×
بین الملل
شناسه خبر : 179178
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/02 ساعت 18:38
تعلیق مسئولان دانشگاه کلمبیای آمریکا به اتهام یهودی‌ستیزی

تعلیق مسئولان دانشگاه کلمبیای آمریکا به اتهام یهودی‌ستیزی

3 مسئول دانشگاه کلمبیای آمریکا به بهانه آنچه یهودی ستیزی نامیده می شود از این دانشگاه تعلیق شدند. همچنین احتمال تعلیق یکی دیگر از این اساتید نیز وجود دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: دانشگاه کلمبیای ایالات متحده آمریکا سه تن از مسئولین دانشگاه را در هفته گذشته به اتهام تمسخر یهودیان در پیامک‌های خود، تعلیق کرد.

این ادعا توسط یکی از دانشجویان یهودی دانشگاه مطرح شد که پیام‌های گروه مسئولین دانشگاه را منتشر کرد. به ادعای رسانه‌های رژیم صهیونیستی این پیام‌ها شامل تمسخر شرکت‌کنندگان در نشست دانشجویی «زندگی یهودیان در محوطه دانشگاه: گذشته، حال و آینده» توسط این اساتید بوده است. نشست مذکور در 11 خرداد ماه سال جاری برگزار شده بود.
تعلیق مدیران به دلیل پیام‌های ارسالی ایشان در حین برگزاری نشست در گروه مسئولین دانشگاه بود. به ادعای روزنامه تایمز آف اسرائیل؛ یکی از مسئولین در حین برگزاری نشست در گروه پیام داد که گوش دادن به سخن شرکت‌کنندگان دشوار است. مدیری دیگر نیز نشست را فرصتی برای جذب سرمایه و سرمایه‌گذار معرفی کرد. این پیام ها ابتدا با عکاسی یکی از شرکت‌کنندگان انتشار یافت. اکنون سه مسئول دانشگاه تا پایان تحقیقات درباره این حادثه تعلیق شده‌اند. احتمال تعلیق یکی دیگر از مسئولین نیز وجود دارد.
یکی از مقامات دانشگاه در مصاحبه ای در روز جمعه درباره این حادثه گفت: «ما متعهدیم که با یهودی‌ستیزی مبارزه کنیم و اقدامات محکمی را برداریم تا مطمئن شویم که دانشجویان یهودی و همه افراد جامعه در محوطه دانشگاه احساس امنیت و ارزشمندی کنند». تعدادی از پیام‌های منتشر شده در عکس‌های زیر آمده است.
این اولین مورد از برخورد مسئولین دانشگاه به بهانه یهودی‌ستیزی نیست. در ماه گذشته یکی از اساتید دانشگاه به دلیل پرسش از یک دانشجوی یهودی درباره جنگ غزه مورد اتهام قرار گرفته بود. استادی دیگر نیز به دلیل اعلام این که «یهودیان صاحب رسانه‌های عمومی هستند» مورد بازخواست قرار گرفت. علاوه بر این، تعدادی از اساتیدی که دانشجویان را تشویق به شرکت در تظاهرات در حمایت از فلسطین کرده بودند نیز مورد اتهام قرار گرفتند.
دانشگاه کلمبیا واقع در شهر نیویورک ایالات متحده آمریکا یکی از بهترین دانشگاه‌های این کشور و جهان است که بعد از حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه شاهد تظاهرات و تحصن‌های دانشجویی متعدد، بازداشت دانشجویان و برخورد با ایشان بوده است. دانشجویان در این تظاهرات خواستار قطع ارتباط دانشگاه با رژیم صهیونیستی، شرکت‌ها و نهاد‌های مرتبط با این رژیم و عدم حمایت مالی، تجهیزاتی و... دانشگاه از رژیم صهیونیستی شدند و علیه نسل‌کشی این رژیم به حمایت از مردم فلسطین پرداختند.

دانشگاه+کلمبیا

بیش از هشت ماه از شروع جنگ غزه گذشته است و تاکنون بالغ بر 37 هزار و 600 تن از فلسطینیان به مقام شهادت نائل شدند. علاوه بر این نزدیک به 85 هزار و 900 نفر دیگر نیز مجروح شدند. به گزارش رسانه‌های محلی بیشتر جمعیت نوار غزه تاکنون مجبور به ترک خانه‌های خود و کوچ اجباری به اردوگاه‌های آوارگان در شهر‌های مختلف از جمله در رفح شدند. رفح نیز طی هفته‌های گذشته مورد تهاجم زمینی و هوایی و توپخانه ای ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفته است. تنها طی 24 ساعت گذشته نزدیک به 100 فلسطینی به شهادت رسیدند و 169 تن دیگر مجروح شدند. بسیاری از تأسیسات زیرساختی، درمانی و آموزشی نوار غزه به کلی تخریب شده است.
 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