در

اعتراض السیسی به سکوت بین المللی درباره جنایات در غزه

رئیس‌جمهور مصر با انتقاد از سکوت جامعه بین المللی در برابر جنایت های رژیم صهیونیستی در جنگ غزه گفت: وجدان انسانی (در این جنگ) غایب است، و جامعه بین‌المللی سکوت کردند و از ده‌ها هزار قربانی بی‌گناه روی برگرداندند

اعتراض السیسی به سکوت بین المللی درباره جنایات در غزه
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور مصر یکشنبه در سخنرانی تلویزیونی به سکوت جامعه بین‌المللی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی معترض شد.

عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر در بیانیه‌ای درباره شرایط غرب آسیا گفت: «منطقه به خاطر جنگ شدید اسرائیل در نوار غزه و تلاش‌های آن به کوچ اجباری (فلسطینیان) به خاک مصر در حال گذراندن تغییرات اساسی است.»
وی درباره این جنگ گفت: «وجدان انسانی (در این جنگ) غایب است، و جامعه بین‌المللی سکوت کردند و از ده‌ها هزار قربانی بی‌گناه روی برگرداندند». لازم به ذکر است مردم زیادی از السیسی به خاطر کم‌کاری در قبال جنایات رژیم صهیونیستی و عدم حمایت کافی از فلسطین انتقاد کرده‌اند.
از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه قریب به 9 ماه گذشته است و تاکنون بیش از 37 هزار و 800 فلسطینی به شهادت رسیدند. علاوه بر این حدود 86 هزار و 900 فلسطینی دیگر نیز زخمی شدند. مردم غزه با کمبود غذا و دارو و عدم دسترسی به آب آشامیدنی سالم دست و پنجه نرم می‌کنند.


نور نیوز

ارسال نظر