×
حوادث
شناسه خبر : 179539
تاریخ انتشار :

قتل همسر با قرص برنج

زن خیانتکاری که با همکاری معشوقه اش با خوراندن قرص برنج همسرش را به قتل رسانده بود، بازداشت شد.

نورنیوز-گروه حوادث: سال گذشته کارکنان انتظامات یکی از بیمارستان‌های شمال تهران مرگ مشکوک مرد جوانی را به نام مسعود روی تخت بخش اورژانس به بازپرس محمدجواد شفیعی بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امور جنایی گزارش کردند.

بررسی‌های اولیه نشان می‌داد که همسر متوفی با آمبولانس، شوهر خود را به این بیمارستان منتقل کرده است، او در جریان تحقیقات اولیه گفت: مسعود قرص لاغری مصرف می‌کرد، او ساعتی پیش تماس گرفت و مدعی شد به‌خاطر مصرف قرص حالش خوب نیست و سرگیجه شدیدی دارد، به همین خاطر سریعاً به خانه رفتم و به اورژانس زنگ زدم اما اقدامات کادر درمان فایده‌ای نداشت.

 به دنبال اعلام این خبر، جسد با دستور قضایی برای تعیین علت اصلی فوت و معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد که متخصصان با آزمایش‌های سم‌شناسی و آسیب‌شناسی اعلام کردند، متوفی بر اثر مصرف قرص برنج فسفید آلومینیوم فوت کرده است که این مرگ مشکوک وارد فاز تحقیقات جنایی شد.

همین سرنخ کافی بود تا کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با دستور بازپرس جنایی وارد عمل شوند، در اقدامات اطلاعاتی مشخص شد، همسر مقتول خط‌های تلفن فعال زیادی دارد و هیچکس از این موضوع خبری نداشته است که همین موضوع فرضیه وقوع جنایت را پررنگ کرد.

اقدامات ویژه فنی نیز حکایت از آن داشت روز حادثه زن جوان هنگامی که در خانه‌ حضور داشته با آرامش کامل به اپراتور اورژانس اعلام کرده که همسرش به‌خاطر مصرف کیک و شیر فاسد حالش بده شده و درخواست اورژانس کرده است.

طولی نکشید که زن جوان هدف تحقیقات جنایی قرار گرفت اما او با اظهارات ضد و نقیضی منکر مالکیت خط‌های فعال تلفن همراه و تناقض‌گویی خود در روز حادثه با اپراتور اورژانس شد. این در حالی بود که اقدامات مخابراتی نشان می‌داد او از ماه‌های گذشته با مرد جوانی به صورت تلفنی با خط‌های مخفیانه‌اش در ارتباط بوده و این ارتباط چند روز قبل از حادثه نیز پررنگ‌تر شده است.

بدین ترتیب زن و مرد جوان با دستور بازپرس جنایی توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی بازداشت شدند، آنها در بازجویی‌ها پس از مواجه با شواهد و مدارک موجود ارتباط مخفیانه خود را تایید کردند اما منکر هرگونه ارتکاب قتل با قرص برنج شدند.

تحقیقات همچنان ادامه داشت تا اینکه تابستان سال 1403، زن جوان به قتل همسر خود اعتراف کرد و ماجرا را اینطور توضیح داد: با مسعود اختلاف داشتم و با مرد غریبه به صورت پنهانی ارتباط گرفته بودم. با توجه به این موضوع تصمیم گرفتیم تا با همدستی یکدیگر همسرم را با قرص برنج به قتل برسانیم و ازدواج کنیم.

متهم گفت: بنا بر نقشه قبلی معشوقه ام قرص برنج تهیه کرد و آن را داخل کپسول قرص‌های لاغری ریخت و تحویلم داد، من نیز در ادامه آن را به همسرم خوراندم که حالش خیلی بد شد؛ سریعاً با اورژانس تماس گرفتم اما در بخش اورژانس جانش را از دست داد،قصد داشتم تا با تناقض‌گویی و عادی‌سازی مسیر پرونده را تغییر دهم اما دستگیر شدم، بسیار پشیمان هستم و عذاب وجدان دارم.

متهم دیگر پرونده هنگامی که متوجه شد زن جوان ماجرای قتل را لو داده است به ارتکاب جنایت ریختن پودر قرص برنج در پوکه‌های کپسول قرص لاغری مقتول اعتراف کرد که بدین ترتیب پازل این پرونده جنایی تکمیل شد.

با دستور بازپرس محمدجواد شفیعی از شعبه پنجم دادسرای امورجنایی، متهمان برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس‌ آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند و سیرمراحل قانونی پرونده همچنان ادامه دارد.


رکنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پایگاه هوایی نواتیم رژیم صهیونیستی هدف موشک فراصوت ارش یمن قرار گرفت
کاهش قیمت چغاله بادام و گوجه سبز در میادین میوه و تره بار شهرداری تهران
تلاش ملوان برای پیروزی تاریخی مقابل سپاهان در یک چهارم نهایی جام حذفی
انفجار در بندر شهید رجایی بندر عباس+ فیلم
وداع جهان با پاپ فرانسیس+ فیلم
دیپلماسی چندلایه؛ ابتکار عمل ایران در بزنگاه تحولات منطقه ای وجهانی
نورنما | مقصد نهایی جواد قارایی،ایرانگرد معروف کجاست؟
زمان قرعه کشی جدید و اعلام نتایج محصولات ایران خودرو مشخص شد
«حسین وفایی» ستاره ایرانی اسنوکر، دنیای اسنوکر را به لرزه انداخت+ فیلم
استقلال با مجتبی جباری به دنبال نجات | نبرد حساس برابر پیکان
شبی پر از هیجان؛جدال دیدنی رئال مادرید و بارسلونا در فینال جام حذفی
تعقیب و تیراندازی بامدادی در قلهک / راز راننده فراری فاش شد
جزییات گروگان‌گیری خونین در مجیدیه
کلیپ باشگاه استقلال قبل از بازی با پیکان
دهک‌بندی یارانه‌بگیران تغییر کرد؛ اصلاح نظام حمایتی با آئین‌نامه تازه دولت
حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در 1404 چقدر افزایش یافت؟ / جزئیات افزایش حقوق اعلام شد
روایت تلخ ربودن دختر جوان /تایید مجدد حکم اعدام مرد شیطان‌صفت
جزییات تغییرات مهم در کنکور 1404
تصادف زنجیره‌ای در محور یاسوج- اصفهان با 13 کشته و مجروح
فقط تا فردا برای ثبت‌نام طرح یسنا فرصت دارید! +مشمولین و مبلغ پرداختی
فرجام عاملان قتل فجیع مادر و دختر تایبادی
جزییات تیراندازی خونین در پایتخت با 3 کشته
ابلاغ آئین نامه افزایش ودیعه مسکن در سال 1404 + جدول مبالغ جدید
شبح جنگ میان قدرتهای هسته‌ای در کشمیر؛ تهران در نقش میانجی منطقه‌ای
جزییات و زمان تغییر ساعت کاری ادارات اعلام شد
وضعیت آب و هوا امروز 6 اردیبهشت + وضعیت استانها
برنامه مسابقات امروز 6 اردیبهشت + پخش زنده
از صحرای طبس تا میز مذاکرات مسقط؛ تقاطع تاریخ و دیپلماسی
آغاز سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
خداداد و مدیرعامل فولاد هر دو محروم شدند + فیلم حواشی بازی
یک سال محرومیت از کوپا دل ری | آیا رئال مادرید فردا بازی میکند؟
ایران، پرچمدار هم‌گرایی فرهنگی و جذب سرمایه‌گذاری در اکو
جدول به روز لیگ برتر فوتبال ایران جمعه 5 اردیبهشت
نورنما |زنده ماندن موتورسوار پس از سانحه ای هولناک
گزارش تصویری | روز فوتبالی رئیس جمهور
VAR قطع شد | 17 دقیقه توقف در بازی فولاد- تراکتور
بتن، قاتل خاموش ساختمان‌سازی ایران
پر حاشیه ترین بازی لیگ برتر تمام شد؛ فولاد (1) تراکتور (2) + خلاصه بازی
بلیت نیمه نهایی برای گل گهر و حذف نساجی | گل گهر (3) -نساجی (1)
جزئیات اعزام زائران تهرانی به حج اعلام شد
محکومیت اقدام غیرقانونی و ناموجه دولت پاراگوئه در برچسب‌زنی به نیروهای مسلح ایران
فاجعه ای دیگر در جاده قدیم قم–کاشان
هشدار گرد و خاک محلی برای خوزستانی‌ها
افزایش دما و تداوم آلودگی هوا در پایتخت
قیمت طلا و سکه بالا می‌رود یا پایین می آید؛ رئیس اتحادیه پاسخ می دهد!
امکان تقلب در کنکور به صفر رسید!
پایان تلخ سفر زوج میانسال در جاده خاوران
درگیری خشونت‌آمیز در پمپ‌بنزین بوکان بر سر یک تذکر ساده+صحنه های خشن
برنج ایرانی گران شد+ جدول قیمت
ایران و روسیه برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید به توافق رسیدند
X
آگهی تبلیغاتی