×
بین الملل
شناسه خبر : 180335
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/04/12 ساعت 19:19
اسارت 21 هزار فلسطینی در زندان های اسرائیل

اسارت 21 هزار فلسطینی در زندان های اسرائیل

روزنامه «یدیعوت آحارنوت» نوشت: 21 هزار فلسطینی در زندان های اسرائیل، در بازداشت هستند. این در حالی است که زندان های اسرائیل فقط برای 14 هزار و 500 زندانی گنجایش دارند.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک روزنامه صهیونیستی با انتشار سند هشدار دهنده‌ای که «رونین بار» رئیس شاباک (سازمان اطلاعات و امنیت داخلی) رژیم اشغالگر به مقامات صهیونیست ارسال کرده است، شمار اسرای فلسطینی در زندان های این رژیم را ۲۱ هزار نفر اعلام کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما نیوز، روزنامه «یدیعوت آحارنوت» در این باره نوشت: براساس این سند ۲۱ هزار فلسطینی در زندان های اسرائیل، در بازداشت هستند. این در حالی است که زندان های اسرائیل فقط برای ۱۴ هزار و ۵۰۰ زندانی گنجایش دارند که این امر، یک بحران استراتژیک و واقعی است.

این روزنامه نتیجه این وضعیت را لغو بازداشت افرادی دانست که به زعم آن، «تهدیدی خطرناک و مستقیم» برای رژیم اسرائیل به شمار می آیند.

به نوشته این روزنامه عبری، بازداشت فلسطینی ها آن هم بیش از گنجایش زندان های رژیم اسرائیل به منزله کار گذاشتن بمب ساعتی در داخل زندان ها و به خطر انداختن موقعیت مقامات صهیونیست در خارج از سرزمین های اشغالی و در دادگاه های بین المللی است.

یدیعوت آحارنوت افزود: رئیس شاباک به شدت از سیاست وزارت امنیت داخلی تحت مدیریت بن گویر و مدیریت زندان های اسرائیل انتقاد کرده است.

در این سند هشدار آمیز که برای «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ارسال شده، آمده است: بحران کنونی، پیامدهای استراتژیک منفی برای اسرائیل دارد. قبل از هر چیز در عرصه مشروعیت بین المللی ادامه جنگ، بیم آن می رود که تجارت امنیتی با کشورهای غربی به عنوان مهم ترین دوستان اسرائیل متوقف شود و این کشورها، ادامه این تبادلات را مشروط به ارائه دلایلی مبنی بر عدم نقض قوانین بین المللی در این زمینه دانسته اند.

این سند تاکید کرده است: شرکای بین المللی اسرائیل، ادعاهایی را درباره شرایط بازداشت زندانیان و نوع رفتار با آنها مطرح کرده اند. به نظر می رسد شرایط بازداشت و نوع رفتار مانند ضرب و جرح، توهین، دشنام، تهدید، فقدان سازوکار نظارت کافی بر رفتار و عملکرد اسرائیل در جلوگیری از بازدیدهای صلیب سرخ از بازداشتگاه ها و زندان ها به عنوان عناصری مهم در این زمینه به شمار آیند.

رونین بار رئیس شاباک تاکید کرده است که موضوع شرایط بازداشت زندانیان در قوانین بین المللی به صورت واضح، تدوین شده است و در پس زمینه این موضوع درخواست دادستان دیوان بین المللی دادگستری برای بازداشت نتانیاهو و یواو گالانت وزیر جنگ این رژیم قرار دارد. این امر، اسرائیلی ها (صهیونیست ها) را در معرض پیگرد قضایی در دادگاه کیفری بین المللی قرار می دهد.

یدیعوت آحارنوت همچنین تأکید کرد: اسرائیل در زمینه بطلان ادعاهای مطرح شده درباره نقض حقوق فلسطینی ها، با دشواری مواجه است. در زمینه برخی از آنها می تواند توجیهاتی را ارائه کند اما درباره سایر ادعاها، ممکن است رفتارهای اسرائیل به عنوان جنایت بین المللی، رفتار غیر انسانی، نقض کنوانسیون ها و پیمان های بین المللی مانند کنوانسیون منع شکنجه به شمار آید.

