×
سیاسی
شناسه خبر : 179531
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/04/05 ساعت 23:53
جلیلی: دلار 3 هزار تومانی را به 30 هزار تومان رساندند/جهش را در سایه عدالت می‌خواهیم

جلیلی: دلار 3 هزار تومانی را به 30 هزار تومان رساندند/جهش را در سایه عدالت می‌خواهیم

نامزد چهاردهمین دور انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه 8 سال قبل تحریم‌ها به هزار و 500 تحریم رسید و حتی سوخت هواپیما به آنها نمی‌دادند که برای صحبت کردن به خارج بروند، گفت:یادمان هست که دلار سه هزار تومانی تحویل گرفتند و دلار سی هزار تومانی تحویل دادند.

نورنیوز-گروه سیاسی: کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما جهش را در سایه عدالت می‌خواهیم نه اینکه فرصت‌ها فقط در اختیار عده‌ای خاص باشد، گفت: ۱۹ هزار سانتریفیوژ کشور برچیده و دستاورد جوانان و دانشمندان هسته‌ای کشور تخریب شد.
 سعید جلیلی امشب در اجتماع مردم کرمان در سالن شهدای کارگر با بیان اینکه با تبریک عید غدیر خم، اظهار داشت: خدا را شاکرم در این روز عزیز عید غدیر در جمع مردم استان کرمان حضور یافتم و در جمع همشهریان شهید حاج قاسم سلیمانی هستم.

وی با بیان اینکه غدیر یعنی نگاه به قله و اکتفا نکردن به حداقل‌ها، گفت: در روز عید غدیر باید در فرهنگ غدیر تامل کنیم؛ عید غدیر این فرهنگ را به ما می‌گوید که به یاری امام علی (ع) به سمت قله حرکت کنید.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در آستانه یک انقلاب مهم در کشور هستیم، بیان کرد: سه سال پیش انتخابی را انجام دادیم که خیلی اهمیت داشت.

وی با بیان اینکه هشت سال قبل‌تر کشور در جایی بود که رشد اقتصادی کشور به اعتراف خودشان به صفر و منفی رسیده بود، گفت: این نگاه برای مردم وقتی می‌خواست راه حل نشان بدهد یا به قول خودشان کلید نشان بدهد نگاه به چند قدرت خارجی و با آنها گفت‌وگو کردن و بعد رضایت آنها را گرفتن بود.

جلیلی با اشاره به اینکه یادمان هست رسماً بیان کردند که با آنها که بیشترین دشمنی را با ملت دارند ارتباط برقرار می‌کنیم و تمام مشکلات برطرف می‌شود، افزود: در این قرارداد با دشمن نتیجه این شد که 19 هزار سانتریفیوژ کشور برچیده و دستاورد جوانان و دانشمندان هسته‌ای کشور تخریب شد.

وی با بیان اینکه تحریم‌ها به هزار و 500 تحریم رسید و حتی سوخت هواپیما به آنها نمی‌دادند که برای صحبت کردن به خارج بروند، ادامه داد: یادمان هست که دلار سه هزار تومانی تحویل گرفتند و دلار سی هزار تومانی تحویل دادند.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه نگاه به بیرون و نگاه حداقلی، نگاه دولت روحانی بود اما مردم سه سال پیش با انتخاب آیت‌الله رئیسی این نگاه را تغییر دادند، گفت: شهید رئیسی به جوانان باور داشت.مح

وی با بیان اینکه همان‌ها که راهبرد فشار حداکثری را داشتند رسماً بیان کردند که این راهبرد شکست فاحش بوده است، افزود: آنها که می‌گفتند ما روابط خارجی بلد هستیم ارتباط خود را معطوف به چند کشور خارجی کردند و واقعیت این است که برجام هیچ نفعی برای آنها نداشت.

جلیلی با اشاره به اینکه خیلی از شهرها و روستاها و شرکت‌های دانش‌بنیان را رفته‌ایم و تولید در دولت روحانی کاهش پیدا کرد، ادامه داد: سخنگوی دولت قبل رسماً گفت تا توافق انجام نشود نمی‌توانم واکسن کرونا بخریم؛ چه شد که در دولت رئیسی واکسن به کشور آمد و بیماری کنترل شد.

وی با بیان اینکه ناامیدی و ناتوانی را در کشور ترویج دادند و امروز هم همین صحبت را انجام می‌دهند؛ باید این افراد را شناخت، گفت: ما امروز در این انتخاب نگاه شهید رئیسی را داریم.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه فرصت‌های کم نظیری برای کشور ما وجود دارد که می‌تواند کشور را به خوبی در مسیر جهش در شأن ملت ایران قرار داد، افزود: بستر را باید برای جوانان فراهم کرد تا هر ایرانی نقش خود را ایفا کند.

وی با بیان اینکه در جمع مردم می‌خواهم دلیل این ادعا را بیان کنم، ابراز داشت: همین مردم استان کرمان که می‌توانند بزرگترین فرصت‌ها را به جهش تبدیل کنند، نشان دادند که یک فرزند دیار کرمان می‌تواند یک جهان را تحت تاثیر خود قرار دهد؛ حاج قاسم سلیمانی از همین دیار به جایی می‌رسد که جهان را تحت تاثیر خود قرار داد و آمریکایی که ادعای ابرقدرتی داشت، کابوس ژنرال سلیمانی را داشت.

جلیلی با اشاره به اینکه امروز در یک آستانه انتخاب بزرگ هستیم، بیان کرد: آیا ملتی که قدرت حاج قاسم تولید می‌کند، نمی‌تواند در عرصه‌های مختلف دیگری چون اقتصاد، صنعت و گردشگری این قدرت را تولید کند.

