×
سیاسی
شناسه خبر : 179531
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/04/05 ساعت 23:53

جلیلی: دلار 3 هزار تومانی را به 30 هزار تومان رساندند/جهش را در سایه عدالت می‌خواهیم

نامزد چهاردهمین دور انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه 8 سال قبل تحریم‌ها به هزار و 500 تحریم رسید و حتی سوخت هواپیما به آنها نمی‌دادند که برای صحبت کردن به خارج بروند، گفت:یادمان هست که دلار سه هزار تومانی تحویل گرفتند و دلار سی هزار تومانی تحویل دادند.

نورنیوز-گروه سیاسی: کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما جهش را در سایه عدالت می‌خواهیم نه اینکه فرصت‌ها فقط در اختیار عده‌ای خاص باشد، گفت: ۱۹ هزار سانتریفیوژ کشور برچیده و دستاورد جوانان و دانشمندان هسته‌ای کشور تخریب شد.
 سعید جلیلی امشب در اجتماع مردم کرمان در سالن شهدای کارگر با بیان اینکه با تبریک عید غدیر خم، اظهار داشت: خدا را شاکرم در این روز عزیز عید غدیر در جمع مردم استان کرمان حضور یافتم و در جمع همشهریان شهید حاج قاسم سلیمانی هستم.

وی با بیان اینکه غدیر یعنی نگاه به قله و اکتفا نکردن به حداقل‌ها، گفت: در روز عید غدیر باید در فرهنگ غدیر تامل کنیم؛ عید غدیر این فرهنگ را به ما می‌گوید که به یاری امام علی (ع) به سمت قله حرکت کنید.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در آستانه یک انقلاب مهم در کشور هستیم، بیان کرد: سه سال پیش انتخابی را انجام دادیم که خیلی اهمیت داشت.

وی با بیان اینکه هشت سال قبل‌تر کشور در جایی بود که رشد اقتصادی کشور به اعتراف خودشان به صفر و منفی رسیده بود، گفت: این نگاه برای مردم وقتی می‌خواست راه حل نشان بدهد یا به قول خودشان کلید نشان بدهد نگاه به چند قدرت خارجی و با آنها گفت‌وگو کردن و بعد رضایت آنها را گرفتن بود.

جلیلی با اشاره به اینکه یادمان هست رسماً بیان کردند که با آنها که بیشترین دشمنی را با ملت دارند ارتباط برقرار می‌کنیم و تمام مشکلات برطرف می‌شود، افزود: در این قرارداد با دشمن نتیجه این شد که 19 هزار سانتریفیوژ کشور برچیده و دستاورد جوانان و دانشمندان هسته‌ای کشور تخریب شد.

وی با بیان اینکه تحریم‌ها به هزار و 500 تحریم رسید و حتی سوخت هواپیما به آنها نمی‌دادند که برای صحبت کردن به خارج بروند، ادامه داد: یادمان هست که دلار سه هزار تومانی تحویل گرفتند و دلار سی هزار تومانی تحویل دادند.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه نگاه به بیرون و نگاه حداقلی، نگاه دولت روحانی بود اما مردم سه سال پیش با انتخاب آیت‌الله رئیسی این نگاه را تغییر دادند، گفت: شهید رئیسی به جوانان باور داشت.مح

وی با بیان اینکه همان‌ها که راهبرد فشار حداکثری را داشتند رسماً بیان کردند که این راهبرد شکست فاحش بوده است، افزود: آنها که می‌گفتند ما روابط خارجی بلد هستیم ارتباط خود را معطوف به چند کشور خارجی کردند و واقعیت این است که برجام هیچ نفعی برای آنها نداشت.

جلیلی با اشاره به اینکه خیلی از شهرها و روستاها و شرکت‌های دانش‌بنیان را رفته‌ایم و تولید در دولت روحانی کاهش پیدا کرد، ادامه داد: سخنگوی دولت قبل رسماً گفت تا توافق انجام نشود نمی‌توانم واکسن کرونا بخریم؛ چه شد که در دولت رئیسی واکسن به کشور آمد و بیماری کنترل شد.

وی با بیان اینکه ناامیدی و ناتوانی را در کشور ترویج دادند و امروز هم همین صحبت را انجام می‌دهند؛ باید این افراد را شناخت، گفت: ما امروز در این انتخاب نگاه شهید رئیسی را داریم.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه فرصت‌های کم نظیری برای کشور ما وجود دارد که می‌تواند کشور را به خوبی در مسیر جهش در شأن ملت ایران قرار داد، افزود: بستر را باید برای جوانان فراهم کرد تا هر ایرانی نقش خود را ایفا کند.

وی با بیان اینکه در جمع مردم می‌خواهم دلیل این ادعا را بیان کنم، ابراز داشت: همین مردم استان کرمان که می‌توانند بزرگترین فرصت‌ها را به جهش تبدیل کنند، نشان دادند که یک فرزند دیار کرمان می‌تواند یک جهان را تحت تاثیر خود قرار دهد؛ حاج قاسم سلیمانی از همین دیار به جایی می‌رسد که جهان را تحت تاثیر خود قرار داد و آمریکایی که ادعای ابرقدرتی داشت، کابوس ژنرال سلیمانی را داشت.

جلیلی با اشاره به اینکه امروز در یک آستانه انتخاب بزرگ هستیم، بیان کرد: آیا ملتی که قدرت حاج قاسم تولید می‌کند، نمی‌تواند در عرصه‌های مختلف دیگری چون اقتصاد، صنعت و گردشگری این قدرت را تولید کند.

وی با بیان اینکه استان کرمان به تنهایی یک جهان فرصت است که می‌تواند نشان بدهد که به تنهایی به کشور جهش ببخشد، گفت: در صحبت از جهش کشور، یعنی تک تک روستاهای کشور یک سلول جهش باشند و کشاورز هم بتواند نقش خود را ایفا کند و این بستر توسط دولت فراهم شود.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ما جهش را در سایه عدالت می‌خواهیم نه اینکه اگر فرصتی از معدن و تجارت وجود دارد فقط در اختیار عده‌ای خاص باشد، افزود: مبارزه با فساد و مبارزه با تبعیض و ویژه‌خواری یک اصل است و امام علی (ع) می‌فرماید پیشرفت با عدالت به دست می‌آید.

وی با بیان اینکه نمی‌شود در یک معدن عده‌ای حقوق حداقلی بگیرند و عده‌ای حقوق نجومی؛ این عدالت نیست، گفت: بسیاری از بیکاری‌ها در استان کرمان می‌تواند برطرف شود و ظرفیت‌های زیادی در این استان وجود دارد.

جلیلی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته بارها به کرمان آمدم و ظرفیت‌های این استان را دیدم؛ به فرصت‌های کرمان آشنا هستم، افزود: به دولت نقش‌آفرین و برنامه‌ریز نیاز داریم تا کشوری بسازیم که در شأن ملت ایران است.

وی با بیان اینکه وقت زیادی نداریم و جمعه آینده انتخابات است، گفت: باید مردم را اقناع کنیم که کدام مسیر درست و کدام مسیر غلط است؛ چهار سال آینده می‌تواند به ضعف‌ها بگذرد اما این ضعف‌ها را باید به قوت تبدیل کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مصرف بی رویه داروهای «کورتون» در ایران
رسوایی یک مقام سابق تل‌آویو در آلمان
80 درصد کاربران از VPN استفاده می‌کنند
کشور در خطر سالخوردگی جمعیت قرار دارد
آیا اوتیسم با مصرف استامینوفن مرتبط است؟
کدام اشغال؟ کدام صلح؟
ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد
نایب قهرمانی ووشو ایران با 10 مدال رنگارنگ
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
ماهواره‌های ظفر، پایا، کوثر و سلیمانی تا پایان سال پرتاب می‌شوند
900 نفر از حامیان فلسطین در لندن بازداشت شدند
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
رشد چشمگیر قیمت لوازم‌التحریر و افزایش هزینه‌های زندگی در آمریکا
اسپانیا (6) - ترکیه (0) / صدرنشینی با جشنواره ای از گل + جدول گروه E
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
پزشکیان: توصیه‌های رهبری نصب العین مسئولان است
نجات بیماران در آتش‌سوزی بیمارستان لقمان حکیم
نورنما | درس عبرتی که قوی مادر به مرغ دریایی مزاحم داد
دولت رویکردی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیش گرفته است
تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه را بزرگ نمایی نکنیم + فیلم
توسعه روابط راهبردی ایران و عراق کلید ثبات منطقه است
نشانه‌ای دال بر از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
گزارش تصویری| دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
حمله پهپادی ارتش یمن به چندین هدف در جنوب اسرائیل
پزشکیان: گزارش ها حاکی از آغاز دوره خشکسالی در منطقه ما است
کاپادزه: در فینال کافا با چند غایب مهم روبه‌رو هستیم
16 شهریور شش‌تایی‌ترین روز سال برای پرسپولیس
قدردانی ویژه رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت؛ معیشت مردم اولویت اصلی کشور است
جنایت حمله به مدرسه فارابی زیر نگاه منفعل جامعه بین‌الملل انجام شد
ایران و بازار 400 میلیارد دلاری انیمیشن
استقلال تهران رکورد گران‌ترین تیم لیگ برتر ایران را شکست
کاهش چشمگیر 25 درصدی ذخایر آبی سدهای کشور
انتقال نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو
زمان افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی اعلام شد
قربانی اسیدپاشی ضارب خود را بخشید
هشدار گروسی برای جهانی با 20 تا 25 کشور صاحب سلاح‌های اتمی
انتقاد قلعه‌نویی از برنامه‌ریزی کافا؛ نخواستیم لیگ را تعطیل کنیم
بیش از 1.1 میلیون تن کود یارانه‌ای در پنج ماه اخیر توزیع شد
زمان و مکان 3 مسابقه مهم هفته سوم لیگ برتر اعلام شد
رونمایی از جام قهرمانی کافا در تاشکند
فریبکاری آمریکا در ماجرای مذاکره بار دیگر عیان شد
بازیکنان سرباز، برای حضور در همه تیم‌ها آزاد هستند
اعتراض هزاران آمریکایی در واشنگتن علیه حضور گارد ملی + فیلم
نتانیاهو: گسترش عملیات نظامی در ورودی‌ها و داخل شهر غزه ادامه دارد
نایب قهرمانی کاراته ایران با 22 مدال رنگارنگ
مدارس حضوری و تمام‌وقت، مانند گذشته، فعالیت خواهند داشت
تأسیسات هسته‌ای ایران خط قرمز است؛ نباید ساده‌انگارانه برخورد کرد
به رسمیت شناختن کشور فلسطین «عواقب ویرانگری» به همراه دارد
عراقچی به بریتانیا، فرانسه و آلمان هشدار داد: مسیرتان را اصلاح کنید
X
آگهی تبلیغاتی