این روزنامه اضافه کرد: بحران بازداشت فلسطینی ها، می تواند به طور گسترده ای بر «مبارزه با تروریسم» تأثیر منفی بگذارد و نهادهای اطلاعاتی اسرائیل در ماه های اخیر مجبور به لغو بازداشت شمار زیادی از مظنونان یا افراد دارای خطر آشکار و مستقیم برای امنیت اسرائیل یا پرونده های بازداشت اداری شده اند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بارش موشک های حزب الله بر شمال فلسطین اشغالی
قفل ترافیکی در جاده‌های شمال؛ چالوس و هراز زیر بار سنگین خودروها
آماده باش آتش‌نشانی تهران؛ سامانه 125 شبانه‌روزی فعال است
اعتراف گروسی درباره وضعیت مواد هسته‌ای ایران
بازگشایی حریم هوایی عراق به روی همه پروازها
هشدار رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت: مدارک پیش‌دبستانی‌های غیرمجاز تایید نمی‌شود
امیر حاتمی: دشمن به آتش‌بس و توافق پایبند نیست
قیمت گوشت قرمز امروز 18 خرداد 1405+ جدول
آغاز دوره نقاهت قلی‌زاده در تهران پس از عمل جراحی زانو
پزشکیان: اولویت ما امنیت ملی و آرامش مردم است
سقوط 67 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل عقب نشست
خطر کلاهبرداری: مجرمان با اخبار داغ، شما را به سمت لینک‌های آلوده می‌کشانند.
کدام استان ها درگیر ترسالی و خشکسالی هستند؟
قدردانی حماس از پاسخ کوبنده ایران و یمن به رژیم صهیونیستی
شکار 19 تروریست در تور امنیتی ایران؛ جزئیات انهدام 4 هسته تکفیری
مسافران برای دریافت وجه بلیت‌های لغوشده اقدام کنند
هشدار سخنگوی دولت به مردم: فریب نخورید، اخبار رسمی را دنبال کنید!
نورنما | وقتی جهان برای کودکان امن نیست ...
وزارت بهداشت: همچنان در آماده‌باش کامل هستیم
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
قرارگاه خاتم: پاسخی دردناک به رژیم داده شد و توقف عملیات اعلام می‌شود
بازی تکراری تحریم؛ وقتی اروپا واقعیت حاکمیت ایران بر هرمز را نادیده می‌گیرد
قیمت نقره امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
نمایندگی ایران در وین نسبت به قطعنامه‌های ضدایرانی هشدار داد
رئیس قوه قضاییه: حمایت ملت ایران دنیا را شگفت‌زده کرد
زمان شارژ مرحله سوم اعتبار کودکان دارای سوءتغذیه اعلام شد
نورویدئو | پنتاگون علیه تل آویو؟؛ پشت پرده هشدار بی‌سابقه آمریکا
ادعای معاریو: نتانیاهو از ایران شکست سختی خورد
سفیر ایران در روسیه: اروپا از معادلات مذاکره حذف شده است
دوشنبه سیاه در شرق دور؛ خاورمیانه نبض بورس‌های جهانی را لرزاند
مشاجره خانوادگی در آزادراه کاشان حادثه آفرید
ترامپ خواستار توقف فوری جنگ ایران و اسرائیل شد
دادستانی: انتشار تصاویر اصابت پرتابه‌ها جرم است
پکن نسبت به اوضاع منطقه ابراز نگرانی عمیق کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 18 خرداد 1405 ؛ ریزش اونس جهانی
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
پیام معنادار ماسک در اوج جنگ؛ اعتراف به پیوند باستانی ایران و تنگه هرمز
بازگشت حجاج ایرانی با وجود محدودیت آسمانی ادامه دارد/ فرودگاه مشهد جایگزین تهران شد
بیت‌کوین پس از سقوط، دوباره اوج گرفت
یکشنبه شب؛ ساعت منطقه به وقت جدیدی تنظیم شد
مرگ فروشنده پرافتخارترین بازسازی تاریخ جوایز تونی شد
ترامپ علیه فدرال رزرو؛ جنگ نرخ بهره بالا گرفت
مرگ در راه اروپا؛ واژگونی قایق مهاجران در نزدیکی مالت
دندانپزشکان بخوانند: آغاز نام‌نویسی آزمون تخصص از امروز
پیام تازه تهران به تل‌آویو؛ «پاسخ در میدان عمل مشخص می‌شود»
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت/پاسخ حزب الله/تهدید به حمله مجدد به لبنان+ فیلم
پیام مهم ایران به جهان: لبنان تنها نیست!
حمله رژیم صهیونیستی به چندشهر ایران؛ شنیده شدن صدای انفجار در غرب و جنوب تهران
شمارش معکوس برای خروج آمریکا؛ کشورها دیگر فرش قرمز نظامی پهن نمی‌کنند
نورنیوز چه پرسید که پاسخ بقایی معنادار شد؟