×
سیاسی
شناسه خبر : 179973
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/09 ساعت 21:36
من روی همه مردم ایران حساب باز کرده‌ام/ صدای ما را به روستاها برسانید

جلیلی:

من روی همه مردم ایران حساب باز کرده‌ام/ صدای ما را به روستاها برسانید

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پیامی خطاب به مردم گفت: شما در هشتم تیر نشان دادید جهش ایران با نقش‌آفرینی پرشکوه هر ایرانی دست‌یافتنی است! حالا وقت آن است تا همۀ مردم ایران را با این راه پرافتخار همراه کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سعید جلیلی در پیامی خطاب به مردم نوشت: اکنون وقت درنگ نیست! به روستاها بروید و صدای ما را به آن‌ها برسانید، به حاشیۀ شهرها بروید و حرف ما را به آن‌ها بگویید! سراغ گروه‌هایی بروید که سانسور می‌شوند، دیده نمی‌شوند، گویی کسی روی رأی و نظر و انتخاب آن‌ها حساب باز نکرده است... بروید و آنان را از این انتخاب، از این چشم‌انداز، از این دوراهی که پیش رو ی ملت ایران قرار گرفته است، آگاه کنید.

سعید جلیلی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از همۀ مردم، نامزدهای انتخابات و هواداران آن‌ها، با هر سلیقه و گرایشی که در فرایند انتخابات فعالانه حضور داشتند و بر شور و نشاط انتخابات افزودند، تشکر و قدردانی کرد.

متن بیانیه «سعید جلیلی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به شرح زیر است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

مردم پرمهر ایران! انتخابات هشتم تیر یک جلوۀ دیگر از مردم‌سالاری دینی بود که نشان داد در جمهوری اسلامی اختیار با مردم ایران است.

حضور معنادار شما در پای صندوق‌های رأی را ارج می‌نهم و به همۀ هم‌میهنانی که با حضور خود جمهوریت نظام و مردم‌سالاری دینی را پاس داشتند، درود می‌فرستم.

باید از همۀ مردم، از نامزدهای محترم و از هواداران آن‌ها، با هر سلیقه و گرایشی، تشکر کرد که در فرایند انتخابات فعالانه حضور داشتند و بر شور و نشاط انتخابات افزودند.

همۀ کسانی که مسئولانه در این ایام نقشی آفریدند، چه به اینجانب رأی داده باشند و چه به دیگران گرایش داشتند، نزد خدا مأجورند و بر هیچ کس سرزنشی روا نیست.

در همین راستا، از آقایان پورمحمدی، پزشکیان، زاکانی، قاضی‌زاده و قالیباف قدردانی می‌کنم که با حضور خود این انتخابات را به صحنۀ انتخاب و اختیار مردم ایران بدل کردند.

اکنون، مردم ایران هستند که باید انتخاب کنند. دور دوم انتخابات فرصت دوباره‌ای است تا مردم در فضایی پرنشاط ولی به‌دور از هیاهو به گفت‌وگو پیرامون آیندۀ ایران بپردازند؛ بشنوند، بیندیشند، مقایسه کنند و انتخاب کنند.

ازاین‌رو، هفتۀ پیش رو را یک فرصت بزرگ کم‌نظیر در تاریخ انقلاب اسلامی ایران می‌بینم: هفتۀ گفت‌وگو و مناظره پیرامون تصمیم برای آیندۀ ایران.

من همه را، همۀ مردم ایران را به نقش‌آفرینی بیشتر فرامی‌خوانم تا فعالانه در این امر که به سرافرازی ایران می‌تواند بینجامد مشارکت کنند.

زن و مرد، پیر و جوان، شهری و روستایی، رفیق یا رقیب، اهل این جبهه یا دل‌بسته به آن جناح، همه و همه، باید حتی رقابتمان هم به قوی‌تر شدن ایران عزیز، به سرافرازی هر چه بیشتر پرچم بلند سه‌رنگ، به احیای شکوه تمدنی و فرهنگی ایران بزرگ اسلامی بینجامد.

در همین راستا، وظیفۀ خود می‌دانم تا برای این مردم عزیز بیش از گذشته به تبیین نگاه و رویکردی بپردازم که باور دارم در این بزنگاه تاریخی برای جهش این میهن و سرافرازی مردم ایران ضروری است.

فاصلۀ هشتم تا پانزده تیرماه فاصله‌ای کوتاه برای برداشتن گامی بلند و تاریخی است. شما نشان دادید در هجوم تردیدافکنی‌ها و یاس‌پراکنی‌ها، در میان انبوه آسیب‌شناسی‌ها و عیب‌جویی‌ها، ایرانی‌ها همچنان به افق‌های بلند می‌اندیشند و در خاطرۀ ملی‌شان، «جهش» یک گزینۀ جذاب و برجسته است.

خوشحالم که نمایندۀ شما بودم تا این تمنای تاریخی و این آرزوی ملی شما آشکار شود. هشت تیر نشان داد، شوق جهش و ذوق ساختن آینده، نیرویی قوی‌تر از ترس و طمع است! نیرویی که می‌تواند نزدیک ده میلیون نفر را، تا رسیدن به قله، بر سر یک هدف بلند، به اتفاق برساند! باید تشکر کنم، از زنان و مردانی که با رأی معنادار خود نشان دادند به یک جهان فرصت برای جهش ایران باور دارند!

شما در هشتم تیر نشان دادید جهش ایران با نقش‌آفرینی پرشکوه هر ایرانی دست‌یافتنی است! حالا وقت آن است تا همۀ مردم ایران را با این راه پرافتخار همراه کرد! من باور دارم، آن چه شما در هشت تیر بر سر آن به اتفاق رسیدید، حرف همۀ ایرانی‌هاست که می‌توان یک ایران را حول آن متفق کرد! دیگران را قانع کنید، با این مسیر همراه کنید، همه را به این راه دعوت کنید، همه را از راه و رسم جهاد و جهش، آگاه کنید! هرچه این حضور گسترده تر باشد، دولت چهاردهم پشتوانۀ قوی‌تر خواهد داشت تا نه‌تنها با مشکلات واقعی و روزمره مردم در داخل و خارج، روبه‌رو شود، بلکه به هدف‌های بلندی که نشانه گرفته است، دست یابد.

اکنون وقت درنگ نیست! به روستاها بروید و صدای ما را به آن‌ها برسانید، به حاشیۀ شهرها بروید و حرف ما را به آن‌ها بگویید! سراغ گروه‌هایی بروید که سانسور می‌شوند، دیده نمی‌شوند، گویی کسی روی رأی و نظر و انتخاب آن‌ها حساب باز نکرده است... بروید و آنان را از این انتخاب، از این چشم‌انداز، از این دوراهی که پیش رو ی ملت ایران قرار گرفته است، آگاه کنید.

چون من روی آن‌ها حساب باز کرده‌ام؛ روی همۀ آن‌ها، «همۀ» مردم ایران! دولت نقش‌آفرین وقتی می‌تواند از یک جهان فرصت برای یک ایران جهش بهره ببرد که به هر ایرانی متناسب با استعداد و توانایی او، نقشی بسپارد و او را در این حرکت بزرگ سهیم کند. یک دولت عدالت‌محور برای رفع فساد و تبعیض به پشتوانۀ محکم مردمی نیاز دارد تا بتواند راه دولت پرتلاش شهید رئیسی را با شتاب بیشتر بپیماید.

باور دارم با هم‌افزایی نیروی همۀ ایرانیانی که به شعارهای مشترکمان، یعنی عدالت، آزادی، استقلال، ایمان و جمهوریت باور دارند، ولو با اختلاف سلیقه‌ها، می‌توان یک دولت توانمند تشکیل داد که ورای لابی‌های قدرت و ثروت، کشور را در این بزنگاه به سمت قله‌ها جهش دهد. دولتی که از پشتیبانی قوی مردمی برخوردار باشد، پناه و پشتیبان همۀ مردم خواهد بود و حقوق اقلیت و اکثریت، موافق و مخالف، همه را تضمین خواهد کرد.

آن چه مرا در این مسیر مصمم نگه می‌دارد، حضور و یاری پرشور شما مردم پرمهر است که برای من یادآور پیمانی است که خداوند از همۀ ما گرفته است تا در برابر گرسنگی ستمدیدگان و شکم‌بارگی ستمگران آرام نگیریم. این راه را بدون حضور و یاری مردم نمی‌توان پیمود! من دست یکایک هم‌میهنان را در این مسیر می‌فشارم، حتی آنان که، به هر دلیلی، هنوز به شناخت دقیقی از دیدگاه‌ها و برنامه‌های این فرزند کوچک ملت نرسیده‌اند.

ما در این مسیر، به همدلی و همبستگی و هماهنگی و هم‌افزایی همه نیاز داریم. همۀ کسانی که ایران را دوست دارند نقشی در این نقشۀ سه رنگ پرشکوه خواهند داشت؛ جز با نقش‌آفرینی همۀ مردم، جهش به دست نمی‌آید! ما برای این هدف بزرگ، به اتفاق نیاز داریم! از برادران عزیزم، آقایان قالیباف، زاکانی و قاضی‌زاده که با ابراز محبت بر اهمیت این اتفاق تأکید نموده‌اند، صمیمانه سپاسگزارم. پانزده تیرماه برای جهش ایران، #به_اتفاق، یک جهان فرصت می‌توان گرفت! «به پا خیزید برای خدا، دوتا دوتا و تنها!» آن گاه، اتفاق بزرگ، نزدیک است!


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
درخواست دو وزیر تندرو اسرائیل برای پایان آتش‌بس و حمله به غزه
بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید
مادورو: طرح دفاعی کاراکاس علیه آمریکا تکمیل شد
ثبت شرکت خارجی در ایران کمتر از یک روز شد
هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است
گزارش تصویری | اعتراضات ضد ترامپ با عنوان «بدون پادشاه» در سراسر آمریکا
زمان الحاق رسمی ایران به CFT مشخص شد
پیام پزشکیان به سینماگران جوان کشور
ترور ملا کمال صلاحی‌زهی؛ معتمد سرشناس بلوچ
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه27 مهر + جدول
نورنما | جنگنده آمریکایی از دوران جنگ‌جهانی دوم زیر آب
قیمت دلار و ارز امروز یکشنبه 27 مهر 1404
جزییات واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس حروف الفبا
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
فریاد «رهایی فلسطین» در خیابان‌های اروپا
اسرائیل با نقض آتش‌بس جنوب غزه را بمباران کرد
آب طالقان سرانجام به تهران رسید
جهش بورس همراه با افزایش عرضه‌ها
حضور گسترده غرفه ملی نشر ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت 2026
کشف محوله تریاکی که بوی قهوه می‌داد
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه سال 1404
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(104) « بندر دیر»
داور کره‌ای دیدار شارجه - تراکتور را سوت می زند
واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا
کاهش 60 درصدی خرید جهیزیه
سقوط خریداران خارجی در بازار مسکن ترکیه
خودکشی عامل جنایت در روستا اندیکا
غرب به‌جای صلح، به‌دنبال نابودی کامل اوکراین است
لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت ها
مرگ قاتل پیش از اجرای حکم قصاص
چندصدایی «درباره اسنپ‌بک»؛ چگونه ایستادگی ایران شکاف عمیق در نظم جهانی را آشکار کرد
جهش 5500 همتی در تجارت الکترونیک ایران
مداردیپلماسی | پایان برجام و آغازی بر دیپلماسی هسته‌ای جدید ایران
130 هزار مرگ سالانه در ایران به دلایل تغذیه‌ای مرتبط است
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
مسیر تهران-اصفهان با راه آهن سریع السیر 2 ساعته می‌شود
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
نه به دعوا‌های تاریخ‌مصرف‌دار
بازی ناعادلانه FATF و پالرمو در نظام مالی جهانی
آزادی 185 زندانی در تهران با مرخصی منتهی به آزادی
روز تاریخی پایان قطعنامه 2231
تخلیه قدرت
طلب 150 همتی تأمین اجتماعی از کارفرمایان
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
کشف 31 حلقه فیلم قاجاری در کاخ گلستان
X
آگهی تبلیغاتی