×
اقتصادی
شناسه خبر : 178840
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/03/30 ساعت 16:30
واگذاری 4 هزار واحد مسکن مهر پردیس درهفته دولت

واگذاری 4 هزار واحد مسکن مهر پردیس درهفته دولت

مدیرعامل شرکت عمران شهرجدید پردیس با بیان اینکه درهفته دولت 4 هزار واحد مسکن مهر پردیس به مالکان تحویل می شود، گفت: برای تکمیل واحدهای مسکن مهر به طور تقریبی به 3 هزارمیلیارد تومان اعتبار نیاز است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مدیرعامل شرکت عمران شهرجدید پردیس گفت: درهفته دولت ۴ هزار واحد مسکن مهر پردیس تکمیل و به مالکان تحویل خواهد شد.

خلیل محبت خواه گفت: در مناسبت های مختلف واحدهای تکمیل شده به متقاضیان تحویل می شود و درخرداد ماه امسال ۳ هزار و ۳۶۷ واحد به مالکان تحویل شد.

وی ادامه داد: در شهریورماه امسال همزمان با هفته دولت چهارهزار واحد به متقاضیان تحویل خواهد شد و عملیات اجرایی بقیه پروژه ها که برخی روی خاک و زمان بر هستند شروع می شود، برای انتهای سال تعداد کمی از واحدهایی که روی خاک هستند باقی می ماند و بقیه را به متقاضیان تحویل می دهیم.

برای راه اندازی آسانسورها قرار داد جدید بسته شد

مدیرعامل شرکت عمران پردیس گفت: در سنوات گذشته در فازهای ۱۱و ۸ پروژه هایی تحویل شدند که آسانسورها مشکل داشتند و به پروژه هایی که به تازگی ما تحویل گرفتیم، افزوده شدند.

محبت خواه ادامه داد: با پیمانکار جدید قرارداد بسته شد تا علاوه بر نصب آسانسورهای جدید ، نسبت به رفع نقص آسانسورهای قدیمی نیز اقدام کنند.

وی با اشاره به مشکل پایان کار برخی از واحدها، توضیح داد: برخی از واحدها از سالهای گذشته مشکل پایان کار دارند و تا زمانی که پایان کار را دریافت نکنیم نمی توانیم آنها را در سامانه تایید استاندارد آسانسور ، کنیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس گفت: با همکاری شهرداری پردیس درحال گرفتن پایان کار هستیم و به ترتیب کارها در حال انجام و مشکلات مرتفع می شوند.

پیمانکاران خوشنام جایگزین بد عهدها می شوند

محبت خواه خاطر نشان کرد: تا اتمام کارساخت واحدهای مسکن مهرپردیس، هرپیمانکاری که کار نکند از کار برکنار و پیمانکار خوشنام جایگزین می شود.

وی ادامه داد: در رویه جدید پیمانکاران دیگر اقاله نمی شوند، پیمانکار جدید موارد باقی مانده را انجام می دهد و هزینه کارها به حساب پیمانکار قدیمی نوشته می شود و پیمانکار قدیمی به دلیل کم کاری در زمان قرارداد مشمول جریمه نیز خواهد شد.

هفته دولت یک هزار واحد مسکن نهضت ملی افتتاح خواهد شد

مدیرعامل شرکت عمران پردیس گفت: تعهد ساخت ۲ هزار و ۴۳ واحد مسکن نهضت ملی را در پردیس داریم اگر زیرساخت ها تامین و دستگاههای خدمات رسان برای انشعابات همکاری کنند در هفته دولت یک هزار واحد مسکن نهضت ملی را به مالکان تحویل خواهیم داد.

محبت خواه با اشاره به حمایت مالی صندوق ملی مسکن بیان کرد: صندوق ملی مسکن هم حمایت خوبی داشته است ،برای تامین منابع باید اموری را که پیش نیاز پرداخت پول از صندوق ملی مسکن می باشد را اجرا کنیم تا شرایط دریافت منابع مالی را داشته باشیم و تاکنون همکاری متقابل خوبی با صندوق ملی مسکن داشتیم.

۳ همت برای تکمیل واحدهای مسکن مهر نیاز است

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس گفت: برای تکمیل واحدهای مسکن مهر به طور تقریبی به ۳ هزارمیلیارد تومان اعتبار نیاز است.

محبت خواه افزود: رقم دقیق را برای تکمیل ساخت واحدهای مسکن مهر پردیس نمی توان اعلام کرد یک سری ایرادات نهان و یک سری کارهای انجام نشده هزینه ساخت را بالا می برد و در برخی از موارد تناقض پیدا می کند و به همین دلیل نمی توان رقم دقیق منابع مالی مورد نیاز را اعلام کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (0) + فیلم گل مردود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر