×
سیاسی
شناسه خبر : 178701
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/03/29 ساعت 15:51
پزشکیان: با تحریم شاید بشود زنده ماند اما نمی‌شود پیشرفت کرد

پزشکیان: با تحریم شاید بشود زنده ماند اما نمی‌شود پیشرفت کرد

مسعود پزشکیان نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در میزگرد سیاسی که بعد از ظهر امروز در صداو سیما برگزار شد، گفت: با تحریم شاید بشود زنده ماند اما نمی‌شود پیشرفت کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: پزشکیان افزود: امروز هیچکس تردیدی ندارد که سیاست خارجی نقش تعیین کننده‌ای در زندگی مردم دارد.راهنمای سیاست خارجی  ما منافع مردم ایران خواهد بود. در سیاست خارجی که شعارهای دهن پر کن که جیب مردم را خالی کند نخواهم داد. شعاری که مردم را از قافله توسعه عقب بندازد، نخواهم داد. مردم ایران و کارآفرینان سزوار داشتن بهترین تجهیزات هستند.

این نامزد انتخابات بیان کرد: هدف سیاست خارجی ما فقط بقا نخواهد بود. می خواهم از زندگی حداقلی به یک زندگی رضایت بخش برسییم که مردم فرصت رشد داشته باشند. نمی خواهیم در دنیا منزوی باشیم. ما فقط همین یک ایران را داریم چاره‌ای نداریم جز  اینکه آن را اباد کنیم.سیاست خارجی ما راهگشا خواهد بود نه ناامید کننده

وی افزود: باور دارم بلاتکلیفی در سیاست خارجی یعنی بلاتکلیفی مردم. نمی خواهم مردم مدام جشمشان به خبر باشد که بیشتر تحریم می شویم یا نه یا قیمت دلار بالا می رود یا نه می خواهم ثبات ایجاد شود مردم برای بلند مدت برای زندگیشان برنامه ریزی کنند.

پزشکیان گفت: نمی خواهم ایرانی بودن برای مردم ما دردسرساز باشد. مردم ما عزت می خواهند اما ستیزه جویی را نمی پسندد. ما دیگر فرصت نداریم کشورهای دیگر با شتاب در حال پیشرفت هستند.ایران یک هویت فراگیر فرهنگی است.مردم شایسته زندگی بهتر هستند.پول نفت ما نباید به جیب قاچاقچیان برود

با تحریم شاید بشود زنده ماند اما نمی‌شود پیشرفت کرد.سیاست خارجی ما تحول‌گرا واقع گرا و توسعه گرا خواهد بود.

او توضیح داد: منافع خود را برون سپاری نخواهیم کرد.منافع خود را برون سپاری نخواهیم کرد.اجازه خدشه‌دار شدن استقلال ایران را نخواهیم داد.از شرق‌گرایی و غرب‌گرایی پرهیز خواهیم کرد.روابط متوازن با دنیا  فقط منافع ملی ایران را تامین خواهد کرد.

پزشکیان ادامه داد:قرار بود تحریم‌ها را دور بزنیم اما اکنون مسیرهای ارتباطی منطقه ما را دور زدند. ما خواهان روابط خوب با اروپا براساس احترام متقابل و از موضع برابر هستیم.نداشتن روابط سیاسی با آمریکا نباید به تشنج هزینه‌آفرین بی‌انجامد.قرار بود تحریم‌ها را دور بزنیم اما الان کرویدورهای و مسیرهای ارتباطی منطقه ما را دور زدند.

نگاه من به منطقه و جهان فرصت‌گرا خواهد نه تهدید گرا

محمد جواد ظریف در میزگرد سیاسی امروز که به همراه مسعود پزشکیان حاضر شد، گفت: پزشکیان شخصیتی صادق و وطن پرست است. بسیار مهم است که چه کسی در خانه پاستور مینشیند.رییس‌جمهور است که سیاستها را میسازد و اجرا می کند و کسی که با نگرش روشن به سیاست خارجی هم خودش خط دارد هم به کارشناسان باور دارد می تواند در آینده کشور نقش داشته باشد.

او گفت: بدون سیاست خارجی معقول و متین نمی‌توانیم حتی با دوستانمان ارتباط درستی داشته باشیم.بدون سیاست خارجی مستقر نمی‌توانیم منافع اقتصادی کشور را پیش ببریم.بدون سیاست خارجی معقول نمی‌توانیم حتی با دوستانمان ارتباط داشته باشیم.معتقدم این سیاست خارجی می‌تواند برای ایرانیان و مردم ایران راه گشا باشد.

