×
اقتصادی
شناسه خبر : 180026
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/04/10 ساعت 13:48
چرا هنوز سود سهام عدالت امسال واریز نشده است؟

چرا هنوز سود سهام عدالت امسال واریز نشده است؟

در حالی که وزیر اقتصاد روز اول خرداد 1403 تاکید کرده بود که مرحله سوم سود سهام عدالت در پایان خردادماه پرداخت می‌شود، اما به نظر می‌رسد واریز سود به حساب سهامداران در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: در حالی که در سال‌های گذشته سود سهام عدالت طبق روال و در یک مرحله به حساب سهامداران واریز می‌شد، در سال ۱۴۰۲ مقرر شد تا سود در سه مرحله به حساب سهامداران واریز شود. در ابتدای زمستان ۱۴۰۲ مرحله اول، در میانه اسفند ۱۴۰۲ مرحله دوم واریز شد و قرار بود در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۲ مرحله سوم سود سهام عدالت به حساب سهامداران واریز شود.

این اقدام دولت یک حرکت تاریخی در زمینه سهام عدالت بود. با این وجود واریز مرحله سوم سود سهام عدالت به سال ۱۴۰۳ موکول شد و سازمان بورس اعلام کرد به دلیل اینکه ۸شرکت نتوانسته‌اند سود خود را به حساب سازمان واریز کنند، واریز مرحله سوم سود سهام عدالت با تعویق همراه شده است.

پس از اینکه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی نام ۸ شرکت بزرگ را به عنوان شرکت‌هایی که هنوز سود سهام عدالت را به حساب سازمان واریز نکرده‌اند، اعلام کرد، وزیر اقتصاد با تاکید بر رسیدگی به این موضوع اعلام کرد که در صورت عدم پایبندی شرکت‌ها به تعهدات خود با آن‌ها برخورد خواهد شد.

در ابتدای سال، وزیر اقتصاد و رییس سازمان بورس وعده دادند که مرحله سوم سود سهام عدالت در دوماهه ابتدایی سال واریز خواهد شد، اما با شروع ماه خرداد بازهم خبری از واریز سود نبود و اینبار احسان خاندوزی در روز اول خرداد به صورت جدی تاکید کرد که قبل از پایان خرداد سود به حساب سهامداران عدالت واریز خواهد شد.

در هفته پایانی خردادماه، ولی الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده همچنان تعدادی از شرکت‌ها سود سهام عدالت را بصورت کامل پرداخت نکرده اند و فهرست و اطلاعات این شرکت‌ها را به کمیته تخلفات ارسال کردیم تا با آن‌ها برخورد لازم صورت پذیرد.

در اردیبهشت ماه سال جاری، مجید عشقی رئیس سازمان بورس در رسانه ملی گفت: مجموعه اتفاقاتی رخ داد که سبب شد برخی شرکت‌ها تخلفی داشته باشند و نتوانند سود سهام عدالت را پرداخت کنند. این شرکت‌ها اکثرا با کمبود نقدینگی مواجه هستند. ما هم توصیه کردیم باید سود سهام عدالت پرداخت شود. امیدواریم تا خرداد بتوانیم این سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم، البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

از سوی دیگر در روز‌های پایانی اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

در حالی که وزیر اقتصاد روز اول خرداد ۱۴۰۳ تاکید کرده بود که مرحله سوم سود سهام عدالت در پایان خرداد و قبل از پایان یافتن دولت سیزدهم پرداخت می‌شود، اما به نظر می‌رسد واریز سود به حساب سهامداران در هاله‌ای از ابهام بوده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
اتحادیه اروپا: به حمایت از سوریه متعهد هستیم
اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران
X
آگهی تبلیغاتی