×
ورزشی
شناسه خبر : 179600
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/04/06 ساعت 15:39
یورو تحت تاثیر پروفسور فوتبال

«نورنیوز» بررسی می‌کند؛

یورو تحت تاثیر پروفسور فوتبال

مرحله گروهی رقابت‌های یورو 2024 در حالی رو به پایان است که یکی از تیم‌های شگفتی‌ساز این دوره از مسابقات اتریش بود. تیمی که در آخرین بازی‌اش در این مرحله موفق شد هلند را با نتیجه سه بر دو شکست دهد تا به عنوان تیم اول گروه D و بالاتر از هلند و دیگر تیم مدعی گروه D یعنی فرانسه به مرحله بعد صعود کند.

نورنیوز- گروه ورزشی: هدایت اتریشی‌ها را در این دوره از بازی‌های یورو را «رالف رانگنیک» بر عهده دارد که به «پروفسور فوتبال آلمان» معروف است. مربی‌ای که سابقه هدایت تیم‌های اُلم ۱۸۴۶، اشتوتگارت، هانوفر ۹۶، شالکه ۰۴ و هوفنهایم را در فوتبال آلمان بر عهده داشته و از مربیانی چون ارنست هاپل، والری لوبانوفسکی، آریگو ساکی و زدنیک زمان تأثیر پذیرفته است. او همچنین بر یک نسل از مربیان فوتبال در آلمان تأثیر گذاشته که از جمله آن‌ها می‌توان به «یورگن کلوپ»، سرمربی سابق لیورپول، «توماس توخل»، سرمربی سابق بایرن مونیخ و «یولیان ناگلزمان»، سرمربی فعلی تیم ملی آلمان اشاره کرد.

رانگنیک با اثرگذاری‌های بسیار و موفقیت‌های زیادی که با تیم‌های مختلف به عنوان سرمربی و مدیرفنی داشته و یک چهره برجسته در فوتبال آلمان به شمار می‌رود. او نقش به‌سزایی در پیشرفت تاکتیک پرسینگ داشته است؛ تاکتیک و سبکی که امروزه در بالاترین سطح فوتبال مدرن بسیار رایج است.

این مربی 65ساله در فصل ۲۰۲۱ با قراردادی 2و‌نیم‌ساله به منچستر یونایتد پیوست که قرار بود در نیم‌فصل ابتدایی کارش سرمربی باشد و  بعد از آن به‌عنوان مدیرفنی شیاطین سرخ فعالیت کند، اما پس از اینکه «اریک تن هاخ» به‌عنوان سرمربی منچستر یونایتد انتخاب شد، این مربی با ادامه حضور رانگنیک در اولدترافورد موافقت نکرد و این مربی از این تیم لیگ برتری انگلیس جدا شد.

رانگنیک از 24 می 2022 هدایت اتریش را بر عهده داشته که حاصل 26 بازی‌ای که او روی نیمکت این تیم نشسته، 16 برد، چهار مساوی و شش باخت بوده است. این تیم در حالی موفق به شکست‌دادن هلند شد که این نخستین برد اتریش مقابل لاله‌های نارنجی پس از سال ۱۹۹۰ به شمار می‌رود، ولی با تاثیرگذاری پروفسور، توانست بعد از 34 سال هلند را از پیش رو بردارد.

رانگنیک پیش از یورو، به یکی از گزینه‌های اصلی هدایت بایرن مونیخ تبدیل شده بود که در نهایت به این تیم پاسخ منفی داد و اعلام کرد که قصد ترک تیم ملی اتریش را ندارد. او در این باره گفته بود: «از عملکرد و شرایطم کاملا لذت می برم و تصمیم گرفتم که با موفقیت به مسیر انتخابی خود ادامه بدهم. دوست دارم که اعلام کنم که این یک پاسخ منفی به بایرن نیست؛ بلکه تصمیمی است که به خاطر تیمم و اهداف مشترک‌مان گرفتیم. حالا بیشترین تمرکز ما روی یورو خواهد بود و سعی می‌کنیم که تا بالاترین مراحل ممکن پیش برویم.»

او در حالی دست رد به سینه باواریایی‌ها زد و به پیشنهاد جذاب هدایت بایرن مونیخ پاسخ منفی داد که همان‌طور که پیش‌بینی کرده بود، حالا مزد تلاش خودش و تیمش را در یورو گرفته و امیدوار است که اتریش را به مراحل پایانی این رقابت‌ها برساند.

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
X
آگهی تبلیغاتی