×
اقتصادی
شناسه خبر : 178840
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/03/30 ساعت 16:30

واگذاری 4 هزار واحد مسکن مهر پردیس درهفته دولت

مدیرعامل شرکت عمران شهرجدید پردیس با بیان اینکه درهفته دولت 4 هزار واحد مسکن مهر پردیس به مالکان تحویل می شود، گفت: برای تکمیل واحدهای مسکن مهر به طور تقریبی به 3 هزارمیلیارد تومان اعتبار نیاز است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مدیرعامل شرکت عمران شهرجدید پردیس گفت: درهفته دولت ۴ هزار واحد مسکن مهر پردیس تکمیل و به مالکان تحویل خواهد شد.

خلیل محبت خواه گفت: در مناسبت های مختلف واحدهای تکمیل شده به متقاضیان تحویل می شود و درخرداد ماه امسال ۳ هزار و ۳۶۷ واحد به مالکان تحویل شد.

وی ادامه داد: در شهریورماه امسال همزمان با هفته دولت چهارهزار واحد به متقاضیان تحویل خواهد شد و عملیات اجرایی بقیه پروژه ها که برخی روی خاک و زمان بر هستند شروع می شود، برای انتهای سال تعداد کمی از واحدهایی که روی خاک هستند باقی می ماند و بقیه را به متقاضیان تحویل می دهیم.

برای راه اندازی آسانسورها قرار داد جدید بسته شد

مدیرعامل شرکت عمران پردیس گفت: در سنوات گذشته در فازهای ۱۱و ۸ پروژه هایی تحویل شدند که آسانسورها مشکل داشتند و به پروژه هایی که به تازگی ما تحویل گرفتیم، افزوده شدند.

محبت خواه ادامه داد: با پیمانکار جدید قرارداد بسته شد تا علاوه بر نصب آسانسورهای جدید ، نسبت به رفع نقص آسانسورهای قدیمی نیز اقدام کنند.

وی با اشاره به مشکل پایان کار برخی از واحدها، توضیح داد: برخی از واحدها از سالهای گذشته مشکل پایان کار دارند و تا زمانی که پایان کار را دریافت نکنیم نمی توانیم آنها را در سامانه تایید استاندارد آسانسور ، کنیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس گفت: با همکاری شهرداری پردیس درحال گرفتن پایان کار هستیم و به ترتیب کارها در حال انجام و مشکلات مرتفع می شوند.

پیمانکاران خوشنام جایگزین بد عهدها می شوند

محبت خواه خاطر نشان کرد: تا اتمام کارساخت واحدهای مسکن مهرپردیس، هرپیمانکاری که کار نکند از کار برکنار و پیمانکار خوشنام جایگزین می شود.

وی ادامه داد: در رویه جدید پیمانکاران دیگر اقاله نمی شوند، پیمانکار جدید موارد باقی مانده را انجام می دهد و هزینه کارها به حساب پیمانکار قدیمی نوشته می شود و پیمانکار قدیمی به دلیل کم کاری در زمان قرارداد مشمول جریمه نیز خواهد شد.

هفته دولت یک هزار واحد مسکن نهضت ملی افتتاح خواهد شد

مدیرعامل شرکت عمران پردیس گفت: تعهد ساخت ۲ هزار و ۴۳ واحد مسکن نهضت ملی را در پردیس داریم اگر زیرساخت ها تامین و دستگاههای خدمات رسان برای انشعابات همکاری کنند در هفته دولت یک هزار واحد مسکن نهضت ملی را به مالکان تحویل خواهیم داد.

محبت خواه با اشاره به حمایت مالی صندوق ملی مسکن بیان کرد: صندوق ملی مسکن هم حمایت خوبی داشته است ،برای تامین منابع باید اموری را که پیش نیاز پرداخت پول از صندوق ملی مسکن می باشد را اجرا کنیم تا شرایط دریافت منابع مالی را داشته باشیم و تاکنون همکاری متقابل خوبی با صندوق ملی مسکن داشتیم.

۳ همت برای تکمیل واحدهای مسکن مهر نیاز است

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس گفت: برای تکمیل واحدهای مسکن مهر به طور تقریبی به ۳ هزارمیلیارد تومان اعتبار نیاز است.

محبت خواه افزود: رقم دقیق را برای تکمیل ساخت واحدهای مسکن مهر پردیس نمی توان اعلام کرد یک سری ایرادات نهان و یک سری کارهای انجام نشده هزینه ساخت را بالا می برد و در برخی از موارد تناقض پیدا می کند و به همین دلیل نمی توان رقم دقیق منابع مالی مورد نیاز را اعلام کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تنیسور ایرانی با پیروزی مقابل روسیه فینالیست شد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
X
آگهی تبلیغاتی