلوانی و جوانمردی مشهور است. این همان رفتاری بوده که متأسفانه در همین دهه گذشته ۲۲ درصد بیکاری داشته است. همان نگاه آمده که می‌گوید برنامه‌ای نداریم.

این نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری توضیح داد: شهید رئیس وقتی انتخاب شد، حرکت را شروع کرد و مردم خوشحال شدند. در همان سال‌ها به استان کرمانشاه آمدم. آن چیزی که می‌دیدیم دریایی از ظرفیت بود که همه قابلیت‌های اقتصادی و ترانزیتی دارد. این استان قرن‌ها میزبان زائران بوده است. پس چنین استانی با چنین سرمایه‌هایی چرا دربرگیرنده این مشکلات است.

وی افزود: ما فرصت جوان و نوجوان و مرد و زن کرمانشاهی را داریم که می‌تواند به بهترین شکل از پس مشکلات بربیاید. این استان نشان داده که در همه دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس حماسه آفرید. مردم ما عظمت این استان را فراموش نمی‌کنند. این استان ۱۰ هزار شهید تقدیم انقلاب کرد. اما آیا این جوان شما در کرمانشاه آیا نمی‌تواند در عرصه اقتصادی و عرصه‌های گوناگون حماسه ایجاد کند؟

جلیلی افزود: ما نباید به حداقل‌ها اکتفا کنیم. اگر صحبت از جمهوری اسلامی می‌کنم، پس همه مردم باید پای کار باشند و بتوانند در سرنوشت و پیشرفت کشورشان سهم داشته باشند. کشور ما در شرایطی است که یک جهان فرصت دارد. پس ثمره این جهان فرصت باید یک کرمانشاه جهش باشد و این را می‌توان انجام داد. وقتی هر فرد شما همانند جبهه، نسبت خود را با این جریان تعریف کنند، قطعاً آن موفقیت بزرگ شکل می‌گیرد. آن گاه دشمنان شما نمی‌توانند یک نگاه چپ با شما کنند. آیا همه مردم ما نمی‌توانند این نقش را ایفا کنند؟ این‌ها همه می‌توانند به شرطی که نگاه ما نگاه به آینده است و نگویی اگر فلان توافق نشود نمی‌توان کاری کرد.

جلیلی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: هزاران میلیارد تومان در این سال‌ها تسهیلات داده شاه اما درصد زیادی از مردم ما هنوز نتوانسته‌اند تسهیلات بگیرند. پس مردم ما باید بتوانند از این تسهیلات در جمهوری اسلامی استفاده کنند. مردم ما نشان داده‌اند که همیشه پای کار هستند اما انتظار دارند بعد از انتخابات هم به فکر آنها بود. هر روستا باید به یک سلول جهش کشور تبدیل شود. ما ۴۰ هزار روستا داریم پس اگر از جهش حرف می زنیم، پس می‌توانیم کارهای زیادی برای پیشرفت کشور انجام دهیم.

این نامزد شرکت کننده در انتخابات ریاست جمهوری در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: ما با قدرت با همه فسادها مبارزه می‌کنیم. ما امروز دو انتخاب داریم. کشور در آن هشت سال افت داشت. پس باید سعی کنیم که برای پیشرفت، هر آن‌چه در توان داشته باشیم انجام دهیم. هر جوان کرمانشاهی می‌تواند یک صادر کننده موفق باشد.

اگر بخواهیم از یک جهان فرصت به یک ایران جهش برسیم، پس باید به حداقل‌ها اکتفا نکنیم و به امید خدا با انتخاب شما ملت عزیز، برای پیشرفت انقلاب اسلامی کار کنیم. این اقتدار باید ادامه پیدا کند. قدرتی که به واسطه امام راحل، رهنمودهای رهبری و خون شهدا است. باید به قله برسیم و آن روز دیر نیست و همان طور که نشان دادیم باید کاری کنیم که جوان ایرانی در همه بخش‌ها به عالی‌ترین رتبه‌های جهانی برسد.

استانی که در جوار عراق است می‌توانند بهترین ظرفیت‌ها را داشته باشد. امیدوارم با پیشرفت و جهش نشان دهیم که ایران همواره برای پیشرفت قدم برداشته است. همان گونه که رزمندگان از انقلاب دفاع کردند، پس ما هم می‌توانیم و امیدواریم با حضور شما یک جهان فرصت و یک کرمانشاه جهش را فراهم کنیم


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز شنبه 15 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
X
آگهی تبلیغاتی