یک سیاست خارجی موفق پشتوانه افکار عمومی را می‌خواهد

از دیگر مشاوران حاضر در این میزگرد مهدی سنایی است که گفت:  در سال های اخیر، بیش از اینکه سیاست خارجی آورده ای داشته باشد، موجب فشار و تحریم شده است.یک سیاست خارجی موفق پشتوانه افکار عمومی را می‌خواهد.

او ادامه داد: چین کشوری است که با باز کردن درهایش، به نتیجه رسید.چند کارشناس بلند مرتبه چینی اخیرا به من گفتند که سیاسیون شما می گویند واقعا فکر می کنید با تحریم پیشرفت می کنید.شما یک کشور مثال بزنید که با تحریم پیشرفت کرده باشد  حکمت و مصلحت اقتضا می‌کند از دایره تحریم ها بیرون بیاییم.

سنایی بیان کرد: در سال‌ها گذشته و در برخی از دوره‌ها بیش از این که سیاست خارجی درستاورد داشته باشد  برای ما تحریم به همراه داشته است.یک سیاست خارجی موفق پشتوانه افکار عمومی را می‌خواهد.مردم ایران یک سیاست خارجی چند سویه می‌خواهد.سیاست آسیایی و شرقی منوط به چند سویه عمل کردن است و گرنه بر ضد خود تبدیل می‌شود.چین کشوری است که با باز کردن درها با قدرت کنونی خود رسید.

در ادامه فواد ایزدی، کارشناس مسائل سیاسی گفت: اقای پزشکیان، شما گفتید دولت سوم روحانی نیستید، اما با حضور ظریف، یعنی از این بحث خیلی دور نیستید.ایا می دانید که تحریم ها پس از برجام بیشتر شد. بدترین قانون تحریمی هم بعد از برجام تصویب شد.اینکه فکر کنیم امضای کری یا قطعنامه برای امریکا الزام ایجاد می کند که در برجام بماند، درست نیست.خوشبینی نسبت به اینده برجام در دولت قبل داشتند. روحانی گفت امریکا کد خداست و با امریکا بستن راحت تر است؛ این یکی از مواضع و پروژه های اصلی روحانی بود؛ یعنی ایجاد رابطه با امریکا…

پزشکیان پاسخ داد: اگر بخواهیم دعوا کنیم، باید همین فضا را ادامه دهیم.ادامه این دعوا یعنی بدبختی بیشتر مردم.ما اگر بتوانیم تحریم ها را حل کنیم، مردم راحت می توانند زندگی کنند.اگر می خواهیم در تحریم بمانیم، یعنی مردم را به فلاکت بکشانیم.هیچ کشوری بدون سرمایه گذاری خارجی و صادرات نتوانسته رشد، کند.اگر می خواهید مردم زیر تحریم بمیرند، همین سیاست فعلی را دنبال کنید.

پزشکیان در ادامه گفت: تحریم فقط به نفع کاسبان تحریم است.برخی از آقازاده این زندگی اشرافی را از همین بخور بخور های تحریم  تهیه کرده‌اند. عراقی ها با وجود کمک های سردار سلیمانی و نابودی داعش، پول ما را نمی دهد‌. کاسبان تحریم، مخالفان از بین رفتن تحریم ها هستند.صادرات نفت ما بعد از توافق هسته ای، افزایشی بوده است.معلوم نیست پول فروش نفت به کجا می رود.خیلی از آقازاده ها از بخوربخورها زندگی خود را بهتر کرده اند.

این نامزد انتخاباتی خطاب ایزدی ادامه داد: شما اگر ادعای حل مشکلات مردم را با وجود تحریم ها دارید، باید گردنتان را بگذارید و مشکلات مردم  را حل کنید. باید کمک کنیم مردم را از این وضعیتی که در آن قرار دارند نجات دهیم.معلوم نیست پول فروش نفت به کجا می رود.خیلی از آقازاده ها از بخوربخورها زندگی خود را بهتر کرده اند

