×
سیاسی
شناسه خبر : 178865
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/03/30 ساعت 18:51

فرمانده کل سپاه: با قدرت‌مان تحریم را شکستیم نه با ارادۀ دشمن

فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: ما بدون قرار گرفتن در قله‌های مرتفع و در ترازهای رفیع دانش و فناوری و بدون پرورش‌یافتگی در فضای روح و معنا نمی‌توانیم یک کشور مستقل و باعظمت و الگویی مجسم برای جهان بشریت باشیم.

نورنیوز ـ گروه سیاست: فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: ما با قدرت‌مان تحریم را شکستیم نه با ارادۀ دشمن چون ارادۀ دشمن بر تحریم بود در حداکثر شکل ممکن.

 
سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه، ۳۰ خرداد) در همایش روز ملی بسیج اساتید، گفت: یاد و خاطره دانشمند برجسته جهان اسلام و مجاهد روزهای سخت دفاع مقدس، شهید استاد دکتر مصطفی چمران را گرامی‌ می‌داریم.
 
وی افزود: طبیعتاً آینده هویت هر جامعه‌ای به قوت و شخصیت جوانان و اندیشمندان آن بستگی دارد؛ جوانانی بزرگ، رشید و اهل کمال که دارای فضائل، قلب‌های مطمئن و ایمان قوی و در عین حال صاحب اندیشه، تفکر، خلاقیت و دانش باشند و این مسئولیت سنگینی است که بر عهده اساتید ما در مجموعه‌های دانشگاهی کشور گذاشته شده است.
 
فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: ما بدون قرار گرفتن در قله‌های مرتفع و در ترازهای رفیع دانش و فناوری و بدون پرورش‌یافتگی در فضای روح و معنا نمی‌توانیم یک کشور مستقل و باعظمت و الگویی مجسم برای جهان بشریت باشیم.
 
وی ادامه‌ داد: رسالت و فلسفه اصلی انقلاب اسلامی تغییر شرایط جهانی و تغییر نظام معنوی جهان بر اساس فضایل الهی است. ما می‌خواهیم مفاهیم آزادی، استقلال و کرامت انسان بخش مهم هویت کشور، نظام و ملتِ ما باشد. ما می‌خواهیم پرچمدار آزادی مستضعفان از بردگیِ برده‌داران مدرن باشیم.
 
سرلشکر سلامی با اشاره به اینکه هویت هر جامعه‌ای به قوت جوانان و اندیشمندان آن بستگی دارد، تصریح کرد: جوامعی رشد یافته و اهل کمال هستند که جوانان آن حامل فضیلت‌ها و دل‌ها مستحکم و ایمان‌های قوی و صاحب اندیشه و خلاقیت و دانش باشند و این مسئولیت سنگینی است که بر عهده اساتید معظم ما در مجموعه‌های دانشگاهی کشور گذاشته شده است.
 
وی ادامه داد: ما بدون قرار گرفتن در ترازهای رفیع دانش و بدون پرورش یافتگی در فضای روح و معنا نمی‌توانیم یک کشور با عظمت و الگویی مجسم برای جهان بشریت باشیم. رسالت و فلسفه اصلی انقلاب ما تغییر شعائر جهانی است. تغییر نظام معنوی جهان بر اساس ارزش‌ها و فضائل الهی است.
 
فرمانده کل سپاه پاسداران عنوان کرد: ما می‌خواهیم مفاهیم بزرگی مانند کرامت اخلاقی و انسانی بخش مهم هویت کشور، نظام و ملت ما باشد. ما می‌خواهیم پرچمدار آزادسازی جهان مستضعفان از اسارت و بردگی برده داران مدرن باشیم. ما می‌خواهیم نقطه مرکزی جوشش الهام و آگاهی برای انسان‌ها عالم باشیم.
 
وی با بیان اینکه ما معتقد به کرامت انسان هستیم گفت: کرامت هیچ ملتی را در معرض آسیب قرار نمی‌دهیم. انقلاب ما برای ترویج همین مفاهیم و تغییر در همین معانی آغاز شد. انقلابی که توانست در جغرافیای سیاسی عالم و در آرایش نظم یافته و صلب حاکم بر دوران وقوع خود تاثیر شگفت انگیزی بجای بگذارد و مبدا تحولات عظیم در عالم شود.
 
سرلشکر سلامی تأکید کرد: قدرت‌های شیطانی فکر کردند به این ترتیب فضای تنفس قدرتها به مرور تنگ خواهد شد و اضلاع جدیدی به هندسه قدرت جهانی افزوده خواهد شد و بشریت در آستانه یک قیام جهانی برای بدست آوردن مجد و عظمت خود قرار خواهد گرفت. ما به مرور با تساعد حوزه‌های درگیری مواجه شده‌ایم و جهان قدرتمند با تمام استعداد و ظرفیت خود به جنگ با این انقلاب آمد و در هر مقطعی از یکی از راهبردهای خود استفاده کرد. 
 
وی ادامه داد: دفاع مقدس نمونه‌ای از یک واکنش نظام یافته بر منطق یک راهبرد خطرناک بود که می‌خواست ما را در همان ابتدای تولد با بحران‌های چالش انگیز ما را به بی تعادلی بازگشت ناپذیر سوق دهد و کنترل ملت ایران را در مهار خود بگیرد و حفره ایجاد شده در نظم آن روز جهان را ترمیم کند.
 
فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: بعد از آن همه راهبردهای آزموده شده دشمن به صحنه آمدند و ما در همه مقاطع این چهار دهه با همه این سیاست‌ها مستقیماً درگیر بوده‌ایم. اما امروز به نقطه‌ای رسیده‌ایم که به عنوان نقطه مرکزی تلاقی همه سیاست‌ها و راهبردهای قدرت دشمن قرار گرفته‌ایم. دشمن تمام ارکان نظام و انقلاب را همزمان مورد هدف قرار داده است و همه بردارهای تهدید در یک نقطه همگرا شده‌اند. 
 
وی افزود: این هم افزایی و فشار حداکثری دشمن ما را در موقعیتی استثنایی قرار داده است و شما در قلب این شرایط خطیر زندگی می نند و این یک مواجهه همه جانبه جدیدی است. ما با قدرت‌مان تحریم را شکستیم نه با ارادۀ دشمن چون ارادۀ دشمن بر تحریم بود در حداکثر شکل ممکن.
 
سرلشکر سلامی بیان کرد: به فضل الهی، ظرفیت‌های انقلاب شکوهمند ما تحت هدایت‌های ژرف اندیشانه و مبتنی بر حکمت و آموزه‌های وحیانی که توسط رهبر انقلاب صورت می‌گیرد و با تکیه بر ملتی که ظرفیت مواجه شدن با این فشارها را آزموده است، توانسته‌ایم تمام این جهات مختلف فشار را مستهلک و میرا کنیم و اقتدار با شکوه یک ملت را بر یک جهان دشمن آرایش یافته تحمیل کنیم.
 
وی افزود: اگر در اوج مقابله، امنیت دارید یعنی صاحب قدرت هستید. دکترین دشمن مبتنی بر نیرو و ضربه قاطع در نقطه قطعی است. دشمن ما از کشتن کودکان بیگناه ابایی ندارد. دشمن ما اگر بفهمد شما می‌توانید از فضای تحریم او عبور کنید شما را محاصره می‌کند و اگر می‌بینید در این کشور تحریم بی اثر شده است به این دلیل است که شما صاحب قدرت هستید. کشتی‌های ما را گرفتند کشتی‌هایشان را گرفتیم. می‌خواستند کشتی‌های نفت ما که در مسیر ونزوئلا بودند را بگیرند به محض اجرای رزمایش در مقابل چشمانشان منصرف شدند. بخشی از کشتی‌های ما در دریا را زدند وقتی کشتی‌هایشان زده شد فهمیدند با این کشور نمی‌توان درگیر شد.
 
فرمانده کل سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: اینکه امروز صادرات و واردات کشورمان با امنیت کامل صورت می‌گیرد، این ناشی از قدرت شماست و در این موضوع تفاوتی بین ترامپ و بایدن نیست. ما در زمان ترامپ به عین‌الاسد حمله و گلوبال هاوک را زدیم. متوجه شدند اگر بخواهند در مقابل ایران بایستند ایران با تاثیری که بر اقتصاد جهانی دارد می‌تواند جهان را تحت تاثیر حرکات خود قرار دهد. امکان و فضایی برای بیان برخی اقدامات ما نیست ولی دشمن از آنها آگاه است.
 
وی افزود: رهبر انقلاب در قلب همه این مخاطرت سنگین ایستاد و کشور را به پیش می‌برد. تصویری که امروز از کشور ما وجود دارد تصویر یک کشور تحریم شده نیست و همه اجزا و ارکان یک نظام بدون تاثیر پذیری از سیاست بیگانگان بر اقتدار آن افزوده می‌شود. شرکت‌های خارجی از ایران قهر کردند و رفتند، اما، امروز آیا صنعت نفت ما به آن‌ها وابسته است؟ چه کسانی ستاره‌های خلیج فارس را ساختند و فازهای پارس جنوبی را به ستارگانی روی زمین بدل کردند.
 
سرلشکر سلامی با اشاره به اقدامات سپاه پاسداران در حوزه سازندگی اظهار کرد: ما به عنوان سپاه پاسداران در قرارگاه سازندگی‌مان ۳۶۰ طرح ملی را در دست اجرا داریم و ۱۰۰ طرح در نوبت افتتاح قرار دارند. من به رئیس جمهور شهید گفتم شما می‌توانید ۱۳۰ هفته متوالی طرح‌های عظیم ملی را رونمایی کنید.
 
وی ادامه داد: در کرونا مشاهده کردید آمریکا در فرودگاه‌ها از فرانسه ماسک سرقت می‌کرد، اما ما بهتر از کشورهای پیشرفته جهان کرونا را مدیریت کردیم. می‌خواستند پنجره‌های دیپلماسی را روی ما ببندند، اما، نتوانستند و کسانی که پرچمدار انزوای ما بودند به میدان تعامل با ما آمدند. 
 
فرمانده کل سپاه پاسداران در پایان خاطرنشان کرد: در جهانی که فقط قدرت مفهوم دارد وقتی اعتبار قدرت شما به رسمیت شناخته می‌شود دشمن اراده قدرت شما را به رسمیت می‌شناسد.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی