×
سیاسی
شناسه خبر : 179978
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/09 ساعت 23:46
پزشکیان: صدای بی‌صدایان هستم/ دروغ نمی‌گویم

پزشکیان: صدای بی‌صدایان هستم/ دروغ نمی‌گویم

مسعود پزشکیان در بیانیه انتخاباتی خود گفت: من پزشک مردم و وزیر دولت اصلاحات و نماینده صریح مردم، هم صدای بی‌صدایان و خاک پای ملت ایران هستم. از شما می‌خواهم که در ورای هر نگرش و نقد سیاسی فرصت انتخاب پیش رو را از دست ندهیم و کار را ناتمام نگذاریم.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: متن بیانیه مسعود پزشکیان به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت شریف و بزرگوار ایران

مشارکت معنادارتان در انتخابات مبارک باد. شما با رأی آگاهانه خود باز برای ایران آمدید و یا نگران شدید. خداوند بزرگ را سپاس می‌گویم که توان اندک مرا مایه‌ ابراز توانمندی بی‌حد یکایک شما قرار داد تا باهم از رنج‌های متعدد یکدیگر بگوییم و به چرخه پیشرفت و توسعه ایران بیندیشیم. همه آنان که آمدند و آگاهانه دست به انتخاب زدند، چه به من رای دادند، چه به رقیبان من، فرصتی نو برای شنیدن صداهای‌شان و دیدن توانایی‌های‌شان آفریدند.

همه آنان که نیامدند و همچنان در تردید از اثربخشی رأیشان ماندند، هر دو پاره‌های تن ایران عزیزند و دل در گرو تحقق عدالت و آزادی و پیشرفت برای ایران دارند و ایران را از آن همه ایرانیان می‌دانند.

گامی دیگر تا انتخاب نهایی مانده است. مشارکت مؤثر شما در میدان انتخابات مرحله دوم، این گام دوم را استوار می‌کند و پس‌ازآن گام بلندی دیگر با هم بازهم برای ایران. یک هفته فرصت است تا باز گفت‌وگو کنیم و دغدغه‌ها و نگرانی‌ها و حتی نقدها و اعتراض‌های مشترک را به رفتار سیاسی مشترکی برسانیم. گام بعد از پیروزی در انتخابات، گام بازگشت منتخب مردم به مردم و بازخوانی همه اصول و آرمان‌هایی است که ملت در این سال‌ها از زبان اسلام و انقلاب خود شنیده است: گام بازگشت به عدالت گم شده و تأمین آزادی‌های محدود شده و رفع موانع پیشرفت همه جانبه ایران، گام اصلاح رویکردهای نادرست و رویه‌های نامناسب حکمرانی در جهت خواست و رضایت عموم مردم؛ پس چون فراغت یافتی، باز گامی به پیش گذار: فَإِذَا فَرَغْتَ فَانْصَبْ وَإِلَی رَبِّکَ فَارْغَبْ.

ملت آگاه ایران؛ در ایام انتخابات دیدید و شنیدید که وعده بی‌پایه ندادم و بیشتر گفتم که به برنامه‌ها و وعده‌های فراموش‌شده در دولت برمی‌گردم؛ به فصل حقوق ملت در قانون اساسی و به سند چشم‌انداز ٢٠ ساله ایران که به تأیید مقام معظم رهبری هم رسیده است و بنا داشت ایران را طی ۴ برنامه توسعه به مقام اول منطقه و مقام شایسته در جهان برساند. گفتم به عدالت برمی‌گردم، چون دیده‌ام و می‌بینم که احساس تبعیض و بی‌عدالتی و از دست رفتن فرصت‌های برابر غالب ایرانیان را در همه زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نگران و ناراضی و گاه ناامید کرده است.

گفتم به آزادی برمی‌گردم چون دیده‌ام مداخله‌های نابجا و فراقانونی که گاه موجب وهن اسلام و انقلاب و نظام و نادیده گرفتن شأن و کرامت انسان و اجتماع شده است. زنان و جوانان و صاحبان اندیشه و دانش و فرهنگ و هنر و اقوام و پیروان مذاهب و سرمایه‌گذاران و کارآفرینان هریک به‌گونه‌ای خواستار اصلاح و بهبود وضع موجودند. ایران را نمی توان به یک رنگ در آورد و نسل ها و خواسته های نو را نمی توان نادیده گرفت.

گفتم به حفظ و احیای منابع توسعه ایران برمی‌گردم چون فرسایش و ناترازی‌های حوزه آب، انرژی، محیط‌زیست و اقلیم جدی است. گفتم به عدالت اقتصادی برمی‌گردم چون بهبود معیشت مردم و تأمین یک زندگی معمولی برای عموم شهروندان اولویت یافته است.

