×
بین الملل
شناسه خبر : 179807
تاریخ انتشار : جمعه 1403/04/08 ساعت 17:15
صدای پای ترامپ می‌آید!

نظرسنجی سی.ان.ان نتیجه مناظره دلسردکننده را بررسی کرد

صدای پای ترامپ می‌آید!

نظرسنجی سی.ان.ان نشان داد رای‌دهندگانی که مناظره ریاست‌جمهوری بین «جو بایدن» و «دونالد ترامپ» را تماشا کردند، تا حد زیادی فکر می‌کنند که ترامپ بهتر از بایدن عمل کرده است، اما اکثریت تأکید کردند این مناظره تأثیر کمی بر انتخاب آنها برای ریاست‌جمهوری داشته یا هیچ تأثیری نداشته است.

نورنیوز- رسانه‌های خارجی؛ 67 درصد افرادی که مناظره بین بایدن و ترامپ را تماشا کردند، می‌گویند ترامپ عملکرد بهتری در مناظره نخست داشته است و فقط ۳۳درصد موافق عملکرد جو بایدن بودند. قبل از مناظره، حدود 45 تا 55 درصد گفتند که انتظار داشتند ترامپ عملکرد بهتری نسبت به بایدن داشته باشد.

این نظرسنجی می‌گوید جمهوری‌خواهانی که اولین مناظره سال 2024 را تماشا کرده‌اند، اعتماد گسترده‌ای به عملکرد ترامپ نشان داده‌اند؛ در حالی که دموکرات‌ها نسبت به کاندیدای احتمالی حزب خود کمتر خوش‌بین هستند. تقریباً 96 درصد از تماشاکنندگان مناظره از حزب جمهوری‌خواه می‌گویند که ترامپ در این مناظره کار بهتری انجام داد؛ در حالی که 69 درصد از تماشاکنندگان مناظره از حزب دموکرات، بایدن را برنده این مناظره می‌دانند.

نتایج نظرسنجی منعکس‌کننده نظرات مناظره فقط در میان رای‌دهندگانی است که ترجیحات سیاسی دارند و نماینده دیدگاه‌های مردم رای‌دهنده نیست.

81‌درصد از رای‌دهندگان ثبت‌نامی که این مناظره را تماشا کرده‌اند، می‌گویند که این مناظره تأثیری بر انتخاب آنها برای ریاست‌جمهوری نداشته است و 14 درصد دیگر می‌گویند که مناظره آنها را به تجدید‌نظر ترغیب کرده است، اما نظر خود را تغییر نداده‌اند. فقط 5 درصد می‌گویند که نظر آنها در مورد اینکه به چه کسی رای دهند، تغییر کرده است.

فقط 3درصد از ناظران مناظره که در نظرسنجی پیش از مناظره گفته بودند از ترامپ حمایت می‌کنند، می‌گویند که به بایدن رای می‌دهند؛ در حالی که 5درصد از حامیان بایدن گفتند که به ترامپ رای می‌دهند.

57 درصد از تماشاگران مناظره پنجشنبه‌شب می‌گویند که هیچ اعتماد واقعی به توانایی بایدن برای اداره کشور ندارند؛ در حالی که 44 درصد به توانایی ترامپ برای انجام این کار اعتماد ندارند. این اعداد مشابه اعداد نظرسنجی انجام‌شده قبل از مناظره و بدون تغییر است؛ چراکه در نظرسنجی قبلی 55‌درصد از رای‌دهندگان گفتند که به بایدن و 47 درصد به ترامپ بی اعتماد هستند.

هیچ یک از کاندیداها امتیاز بالایی کسب نکردند؛ فقط فقط 36 درصد از ناظران مناظره می‌گویند که اعتماد زیادی به توانایی ترامپ برای رهبری کشور دارند، تنها 14 درصد در مورد بایدن همین را می گویند.

با نسبت 42 درصد به 27 درصد، رأی‌دهندگانی که مناظره را تماشا کرده‌اند می‌گویند که ترامپ طرح بهتری نسبت به بایدن برای حل مشکلات کشور ارائه داده است و 27 درصد نیز گفته‌اند که هیچ‌یک از نامزدها برنامه بهتری ارائه نکردند.  

دیدگاه مثبت تماشاکنندگان مناظره نسبت به بایدن پس از مناظره اندکی کاهش یافت؛ اکنون فقط 31 درصد او را مثبت می بینند؛ در حالی که در نظرسنجی قبل از مناظره 37 درصد به او نگاه مثبتی داشتند. در مقابل، 43 درصد از ناظران مناظره، ترامپ را مثبت می‌بینند؛ کمی بیشتر از 40 درصدی که قبل از مناظره دیدگاه‌های مثبتی نسبت به وی داشتند.

این نظرسنجی با ۵۶۵ رای دهنده ثبت‌نامی در ایالات متحده انجام شد که گفتند پنجشنبه شب به وقت این کشور مناظره را تماشا کردند.

نخستین مناظره بایدن و ترامپ با حضور «جیک تاپر» و «دانا بش»، دو مجری سرشناس سی.ان.ان و بدون حضور تماشاچیان در استودیوی شبکه تلویزیونی سی.ان.ان در آتلانتای جورجیا برگزار شد. این مناظره ۱۰۰ دقیقه طول کشید و شامل دو وقفه همراه با آگهی‌های تبلیغاتی بود و در طول برگزاری آن، ستاد‌های انتخاباتی دو نامزد نتوانستند با آنها تعامل داشته باشند.

آمریکایی‌ها روز سه‌شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس‌جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهارساله ریاست‌جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مخالفت بلژیک با مصادره دارایی‌های روسیه؛ تبعات شدیدی خواهد داشت
مجلس: انگلیس 120 سال در پی تضعیف و کنترل ایران بوده است
هشدار دبیرکل نجبا به آمریکا
تودیع وثیقه از یک ماه به چند دقیقه رسید
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را تکذیب کرد
استقلال 1-1 پرسپولیس/ تساوی در نصف جهان، نمایش قابل قبول سرخابی ها در دربی 107+ فیلم‌گل ها
واکنش سازمان ملل به حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ایران
خرابکاری‌های منتسب به روسیه به «هنجار جدید» در اروپا تبدیل شده است
عملیات انفجار کنترل‌شده در بوشهر
بازگشت حمید نعمت‌الله به سینما پس از 10 سال + تصویر
امتحانات جبرانی نهایی دوازدهم از 14 شهریور+ جدول زمانبندی
محمد ملاحی، هنرمند سیریکی، در حمله آمریکا زخمی شد
سناتور سندرز: باید همین حالا به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
هنوز حکمی برای احسان خدادادی صادر نشده است
درخشش ایران در بازی‌های جهانی عشایر؛ 4 مدال در روز دوم
انتقال زندان‌ها به خارج از شهر در دستور کار است
مخبر: حقوق بشر غربی در میناب، لامرد و سیریک دفن شد
وزیر صمت: حفظ تولید نیازمند تقویت تاب‌آوری صنعت و رفع موانع است
میدل ایست آی: تونی بلر خواستار حذف نام «فلسطین» از کتب درسی شد
مصر و قطر خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
خیبر خرم‌آباد 2-0 فولاد خوزستان/ خیبر، فولاد را خم کرد
هلند طلاهای خود را از آمریکا و کانادا خارج کرد
اروپا به حمایت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران پیوست
آمریکا کاردار جدید خود در بغداد را معرفی کرد
نیو ریپابلیک: جنگ با ایران آمریکا را تضعیف کرده؛ ایران قوی‌تر شده است
کارت آزمون کاردانی 1405 منتشر شد؛ جزئیات دریافت و رفع نقص
ذوب‌آهن 1-0 پیکان تهران/ موتور پیکان در فولادشهر خاموش شد
ملوان انزلی 0-1 نساجی مازندران/ شکست خانگی ملوانان
تغییر در فرماندهی ارتش اردن؛ رئیس جدید ارتش منصوب شد
نسخه رئیس جمهور برای حوزه سلامت
خرس قهوه‌ای دنا قربانی تیراندازی شد
عارف: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در جنگ رمضان، شرایط دفاعی کشور دائماً بهبود یافت
بقائی: سیریک داستان نیست؛ آمریکا حتی حمله به غیرنظامیان را انکار نمی‌کند
قیطاسی طلایی شد؛ نخستین طلای ایران در بازی‌های جهانی عشایری
قیمت سکه جهش کرد؛ سکه طرح جدید به 226 میلیون تومان رسید
نقش آلمان در تجهیز ماشین جنگی صهیونیست‌ها
نورنما | جست و جو برای یافتن هزاران مفقود در سیل نپال
نورنما | 12 شهریور ؛سالروز شهادت سردار مبارزه با استعمار انگلیس، رئیسعلی دلواری ،گرامی باد
عراقچی بر تقویت همکاری‌های ایران و روسیه تأکید کرد
تاج پرونده هزینه اردوهای ترکیه را به حراست فدراسیون سپرد
پوتین: چین شریک اصلی روسیه در زمینه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای است
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره باقی ماندن نیروهای آمریکایی در خلیج فارس
سخنگوی شورای نگهبان: مطالبه اجرای قانون بدون شناخت قانون ممکن نیست
عضو الفتح: در جدیت آمریکا برای خروج از عراق تردید داریم
ترس صهیونیست‌ها از طرح غافلگیری ایران
نتانیاهو در غزه: اینجا می‌مانیم و خط زرد را حفظ می‌کنیم
هشدار بارش و سیلاب در 15 استان؛ هلال‌احمر به حالت آماده‌باش درآمد
هواپیمای جاسوسی ناتو بار دیگر به مرز روسیه نزدیک شد
شبح لینکلن در تایلند پهلو گرفت
ولعِ «شورون» برای بلعیدن منابع نفتی ونزوئلا