×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 180263
تاریخ انتشار :

«آکسیوس» خبر داد؛

تشدید فعالیت کارگروه‌های سایبری و هسته‌ای رژیم اسرائیل علیه ایران

شش گروه در موساد، آژانس امنیت [رژیم] اسرائیل (شاباک) و سایر آژانس‌های اطلاعاتی و سایبری، پس از یک سال و نیم وقفه دوباره علیه ایران راه‌اندازی شدند.

نورنیوز-رسانه‌های خارجی: آکسیوس گزارش داد که [رژیم] اسرائیل در حال ایجاد مجدد کارگروه‌هایی در ارگان‌های مختلف دولتی برای بحث در مورد برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران است؛ آن هم پس از آنکه این کارگروه‌ها حدود 18 ماه پیش متوقف شدند.

بر اساس این گزارش، در این پروژه با نظارت «تزاچی هانگبی»، مشاور امنیت ملی [رژیم] اسرائیل، شش گروه در موساد، در زمینه‌های اطلاعاتی و سایبری راه‌اندازی مجدد می‌شود. گروه‌های موساد بر برنامه هسته‌ای و تسلیحات تمرکز خواهند کرد؛ در حالی که ISA بر مبارزه با کمپین‌های نفوذ جمهوری اسلامی ایران در اسرائیل [اراضی اشغالی] تمرکز خواهد کرد. به گزارش اکسیوس، سایر تیم‌ها با تهدیدات سایبری علیه حزب‌الله لبنان و انصارالله یمن مبارزه خواهند کرد.

در همین گزارش به نقل از مقامات اسرائیلی و آمریکایی آمده است که «یوآو گالانت»، وزیر دفاع [رژیم] اسرائیل در دیدارهای هفته جاری خود با مقامات آمریکایی در واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران صحبت کرده است.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که تحولات مربوط به برنامه هسته‌ای تهران همچنان باعث نگرانی اورشلیم و واشنگتن شده است.

[رژیم] اسرائیل و ایالات متحده هفته گذشته توافق کرده‌اند که نشستی سطح بالا درباره جمهوری اسلامی ایران برگزار کنند ، اما پس از آن که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر [رژیم] اسرائیل، دولت بایدن را به عدم استفاده از تسلیحات از اورشلیم متهم کرد، این نشست لغو شد.

گروه مشورتی استراتژیک ایالات متحده و اسرائیل (SCG) که در دوره دولت اوباما تشکیل شد، از مارس سال گذشته تشکیل جلسه نداده است.

«گفتگوی راهبردی» توسط جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی ایالات متحده و هانگبی، همتای اسرائیلی او رهبری می‌شود و مقامات وزارت خارجه، پنتاگون و آژانس‌های اطلاعاتی در آن حضور دارند.

سفیر بریتانیا در سازمان ملل متحد روز دوشنبه گفت که لندن و سایر طرف‌های اروپایی آماده هستند تا در صورت ادامه برنامه هسته‌ای ایران، تحریم‌ها را علیه جمهوری اسلامی ایران بازگردانند.

سفیر باربارا وودوارد در نشست شورای امنیت سازمان ملل با تمرکز بر اجرای برنامه جامع اقدام مشترک 2015 (برجام) که معمولاً به عنوان توافق هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران شناخته می‌شود، گفت: با توجه به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران که این کشور را به آستانه تولید سلاح رسانده است، این وضعیت باید برای این شورا نگران‌کننده باشد.

برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، با توجه به قوت حقوق بین‌الملل توسط قطعنامه شورای امنیت، شامل مکانیسم «بازگشت فوری» است که به موجب آن هر امضاکننده این توافق می‌تواند ادعا کند ایران مفاد آن را نقض می‌کند و تقریباً به‌طور اجتناب‌ناپذیری منجر به اعمال و احیای تحریم‌های قبل از امضای توافق می‌شود.

طبق گزارش‌ها، تهران قرار است ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم خود را در فردو، یکی از مخفی‌ترین تأسیسات هسته‌ای ایران که در آن حدود 1400 سانتریفیوژ پیشرفته IR-6 نصب می‌کند، سه یا احتمالاً چهار برابر کند. بر اساس مفاد برجام، جمهوری اسلامی ایران متعهد شده بود که این سانتریفیوژها را نصب یا راه‌اندازی نکند و از فردو برای اهداف غنی‌سازی استفاده نکند.

تصمیم تهران برای انجام این کار به‌طور بالقوه پاسخی به اقدام 5 ژوئنِ شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه جمهوری اسلامی است که از آن خواست تا به برجام پایبند باشد و بازرسی‌ها را بازگرداند. این تلاش توسط به اصطلاح گروه E3  شامل بریتانیا، آلمان و فرانسه رهبری شد.

در بیانیه روز دوشنبه E3 آمده است که فعالیت هسته‌ای اخیر ایران «هیچ توجیه غیرنظامی معتبری ندارد».

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه ۵ ژوئن با تصویب قطعنامه‌ای علیه ایران، از تهران خواست همکاری‌های خود را با این سازمان افزایش دهد و محدودیت‌های اخیر برای بازرسان این نهاد را لغو کند. این قطعنامه در حالی به تصویب رسید که از ۳۵ عضو شورای حکام، ۲۰ عضو به آن رأی موافق، ۲ عضو رأی مخالف و ۱۲ عضو نیز رأی ممتنع دادند. دو عضو مخالف این قطعنامه کشورهای چین و روسیه بوده‌اند.

