×
ورزشی
شناسه خبر : 179600
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/04/06 ساعت 15:39
یورو تحت تاثیر پروفسور فوتبال

«نورنیوز» بررسی می‌کند؛

یورو تحت تاثیر پروفسور فوتبال

مرحله گروهی رقابت‌های یورو 2024 در حالی رو به پایان است که یکی از تیم‌های شگفتی‌ساز این دوره از مسابقات اتریش بود. تیمی که در آخرین بازی‌اش در این مرحله موفق شد هلند را با نتیجه سه بر دو شکست دهد تا به عنوان تیم اول گروه D و بالاتر از هلند و دیگر تیم مدعی گروه D یعنی فرانسه به مرحله بعد صعود کند.

نورنیوز- گروه ورزشی: هدایت اتریشی‌ها را در این دوره از بازی‌های یورو را «رالف رانگنیک» بر عهده دارد که به «پروفسور فوتبال آلمان» معروف است. مربی‌ای که سابقه هدایت تیم‌های اُلم ۱۸۴۶، اشتوتگارت، هانوفر ۹۶، شالکه ۰۴ و هوفنهایم را در فوتبال آلمان بر عهده داشته و از مربیانی چون ارنست هاپل، والری لوبانوفسکی، آریگو ساکی و زدنیک زمان تأثیر پذیرفته است. او همچنین بر یک نسل از مربیان فوتبال در آلمان تأثیر گذاشته که از جمله آن‌ها می‌توان به «یورگن کلوپ»، سرمربی سابق لیورپول، «توماس توخل»، سرمربی سابق بایرن مونیخ و «یولیان ناگلزمان»، سرمربی فعلی تیم ملی آلمان اشاره کرد.

رانگنیک با اثرگذاری‌های بسیار و موفقیت‌های زیادی که با تیم‌های مختلف به عنوان سرمربی و مدیرفنی داشته و یک چهره برجسته در فوتبال آلمان به شمار می‌رود. او نقش به‌سزایی در پیشرفت تاکتیک پرسینگ داشته است؛ تاکتیک و سبکی که امروزه در بالاترین سطح فوتبال مدرن بسیار رایج است.

این مربی 65ساله در فصل ۲۰۲۱ با قراردادی 2و‌نیم‌ساله به منچستر یونایتد پیوست که قرار بود در نیم‌فصل ابتدایی کارش سرمربی باشد و  بعد از آن به‌عنوان مدیرفنی شیاطین سرخ فعالیت کند، اما پس از اینکه «اریک تن هاخ» به‌عنوان سرمربی منچستر یونایتد انتخاب شد، این مربی با ادامه حضور رانگنیک در اولدترافورد موافقت نکرد و این مربی از این تیم لیگ برتری انگلیس جدا شد.

رانگنیک از 24 می 2022 هدایت اتریش را بر عهده داشته که حاصل 26 بازی‌ای که او روی نیمکت این تیم نشسته، 16 برد، چهار مساوی و شش باخت بوده است. این تیم در حالی موفق به شکست‌دادن هلند شد که این نخستین برد اتریش مقابل لاله‌های نارنجی پس از سال ۱۹۹۰ به شمار می‌رود، ولی با تاثیرگذاری پروفسور، توانست بعد از 34 سال هلند را از پیش رو بردارد.

رانگنیک پیش از یورو، به یکی از گزینه‌های اصلی هدایت بایرن مونیخ تبدیل شده بود که در نهایت به این تیم پاسخ منفی داد و اعلام کرد که قصد ترک تیم ملی اتریش را ندارد. او در این باره گفته بود: «از عملکرد و شرایطم کاملا لذت می برم و تصمیم گرفتم که با موفقیت به مسیر انتخابی خود ادامه بدهم. دوست دارم که اعلام کنم که این یک پاسخ منفی به بایرن نیست؛ بلکه تصمیمی است که به خاطر تیمم و اهداف مشترک‌مان گرفتیم. حالا بیشترین تمرکز ما روی یورو خواهد بود و سعی می‌کنیم که تا بالاترین مراحل ممکن پیش برویم.»

او در حالی دست رد به سینه باواریایی‌ها زد و به پیشنهاد جذاب هدایت بایرن مونیخ پاسخ منفی داد که همان‌طور که پیش‌بینی کرده بود، حالا مزد تلاش خودش و تیمش را در یورو گرفته و امیدوار است که اتریش را به مراحل پایانی این رقابت‌ها برساند.

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | ژابی در اولین دربی خود سنگین باخت+ خلاصه بازی
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
X
آگهی تبلیغاتی