×
بین الملل
شناسه خبر : 179807
تاریخ انتشار : جمعه 1403/04/08 ساعت 17:15

نظرسنجی سی.ان.ان نتیجه مناظره دلسردکننده را بررسی کرد

صدای پای ترامپ می‌آید!

نظرسنجی سی.ان.ان نشان داد رای‌دهندگانی که مناظره ریاست‌جمهوری بین «جو بایدن» و «دونالد ترامپ» را تماشا کردند، تا حد زیادی فکر می‌کنند که ترامپ بهتر از بایدن عمل کرده است، اما اکثریت تأکید کردند این مناظره تأثیر کمی بر انتخاب آنها برای ریاست‌جمهوری داشته یا هیچ تأثیری نداشته است.

نورنیوز- رسانه‌های خارجی؛ 67 درصد افرادی که مناظره بین بایدن و ترامپ را تماشا کردند، می‌گویند ترامپ عملکرد بهتری در مناظره نخست داشته است و فقط ۳۳درصد موافق عملکرد جو بایدن بودند. قبل از مناظره، حدود 45 تا 55 درصد گفتند که انتظار داشتند ترامپ عملکرد بهتری نسبت به بایدن داشته باشد.

این نظرسنجی می‌گوید جمهوری‌خواهانی که اولین مناظره سال 2024 را تماشا کرده‌اند، اعتماد گسترده‌ای به عملکرد ترامپ نشان داده‌اند؛ در حالی که دموکرات‌ها نسبت به کاندیدای احتمالی حزب خود کمتر خوش‌بین هستند. تقریباً 96 درصد از تماشاکنندگان مناظره از حزب جمهوری‌خواه می‌گویند که ترامپ در این مناظره کار بهتری انجام داد؛ در حالی که 69 درصد از تماشاکنندگان مناظره از حزب دموکرات، بایدن را برنده این مناظره می‌دانند.

نتایج نظرسنجی منعکس‌کننده نظرات مناظره فقط در میان رای‌دهندگانی است که ترجیحات سیاسی دارند و نماینده دیدگاه‌های مردم رای‌دهنده نیست.

81‌درصد از رای‌دهندگان ثبت‌نامی که این مناظره را تماشا کرده‌اند، می‌گویند که این مناظره تأثیری بر انتخاب آنها برای ریاست‌جمهوری نداشته است و 14 درصد دیگر می‌گویند که مناظره آنها را به تجدید‌نظر ترغیب کرده است، اما نظر خود را تغییر نداده‌اند. فقط 5 درصد می‌گویند که نظر آنها در مورد اینکه به چه کسی رای دهند، تغییر کرده است.

فقط 3درصد از ناظران مناظره که در نظرسنجی پیش از مناظره گفته بودند از ترامپ حمایت می‌کنند، می‌گویند که به بایدن رای می‌دهند؛ در حالی که 5درصد از حامیان بایدن گفتند که به ترامپ رای می‌دهند.

57 درصد از تماشاگران مناظره پنجشنبه‌شب می‌گویند که هیچ اعتماد واقعی به توانایی بایدن برای اداره کشور ندارند؛ در حالی که 44 درصد به توانایی ترامپ برای انجام این کار اعتماد ندارند. این اعداد مشابه اعداد نظرسنجی انجام‌شده قبل از مناظره و بدون تغییر است؛ چراکه در نظرسنجی قبلی 55‌درصد از رای‌دهندگان گفتند که به بایدن و 47 درصد به ترامپ بی اعتماد هستند.

هیچ یک از کاندیداها امتیاز بالایی کسب نکردند؛ فقط فقط 36 درصد از ناظران مناظره می‌گویند که اعتماد زیادی به توانایی ترامپ برای رهبری کشور دارند، تنها 14 درصد در مورد بایدن همین را می گویند.

با نسبت 42 درصد به 27 درصد، رأی‌دهندگانی که مناظره را تماشا کرده‌اند می‌گویند که ترامپ طرح بهتری نسبت به بایدن برای حل مشکلات کشور ارائه داده است و 27 درصد نیز گفته‌اند که هیچ‌یک از نامزدها برنامه بهتری ارائه نکردند.  

دیدگاه مثبت تماشاکنندگان مناظره نسبت به بایدن پس از مناظره اندکی کاهش یافت؛ اکنون فقط 31 درصد او را مثبت می بینند؛ در حالی که در نظرسنجی قبل از مناظره 37 درصد به او نگاه مثبتی داشتند. در مقابل، 43 درصد از ناظران مناظره، ترامپ را مثبت می‌بینند؛ کمی بیشتر از 40 درصدی که قبل از مناظره دیدگاه‌های مثبتی نسبت به وی داشتند.

این نظرسنجی با ۵۶۵ رای دهنده ثبت‌نامی در ایالات متحده انجام شد که گفتند پنجشنبه شب به وقت این کشور مناظره را تماشا کردند.

نخستین مناظره بایدن و ترامپ با حضور «جیک تاپر» و «دانا بش»، دو مجری سرشناس سی.ان.ان و بدون حضور تماشاچیان در استودیوی شبکه تلویزیونی سی.ان.ان در آتلانتای جورجیا برگزار شد. این مناظره ۱۰۰ دقیقه طول کشید و شامل دو وقفه همراه با آگهی‌های تبلیغاتی بود و در طول برگزاری آن، ستاد‌های انتخاباتی دو نامزد نتوانستند با آنها تعامل داشته باشند.

آمریکایی‌ها روز سه‌شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس‌جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهارساله ریاست‌جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند
معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی : برای تأمین بنزین نگرانی نداریم
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
پیکر استاد احمد پژمان به زادگاهش در لارستان باز می‌گردد
رویکرد فرهنگی دولت و موضوع برگزاری کنسرت خیابانی
تل‌آویو همچنان در انزوای هوایی؛ ادامه تعلیق پروازها از سوی ایتالیا
بلاگر هتاک به اقوام بازداشت شد
X
آگهی تبلیغاتی