در

آغاز مذاکرات ایران و بحرین برای آزادسازی منابع ارزی

روابط عمومی بانک مرکزی از آغاز مذاکرات معاون امور بین‌الملل بانک مرکزی و معاون بانک مرکزی بحرین برای آزادسازی منابع مسدود شده بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سایر بانک‌های ایرانی در بحرین خبر داد.

آغاز مذاکرات ایران و بحرین برای آزادسازی منابع ارزی
0 دقیقه

نورنیوز-گروه اقتصادی: روابط عمومی بانکر مرکزی اعلام کرد، در ادامه مذاکراتی که در حاشیه پنجاهمین اجلاس سالانه بانک توسعه اسلامی در ریاض با مقامات بانک مرکزی بحرین به منظور آزادسازی منابع مسدود شده بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سایر بانک های ایرانی در بحرین صورت گرفت، خوشبختانه روز گذشته و پیش از سفر وزیر امور خارجه بحرین به تهران، مذاکرات مؤثری میان معاون امور بین‌الملل بانک مرکزی با معاون بانک مرکزی بحرین انجام شد.

دو طرف در این مذاکرات نسبت به آزادسازی منابع ارزی ایران در بحرین که در یک بستر فنی و بر اساس احترام متقابل صورت بپذیرد تاکید و تفاهم کردند از این رو امید می‌رود به زودی منتج به نتیجه شود و خبرهای خوبی منتشر شود.


نورنیوز

ارسال نظر