×
بین الملل
شناسه خبر : 179720
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/04/07 ساعت 20:56
همه‌چیز درباره مناظره 4 صبح فردا بین بایدن و ترامپ

«یورونیوز» گزارش داد

همه‌چیز درباره مناظره 4 صبح فردا بین بایدن و ترامپ

«جو بایدن» 81‌ساله و «دونالد ترامپ» 78‌ساله، مسن‌ترین نامزدهای ایالات متحده امریکا هستند که قصد دارند به ریاست‌جمهوری برسند و در این راستا قرار است ساعاتی دیگر مناظره انتخاباتی برگزار کنند.

نورنیوز ـ رسانه‌های خارجی؛ مناظره‌های انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تنها سه‌بار در تاریخ ایالات متحده بر نتیجه انتخابات تأثیر محسوس گذاشته است که البته آن سه مورد هم تنها چند هفته یا چند روز قبل از انتخابات برگزار شده بود و شاید هم به همین دلیل تاثیرگذارتر بود. این موارد شامل مناظره سال ۱۹۶۰ میلادی بین «جان اف کندی» و «ریچارد نیکسون»، مناظره سال ۱۹۷۶ میلادی بین «جیمی کارتر» و رئیس جمهور وقت «جرالد فورد»، و مناظره سال ۱۹۸۰ میلادی بین «رونالد ریگان» و رئیس جمهور وقت «جیمی کارتر» است.

اما این بار جو بایدن تلاش کرد که تاریخ مناظره خود با دونالد ترامپ را ۴ ماه پیش از زمان رای‌گیری برگزار کند و حتی  ‌منتظر برگزاری کنوانسیون‌های انتخاباتی دو حزب نیز نماند. دلیل آن هم این است که امروزه تعداد بالایی از آمریکایی‌ها رای‌های خود را به صورت پستی ارسال می‌کنند. در ضمن این نخستین‌بار در تاریخ آمریکاست که یک رئیس‌جمهور مستقر با سلف خود یعنی رئیس‌جمهور سابق در برابر دیدگان میلیون‌ها بیننده تلویزیونی مناظره می‌کنند.

مناظره ها کی و کجا برگزار می‌شود؟

نخستین مناظره انتخاباتی بین جو بایدن و دونالد ترامپ ساعت ۲۱ پنجشنبه به وقت شرقی آمریکا ساعت ۴:۳۰ صبح جمعه به وقت تهران و ۳:۰۰ صبح جمعه به وقت اروپای مرکزی از شبکه تلویزیونی سی.ان.ان. بدون حضور تماشاگران استودیویی، پخش می‌شود.

شبکه خبری تلویزیونی اِی.بی.سی. نیز اعلام کرد که میزبان دومین مناظره ریاست جمهوری در تاریخ ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور) خواهد بود.

جیک تاپر و دانا باش، دو مجری مناظره اول در شبکه سی.ان.ان خواهند بود. سی.ان.ان اعلام کرده است که فقط بایدن و ترامپ شرایط شرکت در این مناظره را احراز کرده‌اند.

شرایط مناظره این است که نامزدها باید از رای کافی در سبد ایالتی برخوردار باشند تا شانس واقعی برای کسب تعداد لازم آرای الکترال را داشته باشند و همچنین در چهار نظرسنجی ملی جداگانه، حداقل ۱۵ درصد از حمایت‌ها را دریافت کرده باشند. با این تفاسیر، «رابرت اف کندی جونیور»، کاندیدای مستقل ریاست‌جمهوری این معیارها را برآورده نکرد.

قوانین چیست؟

در مناظره ۹۰ دقیقه‌ای صبح فردا، نامزدها در یک تریبون متحدالشکل ظاهر می‌شوند. به آنها خودکار، کاغذ و بطری آب داده می‌شود، ولی حق ندارند از وسایل یا یادداشت‌های از پیش تهیه شده استفاده کنند.

میکروفون‌ها در طول مناظره به جز برای نامزدی که نوبت صحبت‌کردن  است، روشن نخواهد بود  و مجریان برنامه از همه ابزارهایی که در اختیار دارند برای اجرای زمان‌بندی و اطمینان از یک بحث متمدنانه استفاده خواهند کرد.

بایدن در سمت راست صفحه تماشاگران روی صحنه قرار خواهد گرفت و ترامپ نیز بر اساس پرتاب سکه، ‌این فرصت را دارد که به عنوان نفر آخر، حرف‌های تمام‌کننده خود را بزند.

قرار است در طول این مناظره دو وقفه کوتاه تبلیغاتی پخش شود و در این مدت دستیاران کاندیداها مجاز به تعامل با آن‌ها نیستند.

آخرین بار چه اتفاقی افتاد؟

دونالد ترامپ، رئیس جمهور وقت و جو بایدن در طول رقابت‌های انتخاباتی در سال ۲۰۲۰ میلادی دو بار با هم مناظره کردند که اولین رویارویی تلویزیونی آنها به یک جدال لفظی پر هرج‌و‌مرج تبدیل شد. سومین مناظره بین آن‌ها نیز پس از مثبت شدن نتیجه آزمایش کووید-۱۹ ترامپ و گذراندن سه روز در بیمارستان لغو شد؛ چراکه ترامپ از شرکت در یک مناظره مجازی خودداری کرد.

موضوعات مورد بحث چه خواهد بود؟

موضوعات مورد بحث ممکن است شامل موارد متعدد باشد؛ ازجمله اینکه نامزدها چگونه می‌خواهند با چالش‌های ناشی از قیمت‌های بالای مواد غذایی، موج مهاجران در مرز ایالات متحده و مکزیک، و جنگ‌های جاری «اسرائیل-حماس» و «روسیه-اوکراین» مقابله کنند.

 نقش ترامپ در یورش ۶ ژانویه ۲۰۲۱ به ساختمان کنگره ، تلاش برای مردود اعلام‌کردن نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ و محکومیت ترامپ به ۳۴ فقره جرم برای مشارکت در پرداخت حق‌السکوت به یک پورن‌استار همچنین مشکلات حقوقی پیش‌روی بایدن از جمله محکومیت پسرش، هانتر، ممکن است در طول مناظره مطرح شود.


یورونیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد