×
سیاسی
شناسه خبر : 179530
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/04/05 ساعت 23:45
پزشکیان: لطفاً زیاد از من تعریف نکنید/مشکل معیشت بازنشستگان برازنده ما نیست

پزشکیان: لطفاً زیاد از من تعریف نکنید/مشکل معیشت بازنشستگان برازنده ما نیست

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ، سرلشکرهای ما که این انقلاب را با جان و دل حفظ کردند و بازنشسته و مشکل معیشت پیدا کرده اند؛ این برازنده ما نیست، گفت:اگر زیاد از من تعریف کنید یک مرتبه توهم مرا برمی‌دارد و خیال می‌کنم که کسی شده ام، لطفاً زیاد تعریف نکنید.

نورنیوز-گروه سیاسی: کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه با شما طرحی نو در خواهیم انداخت و مملکتی درست می‌کنیم که برازنده ایران و ایرانی باشد، گفت: مطمئن باشید که اگر دست به دست هم دهیم می توانیم مشکل مملکت را حل کنیم.
 مسعود پزشکیان نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ‌در جمع حامیان خود در سالن فجر کرمان با بیان اینکه من یک فردی مثل شما هستم اگر زیاد از من تعریف کنید یک مرتبه توهم مرا برمی‌دارد و خیال می‌کنم که کسی شده ام، لطفاً زیاد تعریف نکنید، اظهار داشت: اگر کاری از دست ما بر بیاید تلاش بر این خواهیم کرد که همراه با شما ایرانی سربلند بسازیم؛ من یکی از بندگان ضعیف خدا در خدمت شما و خدمتگزار شما هستم، با توکل به خدا با شما ایرانی سربلند و عزیز در منطقه و کشور خواهیم ساخت.

وی با بیان اینکه امروز در حقیقت روز ولایت و غدیر خم بود؛ نگاه، باور و اعتقاد من وصیت کبری است، مشکل ما این است که به آنچه حضرت علی (ع) و خدا در قرآن گفته عمل نمی‌کنیم، اگر عمل می کردیم این بلاها بر سر این جامعه نمی‌آمد، افزود: حضرت علی (ع) در وصیتش در همین قدم اول توصیه به تقوا می کند و می گوید دنبال دنیا راه نیفت، اگر دنیا دنبال تو راه بیفتد. از این دنیا چیزی از شما گرفتند تاسف نخور، بعد حضرت علی (ع) می گوید چه کسی می تواند حق بگوید و از حق مظلوم دفاع کند؟؛ چه کسی می تواند در مقابل ظالمان، زورگویان و توهین گران بایستد؟؛ آن کسی که وابسته به پست، مقام، قدرت و پول نباشد.

پزشکیان با بیان اینکه  آن کسی می‌تواند از مردم دفاع کند و پشت مظلومان بایستد که طرفدار مظلوم باشد و پست و مقام فریبش ندهد، تصریح کرد: برای اینکه اگر منِ نوعی به عنوان نماینده بترسم که از حق مردم دفاع کنم چون شاید فردا رد صلاحیت شوم، محافظه کار می شوم؛ بزرگان شما برای کشور افتخار آفریدند اگر فعالیت‌های هاشمی رفسنجانی در دوره مسئولیتش نبود، ایران به اینجا نمی‌رسید. باید قدردان بزرگان باشیم. ما قدر بزرگان را می‌دانیم، آمده‌ایم مظلومیت و محرومیت ها را از بین ببریم. باید حق به حق دار برسد.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ‌این مردم هستند که تصمیم می‌گیرند کدام مسئولان بر منصب بنشینند، ادامه داد: ای مردم، ظالمانی که در جامعه خواستند به مردم ظلم کنند، این نماینده و مسئول است که باید فریاد بکشد و در مقابل ظالم بایستد؛ آنچه که ما و شما (مردم) می توانیم در زندگی پیگیری کنیم مطالبه حق است و عدالت؛ حق مردم و آنچه در جامعه وجود دارد؛ همه کسانی که اینجا (استان کرمان) زندگی می کنند و بزرگان شما برای کشور ما افتخار خلق آفریدند، کاری که هاشمی رفسنجانی در دوره مسئولیتش انجام داد، اگر نبود، ایران به اینجا نمی رسید.

