×
سیاسی
شناسه خبر : 179978
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/09 ساعت 23:46

پزشکیان: صدای بی‌صدایان هستم/ دروغ نمی‌گویم

مسعود پزشکیان در بیانیه انتخاباتی خود گفت: من پزشک مردم و وزیر دولت اصلاحات و نماینده صریح مردم، هم صدای بی‌صدایان و خاک پای ملت ایران هستم. از شما می‌خواهم که در ورای هر نگرش و نقد سیاسی فرصت انتخاب پیش رو را از دست ندهیم و کار را ناتمام نگذاریم.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: متن بیانیه مسعود پزشکیان به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت شریف و بزرگوار ایران

مشارکت معنادارتان در انتخابات مبارک باد. شما با رأی آگاهانه خود باز برای ایران آمدید و یا نگران شدید. خداوند بزرگ را سپاس می‌گویم که توان اندک مرا مایه‌ ابراز توانمندی بی‌حد یکایک شما قرار داد تا باهم از رنج‌های متعدد یکدیگر بگوییم و به چرخه پیشرفت و توسعه ایران بیندیشیم. همه آنان که آمدند و آگاهانه دست به انتخاب زدند، چه به من رای دادند، چه به رقیبان من، فرصتی نو برای شنیدن صداهای‌شان و دیدن توانایی‌های‌شان آفریدند.

همه آنان که نیامدند و همچنان در تردید از اثربخشی رأیشان ماندند، هر دو پاره‌های تن ایران عزیزند و دل در گرو تحقق عدالت و آزادی و پیشرفت برای ایران دارند و ایران را از آن همه ایرانیان می‌دانند.

گامی دیگر تا انتخاب نهایی مانده است. مشارکت مؤثر شما در میدان انتخابات مرحله دوم، این گام دوم را استوار می‌کند و پس‌ازآن گام بلندی دیگر با هم بازهم برای ایران. یک هفته فرصت است تا باز گفت‌وگو کنیم و دغدغه‌ها و نگرانی‌ها و حتی نقدها و اعتراض‌های مشترک را به رفتار سیاسی مشترکی برسانیم. گام بعد از پیروزی در انتخابات، گام بازگشت منتخب مردم به مردم و بازخوانی همه اصول و آرمان‌هایی است که ملت در این سال‌ها از زبان اسلام و انقلاب خود شنیده است: گام بازگشت به عدالت گم شده و تأمین آزادی‌های محدود شده و رفع موانع پیشرفت همه جانبه ایران، گام اصلاح رویکردهای نادرست و رویه‌های نامناسب حکمرانی در جهت خواست و رضایت عموم مردم؛ پس چون فراغت یافتی، باز گامی به پیش گذار: فَإِذَا فَرَغْتَ فَانْصَبْ وَإِلَی رَبِّکَ فَارْغَبْ.

ملت آگاه ایران؛ در ایام انتخابات دیدید و شنیدید که وعده بی‌پایه ندادم و بیشتر گفتم که به برنامه‌ها و وعده‌های فراموش‌شده در دولت برمی‌گردم؛ به فصل حقوق ملت در قانون اساسی و به سند چشم‌انداز ٢٠ ساله ایران که به تأیید مقام معظم رهبری هم رسیده است و بنا داشت ایران را طی ۴ برنامه توسعه به مقام اول منطقه و مقام شایسته در جهان برساند. گفتم به عدالت برمی‌گردم، چون دیده‌ام و می‌بینم که احساس تبعیض و بی‌عدالتی و از دست رفتن فرصت‌های برابر غالب ایرانیان را در همه زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نگران و ناراضی و گاه ناامید کرده است.

گفتم به آزادی برمی‌گردم چون دیده‌ام مداخله‌های نابجا و فراقانونی که گاه موجب وهن اسلام و انقلاب و نظام و نادیده گرفتن شأن و کرامت انسان و اجتماع شده است. زنان و جوانان و صاحبان اندیشه و دانش و فرهنگ و هنر و اقوام و پیروان مذاهب و سرمایه‌گذاران و کارآفرینان هریک به‌گونه‌ای خواستار اصلاح و بهبود وضع موجودند. ایران را نمی توان به یک رنگ در آورد و نسل ها و خواسته های نو را نمی توان نادیده گرفت.

گفتم به حفظ و احیای منابع توسعه ایران برمی‌گردم چون فرسایش و ناترازی‌های حوزه آب، انرژی، محیط‌زیست و اقلیم جدی است. گفتم به عدالت اقتصادی برمی‌گردم چون بهبود معیشت مردم و تأمین یک زندگی معمولی برای عموم شهروندان اولویت یافته است.

گفتم به تنش‌زدایی در سیاست خارجی و حل مسئله تحریم‌های ظالمانه بر پایه اقتدار ملی و تعامل سازنده برمی‌گردم چون راه‌حل مسائل اقتصادی و توسعه ایران، ابتدا از سیاست می‌گذرد. من می‌دانم مسائل پیش رو و آینده ایران دشوار و بعضاً مزمن و پیچیده است؛ اما در فضای امید و اعتماد و همبستگی و مشارکت شما، گره‌ها می‌تواند باز ‌شود. رأی شما در این مرحله به من باری سنگین بر دوش من گذاشت.

من متعهدم که به اعتماد شما خیانت نکنم؛ شما به من رأی دادید چون گفتم: در همه‌جا راست گفته‌ام و دروغ نمی‌گویم؛ از هیچ امتیاز ویژه‌ای بهره نگرفته‌ام و به هیچ فسادی میدان نمی‌دهم. گفتم: زمام اداره و اصلاح امور را برای احقاق حقوق ملت و رفع تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌ها به قانون و امر کارشناسی و خرد جمعی می‌سپارم. گردنم همچنان در گرو این گفته‌هایم است و از این پس هم میثاقم با شما پایبندی به این رأی شما برای ایران خواهد بود . پس از انتخاب هم هرجا دیدید از مسیر اخلاق و انصاف و قانون یا پیگیری خواست شما خارج شدم، با مطالبه و انتقاد و اصلاح مرا به موضع حق و عدل برگردانید.

من از آن روز که به‌عنوان نماینده شما، رئیس‌جمهور و پاسدار قانون اساسی شوم، خود را متعهد به اجرای فرمان امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام به مالک اشتر می‌دانم، آن‌جا که می‌گوید: «باید برگزیده‌ترین وزیران تو کسانی باشند که سخن تلخ حق را به تو بیشتر گویند و در آنچه انجام می دهی و یا آنچه می گویی و خدا آن را برای دوستانش نمی پسندد و کمتر یاری ات کنند و به پارسایان و راستگویان بپیوندند و آنان را چنان بپرور که تورا فراوان نستایند و با ستودن کار بیهوده ای که نکرده ای خاطرت را شاد ننمایند ، که ستودن فراوان موجب خود پسندی شود و به سرکشی منجر گردد.

مردم فهیم ایران؛ نتیجه انتخابات رقابتی و موثر پیروزی گفت‌وگو و مدارا بر قهر و بدبینی، پیروزی کنش بر کناره‌گیری، پیروزی آشتی و اجماع ملی بر تنازع و اختلاف است. مبنای رأی نهایی شما پیروزی نگاه به آینده در برابر ماندن در گذشته، پیروزی خلق فرصت‌ها در برابر خلق تهدیدهاست. پس بیایید برای ایران، برای بازگشت و تعمیم عدالت و آزادی، رضامندانه یا منتقدانه، گامی دیگر به پیش بگذاریم،که به گفته فردوسی بزرگ: «اگر کشور آباد داری به داد، بمانی تو آباد و از داد شاد».

بیایید در پیشبرد خواسته‌های عدالت‌خواهانه خود در جامعه و در حکومت باهم بازی کنیم نه در برابر هم. بیایید که پنجره امید را برای آینده بازتر کنیم. راه من راه پیشبرد خواسته های ملی و تامین منافع ملی از طریق اجماع ملی و بازگشت به مردم است و دولت من دولت وفاق ملی برای پاسخگویی به ملت و عبور از بحران‌ها خواهد بود.

در این مقام من همان مسعود پزشکیان خواهم بود که شناخته‌اید؛ پزشک مردم و وزیر دولت اصلاحات و نماینده صریح مردم، هم صدای بی‌صدایان و خاک پای ملت ایران. از شما می‌خواهم که در ورای هر نگرش و نقد سیاسی فرصت انتخاب پیش رو را از دست ندهیم و کار را نا تمام نگذاریم.

امروزمان سخت است، اما می‌توانیم آینده‌مان را با لطف خداوند و حضور موثر و رأی معنادار در مرحله دوم روشن‌تر کنیم. خدایا چنان‌ کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
X
آگهی تبلیغاتی