×
حوادث
شناسه خبر : 179539
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/04/06 ساعت 09:01
قتل همسر با قرص برنج

قتل همسر با قرص برنج

زن خیانتکاری که با همکاری معشوقه اش با خوراندن قرص برنج همسرش را به قتل رسانده بود، بازداشت شد.

نورنیوز-گروه حوادث: سال گذشته کارکنان انتظامات یکی از بیمارستان‌های شمال تهران مرگ مشکوک مرد جوانی را به نام مسعود روی تخت بخش اورژانس به بازپرس محمدجواد شفیعی بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امور جنایی گزارش کردند.

بررسی‌های اولیه نشان می‌داد که همسر متوفی با آمبولانس، شوهر خود را به این بیمارستان منتقل کرده است، او در جریان تحقیقات اولیه گفت: مسعود قرص لاغری مصرف می‌کرد، او ساعتی پیش تماس گرفت و مدعی شد به‌خاطر مصرف قرص حالش خوب نیست و سرگیجه شدیدی دارد، به همین خاطر سریعاً به خانه رفتم و به اورژانس زنگ زدم اما اقدامات کادر درمان فایده‌ای نداشت.

 به دنبال اعلام این خبر، جسد با دستور قضایی برای تعیین علت اصلی فوت و معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد که متخصصان با آزمایش‌های سم‌شناسی و آسیب‌شناسی اعلام کردند، متوفی بر اثر مصرف قرص برنج فسفید آلومینیوم فوت کرده است که این مرگ مشکوک وارد فاز تحقیقات جنایی شد.

همین سرنخ کافی بود تا کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با دستور بازپرس جنایی وارد عمل شوند، در اقدامات اطلاعاتی مشخص شد، همسر مقتول خط‌های تلفن فعال زیادی دارد و هیچکس از این موضوع خبری نداشته است که همین موضوع فرضیه وقوع جنایت را پررنگ کرد.

اقدامات ویژه فنی نیز حکایت از آن داشت روز حادثه زن جوان هنگامی که در خانه‌ حضور داشته با آرامش کامل به اپراتور اورژانس اعلام کرده که همسرش به‌خاطر مصرف کیک و شیر فاسد حالش بده شده و درخواست اورژانس کرده است.

طولی نکشید که زن جوان هدف تحقیقات جنایی قرار گرفت اما او با اظهارات ضد و نقیضی منکر مالکیت خط‌های فعال تلفن همراه و تناقض‌گویی خود در روز حادثه با اپراتور اورژانس شد. این در حالی بود که اقدامات مخابراتی نشان می‌داد او از ماه‌های گذشته با مرد جوانی به صورت تلفنی با خط‌های مخفیانه‌اش در ارتباط بوده و این ارتباط چند روز قبل از حادثه نیز پررنگ‌تر شده است.

بدین ترتیب زن و مرد جوان با دستور بازپرس جنایی توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی بازداشت شدند، آنها در بازجویی‌ها پس از مواجه با شواهد و مدارک موجود ارتباط مخفیانه خود را تایید کردند اما منکر هرگونه ارتکاب قتل با قرص برنج شدند.

تحقیقات همچنان ادامه داشت تا اینکه تابستان سال 1403، زن جوان به قتل همسر خود اعتراف کرد و ماجرا را اینطور توضیح داد: با مسعود اختلاف داشتم و با مرد غریبه به صورت پنهانی ارتباط گرفته بودم. با توجه به این موضوع تصمیم گرفتیم تا با همدستی یکدیگر همسرم را با قرص برنج به قتل برسانیم و ازدواج کنیم.

متهم گفت: بنا بر نقشه قبلی معشوقه ام قرص برنج تهیه کرد و آن را داخل کپسول قرص‌های لاغری ریخت و تحویلم داد، من نیز در ادامه آن را به همسرم خوراندم که حالش خیلی بد شد؛ سریعاً با اورژانس تماس گرفتم اما در بخش اورژانس جانش را از دست داد،قصد داشتم تا با تناقض‌گویی و عادی‌سازی مسیر پرونده را تغییر دهم اما دستگیر شدم، بسیار پشیمان هستم و عذاب وجدان دارم.

متهم دیگر پرونده هنگامی که متوجه شد زن جوان ماجرای قتل را لو داده است به ارتکاب جنایت ریختن پودر قرص برنج در پوکه‌های کپسول قرص لاغری مقتول اعتراف کرد که بدین ترتیب پازل این پرونده جنایی تکمیل شد.

با دستور بازپرس محمدجواد شفیعی از شعبه پنجم دادسرای امورجنایی، متهمان برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس‌ آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند و سیرمراحل قانونی پرونده همچنان ادامه دارد.


رکنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
X
آگهی تبلیغاتی