×
سیاسی
شناسه خبر : 180060
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/04/10 ساعت 16:16
انتخاب اعضای کمیسیون‌های مجلس / حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی شد

انتخاب اعضای کمیسیون‌های مجلس / حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی شد

اعضای هیئت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس دوازدهم مشخص شدند.در نشست امروز کمیسیون برنامه و بودجه غلامرضا تاجگردون به عنوان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  نشست کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با دستور کار انتخابات هیات رئیسه اجلاسیه اول کمیسیون برنامه و بودجه برگزار شد.

بر اساس این گزارش غلامرضا تاجگردون به عنوان رئیس این کمیسیون انتخاب شد. همچنین مهرداد لاهوتی و  به ترتیب به عنوان نایب رئیس اول و دوم این کمیسون انتخاب شدند.

اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس همچنین محمدمهدی مفتح را به عنوان سخنگو و محسن بیگلری و الهام آزاد را به عنوان دبیران اول و دوم کمیسیون انتخاب کردند.

*کمیسیون امنیت ملی 
ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی برای اجلاسیه نخست دور دوازدهم مجلس شد. همچنین با رای اعضای کمیسیون، عباس مقتدایی  نماینده اصفهان و حجت‌الاسلام محمود نبویان نماینده تهران به عنوان نایب رئیس اول و دوم، یعقوب رضازاده نماینده سلمان و بهنام سعیدی نماینده جیرفت دبیران اول و دوم و ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در اجلاسیه اول مجلس دوازدهم انتخاب شدند.
*کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها
محمدصالح جوکاربه عنوان رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها و قاسم روانبخش نایب رئیس اول و غلام رضا توکل به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب کردند. همچنین با رأی اعضای کمیسیون ولی الله بیاتی به عنوان سخنگو و محمد بیات و سید روح الله موسوی به عنوان دبیران اول و دوم انتخاب شدند.
*کمیسیون عمران
محمدرضا رضایی کوچی به عنوان رئیس کمیسیون عمران انتخاب شد. همچنین احمد دنیا مالی و ابراهیم نجفی به ترتیب به عنوان نایب رئیس اول و دوم این کمیسون انتخاب شدند.
اعضای کمیسیون عمران مجلس همچنین عبدالجلال ایری را به عنوان سخنگو و احمد جباری و سید جمال موسوی را به عنوان دبیران اول و دوم کمیسیون انتخاب کردند.
*کمیسیون صنایع و معادن
رضا علیزاده رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شد. سید جواد حسینی‌کیا و فرهاد طهماسبی به ترتیب به‌عنوان نایب رئیس اول و دوم کمیسیون انتخاب شدند.همچنین حسنعلی محمدی و علی حدادی نیز به‌عنوان دبیران کمیسیون صنایع و معادن تعیین شدند. زهرا سعیدی نیز به عنوان سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس انتخاب شد.
*کمیسیون اقتصادی
شمس الدین حسینی به عنوان رئیس کمیسیون اقتصادی در اجلاسیه اول انتخاب شد. مهدی طغیانی و جعفر قادری به عنوان نواب رئیس و فاطمه مقصودی به عنوان سخنگوی کمیسیون انتخاب شدند. غلامحسین زارعی و زهرا خدادادی دبیران کمیسیون اقتصادی شدند.
*کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست
محمد جواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شد.احد آزادی خواه به عنوان نایب رئیس اول و پیمان فلسفی به عنوان نایب رئیس دوم کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.
همچنین سمیه رفیعی به عنوان سخنگو و سیدمحمد سادات ابراهیمی و حامد یزدیان به ترتیب به عنوان دبیر اول و دبیر دوم کمییسون کشاورزی مجلس انتخاب شدند.
* کمیسیون بهداشت و درمان
حسینعلی شهریاری به عنوان رئیس کمیسیون بهداشت و درمان در اجلاسیه اول انتخاب شد.فاطمه محمدبیگی و رضا جباری به عنوان نواب رئیس و حسین عبدلی و بابک رضازاده به عنوان دبیران کمیسیون انتخاب شدند. سلمان اسحاقی نیز سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان شد.
*کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری
علیرضا منادی سفیدان به عنوان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در اجلاسیه اول انتخاب شد.محمد مولوی و فرشاد ابراهیم پور نواب رئیس و فاطمه جراره و محمدرضا احمدی به عنوان دبیران کمیسیون تعیین شدند. احسان عظیمی راد سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات شد.
*کمیسیون انرژی
موسی احمدی به عنوان رئیس کمیسیون انرژی و رمضانعلی سنگدوینی به عنوان نایب رئیس اول و محمد بهرامی به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شدند.اسمعیل حسینی به عنوان سخنگو و امید کریمیان دبیر اول و همتی به عنوان دبیر دوم انتخاب شد.

 *کمیسیون اقتصادی 
سیدشمس‌الدین حسینی نماینده تنکابن در مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس کمیسیون اقتصادی در اجلاسیه اول مجلس دوازدهم انتخابات شد.

مهدی طغیانی نواب اول و دوم و جعفر قادری، فاطمه مقصودی سخنگو، غلامحسین زارعی و زهرا خدادادی دبیر اول و دوم انتخاب شدند.


نور نیوز
نظرات

آخرین اخبار
اولین جلسه آزمایشی نشست مجازی مجلس برگزار شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 30 تیر 1405
نورنما | برافراشته شدن پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا
اختلال در فرودگاه بن‌گوریون با ورود سوخت‌رسان های آمریکایی
پایان عصر مجازی برای نوجوانان در فرانسه
بحران انرژی در قلب آمریکا؛ خطر قطعی برق در 14 ایالت
برنهام وزرای دولت جدید انگلیس را منصوب کرد
بحران در سازمان ملل؛ تهدید آمریکا به قطع کمک‌های مالی به آژانس پناهندگان
جشنواره «لالایی‌های بیداری» برای افشای جنایات صهیونیست‌ها در میناب
حملات نظامی موضع ایران را تغییر نمی‌دهد
تجهیزات دارویی پویش «مرهم مهر» راهی عراق شد
فرانسه خواستار توقف واردات محصولات اسرائیلی به اتحادیه اروپا شد
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
چاپ نمونه اولیه گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
فروش بلیت پروازهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
مدافع آلومینیوم اراک به استقلال پیوست
بلغارستان به دنبال استقرار سوخت‌رسان‌های آمریکایی در پایگاه نظامی
هشدار جدی هواشناسی؛ تلاطم شدید خلیج فارس و دمای 50 درجه در بوشهر
استقرار بیش از 250 موکب درمانی در مسیر نجف تا کربلا
انسداد محور هراز و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز همچنان بسته است؛ هشدار درباره تبعات اقدامات تنش‌زا در منطقه
یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد
رشد قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 30 تیر 1405
تب کریمه کنگو در کشور 5 قربانی گرفت+ توصیه‌های حیاتی
وقوع حادثه دریایی در شرق امارات
چطور از خودمان مراقبت کنیم؟ 7 راهکار مؤثر برای ساختن حال بهتر
نقره ناهید کیانی در تکواندو کره جنوبی؛ چشم امید به طلای حنا زرین‌کمر
هشدار زرد گردوغبار در یزد؛ توصیه‌های بهداشتی برای گروه‌های حساس
حمله موشکی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای دارخوین و واکنش تند ایران در سازمان ملل
مردادماه خطرناک‌ترین زمان برای شنا؛ روایت آمارهای تلخ پزشکی قانونی از قربانیان
تراژدی در گالیکش؛ دعوای مسلحانه بزرگ‌ترها جان کودک 11 ساله را گرفت
قالیباف قانون برگزاری جلسات مجلس در شرایط اضطرار را ابلاغ کرد
تغییر در هیات مدیره استقلال؛ چه کسانی از باشگاه جدا می شوند؟
درگیری خیابانی دو راننده در تهران؛ راننده عصبانی گوش مرد میانسال را با دندان کند
خداحافظی رودری با سیتی؛ مقصد بعدی کجاست؟
تصویب طرح ایمن‌سازی بیمارستان رسول اکرم (ص) و اصلاح طرح خیابان لومومبا
تراژدی در جاده سیدآباد؛ 4 کشته در تصادف زنجیره‌ای بم
خروج ایرفرانس از آسمان خاورمیانه؛ تعلیق پروازها به دلیل تنش‌های منطقه‌ای
اعتراف روزنامه اسرائیلی به برتری راهبردی ایران در تنگه هرمز
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ حملات اسرائیل به بنت جبیل ادامه دارد
تابوت تروریست‌های به هلاکت‌رسیده در جنگ ایران در راه بازگشت به آمریکا
کاهش قیمت نفت برنت و وست تگزاس در پی تغییرات ژئوپلیتیکی منطقه
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 2 استان جدید
پرونده فساد در شهرداری بابلسر؛ رؤسای سابق و فعلی یک سازمان بازداشت شدند
هشدار آلودگی هوا در تهران؛ 8 نقطه شهر در وضعیت قرمز
سیاست نامه | نمایشنامه ناشیانه جنگ طلبان برای همدردی با جنوب ایران
قیمت جهانی طلا امروز 30 تیر ماه 1405
آمریکا در پی چیست؟
پایان زندگی «مایتی ماوس»؛ خداحافظ کوین کیگان+ زندگینامه