×
بین الملل
شناسه خبر : 179397
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/04/04 ساعت 14:29
حمله رژیم اسرائیل به لبنان؛ رویارویی واقعی یا جنگ روانی؟

«نورنیوز» بررسی می‌کند؛

حمله رژیم اسرائیل به لبنان؛ رویارویی واقعی یا جنگ روانی؟

کمتر کسی در این واقعیت تردید دارد که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تا زمانی در قدرت حضور دارد که جنگ ادامه داشته باشد؛ آیا این قاعده شامل گسترش نزاع نظامی به جبهه شمالی و نبرد تمام‌عیار رژیم اسرائیل با حزب‌الله لبنان خواهد شد؟

نورنیوز- گروه بین‌الملل: پنج روز پیش، ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد «طرح‌های عملیاتی» را برای حمله به گروه حزب‌الله لبنان تایید کرده است.

تنش میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان که از فردای 7 اکتبر و حمله به غزه آغاز شد، هفته گذشته با انتشار تصویری از پهپاد حزب‌الله موسوم به «هدهد» به اوج رسید؛ چراکه این تصاویر از سوی پهپادی فیلمبرداری و منتشر شده بود که توانست از رادارهای اسرائیلی پنهان بماند و بر فراز مراکز مهم، حساس، نظامی و غیرنظامی اراضی اشغالی ازجمله بندر حیفا پرواز کرده و تصویر بگیرد. اقدامی که نه تنها یک مانورِ اطلاعاتی محسوب می‌شد، بلکه سیستم اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی را به ریشخند گرفت.

بعد از اطلاعیه ارتش رژیم اسرائیل بود که سید حسن نصرالله، رهبر مقاومت لبنان و دبیرکل حزب‌الله ضمن اعلام آمادگی برای دفاع، به رژیم صهیونیستی هشدار داد در صورت تحمیل جنگ از سوی صهیونیست‌ها، مقاومت بی هیچ محدودیتی، قاعده و سقفی خواهد جنگید. او همچنین در این‌باره به قبرس هشدار داد و سبب شد «نیکوس کریستودولیدس»، رئیس‌جمهوری قبرس اعلام کرد که این کشور جزیره‌ای در شرق مدیترانه، در هیچ عملیات نظامی در منطقه یا جای دیگر دخالت ندارد.

اما این تنها قبرس نبود که با مواضعی شفاف، پایش را از نبردی نظامی دور کرد؛ بلکه فرماندهان نظامی، اطلاعاتی و رسانه‌های صهیونیستی در این فاصله پنج‌روزه درباره هرگونه جنگ افروزی علیه لبنان هشدار داده‌اند. «شاک فریلیش»، معاون سابق مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در این‌باره گفت: «در پی این حمله احتمالی، جبهه داخلی (رژیم) اسرائیل و توانایی‌های نظامی حیاتی آن به شدت ضربه خواهد خورد». روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» نیز نوشت: حزب‌الله لبنان بسیار هوشمند است و اسرائیل توان مقابله با پهپاد‌های آن را ندارد». همچنین خبرگزاری «سما» به نقل از «یسرائیل حسون»، معاون سابق شاباک که خطاب به سران سیاسی و نظامی رژیم اسرائیل سخن گفته، نوشت: «درباره ورود به لبنان دروغ نگویید و خودتان را گول نزنید که توان شکست حزب‌الله را در جنگ فرسایشی دارید». شبکه «سی‌ان‌ان» نیز عنوان کرد آمریکا نگران است در صورت وقوع جنگ تمام‌ عیار بین حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی، سامانه گنبدآهنین از پا درآید. از سوی دیگر «شائول گلدشتاین»، مدیر اجرایی شبکه برق رژیم صهیونیستی در سخنانی نسبت به توانایی حزب‌الله لبنان برای ایجاد اختلال در این شبکه و عدم آمادگی ارتش رژیم صهیونیستی برای مقابله با آن هشدار داد.

«آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا نیز در نشستی با «زاچی هانگبی»، رئیس شورای امنیت داخلی و «ران درمر» وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی خواستار خودداری این رژیم از تشدید تنش‌ها با لبنان شد. «عاموس هوکشتاین»، نماینده ویژه آمریکا نیز راهی سرزمین‌های اشغالی و لبنان با محوریت پیشگیری از گسترش دامنه جنگ شد. چراکه ناظران بین‌المللی معتقدند با توجه به نزدیک‌بودن انتخابات آمریکا، جو بایدن و دموکرات‌ها در کنار نیاز به حمایت از صهیونیست‌ها، گسترش دامنه جنگ در غرب آسیا را با اهداف انتخاباتی خود مغایر می‌دانند.