وی با بیان اینکه استان کرمان به تنهایی یک جهان فرصت است که می‌تواند نشان بدهد که به تنهایی به کشور جهش ببخشد، گفت: در صحبت از جهش کشور، یعنی تک تک روستاهای کشور یک سلول جهش باشند و کشاورز هم بتواند نقش خود را ایفا کند و این بستر توسط دولت فراهم شود.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ما جهش را در سایه عدالت می‌خواهیم نه اینکه اگر فرصتی از معدن و تجارت وجود دارد فقط در اختیار عده‌ای خاص باشد، افزود: مبارزه با فساد و مبارزه با تبعیض و ویژه‌خواری یک اصل است و امام علی (ع) می‌فرماید پیشرفت با عدالت به دست می‌آید.

وی با بیان اینکه نمی‌شود در یک معدن عده‌ای حقوق حداقلی بگیرند و عده‌ای حقوق نجومی؛ این عدالت نیست، گفت: بسیاری از بیکاری‌ها در استان کرمان می‌تواند برطرف شود و ظرفیت‌های زیادی در این استان وجود دارد.

جلیلی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته بارها به کرمان آمدم و ظرفیت‌های این استان را دیدم؛ به فرصت‌های کرمان آشنا هستم، افزود: به دولت نقش‌آفرین و برنامه‌ریز نیاز داریم تا کشوری بسازیم که در شأن ملت ایران است.

وی با بیان اینکه وقت زیادی نداریم و جمعه آینده انتخابات است، گفت: باید مردم را اقناع کنیم که کدام مسیر درست و کدام مسیر غلط است؛ چهار سال آینده می‌تواند به ضعف‌ها بگذرد اما این ضعف‌ها را باید به قوت تبدیل کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
طرح توزیع شیر در تمامی مدارس ابتدایی کشور اجرا شده‌است
مدال طلای نخبگان دنیا بر گردن زن ایرانی
ایران – پرتغال؛ آزمون بزرگ شاگردان قلعه‌نویی در خرداد 1405
فاجعه در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود هیات کانادایی به کرانه باختری
رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است
صحن حضرت زهرا (س) در نجف امروز افتتاح می‌شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه26 آذر 1404+ جدول
جزئیات شروط ورود معلمان به مدارس غیردولتی
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
هدیه بزرگ شکیل اونیل برای 600 کودک
فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چقدراست؟
عراقچی و لاوروف دیدار کردند
پادکست | نشانه هایی از بیماری خودایمنی
افزایش قیمت دلار عامل اصلی افزایش قیمت آجیل
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز 6 هزار واحد رشد کرد
تاکید چین بر ایفای نقش محوری فلسطین در آینده غزه
بارش یک متری برف در شهرستان رابر تکذیب شد
بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون درگذشت
توزیع مرغ منجمد تنظیم بازاری با قیمت کمتر از 100 هزار تومان
کالابرگ الکترونیکی دهک‌های دیگر تا هفته آینده پرداخت می‌شود
پاسخ معاون وزیر به چالش رسانه‌ها؛ کاغذ، اقتصاد و اینترنت خبرنگاران
3 هزار لیتر بنزین دپو شده قاچاق در قلعه‌گنج کشف شد
اذعان ترامپ به آزادی همه اسیران زنده و کشته‌شده رژیم صهیونیستی
اقدام نظامی آمریکا در صورت نقض آتش‌بس اوکراین
بارش‌های نرمال در راه، اما بحران آب کشور همچنان ادامه دارد
آیا اجماع‌سازی ترامپ نشانه قدرت است یا بحران؟
مدارس چهارمحال و بختیاری در نوبت بعدازظهر غیرحضوری شد
اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد
برف، برخی از مدارس استان همدان را در نوبت بعدازظهر به تعطیلی کشاند
عرضه بلیت‌های 60 دلاری به فدراسیون‌ها برای جام جهانی 2026
تحویل اولین رام قطار چینی برای ورود به متروی تهران
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(139) «جلفا»
«هنر قانع‌کردن مردم» در گفت‌وگو با دکتر محمد خدادی
لاوروف: آمریکا پذیرفت سرزمین‌های قدیمی باید دوباره به روسیه بازگردند
نشست دوحه برای تشکیل نیروی بین المللی در غزه برگزار شد
برتری مصر مقابل نیجریه؛ حریف ایران با دست پر به جام جهانی می‌آید
تعلیق 6 ماهه فعالیت شاخه نظامی جریان صدر در دو شهر عراق
ایران سردتر می‌شود
6 پرواز ورودی و خروجی فرودگاه اهواز دچار اخلال شد
کاهش تلفات تصادفات اولویت اصلی طرح ترافیکی زمستانی 1403 است
تغییر ساعت کاری قوه قضاییه تا 15 فروردین 1405
انحراف اتوبوس در جاده کرمان به رفسنجان 15 مجروح برجای گذاشت
یارانه کودکان دارای سوءتغذیه واریز شد
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید
425 هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال 1405 ثبت نام کردند
یک سرباز صهیونیست دیگر به دلیل «مشکلات روانی» خودکشی کرد
پزشکیان: ظرفیت جابه‌جایی در استان تهران به 160 میلیون نفر سفر می‌رسد
توضیح وزیر رفاه درباره اجرای طرح «کارت امید مادر»
مسابقه تسلیحاتی در قاره‌ای که صلح را فراموش کرده است
X
آگهی تبلیغاتی