شورای حکام در چهارچوب این قطعنامه، از ایران خواسته است که تصمیمش در ممانعت ازفعالیت چند بازرس ارشد آژانس در این کشور را لغو کند. قطعنامه تاکید کرده است که تداوم فعالیت‌های تحقیقاتی این بازرسان برای انجام مؤثر فعالیت‌های راستی آزمایی آژانس در ایران ضروری است.

این قطعنامه از سوی سه کشور اروپایی بریتانیا، فرانسه و آلمان پیشنهاد شده و هدف از طرح آن افزایش فشارها بر ایران بوده است.این سه کشور همچنین در بیانیه‌ای مشترک، ضمن اشاره به این ضرورت که «شورای حکام باید ایران را در قبال تعهدات قانونی‌اش پاسخگو کند» افزودند نه‌تنها برای چنین اقدامی بسیار دیر شده، بلکه ایران باید «فورا، بطور کامل و بدون ابهام با آژانس همکاری کند.» تهران پیش از این گفته بود که در صورت تصویب این قطعنامه، به آن واکنش نشان خواهد داد.

جمهوری اسلامی ایران گروه E3 را متهم کرده است که به مفاد برجام که همه آنها امضاکننده آن هستند عمل نکرده است و عنوان می‌کند که اقداماتش برای «بازگرداندن تعادل در تعهدات و منافع متقابل بر اساس برجام»است.

آژانس همچنین تایید کرد که جمهوری اسلامی ایران برای اولین‌بار فرآیند تغذیه گاز اورانیوم را به سه آبشار سانتریفیوژهای پیشرفته IR-4 و IR-6 در تاسیسات غنی‌سازی نطنز آغاز کرده است.

 


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نتانیاهو به پناهگاه رفت
تعطیلی یک هفته‌ای مسابقات فوتبال تهران
صدای مهیب انفجار در نزدیکی ستاد کل نیروهای مسلح در خیابان معلم تهران
تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو
آسمان کشور تا ساعت 14 روز شنبه بسته است
عراقچی: دعوت به خویشتن‌داری را نمی‌پذیریم
نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد
فرار خبرنگار و فیلمبردار فاکس نیوز حین پخش زنده
خلبان یکی از دو جنگنده رژیم صهیونیستی که ساقط شد زن بود
بیانیه سپاه پاسداران در پی انجام عملیات وعده صادق 3
گزارش تصویری | حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی
آغاز دور جدید عملیات «وعده صادق 3»؛ ایران قلب سرزمین‌های اشغالی را موشک‌ باران کرد+ تصاویر
ارتش: 8 جنگنده رژیم صهیونیستی و چندین پهپاد متجاوز سرنگون شدند
ضربه مستقیم یا نمایندگی تجاوز؟
سایت هسته‌ای «یو سی اف» مورد حمله قرار گرفت
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد
راهنمای بقا در شرایط جنگی در پنج قدم
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد
ره‌گیری موفق پرتابه‌ها در آسمان تهران
شلیک به فرمول موازنه
ساقط شدن پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در آسمان قم
پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران منتشر شد
فعال‌شدن پدافند هوایی در مرکز تهران+ فیلم
محدوده ستارخان همین الان+فیلم
واکنش اعضای تیم ملی فوتبال به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی
اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
حمله رژیم صهیونیستی به محدوده سایت فردو +فیلم
شهادت دریابان شمخانی تکذیب شد
حملات جدید رژیم صهیونیستی به مناطقی در حوالی چیتگر +فیلم
فعال شدن پدافند پارچین در شرق تهران +فیلم
دقایقی قبل؛ انفجار و مشاهده دود در منطقه گرمدره +فیلم
به درخواست ایران امشب شورای امنیت سازمان ملل تشکیل می‌شود
سرلشکر پاکپور: به‌زودی درهای جهنم به روی رژیم کودک‌کش گشوده می‌شود
راه‌آهن: هیچ اختلالی در حرکت قطارها نداریم
فراجا هشدار داد: از جابجایی موشک‌ها فیلم نگیرید
عراقچی: ایران از اروپا انتظار دارد صهیونیست‌ها را محکوم کنند
واکنش محسن چاوشی به حمله دیشب رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی ...
آیت‌الله جوادی آملی: سنگ را از همان‌جا که آمده، برگردانید
دادستانی کل هشدار داد: انتشار محتوای مخل امنیت روانی جامعه جرم است
ایران هیچ حمله پهپادی انجام نداده است
فرماندهان شهید ایران را بیشتر بشناسید
پاسخ سنگین ایران در راه است؛ شهادت تنی چند از فرماندهان سپاه+فیل
درخواست مردم همدان از نیروهای مسلح
در شرایط جنگی حواسمان به علائم هشدار دهنده روان کودکان باشد
بمباران سنگین اطراف تبریز توسط رژیم صهیونیستی +فیلم
ویتکاف خواهان دیدار با عراقچی شد؛ ایران نپذیرفت!
توقف واریز و برداشت در پلتفرم‌های طلا با دستور بانک مرکزی
مجمع روحانیون مبارز: ذات رژیم صهیونیستی دشمن صلح است
پزشکیان: پاسخ ما دشمن را پشیمان می‌کند
آمار غیررسمی شهدا و زخمی شدگان در حملات دیشب اسرائیل به ایران
X
آگهی تبلیغاتی