×
بین الملل
شناسه خبر : 179193
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/02 ساعت 21:49
نتانیاهو هیچ چشم اندازی برای آینده ندارد

رئیس سابق موساد:

نتانیاهو هیچ چشم اندازی برای آینده ندارد

رئیس سابق سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) با بیان اینکه نتانیاهو ما را به سوی فاجعه می‌برد، گفت: نتانیاهو هیچ راهبرد و چشم اندازی برای آینده نداشته و تمام چیزی که برایش مهم بوده، باقی ماندن در قدرت است.

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس سابق موساد روز شنبه در سخنانی گفت که بنیامین نتانیاهو و کابینه‌اش، اسرائیل را به سوی فاجعه می‌برند.
 «تامیر پاردو» رئیس سابق سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) روز شنبه با انتقاد از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونستی گفت که نتانیاهو هیچ راهبرد و چشم اندازی برای آینده نداشته و تمام چیزی که برای مهم بوده، باقی ماندن در قدرت است.
وی در ادامه سخنانش گفت: «نتانیاهو ما را به سوی فاجعه می‌برد و پیروزی که وی از آن صحبت می‌کند چیزی جز از دست دادن نظامیان بیشتر نیست».
پاردو گفت: «ملت باید به خیابان‌ها سرازیر شده و به نتانیاهو و کابینه‌اش بگویند که ما را رها کنید».
تنش‌ها در جامعه داخلی رژیم صهیونیستی در حالی رو به افزایش است که برخی منابع خبری از فروپاشی قریب الوقوع کابینه نتانیاهو خبر می‌دهند. 
روزنامه عبری‌زبان معاریو گزارش داد که شمارش معکوس برای برگزاری انتخابات زودهنگام در اسرائیل بر اساس شاخص‌هایی که ناگزیر و ضروری به نظر می‌رسد، آغاز شده است.
«آنا براسکی»، تحلیلگر مسائل سیاسی در معاریو طی یادداشتی نوشت: شمارش معکوس برای برگزاری انتخابات زودهنگام در اسرائیل به دلیل گسترش اختلافات در درون خود ائتلاف حاکم درپی بحران‌ قانون خاخام‌ها و سربازی اجباری حریدی‌ها شروع شده است؛موضوعاتی که بحران اپوزیسیون با دولت نتانیاهو را تقویت می‌کند.
براسکی افزود: وقتی شرکای ائتلاف حاکم علیه یکدیگر صحبت می‌کنند و زمانی که نتانیاهو ترجیح می‌دهد با بزرگترین متحد خود (بایدن) از طریق ویدیوی انتقادی صحبت کند، اینها همه نشانگر دینامیک‌هایی آشنایی هستند که منجر به انتخابات زودهنگام می‌شود.
وی تصریح کرد: نمی‌توان وضعیت کنونی دولت، ائتلاف و مجموع نظام سیاسی را خوب توصیف کرد، در قاموس سیاسی واژه خاصی برای ترجمه عبارت «به خاطر آشوب موجود باید انتخابات برگزار کنیم» به زبان حرفه‌ای وجود دارد که دینامیک بحران نام دارد.
براسکی وضعیت «دینامیک» را به حالت بیماری تشبیه می‌کند که به تازگی نتایج آزمایش را دریافت کرده است و در تشخیص پزشک آمده که او دیگر فرد سالمی نیست، بلکه از یک بیماری پیچیده رنج می‌برد، درست است که هنوز وضعیت وی به عنوان یک بیماری صعب العلاج تعریف نشده است اما حتی یک پزشک زبردست هم نمی‌تواند درمان موفق وی و نابودی نهایی این بیماری را تضمین کند.
این تحلیلگر اسرائیلی در ادامه نوشت: این مرحله «یک مرحله قبل از فروپاشی است»، زمانی که بازیگران هر دو طرف - در ائتلاف حاکم و اپوزیسیون - بوی مواد منفجره را در هوا حس می‌کنند، حتی بدون اینکه منطقی در سرنگونی دولت و حرکت به انتخابات وجود داشته باشد.
به نوشته معاریو، معنای عملی رسیدن دولت به وضعیت دینامیکی این است که احزاب متوجه شوند که انتخابات به موقع برگزار نمی‌شود بلکه زمان زیادی قبل از پاییز 2026 میلادی برگزار خواهد شد لذا سوالی که از الان به بعد مطرح می‌شود دیگر نه با «اگر» بلکه با «چه زمانی» آغاز می‌شود.
براسکی در پایان تاکید کرد: پرونده‌های دینی از نظر تاریخی «صاعقه‌ای است که دولت‌ها را سرنگون می‌کند و دعوت به برگزاری انتخابات زودهنگام کنست را به موجب می‌شود.»
لایحه موسوم به «قانون خاخام‌ها»، انتصاب خاخام‌های شوراهای محلی را از مقامات محلی به وزارت خدمات مذهبی منتقل می‌کند. این لایحه- که توسط دو عضو حزب  تندرو مذهبی ِ«شاس» ارائه شد- صدها پست جدید «خاخام محلی» به وجود می آورد و موجب 600 انتصاب جدید در شوراهای محلی خواهد شد.
بر اساس لایحه پیشنهادی «سیمخا روتمن» و «اِرِتز مالول»، دو عضو حزب تندرو مذهبی «شاس»، هیئتی که خاخام‌ها را انتخاب می‌کند، تحت کنترل وزارت خدمات مذهبی درمی‌آید همچنین، الزام تمدید دوره 10 ساله را حذف شده و موجب خواهد شد خاخام‌ها تا سن 75 سالگی در پست خود باقی بمانند.
در رژیم صهیونیستی خدمت سربازی اجباری است؛ اما دهه‌هاست که یهودیان افراطی ارتدوکس (حریدی) که می‌گویند بطور تمام وقت مشغول تحصیل تورات هستند، از سربازی رفتن معاف هستند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
عراق به جام جهانی بعد از 40 سال صعود کرد
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!