پزشکیان گفت:  تابستان برق را قطع می‌کنیم و زمستان گاز را در بسیاری از حوزه‌ها بحران داریم.پزشکیان ما اینجا نیستیم که تصمیمی بگیریم زندگی مردم‌ را سیاه بکند.مردم ما یک زندگی معمولی می‌خواهند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
راه های شکست نخوردن دولت چیست؟
آمریکا، اروپا و روابط بین‌المللی: نگرش‌ها، روش‌ها و کنش‌ها
چند نکته درباره تحلیل اطلاعاتی سردار علایی
سوئیس هم دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی را محدود می‌کند
نقش یک رنگدانه جذاب طبیعی در درمان صرع و آسیب های مغزی
پشت پرده تمرکز نتانیاهو بر موشک‌های بالستیک ایران
رنگ‌های خوراکی مصنوعی؛ افزودنی‌های رنگارنگ با اثرات پنهان بر رفتار کودکان
ویتامین‌ها و مکمل‌های مؤثر بر سلامت روان
گوگل علیه «غارتگر نتایج جست‌وجو» شکایت کرد
مرد چینی فلج با تراشه مغزی روبات‌ها را کنترل کرد
یارانه آذرماه 1404 دهک‌های 4 تا 9 واریز شد
مذاکره با تل‌آویو، جاده‌ای یک‌طرفه به سوی امتیازدهی است
سوئیس به دنبال قانون ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان
42 تجاوز زمینی اسرائیل به خاک سوریه طی 21 روز اخیر
نبرد اطلاعاتی برای ایجاد نفاق میان روسیه و کره جنوبی
وزیرخارجه صربستان: روابط با ایران در سطح خوبی است
فعالیت بازار ارز فردا از ساعت 10 صبح
باشگاه میلیارد دلاری سینما شلوغ‌تر شد؛ «زوتوپیا 2» رکوردشکن جدید
انتقادسازمان ملل از اسرائیل ؛ آتش‌بسی در غزه در کار نیست
پلیس فلسطین مسئول امنیت در مرحله دوم آتش‌بس غزه می شود
صفارهرندی: پیوند مردم با نظام در بزنگاه‌ها مستحکم‌تر می‌شود
تخلیه 13 میلیون تن کالای اساسی در بندر امام خمینی(ره)
سپردن 10 میلیون نسخه خطی فارسی به موسسه استنادی جهان اسلام
تحرکات تازه بالگردهای اسرائیل در جنوب سوریه
هشدار درباره افزایش خودسرانه کرایه‌های تاکسی
اسلامی: صنعت هسته‌ای بر ریل پیشرفت قرار دارد
مدارس کدام شهرهای استان مرکزی اول دی‌ماه تعطیل شد؟
بارسلونا روی نوار پیروزی؛ ویارئال 10 نفره در خانه تسلیم شد
باز شدن پای آذربایجان به غزه
هشدار آخر به گرانفروشان شیر و لبنیات
کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل در مرز یارون
حمله به ایران تصمیم اشتباهی بود که امنیت آمریکا را تضعیف کرد
پرداخت عادلانه اولویت دولت در اصلاح نظام اداری است
چرا ایران تیتر انحرافی برای سفر نتانیاهو به آمریکا است؟
نورنما | بعضی یلداها هیچ‌وقت تموم نمی‌شن...
حسن مصطفی بار دیگر رئیس فدراسیون جهانی هندبال شد
کمترین پایه حقوق به 33 میلیون تومان می‌رسد؟
قطع گاز، بزرگ‌ترین نگرانی صنعت پتروشیمی
کره شمالی خواستار توقف برنامه هسته‌ای ژاپن شد
هشدار درباره سالمندی شتابان ایران
توقیف و بازرسی کشتی روسی در آب‌های سوئد
دریادار ایرانی: ناوگروه‌های 103 و 104 نیروی دریایی ارتش در مسیر آفریقای جنوبی هستند
ایران عضو ناظر کمیته فنی فناوری‌های کوانتومی شد
تنش در شورای شهر تهران
تگزاس و کالیفرنیا را پس بده تا درباره نفت مذاکره کنیم!
انتقاد عضو حزب‌الله از تأخیر در پذیرش استوارنامه سفیر ایران
احداث 19 شهرک در کرانه باختری در ادامه سیاست الحاق اراضی است
سلاح جدیدی که آمریکا به ارتش اسرائیل داد
سازمان ملل: داعش در افغانستان 2000 نیرو دارد
موج شدید آنفلوآنزا در کشور هفته جاری مهار می شود
X
آگهی تبلیغاتی