×
سیاسی
شناسه خبر : 179084
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/02 ساعت 09:55
ظریف: اگر مردم به پای صندوق‌هایی رای بیایند قدرت کشور افزایش می‌یابد

ظریف: اگر مردم به پای صندوق‌هایی رای بیایند قدرت کشور افزایش می‌یابد

وزیر پیشین امورخارجه گفت: ما می‌خواهیم انتخاباتی پرشور برگزار کنیم. آینده ما را خیابان مشخص نمی‌کند. آینده ما از پای صندوق‌های رای تعیین می‌شود. ما به دنبال آن هستیم که مردم به پای صندوق‌هایی رای بیایند که قدرت کشور را افزایش می‌دهد تا بتواند در برابر ابرقدرت‌ها بایستد و کسی جرأت نکند ایران را تهدید کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد جواد ظریف در همایش حامیان مسعود پزشکیان در حسینیه چهل تن کاشان، اظهار کرد: ما در آستانه یک تصمیم تاریخی هستیم. مردم تعیین خواهند کرد که چه آینده‌ای برای خود و فرزندانشان بنا کنند. آیا می‌خواهند فرزندانشان در کنارشان باشند یا در غربت باشند و آنها در حسرت دیدن فرزندان و نوادگانشان باشند.

وی افزود: باید بپذیریم که گروهی نمی‌خواهند شما تصمیم بگیرید. گروهی که از خون و مال این مردم ارتزاق می‌کنند و از خارج حقوق می‌گیرند و در خارج امید براندازی دارند آنها که می‌گویند پای صندوق رای نروید و رای شما بی‌فایده است دلشان برای شما نسوخته است، دلشان برای چک‌هایی می‌سوزد که برای حق‌العمل خیانت به مردم ایران می‌گیرند؛ حرف آنها را گوش نکنید.

وی افزود: گروه دوم با غیبت شما در پای صندوق رای برای حاکمیت اقلیت پرگو و پر سر و صدا بر اکثریت مردم استفاده می‌کنند. آنها دوست دارند شما را ناامید کنند و می‌گویند رئیس‌جمهور نقشی ندارد.

وزیر اسبق امور خارجه تصریح کرد: گروهی می‌خواهند شما فراموش کنید این آقایان میراث‌داران آنها هستند که تحریم‌ها را بر سر شما آورده‌اند. وضعیت کشور حاصل ۸ سال دولت روحانی نیست.

ظریف گفت: وقتی شهید رئیسی می‌خواست برجام را زنده کند چه کسانی در برابرش ایستادند؟ جز این آقایان که امروز میراث‌دار شهید رئیسی شدند. زمانی هم شهید امیرعبداللهیان را به کمیسیون اصل ۹۰ خواستند و بازخواست کردند چرا برجام را می‌خواهی احیا کنی؟

وی در پاسخ به شعار منتقدان اظهار کرد: اقلیتی کوچک نمی‌خواهند مردم حرف حق را بشنوند و مانع اکثریت مردم می‌شوند. ۱۰ سال است هر نادرستی و تحریفی پخش کردند و تمام دستگاه‌های تبلیغاتی کشور در اختیار آنها بوده است.

مشاور مسعود پزشکیان درباره ورود واکسن به کشور، گفت: شما نمی‌دانید چه خون دل خوردیم که واکسن وارد کنیم .

این دیپلمات با اشاره به شعار منتقدان گفت: پزشکیان، پول نهاده دامی در حسابش نیست، چای دبش در حساب خود و خانواده‌اش نیست. متخصص قلب است، ولی یک ریال از مریض پول نگرفته و با حقوق دانشگاه عمل کرده است. اگر می‌خواهید با اختلاس مبارزه کنید راهش این نیست که پولش از جیب اختلاسگران برسد.

وی درباره برجام گفت: ما ۳۲۰۰ صفحه از مذاکرات را پس از اجازه وزارت اطلاعات چاپ و منتشر کردیم، شما از دوستان بخواهید یک صفحه از مذاکرات‌شان را به شما بدهند.

ظریف تصریح کرد: دنیای امروز، دنیای تخصص است و دنیای ایده و نوآوری است. شما جوانان به جای اینکه وقت خود را تلف کنید برای کسانی که به آینده شما علاقه ندارند، دنبال پیشرفت و علم و نوآوری باشید این کشور نیازمند به جوانان و نیازمند روابط سالم با جهان و روابط عزتمندانه است.