گفتم به تنش‌زدایی در سیاست خارجی و حل مسئله تحریم‌های ظالمانه بر پایه اقتدار ملی و تعامل سازنده برمی‌گردم چون راه‌حل مسائل اقتصادی و توسعه ایران، ابتدا از سیاست می‌گذرد. من می‌دانم مسائل پیش رو و آینده ایران دشوار و بعضاً مزمن و پیچیده است؛ اما در فضای امید و اعتماد و همبستگی و مشارکت شما، گره‌ها می‌تواند باز ‌شود. رأی شما در این مرحله به من باری سنگین بر دوش من گذاشت.

من متعهدم که به اعتماد شما خیانت نکنم؛ شما به من رأی دادید چون گفتم: در همه‌جا راست گفته‌ام و دروغ نمی‌گویم؛ از هیچ امتیاز ویژه‌ای بهره نگرفته‌ام و به هیچ فسادی میدان نمی‌دهم. گفتم: زمام اداره و اصلاح امور را برای احقاق حقوق ملت و رفع تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌ها به قانون و امر کارشناسی و خرد جمعی می‌سپارم. گردنم همچنان در گرو این گفته‌هایم است و از این پس هم میثاقم با شما پایبندی به این رأی شما برای ایران خواهد بود . پس از انتخاب هم هرجا دیدید از مسیر اخلاق و انصاف و قانون یا پیگیری خواست شما خارج شدم، با مطالبه و انتقاد و اصلاح مرا به موضع حق و عدل برگردانید.

من از آن روز که به‌عنوان نماینده شما، رئیس‌جمهور و پاسدار قانون اساسی شوم، خود را متعهد به اجرای فرمان امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام به مالک اشتر می‌دانم، آن‌جا که می‌گوید: «باید برگزیده‌ترین وزیران تو کسانی باشند که سخن تلخ حق را به تو بیشتر گویند و در آنچه انجام می دهی و یا آنچه می گویی و خدا آن را برای دوستانش نمی پسندد و کمتر یاری ات کنند و به پارسایان و راستگویان بپیوندند و آنان را چنان بپرور که تورا فراوان نستایند و با ستودن کار بیهوده ای که نکرده ای خاطرت را شاد ننمایند ، که ستودن فراوان موجب خود پسندی شود و به سرکشی منجر گردد.

مردم فهیم ایران؛ نتیجه انتخابات رقابتی و موثر پیروزی گفت‌وگو و مدارا بر قهر و بدبینی، پیروزی کنش بر کناره‌گیری، پیروزی آشتی و اجماع ملی بر تنازع و اختلاف است. مبنای رأی نهایی شما پیروزی نگاه به آینده در برابر ماندن در گذشته، پیروزی خلق فرصت‌ها در برابر خلق تهدیدهاست. پس بیایید برای ایران، برای بازگشت و تعمیم عدالت و آزادی، رضامندانه یا منتقدانه، گامی دیگر به پیش بگذاریم،که به گفته فردوسی بزرگ: «اگر کشور آباد داری به داد، بمانی تو آباد و از داد شاد».

بیایید در پیشبرد خواسته‌های عدالت‌خواهانه خود در جامعه و در حکومت باهم بازی کنیم نه در برابر هم. بیایید که پنجره امید را برای آینده بازتر کنیم. راه من راه پیشبرد خواسته های ملی و تامین منافع ملی از طریق اجماع ملی و بازگشت به مردم است و دولت من دولت وفاق ملی برای پاسخگویی به ملت و عبور از بحران‌ها خواهد بود.

در این مقام من همان مسعود پزشکیان خواهم بود که شناخته‌اید؛ پزشک مردم و وزیر دولت اصلاحات و نماینده صریح مردم، هم صدای بی‌صدایان و خاک پای ملت ایران. از شما می‌خواهم که در ورای هر نگرش و نقد سیاسی فرصت انتخاب پیش رو را از دست ندهیم و کار را نا تمام نگذاریم.

امروزمان سخت است، اما می‌توانیم آینده‌مان را با لطف خداوند و حضور موثر و رأی معنادار در مرحله دوم روشن‌تر کنیم. خدایا چنان‌ کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
طرح غذای جدید دانشجویان به تعویق افتاد؛ خبر جدید درباره افزایش وام‌ها
عارف: فیلترشکن‌ها اشراف امنیتی ما را از بین برده‌اند
پاسخ سخت کانادا به ترامپ؛ تعرفه‌های 50 درصدی اجرا شد
قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه 17 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
آخرین خبر از وضعیت رایگان مترو و بی.آر.تی
اعتراف رئیس سابق شاباک: اسرائیل در حال باختن جنگ است
امروز سه‌شنبه 17 شهریور کدام مناطق قزوین خاموش می‌شوند؟ برنامه قطعی برق را ببینید
قیمت خودروهای سایپا امروز17 شهریور 1405؛ از ساینا 1.4 میلیاردی تا چانگان 6.7 میلیاردی
برنامه قطعی برق کرمان برای سه‌شنبه 17 شهریور اعلام شد
سه‌شنبه 17 شهریور برق این نواحی استان اصفهان قطع می‌شود
جاده‌های شمال بارانی و لغزنده شد؛ آخرین وضعیت ترافیک 5 محور اصلی کشور
ضربه سنگین به دولت آلمان؛ 88 درصد آلمانی‌ها از عملکرد مرتس ناراضی‌اند
قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 17 شهریور 1405؛ رشد 485 تومانی بازار ارز!
یک جمله قطری و راز بزرگ تغییر در منطقه
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 17 شهریور 1405؛اختلاف قیمت بازار و کارخانه چقدر است؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 17 شهریور1405؛ سورن و دنا گران شدند، پژو 207 عقب نشست+ جدول
جدول خاموشی کهگیلویه و بویراحمد امروز سه‌شنبه 17 شهریور ؛ ساعت خاموشی یاسوج
دفاع میهنی یا جنگ‌طلبی؟
تاکتیک‌های ایران و آمریکا در دوره کنونی
قیمت طلای جهانی امروز سه‌شنبه 17 شهریور 1405؛ طلا صعودی شد ،دلار عقب نشست
جنگ ایران، کابوس اقتصادی ترامپ؛ قیمت گازوئیل در آمریکا رکورد زد
1407؛ سال نوسازی حکمرانی
برنامه مسابقات ورزشی امروز17 شهریور1405/ از رئال تا منچسترسیتی + جدول پخش
همکاری سنت شکنانه هسته‌ای آمریکا با عربستان
علی‌الطاهر؛ تپه‌ای که قرار است شکست جنگ ایران را پنهان کند
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 17 شهریور 1405 / هشدار برای شمال کشور + وضعیت استانها
آخرین اخبار و گزارش ها از سیل مازندران؛ ساری زیر آب رفت، ادارات و بانک ها تعطیل شدند
بعد از یک شب بی‌خوابی، با ورزش قدرت مغز بهتر تقویت می شود
قارچ روده یا ابرقهرمانِ ضد‌تشعشع؟ کشف شگفت‌انگیز دانشمندان چینی
یادآوری خاطرات قدیمی چه تاثیری بر حافظه و سلامت روان سالمندان دارد؟
غذا خوردن جلوی تلویزیون چه بلایی سر روابط خانوادگی می‌آورد؟
بیانیه ادعایی سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
بقائی: بیانیه کانادا در حمایت از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، همدستی در قانون‌شکنی است
پیش‌بینی موج آنفلوانزا در ماه‌های آینده؛ چه کسانی واکسن بزنند؟
دستگیری فرد مرتبط با عناصر ضدانقلاب و سلطنت‌طلب در ارومیه
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی
هشدار ایران در شورای حکام: امروز ایران، فردا ممکن است کشور دیگری هدف قرار گیرد
تحلیلگر لبنانی: ادعای اشغال تپه علی الطاهر جنگ رسانه‌ای اسرائیل است
میزان ارز‌بری خودروهای داخلی اعلام شد
عارف: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و صداقت صحبت کند
چرا قیمت بنزین روی نمایشگر جایگاه یک صفر کمتر نشان داده می‌شود؟
حملات عربستان به 4 استان یمن
کوبا مذاکره با آمریکا را تکذیب کرد
لاوروف: پیوستن ایران به «توافق مکه» گامی رو به جلو است
شوک نزولی به بازار طلا؛ ریزش سنگین قیمت‌ها همزمان با افت اونس جهانی
واکنش حماس به جنایات کرانه باختری: سکوت جهانیان، تبانی با رژیم صهیونیستی است
شوک بزرگ به بازار انرژی؛ قیمت گاز اروپا در آستانه مرز 900 دلار
دیدار معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست وزارت دفاع با خانواده شهید نصیرزاده
نتایج هفته ششم لیگ برتر/ در بازی های امروز هیچ امتیازی تقسیم نشد
گفت‌وگوی ترامپ و برنهام درباره تنگه هرمز