×
سیاسی
شناسه خبر : 179247
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/04/03 ساعت 12:45
پورمحمدی: با پزشکیان ائتلاف نمیکنم/ صاحب یک گفتمان روشنم

پورمحمدی: با پزشکیان ائتلاف نمیکنم/ صاحب یک گفتمان روشنم

نشست خبری مصطفی پورمحمدی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز یکشنبه با حضور خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی برگزار شد. پورمحمدی در ابتدای این نشست خبری طی سخنانی اظهار داشت: برنامه دولت قرار نظم و انضباط و جدیت در برنامه‌ها و رعایت حقوق همه است.

نورنیوز-گروه سیاسی: پورمحمدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه رسانه‌های بین‌المللی شما را بعضاً اصولگرا و تندرو می‌دانند؛ در روزهای گذشته گفتید که لایحه حجاب را پس می‌گیرید؟ آنچه بنده می‌گویم مواضع روشن انقلاب اسلامی، امام و رهبری و پیشتازان انقلاب است. ما نسبت به حجاب در جامعه ایران افتخار می‌کنیم و پیشینه تمدنی و اسلامی ما جایگاه زنان را بالا می‌داند. حجاب مقوله دینی و فرهنگی و مورد احترام است و زنان ما به آن وفادار هستند و امروزه مقوله اختلافی است که برخی به آن می‌پردازند و در کشاکش‌های نامطلوب اجتماعی به تنازع رسیده است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: طراحان لایحه حجاب هم درباره آن اختلاف دارند و اشکالاتی در اجرا دارد و من و بسیاری از دلسوزان انقلاب آن روش را قبول نداریم و مهم است خارج از فضای جدال و ستیز و کف خیابان به این بپردازیم.

سیاست‌های اجرایی بنده با شهید رئیسی متفاوت است

پور محمدی گفت: سیاست‌های اجرایی بنده متفاوت است و بیان شده است‌. مذاکرات هسته‌ای حق ماست و با تمام قدرت از ظرفیت‌های خود استفاده می‌کنیم تا  حق ملت ایران را با سرعت و قدرت کافی با حمایت مردم خواهیم گرفت.

وی  درباره سوالی مبنی بر اینکه آیا لحظه آخر با آقای پزشکیان ائتلاف خواهد کرد یا نه، گفت: بلوک من روشن است و از این سوال تعجب می‌کنم. من صاحب یک گفتمان روشن، بدون حاشیه و بدون خط تند و کند هستم.

پورمحمدی  در پاسخ به سوال آخرین خبر مبنی بر اینکه نظرسنجی‌ها گواه این است که اقبال عمومی به شما نیست، اظهار داشت: اگر اتفاق ناگوار سقوط بالگرد پیش نمی‌آمد بنده پا در این عرصه نمی‌گذاشتم و مانند برخی از دوستان هم نیستم که دولت سایه و روشن داشته باشم و برنامه‌ای مدون یا سرمایه‌گذاری استانی و شهری و رسانه‌ها نداشتم.

وی در پاسخ به سوالی درباره رفع فیلترینگ و اینکه آیا دولت قدرت این کار را در دستور دارد؟ خاطرنشان کرد: فیلترینگ مطلوب هیچ‌کسی نیست؛ برخی دغدغه‌ها باید حل شود و من ملزم هستم که آن را رفع و کاهش دهم. بازی وی‌پی‌ان بی‌فایده است و پول در جیب این مافیا رفته و سرعت کاهش می‌یابد و عارضه امنیتی درست می‌کند.

بدون هماهنگی با جامعه روحانیت وارد عرصه انتخابات شدم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه آیا درباره حضور در انتخابات با جامعه روحانیت جلسه داشتید؟ گفت: بنده دبیر عالی جامعه روحانیت هستم و بدون اینکه فرصت شود هماهنگی کنیم در این عرصه حضور یافتم و ثبت‌نام کردم و گفتم شما آزاد هستید و انتظاری از شما ندارم.

وی افزود: سیاستهای جمهوری اسلامی کامل و جامع است و با همه کشورها روابط خوب برقرار خواهیم کرد اما در دو جا این عمل نمی‌شود یک اسرائیل، زیرا این رژیم را قبول نداریم و دومی آمریکاست که فعلا خوی وحشیانه دارد. اما زمانی که رفتار خود را تغییر دهد رفتار ایران هم تغییر خواهد کرد و اینکه باید ببینیم منافع و حقوق ما را رعایت می‌کنند یا نه.

پورمحمدی تاکید کرد: توسعه روابط بین المللی با همسایگان در اولویت دارد و روسیه هم را کشور همسایه میدانیم و این اولویت برای این کشور هم رعایت می‌شود و اینکه ما در جایگاه مهم جهانی قرار داریم و باید از ظرفیتهای بریکس و شانگهای و کشورهای حوزه خلیج فارس استفاده کنیم.

وی ادامه داد: من این خط را به جد تعقیب خواهم کرد و اجازه نمی‌دهیم دست اندازهایی ایجاد شود یا اینکه به سفارتخانه‌هایی حمله کنند.

10 سال است که fatf گلوی ارتباطات مالی را گرفته است

پورمحمدی در پاسخ به سوال ایلنا، مبنی بر اینکه ایا آقای جلیلی اجازه ندادند fatf را تصویب کند؟ اظهار داشت: من بنا ندارم به کسی نسبت خلاف بزنم، آقای جلیلی و یکی از فرماندهان جنگ در ملاقاتی که داشتیم بیان داشتند که شک داریم به صحت و درستی آقایان و باید منافع کشور در اولویت باشد و باید سیاستها تنظیم شود.

وی افزود: 10 سال است که fatf گلوی ارتباطات مالی را گرفته است و اجازه نمی‌دهد. کشورها رویشان نمی‌شود که بگویند تحریم‌های آمریکا مانع است بیان می‌کنند که fatf نمی‌گذارد حتی چین و روسیه این موضوع را بیان می‌کنند.

پورمحمدی تصریح کرد: ما در fatf منطقه‌ای ورود داشته‌ایم  که باید از این موضوع استفاده کنیم.

اطرافیان آقای خاتمی با من زاویه گفتمانی داشتند

وی در پاسخ به سوال در خصوص مشی سیاسی‌اش گفت: رویکرد، مواضع و گفتمان حاکم بر ذهن سه مقوله جداست. من چارچوب فکری و ذهنی خودم را بر مبنای امام(ره)، رهبری، شهید بهشتی و شهید مطهری قرار داده‌ام. اما در مقام اجرا عملکرد، متفاوت است.

پورمحمدی ادامه داد: آیا باید بنشینیم و منتظر فضای مناسب باشیم؟ خیر. من در هر دولتی به عنوان یک کنشگر و فعال موفق بودم و با حفظ مواضع خودم، آن حوزه را ارتقا دادم. من یک قاضی بودم و در دولت آقای هاشمی رئیس اطلاعات شدم و بیشتر گزارش‌هایم به شخص رهبری بود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: در دولت آقای خاتمی هم که کنار گذاشته شدم، طبیعی بود چون اطرافیان آقای خاتمی با من زاویه گفتمانی داشتند، نتوانستند تحمل کنند و کنار گذاشته شدم. همچنین در دولت اقای احمدی‌نژاد نیز برای وزارت اطلاعات بعد وزارت کشور انتخاب شدم، من ابتدا مخالفت کردم اما بعد اعلام امادگی کردم. آقای احمدی نژاد در بلوک انقلابی بود.

وی خاطرنشان کرد: در دولت آقای روحانی هم قوه قضاییه من را کاندید کرد نه آقای روحانی. قبل از تشکیل دولتشان هم صحبت کردیم و من گفتم با دوستان شما اخلاف نظر داریم اما عقیده من این است که باید اجازه دهیم خطوط سیاسی شفاف عمل کنند.

پورمحمدی با تاکید بر اینکه هر دولتی که از من درخواست همکاری کرده کمک کرده‌ام و وظیفه‌ام را خوب انجام داده‌ام، تصریح کرد: به گواه همه هرجا رفتم خوب عمل کردم و دوران مدیریتی من، جز دوران‌های ممتاز در کشور است. گاهی به شوخی می‌گویم اگر مرده شور شوم حتما مرده شور خوبی خواهم شد. چون از هیچ کاری نمی‌ترسم و معتقدم اگر کاری برای مردم مفید و ضروری باشد آن را می‌پذیرم و با تمام توان انجام می‌دهم و امیداورم در آینده هم همینطور باشد.

من وکیل مدافع دولت‌ها نیستم

وی در پاسخ به سوالی درخصوص برخی اظهارنظرها مبنی بر احتمال کناره‌گیری وی به نفع پزشکیان اظهار داشت: سایر نامزدها تلاش می‌کنند که من از آنها پشتیبانی کرده و با آنها ائتلاف کنم. خیر، من چنین برنامه‌ای ندارم.

نامزد انتخابات در پاسخ به سوال دیگری درخصوص حضور وی در دولت‌های مختلف و انتظارات برای پاسخ‌های محکم در مناظرات عنوان کرد: بنده سال‌ها در این مباحث صحبت نکرده‌ام و تا مواضعم به جامعه منتقل شود، زمان می‌برد. ما تلاش می‌کنیم و این کارها منابع زیادی می‌خواهد و من چون چنین برنامه‌ای نداشتم، این مقدمات را فراهم نکردم. دوستان زیادی در عرصه رسانه‌ای بنده را کمک می‌کنند.

پورمحمدی بیان کرد: من وکیل مدافع دولت‌ها نیستم و الان هم دادگاه عملکرد دولت‌ها نیست، مردم حوصله شنیدن این حرف‌ها را ندارند. مردم می‌خواهند بدانند که چه کسی مشکلات را حل می‌کند و صورت مسأله را پاک نمی‌کند. دردها و دغدغه‌های مردم باید بیان شود.

وی گفت: آیا من آمده‌ام به گذشته لگد بزنم؟ مردم از این حرف‌ها بدشان می‌آید و اگر گذشته بد است چرا به کشورمان، اقتصاد، پیشرفت‌ها و نفوذ خود افتخار می‌کنیم؟ این‌ها در 45 سال گذشته رخ داده است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: بنده با مسائل کشور آشنا هستم، هم‌اکنون اقتصاد مشکلاتی دارد و باید حل شود. آمریکایی‌ها گفتند سخت‌ترین تحریم تاریخ و فلج‌کننده را بر ایران تحمیل کردیم. اوفک و چند دفتر در کاخ سفید ایجاد شده تا اقتصاد ایران را مختل، فلج و فروپاشی کنند؛ علیرغم این فشارها و سختی که مردم دارند، آیا اقتصاد کشور فروپاشید و تولید متوقف شد و زندگی مختل شد؟ نه، چون اقتصاد ایران قوی است و مدیران و تولیدکنندگان قوی هستند و کشور را حفظ کردند ولی مشکلات را داریم. این مسائل به مردم فشار وارد می‌کند که باد حل شود.

در دولتم با بچه‌های ولایی، حزب اللهی و کاربلد کار می‌کنم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه‌ی این نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر ارزیابی‌های برخی کارشناسان مبنی بر اینکه وی و پزشکیان یک سبد رأی دارند، اگر به‌عنوان رییس‌جمهور انتخاب شدید از پزشکیان استفاده خواهید کرد؟ بیان کرد: این رویکرد را تشویق و تکرار نکنید. از دوستان اصولگرا توقع دارم این حرف را که دیگران می‌گویند، تکرار نشود. بنده در دولتم با بچه‌های ولایی، حزب اللهی و کاربلد کار می‌کنم و بخش زیادی از دولتم این افراد خواهند بود.

آقای پزشکیان آدم خوبی است ولی برای ریاست جمهوری نه

پورمحمدی اظهار داشت: آقای پزشکیان آدم خوبی است ولی برای ریاست جمهوری نه، آقای ظریف دیپلمات خوبی است و اگر مربی خوبی داشته باشد، بازیکن خوبی است ولی نمی‌تواند راهبری داشته باشد. در اصولگرایان و اصلاح‌طلبان امثال آقای ظریف را زیاد داریم. مدیر عالی کشور باید مربی خوبی باشد و از ظرفیت‌ها استفاده کند؛ بازیکن‌ها می‌توانند از گروه‌های مختلفی باشند ولی مربی این بازیکنان را جمع کرده و خروجی مطلوب می‌گیرد.

 


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
حریق در یکی از واحدهای نیروگاه تبریز مهار شد/ شایعه حمله دشمن کذب است
بقائی:نقض تعهدات آمریکا با اقدام متقابل ایران روبه‌رو خواهد شد
بیش از 100 شب حضور مردمی؛ جلوه‌ای از وحدت و مقاومت ایرانیان
ارتباط شگفت‌انگیز مکمل بدنسازی با درمان افسردگی
طارمی در جمع برترین برندگان دوئل‌های جام جهانی قرار گرفت
عملیات اطفای حریق در مینی‌پالایشگاه پلدختر ادامه دارد+ جزئیات جدید حادثه
توافق دولت ترامپ و سناتورهای آمریکایی در مورد تحریم‌ها علیه روسیه
بلژیک 1-1 اسپانیا؛ دکتلار گل طلایی اسپانیا را خنثی کرد
فرماندار قائم‌شهر: شایعه وقوع انفجار کذب است
حجت الاسلام سید علی خمینی: هرکس بخواهد با آمریکا برای صلح مذاکره کند خائن است
واکنش غریب‌آبادی به نقش امارات در تجاوز آمریکا به ایران
مخالفت حزب‌الله قاطعانه با «توافق چارچوب» و مذاکره مستقیم با اسرائیل
8 فلسطینی در حمله نظامیان اسرائیلی به الخلیل زخمی شدند
دیدار وزیر امور خارجه اندونزی با عراقچی در مشهد
تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
نامه ایران به سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا
هشدار ایران به آمریکا درباره پیامدهای نقض تعهداتش
رئیس فیفا زیر تیغ انتقاد ستاره‌های سابق انگلیس
قالیباف: به آمریکا اعتماد نداریم؛ در کنار مذاکره برای جنگ آماده ایم!
نوه خردسال رهبر شهید انقلاب در کنار پدربزرگش به خاک سپرده شد
معاون اول رئیس‌جمهور: آینده توسعه و اقتدار ایران وام‌دار نخبگان است
فیفا یک میلیون دلار به زلزله‌زدگان ونزوئلا اختصاص داد
دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد
روسیه: خواهان تفاهم کامل ایران و آمریکا هستیم
جنبش نجبا خواستار برخورد قاطع با متعرضان کویتی به صیادان عراق شد
وضعیت تنگه هرمز در 24 ساعت گذشته چگونه بود؟
روسیه در شورای امنیت ادعاها علیه برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد
روس‌اتم: بازگشت کارکنان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر آغاز شد
هیئت قطری برای تقویت نقش میانجی‌گری دوحه وارد ایران شد
ژرژ ژسوس رسماً سرمربی تیم ملی پرتغال شد
مخبر: خون قائد شهیدمان هندسه مقاومت را به سطحی فراتر بُرد
سی‌ان‌ان: ترامپ مخالف مشارکت اسرائیل در درگیری احتمالی با ایران است
اشپیگل: آلمان پایگاه نظامی خود در اربیل را تعطیل می‌کند
بلینکن: اروپا خود را برای آینده‌ای بدون آمریکا آماده می‌کند
کمیته‌های مقاومت فلسطین: رهبر شهید در روزهای سخت کنار مقاومت ایستاد
ترامپ از چه چیزی بیشتر می‌ترسد؛ ترور یا شکست؟
ایران قهرمان المپیاد بین‌المللی ریاضی چین 2026 شد
جوزف عون: مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت
تکذیب ادعای العربیه و فاکس‌نیوز درباره مذاکرات هفته آینده ایران و آمریکا
واکنش ترامپ به شایعات درباره برنامه ادعایی ترورش؛ «اسرائیل به هیچ نتیجه‌ای نرسید»
سرپرست وزارت دفاع: تشییع باشکوه رهبر شهید، توطئه دشمن را ناکام گذاشت
آتش‌سوزی گاراژ خودروهای اسقاطی در جاده خاوران مهار شد
تاکید سازمان ملل بر ادامه دیپلماسی درباره ایران
صندوق بین‌المللی پول: جنگ با ایران رشد اقتصاد جهان را کاهش داد
ارائه 167 هزار خدمت امدادی و درمانی در مراسم تشییع رهبر شهید
زاکانی: حضور میلیونی مردم در تشییع رهبر شهید معادلات جهانی را تغییر داد
نقض آتش‌بس در جنوب لبنان؛ حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به نبطیه
نخست‌وزیر کره شمالی به پکن سفر کرد
قطر بر حمایت از توافق جامع میان ایران و آمریکا تأکید کرد
ستایش مردم یمن از مشارکت میلیونی ملت ایران در تشییع رهبر شهید