وزیر سابق امور خارجه گفت: شجاعت در تصمیم‌گیری و هزینه کردن خود برای مردم است. مردم ما مستحق آن هستند که ما در راه آنها قربانی شویم، نه اینکه قربانی منافع حزبی و سیاسی ما شوند.

وی گفت: آیا بد بود که من شأن کشور را چنان بالا بردم که وزیر خارجه آمریکا به ملاقات من آمد؟ آیا بد بود هر بار مذاکره می کردند یک تحریم جدید بر مملکت تحمیل می کردند، ما هر بار مذاکره کردیم یک تحریم را برداشتیم آیا گناه کردیم؟ به مذاکره رفتن و دست خالی برگشتن خوب است؟

ظریف تصریح کرد: ما تنها زمانی می‌توانیم این کشور را بسازیم که در بین خود به اجماع برسیم و زمانی می‌توانیم این مملکت را آباد کنیم که از این بازی‌های سیاسی دست برداریم، تنها زمانی می‌توانیم به نسل آینده و جوانان و پیران و بانوان امید دهیم که بتوانیم مثل ید واحد در مقابل این همه دشمن که کمر به زدن ما بسته‌اند بایستیم. در متن انگلیسی کتاب بنیامین نتانیاهو، می‌گوید برجام بزرگ‌ترین خطر برای اسرائیل است و روزی که برجام تصویب شد قسم خوردم آن را نابود کنم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
25 کشته در حادثه معدن پاکستان
روایت ماموریت تاریخی خلبانان شیراز در جنگ تحمیلی سوم
حذف ایران از رقابت های جهانی سپک تاکرا پس از 20سال
استقلال به دنبال جذب دو بازیکن خارجی
ارائه 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین
زمان پخش زنده کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان امروز جمعه 9 مرداد
زلزله 4.6ریشتری دامغان را لرزاند
بازگشایی جاده سیل‌زده گلستان در 16 ساعت
2نفتکش متخلف هدف قرار گرفتند و 4نفتکش بازگشتند
بازنشستگان کشوری بخوانند، آغاز ثبت نام وام اربعین
توصیه به زائران؛ بازگشت را به روزهای پایانی موکول نکنید
ایران چگونه معادلات آمریکا و اسرائیل را تغییر داد؟
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را مشخص کرد
تنش های خاورمیانه سفرهای هوایی جهان را کاهش داد
میوه ارزان شد یا گران؟ + قیمت
مستاجران بخوانند؛ افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن
زمستان سخت اروپا؛ پیامد تنش‌های داغ خاورمیانه
عربستان مدعی تشکیل ائتلاف دریایی در دریای سرخ شد
گسترش همکاری، محور رایزنی ولیعهد عربستان و الجولانی
بازداشت یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران
5 مسافر در آب‌های ساحلی رامسر غرق شدند
دیدار رئیس سازمان الحشد الشعبی با سفیر ایران در بغداد
چه کسانی بیشترین بیت‌کوین جهان را دارند؟
برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین
خسارت 7 میلیاردی دانشگاه هرمزگان در جنگ
پرونده پل آق‌ قلا پیگیری قضایی می شود
فیفا: فوتبال، فروشی نیست
طلسم چهار ماهه قیمت طلا شکست
جزییات پیش‌نویس خلع سلاح حماس در غزه
تردد بیش از 2.9 میلیون زائر اربعین در مرزهای کشور
4 کشته در واژگونی پژوپارس در جاده دهلران
محرومیت نوه دیکتاتور خونین اوگاندا در مسابقات بوکس
کامبک تیم ساپینتو در مقدماتی لیگ اروپا
تعداد قربانیان زلزله ژاپن به 34 نفر رسید
ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور
توسعه زنجیره صنعت مس شتاب می گیرد
ابداع پانسمان گیاهی هوشمند برای مقابله با عفونت زخم
پاکستان: مذاکرات میان تهران و واشنگتن ادامه دارد
چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟
فرانکو بارزی زنده است؛ میلان به شایعات درباره اسطوره فوتبال ایتالیا پایان داد
زنجان، پیشگام طرح نهضت ملی مسکن
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 9 مرداد 1405+ وضعیت استانها
تردد روان در محورهای شمالی کشور
دلایل افزایش تلفات نظامیان آمریکا
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 9 مرداد +پخش زنده
پیش‌بینی بورس هفته دوم مرداد 1405؛ بازار سرمایه همچنان صعودی می‌ماند؟
مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین رایگان است
بازهم نسل زِد و آلفا؛ بازهم غافلگیری
تردد زائران از مرز مهران به اوج رسید