با این حال مقاومت لبنان همچون 9 ماه گذشته تاکید دارد که به هر تهاجمی پاسخی سخت و پشیمان‌کننده خواهد داد؛ به‌ویژه آنکه «طوفان الاقصی» و پس از آن نشان داد که پاسخ مقاومت نه به صورت جزیره‌ای و انفرادی بلکه در چارچوبی هماهنگ از عراق و سوریه گرفته تا لبنان و یمن و غزه اجرا می‌شود و تعیین‌کننده سرنوشت نهایی جنگ‌هاست. پاسخی که صهیونیست‌ها نیز به آن اعتراف دارند و لذا تحرکات اخیر آنها مبنی بر تشدید تحرکات برای جنگ گسترده با لبنان بیش از هرچیز در چارچوب جنگ روانی صهیونیست‌ها برای سرپوش‌گذاشتن بر شکست اطلاعاتی‌ و امنیتی‌ رژیم اسرائیل تلقی می‌شود.    

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
افزایش سرکوب اسرای زن فلسطینی در زندان الدامون
تأمین فوری لوازم‌التحریر و کتاب درسی دانش‌آموزان آسیب‌دیده
سناتور روس: بدون همکاری ایران، انتقال اورانیوم غنی‌شده شدنی نیست
هشدار باد شدید، رگبار و احتمال تگرگ در تهران
مخالفت کنفدراسیون فدراسیون آسیا با درخواست ایران
ادعای ترامپ درباره ایران از سوی سئول تکذیب شد
املاک علی کریمی با دستور قضایی توقیف شد
حذف چک‌های کاغذی چه مزایایی برای نظام بانکی دارد؟
رایگان شدن مترو به بودجه آسیب نمی‌زند
برگزاری مراسم اربعین سپهبد شهید موسوی در سراسر کشور
وزارت بهداشت: نگران هانتاویروس نباشید
آغاز بازگشت حجاج به کشور از 11 خرداد
هیچ هیأت حاکمه‌ای در آمریکا لبخند بر لب ایرانیان نیاورده است
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 21 اردیبهشت ؛ بازگشت سکه به کانال 200 هزار تومانی +جدول
نفتکش عراق با اجازه ایران از تنگه هرمز عبور کرد
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 21 اردیبهشت ؛ دلار 6 هزار تومان رشد کرد
هادی ساعی دوباره رئیس فدراسیون تکواندو شد
سرگردانی 100 کشتی هنگ‌کنگی در تنگه هرمز
برگزاری اربعین شهید موسوی در سراسر کشور
نورنما | حتما باید جنگ می شد؟!
تأکید رئیس‌جمهور بر تثبیت دستاوردهای میدان در دیپلماسی
جنجال تازه در رئال؛ شوامنی باز هم خبرساز شد
ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به ناوچه دنا جنایت جنگی است
نورویدئو | سند امنیتی جدید آمریکا؛ تکرار سیاست‌های شکست ‌خورده
هشدار البرادعی درباره «آپارتاید هسته‌ای» اسرائیل
پلیس فتا: روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنید
شوک انرژی به اقتصاد هند؛ سفر خارجی و خرید طلا محدود شود
قهرمانی آاک آتن؛ ناکامی دوباره طارمی در اروپا
ژاپن از پهپادهای جنگی مقوایی رونمایی کرد
واکنش پارلمان عراق به گزارش‌ها درباره پایگاه مخفی اسرائیل
نماینده پارلمان عراق: رأی‌گیری درباره کابینه این هفته برگزار می‌شود
افشای صادرات میلیونی تسلیحات انگلیسی به تل‌آویو
فرمانداری بندرلنگه: شهروندان نگران صدای انفجار نباشند
واکنش لیونل مسی به قهرمانی بارسلونا در لالیگا + عکس
هوای تهران در شرایط قابل قبول
وینی جونیور بدترین کاپیتان رئال مادرید شد
جزئیات معافیت تحصیلی دانش‌آموزان پسر پایه دوازدهم اعلام شد
آربلوا پس از شکست مقابل بارسلونا: ضربه آرنج گارسیا پنالتی بود
هانتا ویروس چه نشانه‌هایی دارد؟
سیاست چین در تنگه هرمز
واکنش انصارالله یمن به موضع ترامپ درباره پاسخ ایران
دریا، سنگر امنیت ملی و سکوی توسعه
پروژه علمی برای تبدیل ضایعات لبنیات به مصالح ساختمانی
دوفوریتی | درد بیماری یک طرف؛ غصه‌ی قیمت دارو هم یک طرف
اعدام جاسوس موساد اعدام و عامل نفوذی در پروژه‌های علمی کشور
منشأ لکه نفتی اطراف جزیره خارک مشخص شد
اقتصاد، اینترنت و امنیت ملی
تجاوز به ایران و سرانجام سیاست در آمریکا
نوه جان اف کندی: واشنگتن در ایران شکست خورده است