پزشکیان تاکید کرد: باید قدر این بزرگان را دانست، نامردی است اگر آدم قدر خدمتگزاران خودش را نداند و فراموش کند یا کسانی که برای مملکت زحمت کشیده اند را نادیده بگیرد؛ ما آماده ایم قدر بزرگانمان را بدانیم، : مظلومیت و محرومیت های جامعه را باید از بین ببریم؛ ما باید کاری کنیم که حق به حق دار برسد؛ نباید اجازه دهیم عده ای خاص قدرت را به دست بگیرند و هرچه دلشان خواست انجام دهند، بعد از طرف مردم هم بگویند مردم اینطوری می گویند یا آنگونه هستند که آنها می گویند.

پزشکیان بیان کرد: در گفت وگوها  یکی از آقایان گفت بازهم البته از این حرف ها می زنند گفت که نمی گذارم شما رئیس جمهور شوید؛ همان موقع گفتم شما نه خدایید و نه مردم، این مردم هستند که تایید خواهند کرد چه کسی باید قدرت را به دست بگیرد؛ این مردم هستند که تصمیم خواهند گرفت چه کسی جرات دارد در خیابان به دختران و زنان ما توهین و بی‌حرمتی کند، افزود: حضرت علی(ع) که امام ماست و مدعی هستیم شیعه او هستیم، می گوید دلیل اینکه یک حاکمیت یا مسئولی درست یا غلط است، این است که مردم پشت سر او چه می گویند، حاکمان و مسئولان خدمتگزاران مردم هستند؛ مردم اگر اینها را قبول نکنند، حق نشستن در آنجا را ندارند، این حق مردم است که تصمیم بگیرند چه کسی باید بیاید چه کسی نباید بیاید. اینها تصور می‌کنند آنجا نشستند و باید برای مردم تصمیم بگیرند.

وی با بیان اینکه  حضور و وجود شما و مشارکت شما به طور قطع مشت محکمی به دهان هم یاوه گویان خارجی خواهد بود که ایران ما را در تفرقه، تضاد و اختلاف می خواهند و نیز مشت بر کسانی است که با رفتارشان این مشکلات را در جامعه ایجاد کرده اند، گفت: تلاش خواهیم کرد تمام گره‌های موجود در جامعه باز شود،  برای من به عنوان یک دانشگاهی و ایرانی غیر قابل قبول است ما از امارات، دبی، عراق، ترکیه و کشورهای دیگر عقب بمانیم.باید برای جوانان که نخبگان و آینده سازان ما هستند میدانی آماده کنیم که شکوفایی، عزت و افتخار را به جامعه ما برگردانند. باید به توانمندان میدان دهیم که کار کنند، باید به معلمان احترام بگذاریم و قدرشان را بدانیم چون باغبانان فردای مملکت ما هستند و آن را می سازند.

وی با بیان اینکه به کشاورزان، دامداران، نیروهای انتظامی و بازنشستگان باید رسیدگی شود، گفت: بازنشستگان از وضعیت زندگی خود برای من گفتند و من از شنیدن حرف های آنها شرمنده شدم؛ زمان شاه یک سرگرد می آمد همه می لرزیدند، الان سرلشکرهای ما که این انقلاب را با جان و دل حفظ کردند و بازنشسته شدند، مشکل معیشت پیدا کرده اند؛ این برازنده ما نیست و نباید اجازه بدهیم عزیزانی که برای سربلندی ما با جان و دل تلاش کردند در زندگی خود گرفتار شوند و شرمنده خانواده خود شوند.

وی با تاکید بر اینکه با شما طرحی نو در خواهیم انداخت و مملکتی درست می‌کنیم که برازنده ایران و ایرانی باشد، یادآورشد: مطمئن باشید که اگر دست به دست هم دهیم می توانیم مشکل مملکت را حل کنیم، به امید پیروزی، موفقیت و سربلندی ایران،زنده باد کرمان، زنده باد ایران و ایرانی.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت سکه امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول قیمت سکه امامی
دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق
تنش دیپلماتیک استرالیا و اسرائیل؛ واکنش تند پنی وانگ به عدم مجازات عاملان قتل امدادگر
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 29 مرداد 1405+جدول پخش
حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز
ترامپ به دنبال احیای فناوری قدیمی در ناوهای هواپیمابر؛ ماجرا چیست؟
آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟
وزیر خارجه سوریه: حمله اسرائیل به ابوالظهور هیچ توجیهی نداشت
جدول قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه 29 مرداد
پلیس راهور: مقابل مراکز برگزاری کنکور سد معبر نکنید
جدول پخش زنده بازی‌های پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ فوتبال، کشتی، والیبال و بسکتبال
جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 29 مرداد
ترامپ در انتظار یک غافلگیری جدید؟
آغاز واریز حقوق مرداد ماه بازنشستگان تامین اجتماعی+ اعلام زمان پرداخت معوقات
قطعی برق ایلام امروز پنجشنبه 29 مرداد + لینک
جنگ و اقتصاد ریاضتی
برنامه قطعی برق تهران امروز پنجشنبه 29 مرداد+لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول
ماینرهای قاچاق در ساری لو رفتند؛ 70 دستگاه کشف شد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول قیمت ارزها در بازار آزاد
قیمت طلا امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
80 درصد آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد؛ جزئیات پاکسازی 3 موج آلودگی
آخرین قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول
انتخابات داخلی لیکود پیروزی نتانیاهو یا زنگ خطر برای دولت راستگرا؟
ابهام در تعویض پلاک موتورسیکلت‌های برقی هنگام معامله رفع شد
وزیر علوم: به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد
سوت ماراتن کنکور 1405 به‌صدا درآمد
ترفند سلول‌های سرطانی برای پنهان شدن از چشم سیستم ایمنی!
مقام مستعفی دولت ترامپ: جنگ با ایران به نفع امنیت ملی آمریکا نیست
آمریکا مدعی شد: 757 نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند
ترامپ به دنبال مداکره نیست؟!
تصویر خیره‌کننده جیمز وب از مرگ یک ستاره و تولد سحابی شیر
استفاده کودکان از گوشی و تبلت چه تأثیری بر توانایی شناختی آنان دارد؟
پرونده‌سازی هوش مصنوعی برای کاربران!
زنان بخوانند؛ همه چیزهایی که باید از کمبود آهن بدانید
مصرف روزانه نوشیدنی‌های شیرین با افزایش خطر سرطان معده مرتبط است
کشتار جدید در غزه، سیلی به صورت میانجی‌گران و توافق‌هاست
مسکو و پکن در شورای امنیت علیه سیاسی‌کاری موضع گرفتند
آلمان شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
چهل روز پس از وداع
تأسیس سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی با مشارکت ایران و 28 کشور
همتی: درباره تأمین ارز و کالاهای اساسی به رهبر انقلاب اطمینان دادم
40 تریلیون دلار بدهی؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ از راه رسید
فولاد خوزستان 1-1 شمس آذر قزوین/ تقسیم امتیازات در هفته دوم لیگ برتر
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان درباره راهکارهای دیپلماتیک
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه موریتانی درباره تحولات منطقه
زلزله 4.2 ریشتری گیلانغرب را لرزاند
پکن: واشنگتن رویکرد خصمانه خود در قبال پیونگ‌یانگ را تغییر دهد
تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت