×
سیاسی
شناسه خبر : 179198
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/02 ساعت 23:18

قالیباف:

افزایش حقوق کارگران همپای تورم نیست/50 سال است می‌خواهیم خودرو بسازیم!

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه 50 سال خودرو می‌خواهیم بسازیم، گفت: باید آنهایی که درآمدهای ثابت دارند به میزان تورم افزایش حقوق داشته باشند تا قدرت خرید آنان حفظ شود.

نورنیوز-گروه سیاسی:  نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: با اتکا به ثروت و سرمایه‌های کشور و کمک نخبگان در تصمیم‌سازی‌ها و البته با مشارکت و همراهی مردم در میدان عمل از شرایط سخت عبور می‌کنیم.

 محمدباقر قالیباف که در ادامه سفرهای انتخاباتی خود به استان البرز سفر کرده است، شامگاه شنبه - دوم تیرماه- در جمع مردم کرج در سالن ورزشی شهدای چهارصد دستگاه اظهار داشت: ثروت و سرمایه‌های زیاد در کشور وجود دارد، با اتکا به ثروت و سرمایه‌های کشور و کمک نخبگان در تصمیم‌سازی‌ها و البته با مشارکت و همراهی مردم در میدان عمل از شرایط سخت عبور می‌کنیم.

دست و پای دولت از اقتصاد کوتاه شود

قالیباف گفت: باید دست و پای دولت را از اقتصاد کوتاه کرد، زیرا هرجا که مردم مشارکت کردیم، موفق شدیم؛ چنانچه دیدیم در تحول موشکی پای دانشجویان خلاق مردمی به میدان باز شد و دستاوردهای بی نظیری داشتیم. 

وی استان البرز را استان شهید پرور با بیش از پنج هزار شهید خواند و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم، گفت: شهید فهمیده از شهدای ماندگار همیشه تاریخ ما است؛ ظرفیت های مادی و معنوی امروز کشور را مدیون خون شهدا هستیم.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یادآورشد: به عنوان یک بسیجی که از ابتدای انقلاب در مبارزات بودم دراین مقطع حساس نکاتی را می‌گویم، فرصت های امروز کشور و اینکه مردم بر سرنوشت خود حاکم شده اند، به برکت خون شهدا است؛ بنابراین در جمعه پیش رو - هشتم تیر- انتخابات را داریم که باید در میدان عمل مهمترین و بالاترین مسئول اجرایی کشور را برای در اختیار قراردادن تمام ظرفیت‌ها انتخاب کنیم .

اقتصاد اولویت دولت خدمت و پیشرفت 

قالیباف اقتصاد را اولویت کشور و دولت «خدمت و پیشرفت» دانست و بیان کرد: ۴۵ سال سابقه شرکت درانتخابات را داریم امروز هرکسی که دراین میدان گام می‌گذارد باید عملکرد ارائه و کارنامه داشته باشد؛ باید به سمت تحول حرکت کنیم، تنها مسیر برای حل مشکلات و برطرف کردن نقاط ضعف است، به ویژه در عرصه‌هایی که مردم نیاز دارند. 

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: روز جمعه با انتخاب شما مردم چهارسال آینده اداره کشور به دست فردی سپرده می شود که از بین ۶ نفر انتخاب می‌کنید؛ البته روال ریاست جمهوری ۲ دوره است و برای هشت سال آینده تصمیم می گیریم؛ بنابراین پشت سر را نگاه کنیم یکی از مشکلات جدی که نتوانستیم تحول جدی در کشور انجام دهیم نحوه مدیریت در سطوح مختلف است.

وی افزود: چهارسال در مجلس شورای اسلامی و در محیط های کاری متفاوت چه در دوران مقدس و چه در قرارگاه سازندگی در بسیج در خدمت مردم بودم؛این کشور ظرفیت های خود را دارد، مشکل ما امکانات مادی نیست، مشکل اساسی این است که فرصت اینکه این ظرفیت‌ها در تصمیم‌سازی با نخبگان داشته باشد پیش نیامده است.

دهه ۹۰ قدرت خرید کمتر شد

قالیباف گفت: در دهه ۹۰ کشور کمتر از یک درصد رشد اقتصادی داشته است، البته نقدینگی در همین دهه ۲۶ برابر شده است؛ یعنی کارگر، معلم و هرکسی که حقوق ثابت دارد به نسبت تورم افزایش حقوق نداشته است، بنابراین مزدبگیران کارگری، افزایش حقوق همپای تورم پیدا نکردند که در نتیجه سفره مردم کوچکتر، و قدرت خرید کمتر شده است.

نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ادامه داد: این شرایط یعنی فعالیت اقتصادی کمتر هم شد، سوال آن است که آیا امکانی نداریم؟ این اتفاق نیفتاده! امروز سه ونیم برابر یارانه‌هایی که به مردم می‌دهیم هدر می رود، باید آنهایی که درآمدهای ثابت دارند شامل کارگر، کارمند، بازنشستگان کشوری و لشگری، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)، زنان سرپرست خانوار حتما باید به میزان تورم افزایش حقوق داشته باشند تا قدرت خرید آنان حفظ شود.

وی با بیان اینکه در حوزه سرمایه گذاری بی‌توجهی صورت می گیرد، ادامه داد: این حرف را زمانی می‌زنم که ۱۲ سال در شهرداری تهران خدمت کردم و در این ۱۲ سال با سه دولت و هر دولت چهار سال کار کردم؛ هیچ دولتی یک جلسه برای شهرداری نگذاشت، اما شهر تهران متحول شد و از اتوبان کرج-تهران که تنها مسیر بود اکنون از چند مسیر به تهران می آید!

۵۰ سال است می‌خواهیم خودرو بسازیم!

قالیباف گفت: در مسیر تهران کرج، «ایران خودرو» و «هوا و فضا» مقابل هم هستند ما در هوا و فضا در مسایل فناوری در تراز قدرت‌های بزرگ هستیم ولی در صنعت خودرو ۵۰ سال خودرو می‌خواهیم بسازیم؛ خودرو گران‌تر از تراز خود است و به دلیل این نوع مدیریت‌ها با مشکلات کارگری، مشتری و ورشکستگی مواجه شده است.

وی گفت: برخی از آقایان می‌گفتند «به ما اجازه ندادند و گرنه واکسن وارد می کردیم و با آمریکا مسایل را حل کرده بودیم»، باید به اینها گفت وقتی «مدیر بودی باید شجاعت داشتی»، یکی باید بیاید کارکند؛ چرا می ایستید تا روز آخر در قدرت می لولید و می بینید کار ازدستتان برنمیاد، بعد می‌روید و می‌آیید می گویید «ما آمدیم دوباره خدمت کنیم» .

نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری تاکید کرد: ملت ما آگاه است و آگاهانه تصمیم می گیرد، این پنج فوریتی که به شما مردم عزیز قول می دهم در حوزه مسایل معیشتی، سلامت، مسکن که درد را در این حوزه به کجا ببریم قانون جهش مسکن را داریم که قادریم در ۸۵ درصد شهرها و در همه روستاها در محدوده ای که طرح مسکونی باشد نه در وسط بیابان ۲۰۰متر زمین بدهیم تا بتوانند کار مسکن را انجام دهند، مگر یک کارگر چقدر توان دارد چند میلیارد تومان وام بگیرد، تاکی باید قسط بدهد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
نحوه تعیین دستمزدکارگران خلاف قانون کار است/شورای عالی کار می‌تواند عدالت مزدی برقرار کند؟
دوشنبه 1403/12/06 ساعت 12:59
نورنیوز از چگونگی اجرای ماده 41 قانون کارگزارش می دهد؛
نحوه تعیین دستمزدکارگران خلاف قانون کار است/شورای عالی کار می‌تواند عدالت مزدی برقرار کند؟
روند تعیین دستمزد کارگران در ایران سال‌هاست که با انتقادات گسترده مواجه است. در حالی که نرخ تورم به شکل افسارگسیخته‌ای افزایش می‌یابد، حقوق کارگران همچنان از این نرخ عقب می‌ماند. حالا اصلاح ماده 41 قانون کار به یکی از مطالبات اصلی جامعه کارگری تبدیل شده است. آیا این تغییرات می‌تواند حقوق کارگران را به سطح واقعی خود برساند؟
دائمی شدن قراردادها برگشت خورد؛ کارگران مشغول انتظارند!
سه‌شنبه 1403/11/02 ساعت 11:22
نورنیوز سرانجام دائمی شدن قرارداد کارگران را بررسی می کند؛
دائمی شدن قراردادها برگشت خورد؛ کارگران مشغول انتظارند!
عدم امنیت شغلی از جمله مسائلی مهمی است که بخش زیادی از جامعه را شامل می شود. این عدم امنیت با اعمال قراردادهای موقت آن هم بدون مزایای خاصی موجب ضرر و زیان جامعه کارگری شده است.
چه مقدار افزایش حقوق سفره های کارگران را پر می کند؟
شنبه 1403/10/29 ساعت 11:53
نورنیوز ازچالش‌های تعیین دستمزد کارگران برای سال 1404 گزارش می‌دهد؛
چه مقدار افزایش حقوق سفره های کارگران را پر می کند؟
همزمان با آغاز جلسات شورای عالی کار، بحث‌ها درباره میزان افزایش دستمزد سال 1404 شدت گرفته است. در شرایطی که هزینه‌های معیشتی از مرز 27 میلیون تومان عبور کرده و تورم همچنان رو به افزایش است، آیا نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت می‌توانند راه‌حلی منصفانه برای تعیین دستمزد پیدا کنند؟
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎شنبه 25 مرداد 1404+جدول
اعلام تمهیدات جدید سازمان حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران برای مدیریت ترافیک مهرماه+جزییات
ثبت بیش از 51 هزار تماس با اورژانس تهران در یک هفته
واژگونی خودرو ون زائران ایرانی در عراق +تعداد مصدومان
سفر قریب الوقوع زلنسکی به واشنگتن
نقص فنی پهپاد اسرائیلی را به دست مردم غزه انداخت+فیلم
فشار اسپانیا به اتحادیه اروپا برای قطع روابط با اسرائیل
اباذری سهمیه مسابقات قهرمانی جهان را گرفت
واکنش دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایرانی به کمبود برنج در بازار
زاخارووا: رسانه‌های غربی سه سال است که از انزوای روسیه روایت می‌کنند
حکم اعدام متجاوز سریالی تهران صادر شد
ایران در جام جهانی والیبال نشسته 2025 نخواهد بود+دلایل عدم اعزام تیم ایران
افزایش تلفات سیل در پاکستان؛ شمار جان‌باختگان به 300 نفر رسید + فیلم
آخرین زمان مهلت تعیین گروه آزمایشی کنکور 1404 مشخص شد
کاهش 5٪ مصرف انرژی در پایتخت با مشارکت شهروندان تهرانی
سقوط مرگبار اتوبوس در الجزایر+آمار تلفات
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر
آخرین وضعیت جاده های شمالی کشور /اعلام محدودیت های جدید
ارتش اسرائیل از ترس انتقام ایران، ساختار حفاظت از افسران خود را تغییر داد
تیراندازی داماد در آمل؛ جان 6 نفر از اعضای خانواده عروس را گرفت
حکم جدیددادگاه کانادا درباره سانحه هواپیمای اوکراین؛ سانحه پرواز PS752
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 25 مرداد + پخش زنده
حمایت مالی دولت از گندم‌کاران؛ پرداخت 70 درصد مطالبات گندم‌کاران
نحوه ثبت‌نام و شرایط فروش خودروهای وارداتی سایپا اعلام شد+ معرفی چهار محصول پرطرفدار سایپا
بازگشت صدای بیمار با ایمپلنت مغزی مجهز به هوش مصنوعی
روایت تکان‌دهنده مسئول دفتر پزشکیان از روز بمباران جلسه «شعام»+ فیلم
واکنش تند ایران‌خودرو به اتهام گران‌فروشی تعزیرات حکومتی
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 25 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
استقلال به دنبال صعود؛ تاریخ دقیق بازی‌های آسیایی استقلال اعلام شد
دیدار ناموفق یا امتیازگیری های پنهان پوتین؟
حماس گنجاندن نام این جنبش در لیست سیاه سازمان ملل را محکوم کرد
علی اکبری حریف داغستانی را ناک‌اوت کرد
اعلام تاریخ بازی‌های آسیایی استقلال
بیانیه مشترک 31 کشور اسلامی در محکومیت سخنان نتانیاهو
«حق نام‌گذاری» اماکن ورزشی در المپیک بفروش می رسد
انفجار در کارخانه باروت روسیه 5 کشته و دهها زخمی بر جای گذاشت
2 نهاد امدادی و حقوق بشری: اسرائیل به محافظان کاروان‌های کمک‌ در غزه حمله می‌کند
نواف سلام: هیچ‌کس خواهان جنگ داخلی در لبنان نیست
قاتل راننده تاکسی اینترنتی دستگیر شد/دلیل قتل از زبان قاتل
شکایت دادستان کل واشنگتن از ترامپ
2 زخمی در تیراندازی در نزدیکی مسجدی در سوئد
رکوردشکنی بیت‌کوین کوتاه بود
اتمام زرادخانه تسلیحات ارتش اوکراین
عکس های منتخب حیات وحش هفته
وزیر دفاع انگلیس: آماده اعزام نیرو به اوکراین هستیم
ترامپ و پوتین وارد آلاسکا شدند؛ پرونده جنگ اوکراین روی میز مذاکرات
رشد سه‌برابری واردات مسافری گوشی
وحید هاشمیان: آماده لیگ هستیم/به حاشیه ها اهمیت نمی دهیم
چرا مکرون و زلنسکی خصوصی دیدار می‌کنند؟
ضرر هنگفت صنعت نفت آمریکا در جنگ قیمت اوپک
X
آگهی تبلیغاتی