×
ورزشی
شناسه خبر : 179334
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/04/03 ساعت 21:13
نایب قهرمانی کشتی فرنگی نوجوانان آسیا به ایران رسید

نایب قهرمانی کشتی فرنگی نوجوانان آسیا به ایران رسید

در رده بندی تیمی کشتی فرنگی نوجوانان آسیا ، ایران با کسب 200 امتیاز پس از ازبکستان 215 امتیازی در جایگاه دوم ایستاد. قزاقستان نیز با 148 امتیاز سوم شد.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان ایران با کسب ۳ مدال طلا، ۴ مدال نقره و ۳ مدال برنز به عنوان نایب قهرمانی آسیا رسید.

 در روز پایانی رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان آسیا، عمادرضا محسن نژاد در وزن ۸۰ کیلوگرم به مدال طلا رسید اما امیرمهدی سعیدی نوا در ۶۵ و محمد کاظمی در وزن ۷۱ کیلوگرم در دیدار فینال نقابل رقبای خود تن به شکست دادند.

به این ترتیب در پایان این رقابت ها که در امان پایتخت اردن برگزار شد، ابوالفضل کرمی در وزن ۵۱ کیلوگرم، عمادرضا محسن نژاد در وزن ۸۰ کیلوگرم و دانیال ایزدی در وزن ۹۲ کیلوگرم به مدال طلا رسیدند، احمد بدرالدینی در وزن ۴۵ کیلوگرم و علیرضا امیری در وزن ۴۸ کیلوگرم، امیرمهدی سعیدی نوا در وزن ۶۷ کیلوگرم و محمد کاظمی در وزن ۷۱ کیلوگرم صاحب مدال نقره شدند و امیرعلی حیدری در وزن ۵۵ کیلوگرم، ابوالفضل شیری در وزن ۶۰ کیلوگرم و ایوب حسینوند در وزن ۱۱۰ کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند.

در رده بندی تیمی ایران با کسب ۲۰۰ امتیاز از رسیدن به قهرمانی بازماند و پس از ازبکستان ۲۱۵ امتیازی در جایگاه دوم ایستاد. قزاقستان نیز با ۱۴۸ امتیاز سوم شد.

نتایج نمایندگان ایران در این مسابقات به شرح زیر است:
در وزن ۴۵ کیلوگرم ، احمد بدرالدینی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۱۱ بر ۲ سند حاتم ناقوج از اردن را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۵ بر صفر مقابل نوردولت کومارالی از قزاقستان به برتری دست یافت و راهی دیدار فینال شد. بدرالدینی در این دیدار با نتیجه ۱۴ بر ۳ مغلوب امیدجان کرم اف از ازبکستان شد و به مدال نقره رسید.
در وزن ۴۸ کیلوگرم علیرضا امیری در دور نخست با نتیجه ۸ بر صفر مقابل یوجین هان از کره جنوبی به برتری دست یافت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۵ بر ۳ مقابل بیکاش کاچاپ از هند به پیروزی رسید و به دیدار پایانی راه یافت. امیری در این دیدار با نتیجه ۱۰ بر صفر مقابل حسین الدین عبدالکریم اف از ازبکستان مغلوب و صاحب مدال نقره شد.
در وزن ۵۱ کیلوگرم ابوالفضل کرمی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۶ بر صفر از سد یدیگه تولوتایف از قزاقستان گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۹ بر صفر بیلال خوریلایف از قرقیزستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. کرمی در این دیدار با نتیجه ۹ بر صفر حاجی اکبر کوچکاروف از ازبکستان را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.
در وزن ۵۵ کیلوگرم امیرعلی حیدری پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۴ بر ۳ آلپامیز بولاتویف از قزاقستان را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱ بر ۱ مغلوب سردار خولمورزایف از ازبکستان شد و به دیدار رده بندی رفت. حیدری در این دیدار با نتیجه ۸ بر صفر ماشیان لیائو از چین را شکست داد و به مدال برنز دست یافت.
در وزن ۶۰ کیلوگرم ابوالفضل شیری در دور اول با نتیجه ۹ بر صفر علی اشرف عبدالناصر از اردن را مغلوب کرد. وی در دور بعد با توجه به عدم حضور کائو از چین تایپه به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱۲ بر ۵ مغلوب فرخ یولدوشیف از ازبکستان شد و به دیدار رده بندی رفت. شیری در این دیدار با نتیجه ۱۰ بر ۸ مقابل نودیرجان سانگوف از تاجیکستان به پیروزی دست یافت و صاحب مدال برنز شد.
در وزن ۶۵ کیلوگرم امیرمهدی سعیدی نوا در دور نخست با نتیجه ۱۰ بر صفر مقابل زید حاتم ناقوج از اردن به پیروزی رسید. وی در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۳ از سد دانیار کاناگاتبک از قزاقستان گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. سعیدی نوا در این مرحله با نتیجه ۱۳ بر ۴ مقابل ژنگی هان از چین به برتری رسید و راهی دیدار فینال شد. وی در این دیدار با نتیجه ۸ بر ۵ مغلوب فیاض بک اشمیرزایف از ازبکستان شد و به مدال نقره رسید.
در وزن ۷۱ کیلوگرم محمد کاظمی در دور اول با نتیجه ۸ بر ۶ از سد دایچی تسوتسومی از ژاپن گذشت. وی در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر یوان لی از چین را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. کاظمی در این مرحله با نتیجه ۳ بر ۱ مقابل ابیلمنصور آخالبک از قزاقستان پیروز شد و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۶ بر ۱ مبارزه را به بهروزبک والیف از ازبکستان واگذار کرد و صاحب مدال نقره شد.
در وزن ۸۰ کیلوگرم عمادرضا محسن نژاد پس از استراحت در دور اول، در دور با توجه به مصدومیت هایلونگ وی از چین به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی رفت. محسن نژاد در این مرحله با نتیجه ۷ بر صفر محمد سلطان زادا از ترکمنستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار فینال با نتیجه ۳ بر ۱ از سد یرکبولان آناپیا از قزاقستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.
در وزن ۹۲ کیلوگرم دانیال ایزدی در مبارزه نخست با نتیجه ۸ بر صفر ساچین از هند را مغلوب کرد. وی در دور دوم فخری کمال کمیل جانوف از ازبکستان را با نتیجه ۷ بر ۵ از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. ایزدی در این مرحله با نتیجه ۵ بر صفر دورقام الغدیری از عراق را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. ایزدی در این دیدار با نتیجه ۹ بر ۹ و ضربه فنی از سد آدیلیت تویشی از قزاقستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.
در وزن ۱۱۰ کیلوگرم ایوب حسینوند قاسمی در دور اول با نتیجه ۱۱ بر ۹ مغلوب نعمت اف از ازبکستان شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، به دیدار رده بندی راه یافت. حسینوند در این دیدار با نتیجه ۸ بر صفر آدیوس کایراتوف از قزاقستان را مغلوب کرد و صاحب مدال برنز شد.

رده بندی تیمی: ۱- ازبکستان ۲۱۵ امتیاز ۲- ایران ۲۰۰ امتیاز ۳- قزاقستان ۱۴۸ امتیاز ۴- هند ۱۱۹ امتیاز ۵- چین ۹۵ امتیاز ۶- کره ۷۹ امتیاز ۷- قرقیزستان ۷۶ امتیاز ۸- ژاپن ۷۶ امتیاز ۹- تاجیکستان ۴۲ امتیاز ۱۰- عراق ۳۶ امتیاز.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زهره؛ نگین درخشان آسمان شد
پلاستیک‌های دورریز به مواد صنعتی تبدیل می‌شوند
بی‌دردی زخم در دیابتی‌ها نشانه چیست؟
امکان عکاسی بدون عدسی فراهم شد
گجت جدید مسیر نابینایان را امن می‌کند
خطرات مصرف قهوه در زنان را بشناسید
اتحادیه اروپا: اقدامات دولت ترامپ حاکمیت ما را به چالش می‌کشد
نفوذ هکرها به تلفن همراه دو نماینده کنست اسرائیل
مانور دریایی کره جنوبی در آب‌های دریای ژاپن
زهران ممدانی: مقابله با اسلام‌هراسی و تبعیض علیه فلسطینی‌ها اولویت من است
کامیون‌ها از پایانه آستارا وارد خاک جمهوری آذربایجان می‌شوند
حذف و ادغام 136 ردیف هزینه‌ در بودجه 1405 برای کمک به معیشت مردم
مظفری‌زاده: رأی کمیته انضباطی با موارد مشابه همخوانی ندارد
مادورو: شورای امنیت سازمان ملل از ونزوئلا حمایت می‌کند
رشد 16 درصدی صادرات ایران به اوراسیا در 7 ماه
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه3 دی 1404
حماس: اتهامات نتانیاهو درباره انفجار رفح صحت ندارد
اتحادیه اروپا ممنوعیت ویزای آمریکا برای شهروندان اروپایی را محکوم کرد
سرمایه‌گذاری 40 میلیارد دلاری ایرانی‌ها در صنعت ساختمان ترکیه
معاون وزیر دفاع ترکیه: امنیت ایران، امنیت ترکیه است
ساعت بازی آلومینیوم اراک و ملوان بندرانزلی تغییر کرد
محرز: شیوع ویروس آنفلونزای نوع جدید تا اردیبهشت ماه ادامه دارد
انفجار در مسجدی در نیجریه جان چند نفر را گرفت
توقیف کشتی حامل 4 میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس
اعضای هیأت‌مدیره و بازرس خانه موسیقی انتخاب شدند
هافبک خارجی پرسپولیس به زادگاهش بر می گردد
پیام تبریک عراقچی به مناسبت سالگرد میلاد حضرت عیسی(ع)
نامه نمایندگان به پزشکیان و قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در بودجه 1405
نورنما | ولادت با سعادت حضرت عیسی مسیح(ع) پیامبر صلح و سلام مبارک‌باد
ذخایر گازوئیل نیروگاه‌ها نصف شد
درگیری قسد و نیروهای جولانی در حلب
قالیباف میلاد حضرت مسیح(ع) را تبریک گفت
المحرق (0)- استقلال (3) /صعود استقلال به راهی مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا 2+ فیلم گلها
نتانیاهو با اشاره به ایران: ما به دنبال درگیری نیستیم
بنزین سوپر وارداتی در پایتخت عرضه می شود
هشدار مجارستان: جنگ اوکراین ممکن است سراسر اروپا را درگیر کند
محرومیت تراکتور در جام حذفی + جریمه
سید محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
دولت آیین‌نامه اجرایی ارتقاء رتبه‌بندی معلمان را تصویب کرد
کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال 1405 اعتبار دارد
مجلس الجزایر به پیش‌نویس قانون جرم‌انگاری استعمار فرانسه رأی داد
استفاده گسترده دانش‌آموزان از شاد در تعطیلات/ توزیع شیر در مدارس 30 استان
عارف: راهبرد اصلی بنیاد شهید پرهیز از تصدی‌گری باشد
لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه به تایید شورای نگهبان رسید
استقبال ایران از توافق تبادل اسرا بین یمن و عربستان
روسیه به‌دنبال اعمال تغییرات در طرح جدید 20 ماده‌ای برای پایان جنگ اوکراین
تنش و درگیری در جلسه دادگاه نتانیاهو
تاج: بازی تیم ملی در جام جهانی نباید با رنگین‌کمان‌ها باشد
حمله نیروهای پشتیبانی سریع به مناطقی در دارفور شمالی سودان
کاتس: گزارش‌های مربوط به ایران را رصد می‌کنیم
X
آگهی تبلیغاتی