×
ورزشی
شناسه خبر : 179600
تاریخ انتشار :

«نورنیوز» بررسی می‌کند؛

یورو تحت تاثیر پروفسور فوتبال

مرحله گروهی رقابت‌های یورو 2024 در حالی رو به پایان است که یکی از تیم‌های شگفتی‌ساز این دوره از مسابقات اتریش بود. تیمی که در آخرین بازی‌اش در این مرحله موفق شد هلند را با نتیجه سه بر دو شکست دهد تا به عنوان تیم اول گروه D و بالاتر از هلند و دیگر تیم مدعی گروه D یعنی فرانسه به مرحله بعد صعود کند.

نورنیوز- گروه ورزشی: هدایت اتریشی‌ها را در این دوره از بازی‌های یورو را «رالف رانگنیک» بر عهده دارد که به «پروفسور فوتبال آلمان» معروف است. مربی‌ای که سابقه هدایت تیم‌های اُلم ۱۸۴۶، اشتوتگارت، هانوفر ۹۶، شالکه ۰۴ و هوفنهایم را در فوتبال آلمان بر عهده داشته و از مربیانی چون ارنست هاپل، والری لوبانوفسکی، آریگو ساکی و زدنیک زمان تأثیر پذیرفته است. او همچنین بر یک نسل از مربیان فوتبال در آلمان تأثیر گذاشته که از جمله آن‌ها می‌توان به «یورگن کلوپ»، سرمربی سابق لیورپول، «توماس توخل»، سرمربی سابق بایرن مونیخ و «یولیان ناگلزمان»، سرمربی فعلی تیم ملی آلمان اشاره کرد.

رانگنیک با اثرگذاری‌های بسیار و موفقیت‌های زیادی که با تیم‌های مختلف به عنوان سرمربی و مدیرفنی داشته و یک چهره برجسته در فوتبال آلمان به شمار می‌رود. او نقش به‌سزایی در پیشرفت تاکتیک پرسینگ داشته است؛ تاکتیک و سبکی که امروزه در بالاترین سطح فوتبال مدرن بسیار رایج است.

این مربی 65ساله در فصل ۲۰۲۱ با قراردادی 2و‌نیم‌ساله به منچستر یونایتد پیوست که قرار بود در نیم‌فصل ابتدایی کارش سرمربی باشد و  بعد از آن به‌عنوان مدیرفنی شیاطین سرخ فعالیت کند، اما پس از اینکه «اریک تن هاخ» به‌عنوان سرمربی منچستر یونایتد انتخاب شد، این مربی با ادامه حضور رانگنیک در اولدترافورد موافقت نکرد و این مربی از این تیم لیگ برتری انگلیس جدا شد.

رانگنیک از 24 می 2022 هدایت اتریش را بر عهده داشته که حاصل 26 بازی‌ای که او روی نیمکت این تیم نشسته، 16 برد، چهار مساوی و شش باخت بوده است. این تیم در حالی موفق به شکست‌دادن هلند شد که این نخستین برد اتریش مقابل لاله‌های نارنجی پس از سال ۱۹۹۰ به شمار می‌رود، ولی با تاثیرگذاری پروفسور، توانست بعد از 34 سال هلند را از پیش رو بردارد.

رانگنیک پیش از یورو، به یکی از گزینه‌های اصلی هدایت بایرن مونیخ تبدیل شده بود که در نهایت به این تیم پاسخ منفی داد و اعلام کرد که قصد ترک تیم ملی اتریش را ندارد. او در این باره گفته بود: «از عملکرد و شرایطم کاملا لذت می برم و تصمیم گرفتم که با موفقیت به مسیر انتخابی خود ادامه بدهم. دوست دارم که اعلام کنم که این یک پاسخ منفی به بایرن نیست؛ بلکه تصمیمی است که به خاطر تیمم و اهداف مشترک‌مان گرفتیم. حالا بیشترین تمرکز ما روی یورو خواهد بود و سعی می‌کنیم که تا بالاترین مراحل ممکن پیش برویم.»

او در حالی دست رد به سینه باواریایی‌ها زد و به پیشنهاد جذاب هدایت بایرن مونیخ پاسخ منفی داد که همان‌طور که پیش‌بینی کرده بود، حالا مزد تلاش خودش و تیمش را در یورو گرفته و امیدوار است که اتریش را به مراحل پایانی این رقابت‌ها برساند.

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
X
آگهی تبلیغاتی