×
سیاسی
شناسه خبر : 180060
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/04/10 ساعت 16:16
انتخاب اعضای کمیسیون‌های مجلس / حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی شد

انتخاب اعضای کمیسیون‌های مجلس / حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی شد

اعضای هیئت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس دوازدهم مشخص شدند.در نشست امروز کمیسیون برنامه و بودجه غلامرضا تاجگردون به عنوان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  نشست کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با دستور کار انتخابات هیات رئیسه اجلاسیه اول کمیسیون برنامه و بودجه برگزار شد.

بر اساس این گزارش غلامرضا تاجگردون به عنوان رئیس این کمیسیون انتخاب شد. همچنین مهرداد لاهوتی و  به ترتیب به عنوان نایب رئیس اول و دوم این کمیسون انتخاب شدند.

اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس همچنین محمدمهدی مفتح را به عنوان سخنگو و محسن بیگلری و الهام آزاد را به عنوان دبیران اول و دوم کمیسیون انتخاب کردند.

*کمیسیون امنیت ملی 
ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی برای اجلاسیه نخست دور دوازدهم مجلس شد. همچنین با رای اعضای کمیسیون، عباس مقتدایی  نماینده اصفهان و حجت‌الاسلام محمود نبویان نماینده تهران به عنوان نایب رئیس اول و دوم، یعقوب رضازاده نماینده سلمان و بهنام سعیدی نماینده جیرفت دبیران اول و دوم و ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در اجلاسیه اول مجلس دوازدهم انتخاب شدند.
*کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها
محمدصالح جوکاربه عنوان رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها و قاسم روانبخش نایب رئیس اول و غلام رضا توکل به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب کردند. همچنین با رأی اعضای کمیسیون ولی الله بیاتی به عنوان سخنگو و محمد بیات و سید روح الله موسوی به عنوان دبیران اول و دوم انتخاب شدند.
*کمیسیون عمران
محمدرضا رضایی کوچی به عنوان رئیس کمیسیون عمران انتخاب شد. همچنین احمد دنیا مالی و ابراهیم نجفی به ترتیب به عنوان نایب رئیس اول و دوم این کمیسون انتخاب شدند.
اعضای کمیسیون عمران مجلس همچنین عبدالجلال ایری را به عنوان سخنگو و احمد جباری و سید جمال موسوی را به عنوان دبیران اول و دوم کمیسیون انتخاب کردند.
*کمیسیون صنایع و معادن
رضا علیزاده رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شد. سید جواد حسینی‌کیا و فرهاد طهماسبی به ترتیب به‌عنوان نایب رئیس اول و دوم کمیسیون انتخاب شدند.همچنین حسنعلی محمدی و علی حدادی نیز به‌عنوان دبیران کمیسیون صنایع و معادن تعیین شدند. زهرا سعیدی نیز به عنوان سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس انتخاب شد.
*کمیسیون اقتصادی
شمس الدین حسینی به عنوان رئیس کمیسیون اقتصادی در اجلاسیه اول انتخاب شد. مهدی طغیانی و جعفر قادری به عنوان نواب رئیس و فاطمه مقصودی به عنوان سخنگوی کمیسیون انتخاب شدند. غلامحسین زارعی و زهرا خدادادی دبیران کمیسیون اقتصادی شدند.
*کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست
محمد جواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شد.احد آزادی خواه به عنوان نایب رئیس اول و پیمان فلسفی به عنوان نایب رئیس دوم کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.
همچنین سمیه رفیعی به عنوان سخنگو و سیدمحمد سادات ابراهیمی و حامد یزدیان به ترتیب به عنوان دبیر اول و دبیر دوم کمییسون کشاورزی مجلس انتخاب شدند.
* کمیسیون بهداشت و درمان
حسینعلی شهریاری به عنوان رئیس کمیسیون بهداشت و درمان در اجلاسیه اول انتخاب شد.فاطمه محمدبیگی و رضا جباری به عنوان نواب رئیس و حسین عبدلی و بابک رضازاده به عنوان دبیران کمیسیون انتخاب شدند. سلمان اسحاقی نیز سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان شد.
*کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری
علیرضا منادی سفیدان به عنوان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در اجلاسیه اول انتخاب شد.محمد مولوی و فرشاد ابراهیم پور نواب رئیس و فاطمه جراره و محمدرضا احمدی به عنوان دبیران کمیسیون تعیین شدند. احسان عظیمی راد سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات شد.
*کمیسیون انرژی
موسی احمدی به عنوان رئیس کمیسیون انرژی و رمضانعلی سنگدوینی به عنوان نایب رئیس اول و محمد بهرامی به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شدند.اسمعیل حسینی به عنوان سخنگو و امید کریمیان دبیر اول و همتی به عنوان دبیر دوم انتخاب شد.

 *کمیسیون اقتصادی 
سیدشمس‌الدین حسینی نماینده تنکابن در مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس کمیسیون اقتصادی در اجلاسیه اول مجلس دوازدهم انتخابات شد.

مهدی طغیانی نواب اول و دوم و جعفر قادری، فاطمه مقصودی سخنگو، غلامحسین زارعی و زهرا خدادادی دبیر اول و دوم انتخاب شدند.


نور نیوز
نظرات

آخرین اخبار
بیانیه سپاه پاسداران درباره حمله به پایگاه‌های آمریکا در کویت و بحرین
کشف اسکلت 2000 ساله با حلقه‌های طلا در تایلند
چرا جت اختصاصی ترامپ در مسیر بازگشت از ترکیه زمین‌گیر شد؟
تجاوز مجدد آمریکا به مناطق جنوبی کشور؛ پاسخ کوبنده ایران در موج دوم حملات موشکی و پهپادی
راز بازسازی طبیعت پس از آتش‌سوزی جنگل‌ها کشف شد
سوءتغذیه خطر زخم بستر را افزایش می‌دهد
مکرون: نشست «ائتلاف مشتاقان» هفته آینده در پاریس برگزار می‌شود
کربلا آماده یک بدرقه تاریخی؛ پیکر رهبرشهید وارد حرم مطهر سیدالشهداء شد
واکنش تند سفیر ایران به موضع صدراعظم آلمان درباره تجاوز آمریکا
غلامرضا ثابت‌ایمانی به سپاهان بازگشت
روش‌های نوین IVF شانس موفقیت را افزایش دادند
رایزنی اردوغان و مکرون؛ تأکید بر نقش یادداشت تفاهم اسلام‌آباد در کاهش تنش‌ها
نامه رسمی ایران به شورای امنیت درباره تجاوزات آمریکا
هشدار روان‌شناس درباره اضطراب امتحان؛ استرس حافظه را مختل می‌کند
هشدار امنیتی چین درباره مدل هوش مصنوعی آنتروپیک
ایران در شورای حقوق بشر خواستار توجه به پیامدهای تحریم‌ها و جنگ شد
پزشکیان از رئیس‌جمهور تاجیکستان قدردانی کرد
سازمان ملل درباره تنش ایران و آمریکا هشدار داد
رسانه انگلیسی: آمریکا در تغییر مواضع ایران ناکام مانده است
حمله آمریکا به جنوب ایران و پاسخ قاطع نیروهای مسلح؛ ترامپ پس از عملیات ایران چه گفت؟
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدا به 4 هزار و 321 نفر رسید
پیام احساسی سرمربی تیم ملی درباره جام جهانی 2026 چه بود؟
بلومبرگ: ذهن ترامپ در اجلاس ناتو بیش از هر چیز درگیر ایران بود
زمان دریافت کارت ورود به جلسه ترمیم و ایجاد سابقه تحصیلی اعلام شد
فرزند ارشد قائد شهید امت اسلام میزبان علما و بزرگان نجف شد
ارتش: حضور مردم در تشییع قائد شهید، پیام وفاداری به انقلاب و ولایت بود
نورنما | با استفاده از یک میلیون لگو یک جام 27 متری ساختن
چین: تشدید تنش در غرب آسیا به نفع هیچ‌کس نیست
نوراینفو | چگونه خستگی مزمن را از خود دور کنیم؟
نخست‌وزیر انگلیس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به آتش‌بس شد
ترامپ: جنگ با ایران دوباره آغاز نخواهد شد
واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست
خرس قهوه‌ای نجات‌یافته در مازندران تلف شد
وزیر خارجه انگلیس خواستار تداوم آتش‌بس و مذاکرات شد
تاکید وزرای خارجه عربستان و عمان بر پرهیز از هر گونه اقدامات خطرآفرین
بیروت برای مذاکره با رژیم صهیونیستی شرط گذاشت
تحقیقات اف‌بی‌آی درباره فدراسیون فوتبال آرژانتین کلید خورد
وزیر خارجه آلمان: مین‌روبی تنگه هرمز بدون توافق با ایران ممکن نیست
تارتار نخستین جلسه تمرینی پرسپولیس را با نفرات جدید برگزار کرد
غریب‌آبادی: با ترامپ قاتل باید با زبان خودش صحبت کرد
دولت صنعا: حمله آمریکا به ایران، نشانه خوی جنایتکارانه واشنگتن است
پاکستان: ایران و آمریکا طبق یادداشت تفاهم‌نامه عمل کنند
بقائی: یادداشت تفاهم با آمریکا از ابتدا بر پایه اعتماد نبود
انگلیس و آلمان خواستار احیای آتش‌بس شدند
ارتش پاکستان: 54 تروریست در درگیری‌های بلوچستان کشته شدند
چین: جهان باید به حقوق ایران در تنگه هرمز احترام بگذارد
بیانیه پایانی ناتو؛ تأکید بر جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
حمایت کانادا از حمله آمریکا به ایران؛ پاسخ مناسبی بود!
زمان مجلس ختم رهبر شهید به تعویق افتاد
درگیری سپاه با گروهک‌های تروریستی در سردشت/ شهادت یک پاسدار